Hvordan du kan redusere midjen?
 En tynn midje har alltid vært en konstant funksjon av vakre kvinnekroppen. Hennes stolte eier av hennes figur, og alle andre som søker å redusere mengden av midjen din til de samme legendariske 60 inches. Faktisk er ikke så viktig nøyaktig figur. For å danne en vakker silhuett med subtil overgang fra midjen til hoftene mer viktig som skapte en forskjell mellom de deler av kroppen, og de bestemte parametere kan ikke være vanlig for kvinner i alle alder og fysikk. På den ene siden, fratar dette faktum damene i klar indikasjon på en. Men på den andre - gjør det mulig å bringe figuren til idealet om alt, nesten uavhengig av kroppsbygning og naturlig data. Vi bare objektivt vurdere alt som naturen har gitt, og utvikle en handlingsplan for å forbedre kroppen din. For å redusere midjen og trekke vakker silhuett vil arbeide med dem på flere måter. Men resultatet, er trolig verdt noen innsats grasiøs figur, en smidig overgang fra midjen til hoftene og fleksibilitet jente. Men dette betyr ikke nødvendigvis tempoet selv dietter for å modellere tynnhet nok til å normalisere din diett og kostholdsplan for å gi kroppen en sjanse til å orientere deg selv og ta en komfortabel og attraktiv form. Og etter alle disse parametrene ikke er standardiserte og individuell forførende, verdsatt i det virkelige liv. Formålet med kvinnens kropp på catwalken - for å demonstrere fordelene med designer klær uten distraherende betrakterens oppmerksomhet til gledene av modell tall. Men i det virkelige liv jenter ønsker å være ønskelig, og dermed kroppen bør ha en mer behagelig og myke konturer. Opprettelsen av et slikt bilde vi presentere deg og lån, og spesielt lære å redusere midjen, og samtidig beholde den naturlige femininitet og sjarm. 
 Midje og / eller perfekt figur?
 Før du gjør uansett handlinger i forhold til kroppen din, må du forstå hva og hvorfor du skal gjøre. Og husk - det som skal være de forventede resultater, og som kan være uønskede konsekvenser. Dette er ikke et innfall og ikke utsette til jobb på ubestemt tid. Kroppen, spesielt kvinner - det er svært kompleks og multi-system, slik at du enkelt kan rekonfigurere utslett håper hans arbeid på en ny måte, og raskt se de positive effektene. Spesielt hvis dagens livsstil og derfor tilstand i organismen som utviklet seg gjennom årene og var normal tilværelse for ham. En skarp endring i forholdene, modus og andre funksjonelle indikatorer sannsynlig å være stressende og kan føre til ubehagelige symptomer i stedet for de ønskede forbedringer.
Hvordan du kan redusere midjen?
 Konkrete tiltak for å redusere midjeomkrets avhenge av hva årsaken midjen din ikke passer din ide om den ideelle (og hvorvidt det er, eller du bare chiplyayetesya deg). Moderne medisin og fitness industrien er å se på spørsmålet om å danne parametere betinget riktig kroppen litt annerledes, men på et tidspunkt de er enige. Angivelig, disse innstillingene er i skjæringspunktet mellom interessene til leger og idrettsutøvere, og bør vurderes rettferdig. Snakker direkte til midje, midje og danne denne regionen i kroppen, kan du inkludere følgende alternativer misdannelser og deres årsaker:
 1.  Vektig. Hovedformålet for som naturen skapte kvinnens kropp, og det tildeles visse funksjoner - en bærende og stell. Dette skyldes fordelingen av fettvev i den kvinnelige kroppen: den nedre delen av kroppen fra livet til magen, lår, rumpe. Derfor pereyidayuchy og få ekstra pounds, er du mest sannsynlig å finne denne "ballast" er i disse områdene. At midjen skjul under et lag av fett blant de første, og forskjellen i armer, skuldre, rygg, etc.
   Hormonell ubalanse. Først av alt - et overskudd av kortisol, som er populært ofte kalt stresshormoner. Den moderne tempoet i livet gjør kvinner virkelig bære økt belastning, både fysisk og følelsesmessig. Som et resultat av kroppen som en beskyttende barriere omgir seg og lagrer fettet i midjen for å beskytte mot ytre trusler. Tilbring det egentlig ikke er nødvendig, men en naturlig mekanisme fungerer på denne måten frata sin besitteren delikat midje, jo mer frustrerende det øker stress og sirkel.
   Strukturen av kroppen. Populære media og glansede magasiner på ulike språk forklarte rettferdig halvparten av menneskeheten at kvinners kropper kan være svært forskjellig i struktur. Og du kan ikke endre den naturlige sammensetningen helt, kan du bare justere. De som er født med kroppsform, konvensjonelt referert til som "timeglass" ikke spesifikt har å "gjøre" midje. I kontrast til kvinner med en figur som "eple", der overgangen fra midjen til hoftene er svak. Denne "gutte" struktur skaper en illusjon av en midje, selv i fravær av meget slanke kvinner.
   Feil trening. Den muskuløse korsett rundt midjen og magen består av mange forskjellige muskelstørrelse og destinasjon. Overbelastning presser og laterale muskler gjør dem sterkere og større. Det er ikke vanskelig å gjette, det ikke bare reduserer midje, men visuelt utvider det. Som et resultat, i stedet for grasiøs tall jobbe i treningsformer du tonet, atletisk, men heller massiv kropp. For å unngå denne effekten, gi opp bakkene hånd, spesielt med vekting. Erstatte disse øvelsene skruchyvanyyamy, bøyer seg frem og belastning på rumpe og rygg. Prøv å trene de delene av kroppen hvor du ønsker å se volum overbelastning og ikke de som må holde små.
   Dårlig holdning: bøye seg, lateral krumning av ryggraden og bekkenet (skoliose), relativt lav tone. Dette hindrer kroppen å være anatomisk korrekt posisjon og spoils inntrykk av formen på figuren din, inkludert midje. Det bare ikke synlig når du senket skulderen hans og lener seg fremover, står eller sitter ved bordet. Selv liten midje i slike tilfeller vil være skjult under den truende brystet og ingen vil ta hensyn til det. Over tid, hvis ikke avhjelpe situasjonen, gjør kroppen vidvykne av riktig holdning, "glemme" henne fett og skjule dette området, noe som kan være raffinert tilbake.
   Således feil valg av reduksjon av midjen, som faktisk feilvurdering av legemet, i beste fall bare vil ikke bidra til å løse problemet. I verste - verre. Derfor, hvis du tror at riktig omsorg for kroppen din og følg figuren, men det fortsatt ikke passer deg, eller hvis du ikke er sikker, kanskje det var grunnen for en økning i livvidde, ikke for lat til å ta kontakt en spesialist. Dette kan være en ernæringsfysiolog eller en terapeut, basert på testresultater, henvise deg til en bestemt smal profesjonell. De kan også være en gastroenterolog, endokrinolog, kirurg. Hver av disse ekspertene har sitt ansvarsområde, og vil hjelpe deg å bli frisk, og dermed redusere midje størrelse.
   Diett for tynn midje
   Vakker, slank og trim figur egentlig ikke krever en sulteforing. Dessuten, noen av dem selv kontraindisert til de kvinnene som ønsker å holde mulighetene attraktiv kropp og fortsette å kjøpe klær på motebutikker, ikke i "Barnas verden". Likevel mat - er kanskje det viktigste verktøyet nesten grunnlag for å skape den kroppen du drømmer om. Derfor, den daglige kosten og kostholdsplan fortsatt trenger å tenke på å vurdere dette formålet. Avhengig av den nåværende tilstand, for å redusere eller tilpasse sine menyer og godt studert komposisjon alt som går i munnen og ernære kroppen din fra innsiden. Dette er mye enklere enn å sulte deg selv eller vansmekte på hard mono-diett. Som et resultat - mye hyggeligere fordi ikke bare gir helse, styrke og vitalitet, men også en hyggelig realisering av kontroll over egen helse og utseende. Det er nok å observere visse regler for forsyning:
  Hvordan du kan redusere midjen?
  1.  Mindre enn fett. Hvis målet ditt - for å bli kvitt overflødig kroppsfett, er det ikke logisk å øke den ved hjelp av mat. Merk at du ikke kan gå ned i vekt (les - brenne fett) i utvalgte områder, tynnere (eller tynnere) hele kroppen jevnt. Derfor, for å trekke midje, slank å gjøre andre områder. Så lenge kroppen får mye fet mat, begynner han å bruke eksisterende aksjer vil holde dem "i svart" dag. Men fordi han og deg "underkastelse" regnfull dag vil trolig ikke stemmer overens, deretter tvinge ham til å tilbringe den akkumulerte behovet akkurat nå. Derfor minimert bruk av animalsk fett fra mat: gi opp bacon, fett kjøtt, pølser og noen semi-hard ost, majones og andre fete sauser. Erstatte ost, rømme, yoghurt og andre meieri analoger med lavt fettinnhold. Tilberede måltider med kylling, hvit fisk og sjømat, magert kjøtt ung. Men siden en liten mengde av fettsyrer fortsatt nødvendig, blant annet for normal metabolisme og fett, og vekttap, må du skrive inn en liten mengde oliven kosthold og / eller linfrø olje (en spiseskje om dagen er nok), avocado, nøtter og sjø fisk. 
    Mindre enn karbohydrater. Karbohydrater - den viktigste kilden til energi for kroppen. Og energi må bli brukt, hvis den lagres i form av det samme fett, mot hvilken vi har nettopp diskutert. Derfor overskytende karbohydrater samt skadelig virkning på volumet av midjen, som overflødig fett. Mer utelukke karbohydrater fra kosten kan ikke, og vil ikke fungere. Men den såkalte raske karbohydrater - og at alle industrielle søtsaker, bakevarer laget med hvitt mel, raffinert sukker, brus, litt frukt - for å gi opp helt. I stedet trekker de energiene til frokostblandinger, frisk frukt (epler, pærer, sitrusfrukter, men ikke bananer eller druer), grønnsaker og en liten mengde fullkorn brød og tørket frukt (ikke kandiserte frukter, dynket i sirup). Du har råd til ca 30 gram mørk sjokolade om dagen, men bare hvis innholdet av kakao i det - minst 75%.
    Mer protein. Proteiner og aminosyrer, som han er - en grunnleggende byggesteiner for alle vev i kroppen, og det er spesielt viktig for å bygge muskler. Deres rolle i dannelsen av en tynn midje vil bli diskutert i avsnittet om fitness og nå bare oppmerksom på at protein, blant annet krever mye energi til sin absorpsjon av kroppen, noe som betyr at ikke bare forsyner kroppen med kalorier, men også tvinger dem til å bruke. Derfor gjør de beste produktene enn de som inneholder store mengder protein for vekttap ikke komme opp. De inkluderer også den minst fett og karbohydrater, kylling, sjømat, eggehviter. Høy-protein mat blir kvitt ikke bare av overflødig fett, men ødem, noe som resulterer i en tonet kropp, lysforhold og bidrar til å redusere midjen så snart (de virkelig mulig og ikke helseskadelige) vilkår.
    Brøk ernæring - Utmerket måltid system under drift i to retninger. Når du spiser ofte og i små porsjoner, er stoffskiftet alltid høy, som raskt konverterer innkommende næringsstoffer og så fort sine utgifter, hindrer avsatt på sidene og midje. Samtidig små porsjoner av mat strekke magen eller øke sin størrelse - visuelt reduserer magen og midjen synes å ha. Over tid, hvis du følger dette systemet av mat i minst flere måneder, midje virkelig redusert, og ofte lite mat vil være en normal og behagelig modus. Ikke mellom måltider enn 25-3 timer og spise hver produktvolum høyst dessert plate uten lysbilder.
    Obligatorisk frokost. Den første morgenen måltid - en nøkkel for å aktivere stoffskifte, fordøyelsesprosesser og sunn funksjon av kroppen. Spiser frokost, er du bruke kroppen signal om at dagen har begynt, og det er på tide å aktivt takle jobben: lære og konstruktiv bruk mat. Spis i løpet av den første timen etter oppvåkning, så kroppen ikke vil ha tid til å bestemme hva du begrense sine ernæringsmessige og begynner å lagre alt vil i løpet av neste måltid, og stille ved hjelp av mat næringsstoffer for å bygge og cellefornyelse. Som for andre måltider, bør deres timeplan om i forrige avsnitt, og middag ikke være for sent til etter og før sengetid gått minst 3-4 timer. Deretter spist zasvoyitysya ikke har tid til å ligge død vekt på midjen din.
    En tilstrekkelig mengde vann. Vann - den universelle oppløsningsmidlet i naturen, og alle hoved katalysator av biokjemiske prosesser. Hos mennesker mangel på vann fører til en langsommere metabolisme og svak strøm av vitale funksjoner, inkludert læring, forbruk og utnyttelse av næringsstoffer. Gå ned i vekt, stadig tørste, veldig hardt. Og trene også. Så drikke minst to liter rent drikkevann kullsyreholdig vann daglig. Te, kaffe, fruktjuice og fuktighet fra kroppen anses ikke som provoserende tap av fuktighet i urinen. Vannet du drikker, kan være mineralsk, men spisestuen, ikke terapeutisk, med akseptable konsentrasjoner av salter. Til formet hevelse - se mengden av natrium i kroppen, en moderat solite fatet og forkaste semis, hvor salt er flere ganger større enn kan anses sunn figur.
    Cellulose nødvendig for absorpsjon av næringsstoffer i fordøyelseskanalen og tarmene. Med en mangel på hardt vegetabilsk fiber i dietten bremser sin motilitet, som fører til forstoppelse, og, selvfølgelig, blåses opp buken. Visuelt det ødelegger silhuetten og kan ikke være tynn midje. Så, for å redusere midjen, må du etablere tarmer. Den enkleste måten - nok grønnsaker og fersk frukt hardt, hele korn korn. Du kan i tillegg bruke kli og fiber, som selges på apoteket, og legge dem til yoghurt, yoghurt og noen søte og ikke søte retter. Av seg selv, er det fiber smakløst, men bidrar til å fordøye andre matvarer.
    Faste dager. Dette er ikke en nektelse av å spise, og bevisst skapelse av visse vilkår for funksjon av kroppen. De ligger i det faktum at det fra tid til annen noen etablert system gjør vondt lys (det er enkelt!) Hjernerystelse, som aktiverer og oppdaterer sin målt kurset. Hvis metabolsk det ser ut som en liten forskjell mellom antall kalorier som stammer fra mat på ulike dager. For eksempel, hvis hver mandag du planlagt utskrivning dato, kan deretter på søndag råd til å spise kake eller godteri, vel vitende om at i morgen de fortsatt vytratyatsya kroppen til å fylle opp energimangel. Denne metoden brukes selv profesjonelle kliniske ernæringsfysiologer, men hun, som alle andre måter, gode i moderate mengder. En enkelt fastedag en uke der du vil spise bare frisk frukt eller lav-fett yoghurt drikke.
    Som du kan se, diett for å slanke midje - er av og store, ikke kosthold og ernæring system som lar deg intelligent justere kostholdet ditt. At kostholdet i den forstand at det å investere i et ord som ikke vanlige folk og eksperter på riktig ernæring. Etter rasjonell kosthold, du ikke bare redusere midjen, du tar alt kroppen din i tråd med de parametrene som passer ham best. Enkelt sagt, gjør det sunt. Men bare helse kan innebære, være veldig hyggelig. Kanskje du vil overbevise i denne siste forskningsresultater. Det viser seg at menn er mye mer tiltrukket av de gale kvinnefigurer som tydelig passer målingene 90/60/90 og de som midjen er ca 70% av hoftene. Dette, som du vet, har en relativ verdi, og det måles individuelt, uten strenge rammer og begrensninger. Men det er disse organene blir oppfattet som den mest harmoniske og attraktiv for det motsatte kjønn. Dermed etableringen av silhuetten, og vi vil jobbe. 
    Øvelser til slanke midje
    Én diett er ikke nok til å redusere midjen. Vi må jobbe med fysisk - det vil si å drive med sport og fange opp musklene. Det beste alternativet - er regelmessig mosjon, noe som åpner for en tone hele kroppen. Men det er mulig å fokusere direkte på disse muskelgruppene som er ansvarlige for utseendet på området, forårsaker du bekymring. Imidlertid kan ta denne tilnærmingen arbeid på figuren lenger, og deretter for å finne at selv om midjen redusert, men resten av kroppen krever umiddelbar korreksjon. Men det er bedre å begynne enn bare snakke om det, så samle mot og styrke og begynne å gjøre øvelsene regelmessig er listet opp nedenfor:
   1.  Bøyer seg fremover og tilbake men i alle fall ikke en fest. Det faktum at direkte tilbøyeligheter blir tvunget til å arbeide magemusklene og ryggen som strammer kroppen din. En sidehellinger belastning hovedsakelig muskel, plassert på hver side av magen, og utvider, disse musklene skjule midjen. Unngå å vippe side, hvis du ikke vil at bredden på midjen din og hofter var nær hverandre.
    Hvordan du kan redusere midjen?

     Kronglete rett og diagonal 
      
      
    Hvordan du kan redusere midjen?

     
      
     
     
    Hvordan du kan redusere midjen?
    1.  Klær 
       
       
       
      Være vakker og sunn!  
Яндекс.Метрика