Som sommeren omsorg for ansiktet?
 Livet i tempererte klima ledsaget mange uunngåelige funksjoner. Med endringen av årstider er ikke bare temperaturen og luftfuktigheten, sammen med våre klær og humør. Stadig endring tilstanden til huden vår og dens utseende er uløselig knyttet til trivsel og tilstanden i hele kroppen. Ignorerer nyansene av en sesong true utseende, tretthet og for tidlig aldring. Det er derfor viktig å kjenne og følge reglene for å ta hensyn til at er basert på langsiktige observasjoner av endringer i vær og helse, hud helse og metabolisme generelt. Og kontrasten av disse endringene - jo mer tydelig de påvirker kvinnens ansikt. Vakker, attraktiv, men en slik øm og sårbar. Hver jente har en ganske tidlig, selv i ung alder for å lære å føle, forstå og betimelig å møte behovene til huden din. De fleste produktene ta kunnskap fra mor, man lærer de eldre søstre og venner, noen delta på spesielle kosmetiske kurs. Uansett hva det var, selv om du kan kjøpe deg noen grunnleggende ferdigheter som vil holde i mange år og til og med øke skjønnheten og friskhet av data på naturen. Men det er en nødvendig forutsetning for å lykkes - ikke bli lat, ikke la ansikts sin gang og ikke å bryte reglene. Som for de økonomiske kostnadene, da den rette tilnærmingen, kan du minimere kostnadene og (minst i ung alder) ganske billig, men effektive virkemidler for hudpleie. Hvordan du gjør det - vil vi forklare i detalj i denne artikkelen. 
 Har Summer hudpleie
 Sommer - er både gunstig og svært aggressive mot utsiden av vår tid. På den ene siden, de varme sommermånedene - en tid med helligdager og ferier, som betyr å slappe av, stresse ned, gi huden din en pause fra tykk sminke, urban støv, kvelende boligoppvarming og frysing vind gate. Men på samme tid i sommer huden og kroppen blir utsatt for intens ultrafiolett stråling lider av endringer i temperatur ved inngangen fra gaten i luftkondisjonerte rom, opplever stress når du reiser i andre klimasoner og tan "ser svart." Enkelt sagt, sommer - er kompleks og spesifikk periode hvor huden har til å tilpasse seg miljøet ikke bedre enn høsten eller vinteren. Vårt mål - å hjelpe henne gjøre det med minimale tap for friskhet og skjønnhet.
 Nå utenfor off-season, at vi fortsatt har litt tid til å forberede seg (moralsk) og kroppen (fysisk) for den kommende sommer endringer. For å gjøre var disse endringene til det bedre, for å gi noen grunnleggende funksjoner varm årstid og hamstre på verktøy. Som du vet, er forebygging alltid mer effektive og ønskelig enn korrigering av feil, så la oss nummerere, klassifisere og husker de vanskelighetene som møter tilhører vår hud er bare noen få uker:
 1.  Ultraviolet. Photo - dette har lenge vært en myte, og bekreftet kosmetolog uheldig faktum. Det provoserte en aktiv innflytelse på menneskelig hud elektromagnetiske bølger av en viss lengde, spesielt intens i solrike sommerværet. Huden reagerer på ultrafiolett lys tan, deretter brannskader, og senere, hvis effekten av stråling fortsetter dehydrert, coarsens, dekket med flekker og rynker. Og hvis solbrent, med alvorlige rynker rundt øynene mann ser ut som Indiana Jones, erobre varme ørkenen, huden på en kvinnes ansikt og reagere, og ser etter UV bad er ikke så attraktiv. Selv en liten mengde av ultrafiolett stråling er fortsatt bra for huden, inkludert ansiktet, under hans innflytelse, det produserer vitamin D blir jevnere og raskere kvitt kviser og morgen. Konklusjonen her er enkelt og klart: alt er bra i moderate mengder, inkludert sole seg i solen behov, men ikke for lenge. 
  Som sommeren omsorg for ansiktet?

   Heat. Gjør oss svette og huden - mister verdifull fuktighet. Bare tenk at svette fukte huden. Faktisk, sammen med da vi mister viktige mineraler som er nødvendige for turgor (elastisitet grunn riktig vann-salt metabolisme) hud. I tillegg vanndråper fungerer som små linser som konsentrerer sollyset og øke mikroskopiske hudforbrenninger. Tørkes for brent hud knapt motstår miljø miste beskyttende egenskaper og fortsatt dehydrert. Som et resultat, ser vi i speilet matte grove epidermis og alle de samme fine linjer.
   Balsam. Uten kjøling anlegg kan ikke jobbe i sommervarmen. Men gitt kondytsyonyruemoy rom, vi igjen befinner oss i varmen av korridoren eller gate. Disse temperaturendringer sakte men sikkert påvirke tilstanden til huden, rynker vises på ansiktet, desiccate hornhinnen i øynene og få dem til å rive og rødme. Det er ikke vanskelig å gjette alt dette sammen er ikke veldig hyggelig. Legg til at den konstante "War Office" for kontroll av klimaanlegget der en stab for kaldt, den andre varme, og som et resultat av mange zastudzhuyutsya og lider av huden i ansiktet. Ingen trekk, ingen air condition eller fans er ikke din sterke for henne, men uten dem usannsynlig.
   Sjøvann. Inneholder mineraler er bra for hud, negler og forbedring av alle organisme. Men konsentrasjonen er vel ansett ikke hver hud. Hersker sensitiv hud ofte klager over at etter sjø bading varsel irritasjon, tørrhet og tørr hud er peeling selv salt. Hender og føtter tolerere det mer konsekvent enn den personen, så det er best å unngå dyppe den i salte bølger. Videre at tiltrekke sollys sprut og forbedre ytelsen.
   Vind. Det ødelegger ikke bare håret, men også akselererer fordampning av fuktighet fra huden. Kanskje du lagt merke til at i vindfullt vær vises tan raskere og mer intens enn rolig. Naletaya vindkast eller kontinuerlig blåser vinden desiccate huden og fjerner sin naturlige beskyttelse. Spesielt denne effekten er skadelig for offentlige strender, fjellene, mens du går. Vind i forbindelse med solen - en direkte vei til å bli modig og erfaren pioner-pioner, men mister jentas ømhet og friskhet.
   Støv. Spesielt mye av det på byens gater i løpet av sommeren. Derfor, hvis du forlot den asfaltjungelen for områder med uberørt natur, må du akseptere det faktum at innen utgangen av sommeren varm dag på svamp som du vmyvayetesya sengetid er et tett lag av grå støv og sot. Dette skitt, eksos maskiner og en støv som samler seg på ansiktet ditt, spesielt når det svettet. Støv hindrer huden å puste, tetter porene og forårsaker betennelse.
   Dekorative kosmetikk. På Burnt varme, vspotevshey huden blir det unødvendig byrde som hindrer tilgang av luft zabyvayuschey porene og provoserer betennelse. Spesielt denne synden tykk foundation danner en lufttett maske på ansiktet ditt. På den annen side, lett tekstur farge kosmetikk som inneholder reflekterende filtre er i stand til å redusere den negative virkningen av ultrafiolett stråling. Men de bør brukes med forsiktighet og bare når det er nødvendig.
   Som du kan se, mens du nyter ferien og slappe av på stranden, din kropp og hud som den største delen av kroppen hans tilhører hardt arbeid for å beskytte og vedlikeholde styrke og visuell appell. Det er ingen hemmelighet at jo hardere og lengre for å gi all sin naturlige utseende og brukervennlighet. En lignende historie med årlige ansiktsbehandlinger, for å se ut som munter og avslappet "naturbarn" må prøve og bruke spesielle triks og teknikker. Men blomstringen frisk hud ute og verdt å prøve. Så nå bør planlegge hvordan, når og på hvilken måte du vil opprettholde huden din og ta vare på det neste sommer.
   Vilkår ansikts sommer
   Sommer hud føles økt laste alle typer, men særlig harde tider har sensitiv, tynn og dehydrert hud. Lys-skinned mennesker også vet ikke førstehåndskunnskap om at sommermånedene kan bringe ikke så mye gøy som problemstillinger i høst. Å oppstå, og ansiktet hans lyste med et smil og en mild glød, ikke for lat til å planlegge et system med årlige ansiktsbehandlinger. Den bør inneholde spesialverktøy, spesiell tilnærming og respekt. Da de viktigste stadier ansiktsbehandlinger, anser vi i detalj nedenfor, vil være enkel, smertefri og vil bringe deg glede og prosessen, og fra sin egen refleksjon i speilet.
  Som sommeren omsorg for ansiktet?
  1.  Rengjøring. Sommer hud må rengjøres så grundig som omsorg. Det betyr glemme den obligatoriske vask morgen og kveld kan ikke i alle fall. Forstyrrer ikke klar hud og i tillegg i løpet av dagen, hvis du merker at det er behov for. Rengjøringsmidler må også være relevant og sesongen, og trenger huden. Først gi opp alkohol i sin sammensetning. Tonic, masker og kremer selv med litt alkohol, godt å knirker rensing ansiktet i vinter, vil sommeren bringe mer skade enn godt. Alkohol tørker ut huden og fjerner den fra naturlig lipid dekselet. I begynnelsen kan det virke som en frelse fra fettete og svette, men til slutt føre til større behov i å produsere hud sebuma.
    Sekund, i sommer for å erstatte solide kosmetiske såper, geleer og tykk krem-gel for vask og air soft skum. De er lett transporteres huden mykere innvirkning på henne og ikke tørket. I tillegg, er for godt den periodiske endring av kosmetikk hud. Ideelt sett, hvis du har råd til å vaske med renset vann, ikke på. Men i alle fall sørge for at etter vask huden ikke forbli avgiftsbelagt og raffinert. Hvis dette skjer, så snart som mulig å endre makeup rensing en mild og ta en spesiell oppmerksomhet til beskyttelse av personer og fuktighet.
   Som sommeren omsorg for ansiktet?

    Sikkerhet. UV, vind, støv og alle de aggressive faktorene nevnt i forrige avsnitt. Selvfølgelig, har naturen gitt en hud beskyttende mekanismer, men i sommervarmen og den varme solen, de ofte gi feil og beskytter ikke like bra som i normale, tempererte omgivelser. Derfor, beskyttelse av fine ansiktshuden må også ta over. Først av alt, holde den ut av direkte sollys. Dette kan gjøres på forskjellige måter, som hver er viktig og bør ikke bli ignorert. Beskyttelse bør være både mekanisk og kosmetisk.
    Hvis du vet at du må bruke litt tid i solen, ta med en hatt med bred brem eller til og med en baseball cap, visir som kaster en skygge i ansiktet. Ikke glem solbriller med tilstrekkelig UV-filtre faktor - de er nødvendig ikke bare for å beskytte øynene direkte, men vil hjelpe deg til ikke å myse, er det ikke å skape rynker rundt øynene. Gjennom hele sommeren og varme om våren og høsten påføres huden solkrem. Liker ikke sine tett struktur - velg makeup med solcelle filtre, designet spesielt for den enkelte. Det samme gjelder leppepomade, det må sikkert reflektere ultrafiolett lys fra fint skinn.
   Som sommeren omsorg for ansiktet?

    Fukte. Kanskje det viktigste steget etter at forsvarsansiktsbehandlinger. Hydrering bør være omfattende, og gjennomføres innenfor og utenfor. For å gjøre dette, trenger slett ikke drikker nok og rikelig med vann. Det fordamper kontinuerlig og krever huden din i store mengder og fuktighet, og for dannelsen av beskyttende mekanismer. Videre er te og kaffe ikke gyldig drikke i varmen, slik at å fjerne væske fra kroppen. I stedet for en kopp espresso Pass på at posen har alltid vært en flaske med rent vann fortsatt uten smak. Det kan legge is og / eller skiver av frisk sitron. På samme bag være sikker på å sette en flaske med termisk vann, som pobryzkayte person i løpet av dagen, spesielt når du er på kontoret.
    Termisk vann er nødvendig for å møte og på flyet under ferie reise. I utgangspunktet kan du erstatte den vanlige mineralvann - men spisestuen, ikke terapeutisk, og hell i en flaske med en tynn spray. Påfør termisk vann skyer lys direkte på kosmetikk - hun ikke bare vaske det, men fikse på ansiktet hans. Som for fuktighetskrem om sommeren foretrekker den mest delikate og lys tekstur, fuktighetsgivende Penko og geleer. Dette er spesielt sant kremer beregnet for huden rundt øynene. Bruke dem bare for orbital bein og i alle fall ikke nærmere noen gang ikke å provosere hevelse og irritasjon av slimhinner.
    Ernæring. Det ansiktshuden krever mye mindre om sommeren enn om vinteren. Derfor, hvis du gi betryggende beskyttelse og fuktighetsgivende, har du all rett til å begrense strømmen av huden innenfra. Dette betyr at fersk saftig frukt, grønnsaker og bær i store mengder som inngår i ditt kosthold i sommer, hjelpe huden beriket med vitaminer, mineraler, organiske syrer og fuktighet. Nutrient Mask sommer og trenger ikke engang være dårlig påvirke tonen i huden. Den maksimale som du kan skjemme bort ansiktet ditt - det komprimerer naturlige kruzhalets agurk, et par skiver av fersken og andre frukter. Unntaket er masken av lav-fett yoghurt og / eller yoghurt, godt av rødhet etter soleksponering.
   Som sommeren omsorg for ansiktet?

    Eksfoliere. Dette trinnet er best å unngå sommeren. Siste skrabyruyuschye behandlinger og skreller bedre grep før solen og stranden sesongen er våren. Sommer hud og så lider nok til å forsterke denne ekstra stress peeling. Hvis du føler at huden din mangler tone, i stedet skrubbe den ren stykke kosmetisk is eller frosne grønn te / utvannet fruktjuice. Men ikke bruke store slipepartikler for å opprettholde den naturlige beskyttende overflaten av epidermis. For ikke å nevne laser og kjemisk peeling, som bør glemme hele aktiv solenergi sesong.
    Alle disse prosedyrene, lette og tilpasset behovene til eldre personer hud kan være ganske billig hvis du bruker dem for naturlige ingredienser fra sin egen hage og / eller kjøleskap. Spare bør ikke bare solkrem, fordi kvaliteten av filteret avhenger pålitelig beskyttelse mot UV-stråling. Men disse kostnadene kan reduseres hvis du bruker luer, caps og solbriller. Med andre ord, er det skjønnhet og ungdommelighet av ansiktet og kroppen alltid i hendene - og i sommer, og på et annet tidspunkt på året. Lytt til dine følelser, ta hensyn til den tiden av huden hans og nyte sommerferien uten å ofre det for skjønnhet og helse.  
Яндекс.Метрика