Hvordan velge en fargestift?
 Hvis øynene - et speil av sjelen, øyenbrynene - hans ramme. Og denne "baguette" avhenger i stor grad av om de ønsker å se nærmere på det omkringliggende speil. De erfarne makeup artister ikke blir lei av å gjenta at form, farge - generelt, utseende - Eyebrow 80% avhengig utsikt og 50% av alle ansiktsuttrykk. Betyr ikke at slike indikatorer heller forbausende størrelse for å ta en nærmere titt på øyenbrynene og eventuelt endre / fikse dem. Spesielt når det gjelder omsorg for sin egen skjønnhet, kan du ikke være lat og gi opp mulige forbedringer. Hvem vet, kanskje dette er det bar, som du så mangler på vei til fullkommenhet? Moderne kvinner er praktisk talt ubegrenset som verktøy for å "gjøre et ansikt". Avhengig av hvilken type utseende, alder og personlig smak de kan fremheve den naturlige skjønnheten nesten umerkelig, og endres drastisk. Men, som ofte skjer, jo bredere valg, desto vanskeligere er det å gjøre. Blant det store utvalget av makeup arsenal av verktøy for øyenbrynene alene er i stand til å fylle mer enn ett volum kosmetolog og sminkebord. Bare rot stua og ta så mye dyrebar tid mange vakre, høy kvalitet, men kanskje ikke at virkelig nødvendige midler? Skygger, voks, eyeliner og øyenbryn blyanter - enten de trengs i en slik mengde og mangfold? Faktisk, for å skape vakre former og farger øyenbrynene ganske mulig å gjøre en blyant. Hvis du velger den riktig. 
 Dekorativ sminke øyenbrynene, rekkevidde og valg
 Før du velger en bestemt nyanse øyenbryn blyant, la oss likevel forstå hvorfor alle de samme blyant, ikke andre midler skal være i vår kosmetikk og daglig sett av midler til å gjenopprette skjønnhet? Faktisk, i butikkvinduer, annonsering i glossy magasiner og attraktiv video av superstjernegalleri dem så mye: maling, mascara, markører, skygge og øyenbryn voks. Og mote stylister i sine workshops og treninger regelmessig snakke om et bestemt nytt produkt som vil sikkert ønske å prøve selv. Hvordan å ikke gå seg vill og gjøre de rette valgene blant et så stort valg. Riktig - betyr det en som ikke vil skuffe og vil se veldig bra, naturlig og stilig.
 La oss starte med en liten gjennomgang som vil avklare litt forvirring i mangfold og utnevnelsen av omsorgsøyenbrynene. De er ment å danne kontur øyenbrynene og gi dem farge, så gjelder etter korrigering pinsett, saks, tråd og / eller andre metoder kjent for deg. Nøyaktige og formet øyenbrynene tillate meg selv å ikke bekymre deg om morgenen og i helgene, men utgivelsen av "verden" til å arbeide eller andre offentlige arrangementer innredning øyenbryn makeup som helhet, bør gis mer oppmerksomhet. Etter et øyenbryn prorezhena, bygget sin konfigurasjon og retning, hår forkortes til ønsket lengde, kommer det på tide å bruke en av disse dekorative midler:
 1.  Permanent blekk har sine egne særtrekk. Først av alt, er dens stabilitet og langsiktig bevaring effekt. På den ene siden er det veldig praktisk når du gå for et par dager på ferie, der bare ikke ønsker å rote makeup, men foretrekker å se lyse og uttrykks. I dette tilfellet, ofte i konsert med øyenbryn og øyenvipper farget å ikke bære med seg og for dem Mascara. Permanent blekk er ikke vasket av når man bader i sjøen og i sjelen, ikke slettet ved uforsiktig touch og forblir på ansiktet ditt døgnet rundt i minst en uke. Den nøyaktige tidspunktet avhenger av hudtype, hår tykkelse og hormonelle nivåer. På den annen side, ved uforsiktig frøs forårsake permanente maling øyenbryn gir et mislykket form, bli kvitt noe som vil være tidligere enn vask av selve malingen. Samtidig kan det male huden rundt øyenbrynene som altfor ofte ser slurvete og visuelt utvider øyenbryn. Alternativet - henna for farging bryn. Hun holdt enda lengre enn maling fra røret, og samtidig ta vare på øyenbrynene. Men finne en passende nyanser ved å blande flere pulver bare av profesjonelle og erfarne nok til å jobbe med øyenbryn makeup artist. 
  Hvordan velge en fargestift?

   Øyenbryn Wax dukket opp på kosmetiske markedet nylig, men fikk raskt supportere. Eksternt det er svært lik flaske emballasje teshy mascara: samme avlange og langstrakt pensel festet til hetten. Men i motsetning til mascara voks har en annen, mer tett og elastisk tekstur, er han ganske tykk blank. Voks påføres med en innebygd applikator og / eller roztushovuyetsya stivere børste fra din personlige samling. Men ikke forvent at god skygge kan vokse til naturlige arter. Det andre formålet øyenbryn voks etter maleri - fikse håret, så det raskt stivner og skaper effekten er ganske kraftige, fremtredende øyenbryn. De fleste av produsentene produsere voks Eyebrow to, maksimum tre nyanser, blant annet kan være vanskelig å velge den rette for deg.
   Øyenbrynene vanligvis produseres i to bokser som inneholder to tett skygge. Dette er nødvendig fordi gjette fargen på skygger er ikke lett, selv om de er så nær naturlige farger. Den største fordelen med skygger - at de kan mikse og skygge til ønsket tilstand fra tung å tenne forårsaker dis. Det er derfor øyenbrynene er i fungerende settet av hver make-up og avviker ikke fra sidene av kvinners fora. Men de har en ulempe - det er ustabilt og evne til å falle sammen. Så ofte skygge brukes ikke av seg selv, men sammen og / eller etter andre, mer bærekraftige hjelp av makeup farger. For søknad trenger skygger børste - det ofte kommer i et sett med dem, men bedre å erstatte det med et bedre, kjøpes separat.
   Marker / SLANGE - Veldig konkret alternativ makeup for øyenbrynene, etablert som et permanent alternativ til å male, men for å akselerere og lette anvendelsen er. Resultatet er et produkt som virkelig er svært motstandsdyktig - men ikke nok til å male øyenbrynene for et par dager. Vanligvis crayon tåle flere pirnan og strandleker, og deretter vaskes av i sen ettermiddag bifasisk verktøy for make-up remover. Øyenbryn Marker umulig skygge, etterlater det en klar og derfor unaturlig utseende linje som ligner på tatoveringen. Derfor eyeliner øyenbryn og ikke blitt så populært og etterspurt som andre former for makeup for dette området.
   Blyant - Faktisk, den "helten i anledning", som skrevet denne artikkelen. For alle sine fordeler og ulemper var og fremdeles er det beste forholdet "proffene" og "imot". De fleste blyanter er motstandsdyktig og ikke lett slettes hvis utilsiktet holde sin hånd over hans ansikt, krage flyttbare klær, hodeplagg. Jo mindre hår på øyenbrynene - verre holdt blyant, fordi på den nakne huden sin pigment rett og slett ikke penger til å "fange". Men ingen andre medium har slik en rekke farger og funksjoner. Og så blant disse muligheter og lett fjerning som er mye viktigere dersom det ikke er behov for lange og for tung make-up. Ved søknad blyanten er lett å justere kraften pressing, linjetykkelse og graden av skyggelegging. Alle disse kvalitetene gjør øyenbryn blyanter essensielle og Casey makeup artister, kosmetologer og vanlige kvinner. Men hvis en profesjonell sett med blyanter er alltid som en skikkelig skygge, har velge kosmetikk for personlig bruk til valg av øyenbryn blyant komme mer nøye. 
   Utvalg øyenbryn blyant, farge og andre alternativer
   Når du velger nye kosmetikk, inkludert øyenbryn blyant, må du navigere til flere egenskaper: både utseende og kosmetikk. Det beste er om det første møtet med verktøyet holdes i regi av make-up artist eller colorist som dyktig og grundig forklare og avsløre de funksjonene i produktet. Spesielt hvis det skjer etter endring bilde, der du endre fargen på håret, laget en ny frisyre og / eller hår begynte å inngå ny og uvanlig måte. I dette tilfellet må en ny kosmetikk møte den valgte stilen, holde det og ikke å engasjere seg i dissonans. Men du kan prøve å velge de midler og selvstendig, tidligere godt studert selv i speilet og nøyaktig fastslå hvilken effekt du ønsker å oppnå gjennom oppkjøp. Så, hva bør jeg se etter når du velger en blyant øyenbryn:
  Hvordan velge en fargestift?
  1.  Farge. Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til den såkalte kolorotyp at hver kvinne fikk gamle. For at det kan være lettere å navigere i dette ganske komplisert palett notat hovedsakelig hårfarge - og bedre "hjem" og ikke oppnådd ved å male. Den lettere hår av natur, jo lettere bør være et øyenbryn blyant. Blondiner dress lys grå og sand farge, kastanje - mer intens, men heller ikke for mørkt. Brun har råd til seg rike nyanser, men bare svart og blå-svart fortsatt best unngås ved å erstatte den med en rolig mørk sjokolade eller mørk grå.
    Et viktig trekk ved øyenbryn blyant som skiller den fra eyeliner og kan ikke erstatte hverandre - er fargetemperaturen. Varme farger blyanter dress med mindre jentene, av naturen utrustet med rødlige fargetoner i utseende, eiere av kastanje, brann, gyllent hår. Alle andre er ikke verdt risikoen og bruke brune fargestifter og alle sine nyanser, eller øyebryn som er skissert i denne fargen vil se på ansiktet ditt fremmed og det rыzhyna være tydelig. Dette skyldes det faktum at nesten ingen menneskelig ansikt virkelig røde og brune farger, og selv fregner med mest farge fra grå til beige. Det er i dette området av farger og valget bør være basert øyenbryn blyant.
    Hardhet - En svært viktig parameter for noen kosmetiske blyant, og for øyenbryn blyant - enda mer. Fordi den består av små øyenbryn hår, og de riktige makeup øyenbrynene bør gjentas og mest naturlig etterligne denne strukturen. Og for å oppnå denne effekten kan bare av fast, fint slipt blyant. Myk, smøraktig blyant tegning bred band og med det er rett og slett umulig å tegne en tynn linje, og de mer tallrike små slag i tykt hår. På den annen side vil en myk blyant ikke slipe så fine. Ikke bekymre deg for at den høye graden av hardhet blyant ikke vil tillate deg å oppnå ønsket fargeintensitet. Når du tegner øyenbrynene er bare ikke nødvendig - mye mer nyttig og effektivt for å oppnå effekten av naturlig hårvekst, bare dorisovat ekstra afar umulig å skille fra den ekte varen.
    Ikke glem at den tynnere og mer du zatachyvaete skifer blyant, jo raskere den er brukt. I tilfelle av et fast stoff skifer disse kostnadene enda litt minimert. Men på samme tid, ikke prøv å spare spesiell øyenbryn blyant og forlate sin skarphet. Gnier betaler to ganger, og i dette tilfellet, vil payback være tykke, synlige og grove linjer som ødelegge hele effekten av å bruke en blyant. Hvis du ønsker å spare penger - bedre bruk øyenbryn blyant sjelden, for eksempel, ikke hver dag, men alltid subtilt skjerpe den før bruk - en lov kvalitet makeup. Deretter utøvet bare ved spissen av den blyant, forårsaker lyslinje, uten trykk mellom hårene i retning av deres vekst, i alle tilfelle uten å bryte den. Bare på denne måten vil være i stand til å oppnå effekten av preparerte og utvisket fra naturlige bryn.
   Hvordan velge en fargestift?

    Merkeprodusenten. Dette er et kontroversielt alternativ som foranlediger det er fortsatt ingen enighet blant kjøpere - både profesjonelle og amatører makeup. Det faktum at de fleste makeup artister å jobbe med kosmetikk testet merker de stoler på og ikke endrer den andre. Dette kan være forårsaket utelukkende vane eller økonomiske grunner - spiller ingen rolle. Prinsippet er at en master er sannsynlig å anbefale deg å kjøpe den samme blyant, elsket dem selskap. Og kanskje du er enig, spesielt hvis linjen vil være i fargetone som er perfekt for deg. Men mens du ikke engang vet at lignende fargeblyanter, kan kvaliteten og egenskapene til råvarer og andre selskaper hvis prisen være mye mer gunstig for deg personlig.
    Sannheten er at i dag i verden er ikke så mange fabrikker kosmetiske blyanter - flere ganger mindre enn merkenavn under hvilke de faller i salg. Disse produksjonsanlegg ligger hovedsakelig i den asiatiske regionen, og mote selskaper har plassert ordre for de samme linjene hvor forskjellige merker bare tildele en annen gravering på overflaten blyant skjorter og pakket dem inn i forskjellige bokser. Enkelt sagt, under forskjellige navn og prislapper i butikkene, vi ser helt identiske blyanter, men mistenker ikke det, blindet markedsføring triks leverandører. Og konklusjonen er enkel: velge kosmetiske produkter er ikke bare prestisjetunge, vakkert pakket og annonsert, og de er egnet for deg personlig. Og ikke gi opp å prøve nye blyanter, selv om den vanlige produktet passer deg - plutselig den nye vil bli enda bedre?
    Lengden av blyanten Øyenbryn direkte relatert til sin formfaktor, dvs. strukturen der det er gjort. Slike strukturer, er det to: en standard blyant av skifer lukket i en tre skjorte og mekanisk blyant der en bløt blyant på innsiden av plasteske og vyhvynchuyetsya ved rulling. Du bør vite at den første form for økonomisk, men krever regelmessig undergraving. Den andre formen ble oppfunnet mye senere og spille motvilje mot kunder å rote med spisser og blyanter lider skade. Mekanisk blyant skjerpet alltid: når spissen slettet, du bare skyver en ekstra segment til ønsket lengde og fortsette å bruke kosmetikk.
    Hver form kostnader. Spesielt tradisjonelle blyanter alltid litt hardere og mekanisk land at vi har funnet øyenbryn passer mye bedre. Fordi det ikke krever mekanisk blyant skarphet, er det ikke så skarp som tre og blader bredere linjer og synlig. Du kan ty til triks og noen ganger sette en blyant i kjøleskapet - herdet, det stivner og blyant tegning fastere. Den samme fremgangsmåte kan brukes med tradisjonelle blyanter. Visuelt de ser kortere enn sine mekaniske "konkurrenter", men i praksis er mer økonomisk og tjene lenger. Hva er lengden og design å velge - avhenger av dine personlige preferanser og hensiktsmessighet.
   Hvordan velge en fargestift?

    Lue øyenbryn blyant - er det første fanger øyet skiller denne type blyant fargestifter fra andre på skjermen. Den oppfyller ikke bare til funksjon å beskytte blyanten rett mot skade, men har ved slutten av en spesiell børste. Eksternt, er dette ligner på en kort børste kam som består av mange små og tett montert sammen villi. De er ment for skyggelegging blyant linje og gi den et mer naturlig utseende. Dette er en vanlig feil mange kvinner som bruker en børste på den måten, og dermed uunngåelig krenke linje trukket øyenbrynene. Faktisk mye bedre å bruke en blyant pensel på hetten av motsatt formål: å tørke det unødvendig uhell sette prikken. For denne oppgaven klarer det perfekt, og nesten helt fjerner overflødig hud pigment med en blyant.
    Den andre attributt blyant cap, som han leverte ikke alle produsenter - en knivsliper. De små og smale, det sparer plass i kosmetikk og går tapt fordi pålitelig forbundet med en blyant. Dette spisser har all rett til å eksistere så lenge bladet er skarp nok til å skjerpe blyanten tynn og ikke hogge det. Med det kan du være sikker på at når som helst kan skjerpe prytupyvshyysya eller ødelagt blyant og fortsette å bruke sminke. Men ofte disse gratis bakken produsert fra billig og lav kvalitet metall og bare ødelegge blyant. Så sjekk hver gang du fikk spisser og bruke den bare hvis den oppfyller den ønskede effekt. Navigere til tilstedeværelsen av bakken når du kjøper en blyant er ikke nødvendig, fordi du sannsynligvis allerede har sine egne, testet og pålitelig spisser andre blyanter.
    Dette er de grunnleggende retningslinjer for valg et øyenbryn blyant.  
Яндекс.Метрика