Hvor vakker makeup negler
 Velstelte hender, god manikyr - drømmen om hver av det smukke kjønn, fordi hendene - det er en slags telekort kvinne. Selvfølgelig, er en manikyr i en skjønnhetssalong mye enklere enn hjemme, men dessverre, er rytmen av moderne liv alltid ikke mulig å skille flere timer for å besøke skjønnhetssalongen. La oss se på hvordan å lage en vakker manikyr og makeup negler hjemme.
 Nøkkelen til suksess er selv manikyr, velstelte negler, podpylennыe ordentlig, uten grader og otrosshey skjellaget. I preparerte negler og grov farget maling vil se bare latterlig, hvis ikke vulgært, fordi, først av alt må du fjerne neglebånd og negler vakkert pidpylyaty. Du kan deretter fortsette å spraye maling.
 Til etter maleri negler ser nydelig, må følge visse regler og adlyde dem.
 1. Prosess negler neglelakkfjerner.
 2. Vask hendene med såpe og vann og tørk med et håndkle. I tørt, fettfritt neglelakk faller nøyaktig, uten skilsmisse og bobler.
 3. Påfør stiftelse under lakk. Base gir et flatt underlag og maling varer lenger.
 4. Påfør to strøk med farget polish. Farge maling, uavhengig av sin tone er alltid påføres i to lag, som gir neglene en rik farge og helt flat overflate.
 5. Freeze farget lakk spesiell fiksativ. Fixer maling butikker og det gir ekstra glans.
 6. Tørr lakk. For motstandsdyktig belegg, må etter påføring av hvert lag tørke malingen tørke helt. Du kan holde hendene under tørketrommelen, i kaldt vann, blåse på neglene eller vaiende hender. Jo flere lag med lakk på neglene, desto lengre tid vil tørke lakk.
 Valget av farge. Teknikk med lakk.
 For lang neglelakk passer alle farger som blek skygge og levende farger.
 For korte negler og negler gjennomsnittlig lengde er ønskelig å bruke maling pastellfarger nær den naturlige neglen farge eller fargeløs. Lucky lyse farger vil se vulgær.
 For vellykkede maleri negler bør sette fingertuppene på kanten av bordet. Flaten bør henge og ta fingrene fast. Arbeidsplassen skal være godt opplyst.
 Ta en flaske med maling og dyppe penselen i den slik at den er nedsenket i malingen. Deretter fjerner en del av neglebørste på den ene siden og den andre siden av neglelakk begynne å male. Mentalt dele spiker i tre like deler. Hold deg til skjellaget og male over en del av balansen av spiker. Bevegelser må være rask, trygg, ellers male vil gjøre det tørt og faller ujevnt. Deretter male kanten av neglen. Overflødig maling børste forsiktig ut. Oppdatere maling på penselen og gå videre til neste spiker.
 Typer manikyr.
 Fransk manikyr - en av de enkleste, men alltid fasjonable, metoder for påføring av maling. Tuppen av neglene er dekket i hvit maling. Deretter, når den tørker, er hele spikeren dekket med farveløs lakk. Hvis du foretrekker det, kan du erstatte hvit for alle andre (blå, rosa, grønn, lilla og selv svart). Siden farge maling vil bare tuppen av neglen, så det ser flott ut, spesielt når det kombineres med odezhnoj samme farge.
 Sjabloner - forenkler teknikken med bildet. I en spiker overlegg sjablong og maling påføres over det. Det er mange tegninger, stensiler, for enhver smak.
 Paljetter - en integrert del av kvelden manikyr. Du kan bruke klar lakk med glitter og paljetter kan sette seg i en tilfeldig rekkefølge, ikke ennå tørket lakk.
 Lære å gi deg selv en manikyr, riktig og vakkert malte negler, vil du alltid føle deg trygg fordi du ikke trenger å skjule sine preparerte hender fra nysgjerrige øyne.  
Korrigering av negler - skjønnhetsbehandling

 Ingenting gir kvinnens alder som preparerte hender. Attraktiviteten til det smukke kjønn bestemmes ikke bare slank form, vakkert hår, lav stemme, men utseendet og tilstanden hender. Foreløpig er det ulike skjønnhetssentre, som tilbyr tjenester for omsorg for hender og negler. Dette avslappende bad med havsalt, parafin, body polish, deres vekst og mer.
 Justeringene anbefales regelmessig Dette gjelder ikke bare eierne av naturlige negler, men også kunstig forlengelse. Hvis den siste korreksjonen kan gjøres bare i kabinen, kan de naturlige negler bli korrigert og hjemme. Korreksjon spikerplater vil legge til ikke bare velstelt utseende, men også styrke natur sprø negler. Hyppigheten av denne prosedyren hver bestemmer for seg selv. Det avhenger av frekvensen av neglevekst, hvor faktorer som sykdom, medisinsk behandling, graviditet, spiller en viktig rolle.
 Dessverre kan ikke mange har råd til å gå til en salong manikyr. I dag er det mange fagfolk på dette området, som for noen grunn ikke er i stand til formell ansettelse i skjønnhetssalonger og salonger. I dette tilfellet, de tilbyr sine tjenester til kunder forlater. Derfor, korrigering av negler hjemme, utført av spesialister manikyr - dette er uten tvil det mest vanlig prosedyre.
 For de som ikke kan bruke en slik tjeneste som mester i å forlate hjemmet, kan selv bli gitt hendene og gi dem et velstelt utseende. Du må utføre noen enkle regler neglepleie. Beauty først og fremst å være ikke bare utad, men også internt. Dette er direkte gjenspeiles i våre negler også. For ikke å klage om skjørhet og sprø negler, må du ta vitaminer og holde seg til et sunt kosthold.
 Våre hender bør behandles og økt oppmerksomhet. Så noen ganger kan du skjemme bort sine ulike bad med tillegg av ulike planteoljer, havsalt, sitronsaft, etc. Hvis huden på hendene blir tørre, negler sharuyutsya, var det grader, blir natten anbefales for hud, neglebånd, negler og sette seg spesiell nærende krem ​​og slitasje bomullshansker. I morgen, huden blir silkemyk og negler få en sunn glød.
 Som for å gi neglene en form, kan det gjøres med manikyr verktøySlike som neglefil, saks, pinsett. For korreksjon av bygningen, er disse enhetene nok. Alle nødvendige verktøy er ønskelig å kjøpe spesialforretninger, fordi det er høy kvalitet og lang levetid og minimere microtrauma. Du må også huske at skjønnheten i dine hender og negler - det er ikke en dag eller natt, og arbeide gjennom hele livet.  
Jule makeup for blondiner
 Nyttårsaften er ansett sjarmerende. Nytt år - den mest favoritt ferie for de fleste. Derfor, alle av det smukke kjønn har en tendens til å se på denne vakre seremonien. Skape en attraktiv kvinnelig karakter bidrar til god make-up. Hver jente tildeler ham til en av de viktigste rollene. Trenger du det riktig, i henhold til fargen på hår og øyne.
 Jule makeup for blondiner bør begynne med valg av passende nyanser av makeup. Spesiell oppmerksomhet må velges farget blonde jenter. Så hvordan kvinner med blondt hår gjøre nyttårs make-up?

 Funksjoner utvalg av farger nyttår makeup for blondiner Hemmeligheten ligger i riktig sminke flat tone person anlagt hud. Derfor, for feilfri make-UBA natt før jul bør behandle ansiktet ditt en rekke næringsrike masker.

Jule makeup for blondiner
 Starte det nye året makeup for blondiner bilder er presentert i en artikkel med fuktighetskrem. På toppen av den overlapper tone base med reflekterende partikler. Pulver bør brukes med sølv effekt eller myk golden shimmer. Fersken blush anbefalte medium beige eller rosa.
 For nyttårs Macomb-up øyenbryn skal se naturlig. Derfor bør de være tykk. For å gjøre dette, må de tegne en brun blyant feiende bom. Rammet av vintersesongen kan kalles lilla og lyse blå. Derfor bør de velges for den store Macomb-up.
Jule makeup for blondiner
 En virkelig perfekt makeup for lyshårede damene ut i anvendelsen av myk rosa, perle, perle, sølv-grå farge. For nyttårsaften skrotter ønskelig å velge en grå, brun eller blå-blå. Mens det er hensiktsmessig og svart.
 I den lyse, festlig make-Api oppfordres til å fokusere på øynene. De trenger å skille seg ut fra mengden. Derfor er det nødvendig å bruke leppe leppestift naturlige farger - rosa, fersken eller korall. For ekstra glamour ovenfra kan brukes lipgloss.
 Jule makeup for blondiner bør være lyse, og tiltrekker utseende. Velkommen vakre kurver piler skimrende skygge, tykk blekk, inkludert uvanlige lyse farger. Den ideelle make-apom vil være en kombinasjon av blå med sølv, sort og grå, brun "metallic" og fersken. Også du kan bruke glitter helligdager.

 Forberede seg til å møte det nye året Makeup


Jule makeup for blondiner
 For den store Macomb-up om nødvendig kan være visuelt smalt ansikt. For å gjøre dette, velger en foundation en tone mørkere. Han satt på haken, templer og kinnben. Å fikse person med hals t prypudryvayu reflekterende pulver. Da gjelder blush børste på kinnben, kinn og nakke området.
 Til all del se naturlig, er de nøye skygge. Huden blir strålende forførende og helt flat. Neste, ryddige bryn, noe som gir dem en fin form. Deretter smøre med krem ​​og flytende kam børste. Du må bruke en blyant.

 Alternativer for nyttårs makeup for blondiner


 Alternativ 1
 Ved første rødme rosa put som etterligner "flush med kaldt." Deretter pålegge lilla eller rosa nyanse. Du kan bruke eyeliner for et par nyanser mørkere enn base farge. Gjennomført image søker mascara som forlenger svart.
 Lip velge rosa, lilla eller burgunder leppestift lys, som i bildet nyttår makeup for blondiner. For å fikse fargen kontur omkranser blyant farge litt mørkere enn leppestiften.
 Alternativ 2
Jule makeup for blondiner
 Dette make-Api sørge for å bruke en matt pudder. Forme øyenbryn blyant høydepunkter eller mørke skygger. Å fokusere på øynene til fast og bevegelig lokk står blått eller grått med glitter effekt. På det ytre hjørnet sette en mørkere tone. Alle nøye skygge. I konklusjonen, er det nødvendig å male to strøk vippene mørk brun eller sort mascara.
 Uansett hvilket alternativ ikke ville bli valgt for en vakker, spektakulære Macomb-up er nødvendig å observere de grunnleggende regler og retningslinjer.

 Jule makeup for blondiner (video) Jule makeup for blondiner (video)
Яндекс.Метрика