Jule makeup for blå øyne
 Hver jente ønsker å se perfekt og sexy, spesielt i den meget sjarmerende og flott ferie - nyttår. En god måte er umulig uten klær, frisyrer og sminke. I høyre make-Api spiller en viktig rolle i makeup farger avhengig av fargen på hår og øyne. Hvordan lage nyttårs makeup for blå øyne?

 Jule makeup for blå øyne - valg av farger


Jule makeup for blå øyne
 De viktigste fargene i øyet eyed jenter kan kalles blek rosa, gull, sølv og lilla. Understreke skyggen av hornhinnen kan være lavendel, perle, lilla og grå-brun farge. Spektakulære nyttårs makeup for blå øyne innebærer også bruk av lyse blå fargetoner. Men med skygger må være forsiktig med å overdrive det. Mystikk og dybde i bildet kan understrekes lyse rosa og fuchsia. Du kan også velge røykfylt makeup med svarte skygger.
 Også, ikke glem om grunnlaget for Macomb-up. Shining, glatt tone umulig uten riktig valgt tonebase. Den bruker dempede, myke farger. Blush Makeup for det nye året skal bruke krem, fersken eller rosa. De bør legge vekt på kinnben lys, men merkbare slag. Neste øyenbryn zmalovuyutsya feiende linjer ved hjelp brun blyant. Øyenbryn bør gå ut bredt og tykt.

 Smoky-eyes-stil nyttår Smoky make-up er en av de mest fasjonable trender. Den er ideell for blåøyde jenter. Men når du søker makeup, husk at nyttårs makeup brune øyne skiller seg fra lys.

Jule makeup for blå øyne
 Du kan gjøre røykfylte øyne og uvanlige farger. For anledningen bør bruke gull, lilla og blå. De er stor kontrast med de blå iris, gir det uttrykk.
 Teknologi røykfylt makeup er lik. På det ytre hjørnet av øyenskygge påføres mørkere. Og deretter på innsiden av lys farge. Når imponerende hvite øyenbryn tone. Blåøyde beauties er ikke redd for å eksperimentere verdt å gjøre et røykfylt make-up i to farger som er nær hverandre. For eksempel, grønn eller blå med turkis, lilla og rosa.
 Konturen av øyet bør tildeles tett farge blyant eller eyeliner. For nyttårs makeup er ønskelig å bruke flere lag med mascara for å vipper ut chic. Men, trenger de ikke å holde sammen. Et godt alternativ kan bli falske øyevipper.

 Jule makeup for blå øyne på en sjablong


Jule makeup for blå øyne
 Du må først forberede øynene av litt prypudryvshy. Eye liner er anbefalt i to etapper. Først av alt, til en tynn liner børste sette en marineblå til midten av øvre øyelokk.
 Deretter lage en sjablong. For å gjøre dette, i en vinkel til den imaginære linjen som krysser det ytre hjørnet av nesen og vinger. Så hold selvklebende stripen. I hennes øyne, og bør ta til uten. Jule makeup for blå øyne med en sjablong går perfekt og glatt. Vico bunn matet nevodostoykym hvit blyant. Dette øyet vil bli mer åpne og levende. Nedre og øvre vippene verdt Stram og deretter sette dem i flere lag med svart mascara. For spektakulære Macomb-up har det å være svart. Du kan også bruke falske øyevipper.
 For blå øyne kan gjøre en rekke valg nyttårs makeup. Det er mulig å legge slike ornamenter som: paljetter, strass eller andre elementer for kroppskunst. Du kan også bruke og uventede metoder - kombinere, som ikke kan kombineres.

 Hvordan lage nyttårs sminke (video) Hvordan lage nyttårs sminke (video)
Leksjoner makeup for blå øyne
 Jente med blå øyne er stadig på leting etter den perfekte makeup. Det ville virke, valgte de dyreste kosmetiske produkter er best for kjole og hårfarge, men det viser seg at de øyne ikke ser så bra som vi ønsker.
 Er du redd for radikale endringer i måten, men hvorfor? Blå øyne passer nesten alle nyanser av skygger, men hvordan vet du, som en - din? Vår lærdom makeup for blå øyne - bare for deg, er dette den enkleste måten å lære de nødvendige alternativer for å finne den beste strek den delikate skjønnhet av dine blå øyne.

 Leksjoner makeup for blå øyne - velg nyanser


 Aldri vil vite nøyaktig hva som vil gjøre utseendet ditt mer uttrykksfulle, hvis ikke tør å eksperimentere. Blå øyne i forskjellige jenter kan være lysere eller mørkere, fordi de har ingen felles råd og video tutorials makeup for blå øyne kan oppmuntre til opprettelse av nye magiske bilder.

 Kanskje det er smaragd hue vil gjøre at du ser ut som en ekte dronning, vil perlemor og gull farger gjør at du ser ut som en jente på forsiden av et glossy magasin.

Leksjoner makeup for blå øyne
 Hvis du ønsker å se moteriktig og moderne, prøv røykfylt makeup. Det passer for alle, men ser best ut med blå øyne, spektakulære farger - turkis, svart og mørk blå gjør dem åpne bredere.
 Å se lysere på kveldsarrangement - stop valg for perle, skinnende og matte nyanser av blått og blått: med tankene dine vil magisk vakker og mystisk.
 Men selv i hverdagen gjør-Api blåøyde skjønnforetrekker å bruke perlemors skygge og ofte lavendel og rødbrun farger. Lilla, blå, blek rosa, gylne farger som alltid bør være til stede for å jenter som lærer erfaringene fra makeup for blå øyne, foto viser hvordan disse tonene harmonisere og utfylle merkelig blå farge.

 Leksjoner makeup for blå øyne, må måle rundt


 Alle de ovennevnte farger - saftig, lyse, fengende. Hun ville ikke se bra ut med dem, hvis overdrevet med sin søknad. Sjenerøst smurte makeup person trekker oppmerksomheten til andre, men dette negativ reaksjon. Vi gjør sminke for å fremheve alt det beste på ansiktet ditt, men ikke observere tiltaket, får vi det motsatte resultatet.
Leksjoner makeup for blå øyne

 Hva kan skade Macomb-up blå øyne? Ikke misbruk:
 •  Liner - Hvis det er satt i svart og også fettstoffer. Tykke konturer ødelegge all den sjarmen og med legge til et par år.

 •  Blekk - Tøm det er veldig bra, men hvis det skyldes for mye, vil øyevipper ser forferdelig. Kombinasjonen av blå øyenskygge og farge på øyevippene malte også - et syn ikke spesielt attraktivt.

 •  Pulver - Hvis du ikke ønsker å se ut som en mumie. Big lag med pulver vil understreke alle hud feil, og i holubohlazok ofte det er svært delikat og sårbar.

 •  Shadows og - hvis du ikke er sikker på at de er ideelle for deg. Bildet skal være komplett. Jentene med blondt hår person gjort grovere og eldre hvis trykte altfor mørke skygger, lys og skygge i en mørkhåret kvinner ser unaturlig og falmet.

 •  Tonal fundament Skyting person syk, sliten. Underlaget må oppfylle den naturlige fargen på huden, beskytte det, rene små feil synes usynlig, men valgte feil grunnlag vil tiltrekke det motsatte, og blå øyne forblir uadressert.

 •  Leksjoner makeup for blå øyne, gjelder skygge


  Leksjoner makeup for blå øyne
   Makeup artister si at makeup for blå øyne kan betraktes riktig hvis de møtte alle tre punkter:
   1. Øyenbryn vil helt klart skiller seg ut.
   2. Øyevipper - uthevet minst ett lag med mascara.
   3. På øyelokkene er milde sky skygger.
   Tips stylister er grunnleggende i naturen, og lære konkrete teknikker for å hjelpe leksjoner makeup for blå øyne, Video - alltid lurt å ikke gå glipp av noe. Den viktigste fasen - tegne skygger, bare fordi de lett kan fremheve attraktive blå øyne.
   Vurdere den enkleste teknikken er egnet for unge jenter som ikke har noen erfaring med å lage sofistikert makeup for eldre kvinner:
 •  gjelder sølv skygge på hele området av århundret opp til øyenbrynene;

 •  ta lavendel skygge og gjøre dem bredere spor på linje vekst av øyevipper på øvre og nedre øyelokk, må bestrebe seg på å farge overgang var umerkelig;

 •  produsere en tynn linje med lilla skygger og grundig skygge;

 •  fullføre alle svart blyant - skisserte en bane og deretter jevnt skygge;

 •  igjen å bruke mascara og sminke klar.

 •  Du bør alltid være et speil - for ikke å kose seg, og til periodisk sjekke opp, eller alle av dem for, trenger ikke å ta opp, oppdatere.

   Video Tutorials makeup for blå øyne   Leksjoner makeup for blå øyne - video
  Permanent øyesminke
   Hver kvinne ønsker å bli attraktiv, så bekymret for bevaring av deres skjønnhet. Hver ønsker å være i rampelyset, populær blant menn. Dette bidrar det smukke kjønn riktig sminke. Men hva om morgenen i sin søknad sårt mangler tid?
   Skjønnhet for kvinner tilbyr slike populære tjenester - faste øyesminke bilder som kan bli funnet i artikkelen. Det er en tatovering som gjør en jente ser perfekt. Ved å bruke denne tjenesten, kan du fjerne små defekter, skaper en unik, sjarmerende bilde.

   Hva er permanent øyesminke?   Permanent makeup er grunne kosmetiske tatoveringer. Når skattyter Macomb-up hud er gjennomboret til en dybde på 1 mm. For ham, ved hjelp av pigmenter (farge), som gir en mulighet til å bringe farge til den naturlige fargen. Fargestoffet er mer stabile takket være en spesiell syntetiske tilsetningsstoffer. Denne fremgangsmåten blir utført ved bruk av et spesielt apparat.

  Permanent øyesminke
   Stier i permanent makeup anvendes på grunnlag av tatoveringer. Vi introduserer pigmentet i de øvre lag av epidermis, og deretter penetrerer dypere. Så han holdt tre til fem år. Strukturen av naturlige fargestoffer behandlet hudceller.
   Permanent øyesminke har positive anmeldelser. Imidlertid er denne prosedyren litt smertefull, fordi den er utført ved bruk av anestesi (lidokain, spray). Hvis det er gjort i århundrer, bruker den spesielle dråper som har smertestillende effekt. Holder anestesi i ca 10 minutter.

   Permanent makeup øyne - øyelokk og øyenbryn


  Permanent øyesminke
   Permanent øyesminke er gjort på den øvre, nedre øyelokk og øyenbryn. I den øvre enden Ciliary århundre høydepunkter. Denne eleven blir lysere og myke øyevipper. Understreke land - det er en selvstendig prosess, og går inn i "pil". Hvordan å utføre, kan du se videoen permanent øyesminke.
   I denne make-Api nedre øyelokk streker ikke alltid, som det kan visuelt øyedråper eller redusere dem. I tillegg utseendet av rynker eller innsnevring av kapillærene, kan denne tegningen forsterke effekten av tretthet eller aldring. For nedre øyelokk kan søke permanent øyesminke med skyggelegging. Fortynnet maling gjør en bane som ligner en kosmetisk blyant. Resultatet er en lys sjattering.
   Med permanente make-UBA øyenbrynene vil se naturlig, fordi det gjør litt tynn shtryshkamy som ligner hår. Også i denne make-Api ved hjelp av spesielle pigmenter fra naturlige nyanser. Kunden kan velge fjærkledde eller heltrukne linjer.

   Fordelen med permanent øyesminke


   Permanent make-up har mange positive egenskaper:
 • Permanent øyesminke
   Hun vil alltid se perfekt når som helst på dagen, som avbildet permanent øyesminke. God make-up gir en følelse av trygghet i sin egen skjønnhet.

 •  Med denne makeup trenger ikke å bruke mye tid å bruke sminke og fjerning sin. Dette gjelder spesielt for kvinner med synshemming.

 •  Bruk den til å unngå allergiske reaksjoner på kosmetikk.

 •  Det skjuler perfekt arr, arr som korrigerer feil i utseende.

 •  Permanent øyesminke er anbefalt å velge ikke bare unge jenter, men kvinner over 45 år gammel da altfor lyse makeup ser stygg.

   Kontraindikasjoner mot bruk av permanent øyesminke


   Til tross for at responsen av etse makeup, for det meste bare positive, har det kontraindikasjoner. I noen tilfeller må du bruke følgende fremgangsmåte er forbudt. Han kan ikke gjøre:
 • Permanent øyesminke
   under menstruasjon eller noen dager før henne;

 •  kvinner i posisjon;

 •  diabetes;

 •  i visse typer Alegre;

 •  med sensitiv hud, utsatt for keloid arr;

 •  tendensen til å hyperpigmentering i huden;

 •  eller i infeksjons forverring av kronisk og andre sykdommer;

 •  for blodpropp;

 •  epilepsi;

 •  med herpes;

 •  HIV-sykdom.

 •  I tillegg bør det nevnes at for et par dager før prosedyren kan gjøre kjemisk peeling, Botox-injeksjoner, svømmebasseng, badstue, solarium, drikke alkohol. Dagen før permanent make-up ikke kan ta aspirin eller andre rusmidler krovorazzhyzhayuschye, ta kaffe, cola og sjø.
   Umiddelbart etter vil lide permanent makeup, bør øyedråper dryppe å lindre ubehaget. Øyelokkene leges raskt - i omtrent en uke. Først begynner å løsne den opprinnelige skorpe, og deretter resirkulert. Make-up posvitlishaye 30%, og skyggen blir kaldt.

   Video - permanent øyesminke   Permanent øyesminke video
  Яндекс.Метрика