Makeup for økt øye
 Øynene er et av de mest uttrykksfulle ansiktstrekk. Sin naturlige skjønnhet kan understrekes ved hjelp av riktig make-UBA. I tillegg kan de kosmetiske forandre sitt utseende, for å korrigere små feil, for eksempel foreta øynene mer.
 De fleste kvinner prøver å finne ut hvordan du bruker kosmetikk. Det finnes mange teknikker som tillater oss å gjøre opp for økningen visuell øyet. Vurdere de grunnleggende metoder.

 Makeup for økt øye - nyanser


Makeup for økt øye
 Før du søker kosmetikk, er det nødvendig å velge de riktige nyanser. Som skyggene anbefales lyse farger. De er i stand til å visuelt forstørre øynene. For Karim iris farge egnet fysisk, beige, gull, rosa perle rosa og bronse skygge. Grønne øyne kan gjøres bredere ved å bruke kontrastfarger - lilla eller blek grønn. Også egnet for sitt gull, beige og brun og bronse. Makeup for økt øye blå, blå eller grå vil bli vellykket hvis vi bruker grå, sølv, beige, Chumak, lilla og blek rosa nyanse.
 Til utsikten var helt nødvendig for å lage hvit blyant linje på det innerste hjørnet av øyet. På denne måten vil de være mer. Også make-up er anbefalt å overvåke tilstanden til øyenbrynene. De må møtes med en sving, ikke omfattende. For dette de rykke fra bunnen for å gjøre dem bedre. På nesen hår skal fjernes.

 Klassisk makeup for å forstørre øynene


Makeup for økt øye
 Visuell økning øye med makeup er mulig ved hjelp av flere teknikker. Ifølge den klassiske ordningen på utsiden hjørnet anbefales å bruke en mørk flekk. En flytting øyelokk og krøll bør males en lys skygge. Da gjaldt øyenbryn hvit tone.
 Kontur blyanter er også effektive for å øke øynene. På kanten av det øvre øyelokket holdt på linje med mørk farge. I øyevipper mascara påføres i to eller tre lag. Stram litt Øyevipper anbefales at øynene ser større. Dessuten kan de gre etter påføring mascara.

 Makeup for økt øye avhengig av deres form



 Ytelse og fin øyesminke for å forstørre avhenge av deres form. Det er funksjoner for å bruke sminke for runde eller plantet rundt øynene. Skjønnhetseksperter tilbyr flere varianter av Macomb-up. La dem.

 • Makeup for økt øye
   Hvordan øke smale øyne? I dette tilfellet må du bruke kontur blyant. De holder linjen på nedre og øvre øyelokk litt forsvant fra kanten av øyenvippene. Deretter er det nødvendig å skissere skygge. Toppskjerm brukt til overgangen var jevnere. Bare sjiktet må være tynn.

 •  Økningen i dyptliggende øyne. Dette makeup bør også forutse dem visuelt. Den bruker lyse nyanser. Mørke flekker er bare vippene. Bruke sminke bør den klassiske ordningen.

 •  På nært hold plantet øyne må ikke bare øke deres, men fremmed fra hverandre. Dette vil bidra til skygger og kajal. På den innerste hjørnet sette lyse farger og eksternt - mørkt. Begrense dem til å være rastushevana. Piler må sitere midten av rullende århundre. Og bringe dem trenger noen flere øyne. Avslutt økende øye med makeup søker mascara.

 •  Spissfindigheter Macomb-up for runde øyne er som prorysovыvanyy piler fra midten av øvre øyelokk, trakk seg fra ytterkanten. Grense liner roztushovuyetsya mørke skygger. I øyevipper brukt svart mascara. Omsorg bør males vippene på det ytre hjørnet.

 •  Å visuelt forstørre øynene, må forholde seg til de ovennevnte retningslinjer, ikke glem om deres form.

   Opp for å forstørre øynene (video)



   Opp for å forstørre øynene (video tutorials)
  Jule makeup for grønne øyne
   Vi alle tilber i vinterferien, gir en unik følelse av et eventyr. Stor avkastning for et øyeblikk i disse dager, når oppriktig tror at alle tegnene er faktisk jul. Velge en eksepsjonell måte å feire det nye året, ønsker vi en voksen ser nydelig, men barnslig lyse, uforglemmelig.
   Ingenting er umulig for den grønne-eyed jenter, de er veldig lett å plukke opp selve nyttår: grønne øyne vil alltid bli identifisert med de viktigste symbolet på ferie.

   Jule makeup for grønne øyne i harmoni med kjolen


   Velge en festlig make-up må komme fra kjoler til å være på deg i dag. Hvis kjole kostymer, fancy det absolutt ikke holde tilbake: glitter, falske øyevipper, uttrykksfulle piler malt ansiktet - alt dette vil være stedet der folk bekymringsløs moro. Men kjære elegant aftenkjole gir at makeup er også ideelt, godt gjennomtenkt.
  Jule makeup for grønne øyne

   Jenter med smaragd øyne bør innse at deres mening har tiltrukket seg all den utrolig vakre naturen, fordi nyttårs makeup for grønne øyne kan lages enkelt, men det vil se guddommelig.

   Ferie makeup bør gjøres bare god makeup, fordi det har å holde alle nyttårsaften feilfri og ikke bli ødelagt av uhemmet moro.

   Mulig diskret sminke i det nye året? Det kan være slik at bare hvis du har en nydelig kjole og ikke ønsker å se ham ser selv flyttet på noe. Antrekk i pastellfarger - stille, med det er nyttår makeup for grønne øyne bør være svært lyse, strålende, nesten kjepphøy, noe som er mulig på en slik kveld.

   Jule makeup for grønne øyne, fokus på øynene


  Jule makeup for grønne øyne
   Trender ferie Macomb-up gradvis endret og ikke lenger synes forferdelig at mange jenter gjør dobbel vekt for unntakstilfeller. Makeup artister har ingenting imot det hvis kvinnen har god smak og kan gjøre den perfekte makeup. Har du en teft som lett gjort de mest imponerende utsikt? Hvis så, ikke vær redd for å vise fantasi og kombinere urimelig.
   Jule makeup for grønne øyne - er det bred palett av farger som passer ditt hår, klær, manikyr, smykker, men vekt er alltid har fortsatt å bo på dine fantastiske øyne. Kanskje neste dual fokus:
 •  smaragd øyne og veldefinerte kinnben, og da leppene for å prøve å gjøre slik at de skiller seg ut minimum;

 •  lyse grønne øyne og munn med en nydelig makeup: gjøre pilen i katten stil, stress uttrykksfulle øyenbryn, fargede skygger.

 •  Hvis du tror du ikke kan gjøre deg en flott nyttårs make-up, så du er galt. Tross alt, er du i stand til å gjøre enkle, men alltid herlig røykfylt sminke? Det er en god vinn-vinn for nyttårsaften, vi bare nødt til å plukke opp vakre lyse mørke skygger som de er godt kombinert med din måte.

   Et enkelt eksempel på det nye året Makeup for grønne øyne


  Jule makeup for grønne øyne
   Du ønsker å imponere alle i nyttårsfesten? Prøv å lage en enkel makeup, vil høydepunktet som være at overnatter du kan snike tint lepper i forskjellige nyanser av leppestift, og du vil alltid virke litt annerledes. Menn forstår ikke hva som foregikk, men alltid interessert i hva du er slik mystisk.
   Se på bildet hvor hun er godt uthevet grønne øyne, lepper og store at det er umulig å skille mening. Dette er et godt eksempel hvor dual fokus ikke ødelegge kvinners utseende. Ser fantastisk i det nye året kan være så enkelt, noe som er viktig å hele tiden travle moderne kvinner.

   Jule makeup for grønne øyne (video tutorial)



   Video - New makeup for grønne øyne
  Bryllup makeup for blå øyne
   Som nærmer seg bryllup feiring bruden begynner å bekymre seg for hans utseende, klær, hår og makeup. Hver jente i hjemmet til hans hellige liv ønsker å se perfekt til seg oppmerksomheten til alle gjestene ble tiltrukket av henne bare en. Det bør være fokus øyesminke. Avhengig av deres valgte spesielle make-up.
   Blåøyde bruder seg selv ser forsiktig og elegant. Understreke romantisk bryllup makeup hjelp for blå øyne. På denne dagen alle jenter øyne glødende med lykke, understreker uttrykks titt riktig valgt skygge teknikk og sin søknad.

   Fargepaletten bryllup makeup for blå øyne


  Bryllup makeup for blå øyne
   Først av alt brude makeup for blå øyne bilde som anbefalte se regel gir kontrast. Som skal lyse skygge til skygge, fordi lyset bakgrunnen er helt mørk. Viktigst - ikke overdriv i å bruke sminke. For blå øyne makeup artister anbefaler bruk av ulike nyanser av grått, alt fra blek sølv, og endte fargen på våt asfalt.
   Den mest harmonisk vil se øye skygge farget marineblå eller mørk blå. Dette brude makeup for blå øyne gi romantisk bilde av bruden. Naturlighet understreke lys brun, perle og sand farger. Uttrykksfulle og dypt blikk ut søknaden lilla og lilla. Bildet av uskyld og ungdom skape myke koraller og blek rosa. Bare de bør velge nøye for å oppnå en kombinasjon av hudfarge. Også huske på at bryllupet make-up blåøyde bruder ikke bør inneholde grønn nyanse.

   Bryllup makeup for blå øyne - velg makeup


  Bryllup makeup for blå øyne
   For å forstå de regler som gjelder kosmetikk, anbefales det å se video bryllup makeup for blå øyne. Først av alt er det nødvendig å bruke den tonale foundation, fordi uten henne sminke er ikke mulig. På toppen av imponerende beige eller lys rosa blush som ansikt ser mer frisk.
   Makeup vil ikke være komplett hvis du ikke oppretter øyenbryn form. For å understreke dem, kan du bruke nyanse mørkere enn den naturlige hårfarge. Påfør et tynt børste dem veldig nøye, slik at øyenbrynene ikke ser altfor skyggelagt. Det anbefales også å bruke svart, brun, grønn eller mørk blå liner, noe som gjør piler på øyelokkene. Gjennom hans øyne vil se attraktive.
   Avslutter brude makeup for blå øyne søker leppestift. Dens farge bør blande med hudfarge. Blåøyde jenter passer hvit, rosa eller lys rosa leppestift. Ovenfor kan du sette en fargeløs glans.

   Bryllup makeup for blå øyne - fokus på øynene



   I bryllup make-up make-Api anbefales å fokusere på øynene, noe som gir dem skinne og uttrykksfullhet. Når det er nødvendig å sette pannen høydepunkt. Den øvre øyelokk vidtinyatymut mørke farger, skyggelegging nesen. For å forstørre øynene, skjønnhetseksperter anbefaler til det innerste hjørnet bruke lyse nyanser. Som et resultat, vil øynene ser bredere.

  Bryllup makeup for blå øyne
   Gulv skygger påføres eyeliner eller blyant som avbildet brude makeup for blå øyne. Men for feiringen av ekteskapet er ikke nødvendig å velge svart. Bedre å sette konturen tørr skygge, distribuere dem tynn pensel. Blekk for dette tiltaket blir brukt bare vanntett. Lys øyevipper malt på begge sider. Blondiner innebærer å bruke brun og brunette - svart.
   For å gjøre opp for bryllupet viste seg vakker, må du følge noen regler og retningslinjer. Først av alt må du velge de riktige nyanser av makeup.

   Bryllup makeup for blå øyne (video)



   Hvordan lage en brude makeup for blå øyne (video tutorial)




  Яндекс.Метрика