Hvordan lage en god makeup hjemme?
 Alle jenter strebe etter å se perfekt. Bruk derfor en rekke tiltak for å ta vare på seg selv. For skjønnheten i den personen som bruker kosmetikk. Når riktig brukt det vil skjule feil, fremhever fordelene av det smukke kjønn. Hvis ingen god ansikts sminke, så ingen antrekk eller frisyre vil ikke være i stand til å skape et komplett bilde.
 Sminke avhenger ikke bare av harmoniske fargepalett skygger, rødme eller pulver, men også på deres korrekt anvendelse. Det er verdt å merke seg at det ikke skal være som en teatralsk sminke. Dens viktigste mål - å understreke det maksimale fordeler. I tillegg, må bildet stemmer overens med klær og hår. Så, hvordan å gjøre en god makeup hjemme?

 Hvordan lage en god makeup - foundation For å gjøre en god make-up, må du forberede en person til å fjerne mulige mangler (akne, kviser, flekker, kapillær mesh, sirkler). Foundations Kosmetisk opsjonsmarkedet tilbyr mye - det er fundament, krem ​​pulver, Toning verktøy-krem mousse, løst pudder. Blant fasilitetene er å gi korrigerende concealer og stokk.

Hvordan lage en god makeup hjemme?
 Lage god makeover, starter med corrector. Med det zashtryhovыvayutsya problemområder. Deretter satte tonal basis. Dette betyr drypp på panne, kinn, nese og hake vinger. Da fingrene sponzhikom eller skygge for å få et tynt lag. Overskudd ren bomull pads.
 Deretter kan du fortsette til påføring av pulver. Det anbefales yrkes bred pensel, jevnt fordele midler. Å være i stand til å korrigere sminke, bør du bruke klut eller svamp skum.
 Uttrykks lettelse ansikt og en vakker make mulig takket være rødme. De må bli distribuert ved hjelp av en stor børste på kinnene til den naturlige fargen ble litt mer intens. I denne regionen trenger å skygge en mer naturlig hudfarge.

 Hvordan lage et godt øye makeup


Hvordan lage en god makeup hjemme?
 Foreløpig er det nok av alternativer Macomb-up øyne. Valget avhenger av formen på deres øyne og fordeler jente. Primært påført Kayal - ofte plassert punkter som må være umiddelbart fjær pensel langs kanten av århundret. Bevegelsen skal gå utenfor århundre. I dette tilfelle vil overgangen myk. Top Kayal prypudryuyetsya transparent pudder. Dette øyet vil være mer visuelt. Til øyevipper virket tykk, kan forårsake Kayal for dem.
 Hvordan lage en vakker øyesminke? Top kayala må bruke de valgte nyanser skygger. Å gjøre dette makeup artister anbefaler fingeren for å bedre holdt. Først satte de mørkere nyanser av skygger og lys. Deretter overganger vil se glattere. Hvis den anvendes kremet skygge, deretter topp dem prypudryuyut.
Hvordan lage en god makeup hjemme?
 Skygger blir ofte brukt for farge øyevipper. Men noen jenter på toppen av dette verktøyet er brukt eyeliner eller ingen bruk av skygger. I så fall, hvis kvinner ikke liker skyggene, mens øyelokkene trenger også å gjelde tonal verktøy. Dette bildet vil attraktivt og komplett. Å lære å lage god makeup, unngå for lyse farger. For eksempel, hvis en jente iført grønn, rik blå kjole, er det ikke ønskelig å fremheve øynene dine i samme farge. Det anbefales å foretrekke rolige toner. Vær oppmerksom på at for riktig Macomb-up kreves harmonisk fargepalett. Velg farger avhengig av fargen på øynene, hår og hud tone. Farget cilier nøye flere ganger. Samtidig er det forrige laget må tørke. Men vi må gjøre det forsiktig for ikke ut "edderkopp ben".
 Når vi gjør god makeup å betale oppmerksomhet og øyenbryn. For dem, det viktigste - ikke overdriv med farge. Det er å velge et par nyanser mørkere enn naturlig tone. De kan ta opp gjennom de mørke skygger eller blyant. Og malingen påføres i små tynne shtryshkamy midlertidig.

 Hvordan lage en god makeup lepper


Hvordan lage en god makeup hjemme?
 God makeup hjemme er ikke mulig uten riktig bruk leppestift eller lipgloss. De gir munnen allurements og lage utmerket form. Men må du først velge riktig disse midlene.
 Nyanser velge, avhengig av fargen på hud, øyne og hår. Også ta hensyn til formen på munnen. Hvis den er liten, bør det være lett leppestift som visuelt øker leppe. For store skjemaer bør velge mørkere nyanser. Å sminke gikk behersket, kan du sette leppestift på fingeren og spre leppene.
 Hvordan lage en god makeup hjemme? Før du påfører leppestift skaper en krets. Hvis hun bruker ofte glitter, så kan du melde deg ut av kretsen, som han tørket bort raskere enn kretsen, og dermed skape uaktsomhet bilde. Det settes måte fra sentrum av den øvre leppe, flytting til hjørnene av leppene.
 Du kan deretter gå videre til underleppen. Kosmetiske midler anvendes i form av V. Neste for å gå til hjørnene av leppene. Så de trenger å lukke å fordele kosmetisk over overflaten. Som et resultat av god vilje på sminke hver dag eller feiring.

 Hvordan lage en god makeup - hovedreglene


 For å få en vakker makeup, må du følge noen viktige regler. La dem.
 • Hvordan lage en god makeup hjemme?
   Bruk for Macomb-up makeup bare god kvalitet.

 •  Det er også viktig å forberede huden før påføring. Den bruker en tonal rammeverk.

 •  Uregelmessigheter og mangler i huden for å skjule bruker concealer eller corrector.

 •  Fokus for makeup må være enten øyne eller lepper, som i bildet vakker makeup.

 •  Under skyggen anbefales å sette grunnlag av at de ikke forvitre.

 •  Make-up vil komme bra ut i tilfelle at hun vil følge hoved regler og retningslinjer for å bruke sminke.

   Video på hvordan å gjøre en god makeup   Hvordan lage en god makeup? (Video)
  Bryllup makeup for grønne øyne
   Pre spenning, som dekker alle eventuelle jenter kan bli betydelig redusert hvis alle mulige bryllup frisyrer, makeup og manikyr plukke opp på forhånd. Å se på sitt eget bryllup grasiøst, absolutt må vurdere bryllup makeup for grønne øyne - det vil ikke være så lett.
   Mystiske øyne er for mange forskjellige nyanser utro, radikalt forskjellige fra hverandre, så alle anbefalinger og bilder bryllup makeup for grønne øyne bør være grundig sjekket for å velge det beste.

   Bryllup makeup for grønne øyne, velge farger


  Bryllup makeup for grønne øyne
   Forskjellige nyanser av grønne øyne velge den mest hensiktsmessige makeup farger til beste understreke den enestående vakre bruden.
   Uten faglige råd for å skape en magisk bryllup makeup for grønne øyne vil være vanskelig, men vi har et fargehjul, som brukes for utvelgelse av eksperter kombineres med hverandre nyanser.
   Hvordan bruke denne hint grønn-forlovede? Perfekt make-up arbeid, hvis du velger farger, som ligger på motsatt side av green:
 •  lilla, fiolett, blåbær;

 •  lilla, rosa, rød;

 •  lilla, aubergine;

 •  brunt, fersken.


 •  Bryllup makeup for grønne øyne - er bare varme, myke nyanser. De sjarmerende øyne merkbar endring vil bli mer åpen.

   Bryllup makeup for grønne øyne, skygger og kajal beste


   Sørg for å gjøre brudens ansikt uttrykks uten å miste naturlighet. Det er viktig å ikke bli for rike nyanser, som vil slå tilbake: gjester vil se sminke seg selv, men vil beundre de vakre smaragdgrønne øyne. Den mest brukte skyggen av brune nyanser, når laget bryllup makeup for grønne øyne, foto sjarm, så utrolig naturlig og naturlig utseende brud med make-apom gjort av alle reglene.
  Bryllup makeup for grønne øyne

   Bruder bør bruke bare god vanntett flytende liner. Hun gjorde linjer på øvre og nedre øyelokk nesten på vekst av øyevipper. For å gjøre opp gikk ganske milde eyeliner er bedre å velge en grå eller brun, klassisk svart som dens utseende er ikke egnet for alle jenter. Konturen av den nedre øyelokk kan understrekes hvit blyant, grønne øyne hvis ikke for stor, blir det visuelt utvide dem.

   Nyanser bryllup makeup for grønne øyne


  Bryllup makeup for grønne øyne
   Ikke alle har mulighet til å dra fra hytta, så hvis du bruker brudepiker vil gjøre bryllup makeup for grønne øyne - Video nødvendigvis hjelpe. Den viktigste funksjonen i denne make-APU er at det er ferdig for dagen.
   Bruden i løpet av dagen vil bli kontinuerlig omgitt av venner, familie og tid til å rette make-up, vil det være. Pre-behovet for å tenke på hvordan bruden sent på ettermiddagen tar et minutt å kanskje fikse noe på sin egen makeup. Og for å gjøre det ønskelig, som i kveldslyset, må han være mer intense. Det kan være et par slag av mørke nyanser og andre leppestift.
   Makeup artister anbefaler brudgommen med grønne øyne ikke så ivrige i å søke lyse farger på leppene. Stor feil å bruke leppestift mettede farger, dette uskyldig bilde av bruden umiddelbart ødelagt. Uten å nøle sette en fersken eller korallfarger og mer attraktivt kan oppnås ved å påføre enn leppestift, lipgloss.
   Grønnøyd brud må huske på at du velger riktig makeup utseende for dem, huske hvilken farge de krøller seg. Hvis før bryllupet hun bestemte seg for å male en ny hårfarge, er det mulig at den tidligere godkjente makeup ikke vil se harmonisk med oppdatert hår.

   Wedding Makeup for grønne øyne (video)   Video - bryllup makeup for grønne øyne
  Яндекс.Метрика