Eteriske oljer for huden - omsorg omsorg ved hjelp av naturlige ingredienser

 En av de grunnleggende attributter skjønnhet har alltid vært ren glatt hud. Imidlertid kan skryte av slike data ikke være perfekt alle: noen av naturens "begavede" flekker, som ikke tåler frost - mange grunner. Og i denne situasjonen er tilrådelig å bruke til dette avanserte verktøyet i medisin som essensielle oljer.

 Essential verktøy menneskeheten har kjent siden antikken. Hippokrates observert gunstige effektene av aromaterapi på helse. Og ikke bare det - utgravninger av oldtidens Egypt viser tydelig at søte tid av faraoene brukes overalt. Znavaly helbredende effekt av disse midlene i middelalderen.
 Samtidig dagens essensielle oljer for hud bruker ofte - som parfyme, og for å forbedre tonen i ansiktet og kroppen. Mange mennesker står overfor problemet med tørre dermis, og derfor gjelder kosmetiske oljer for ansikt og hender. Du finner dem på stoff butikker og spesialforretninger.


 Hva er fordelen med oljer for huden?


Eteriske oljer for huden - omsorg omsorg ved hjelp av naturlige ingredienser

 Gunstig effekt er unektelig.

 •  Denne forbedringen av stoffskiftet på cellenivå, som de sier i hverdagen, begynner huden å "puste". Som et resultat forbedrer blodsirkulasjonen, blir det mer friskt og sunt utseende.


 •  Forbedret muskeltonus. Hvis du bruker eteriske oljer for hud innstramming, spesielt hvis den er kombinert med massasje, det snart vil være mulig å observere en positiv effekt.


 •  Bli kvitt pigmentering. Visse typer oljer bidrar til å fjerne pigmentflekker og glatting tone.


 •  Healing, akselerere regenerering. Under påvirkning av livsviktige medisiner mye raskere å lege små sår, riper og sprekker.


 •  Fjerning av betennelse, irritasjon.


 •  Hvordan du velger den mest nyttige for huden olje?


  Eteriske oljer for huden - omsorg omsorg ved hjelp av naturlige ingredienser

   Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet, selvfølgelig ikke. Viktigst - bestemme hva du ønsker fra olje for huden. Hvis, for eksempel, er hovedproblemet tørr, vil det være utmerket assistenter sandeltre, myrra, lavendel, calendula og patchouli.
   Hvis du trenger å fjerne eller i det minste ikke være for fremtredende vaskulær nettverk, vil det komme geranium, sitron, kamille, er calendula fortsatt den samme og mynte.
   Som for pigmentering, bør vi velge en rosa treet, grapefrukt og sitron - de betydelig lysere pigmentflekker og fregner. Generelt, avhengig av den endelige mål.


   Den beste oljen for ansiktet


   Separat ønsker å snakke om slikt som linfrø olje for huden. Til tross for at uttrykket "linfrø olje" kommer til hjernen raskt inntak, dette produktet når den brukes eksternt og gir gode resultater. Han strammer klart pløsete dermis, eliminerer strekkmerker (spesielt det vil være interessant for de som søker å gjenopprette sin form etter fødsel), dessuten har en helbredende effekt.
   Det er umulig å ikke nevne kokos kjøretøy. Kokosolje for huden har vunnet popularitet som en komponent av kosmetikk, men det vil ta for kroppen og for hodebunnen. Dens hovedvirkning - Antibakteriell, men selvfølgelig er det en rekke andre fordeler. Disse omfatter intensiv ernæring av vev, og gir friske dermis, jevner rynker.
  Eteriske oljer for huden - omsorg omsorg ved hjelp av naturlige ingredienser

   Selvfølgelig, det er nok av måter for ansikt og kropp ved hjelp av folk rettsmidler. For eksempel, et slikt produkt som honning, gode egenskaper for huden rett og slett utallige. Han er imidlertid ikke særlig nyttig på grunn av klebrighet, men fuktighet og mykhet, og huden som vil bli følt etter at virkningene av honning på dermis, er verdt det.
   I konklusjonen, vi oppmerksom på at bryr seg om deres skjønnhet og helse - noe veldig viktig, og ofte naturen gir oss mange måter å demonstrere denne bekymringen. Disse essensielle oljer, ulike urter, honning og mye mer. Det bør bare være i stand til å bruke disse gavene.  
  Hvordan å gjenopprette i bena?
   Som du vet godt hvor vi ikke gjør det, og god, de som skiller seg fra oss. Og kvinner har vært vellykket i å implementere disse sannhetene. Mesteparten av det som er gitt av naturen, blir oppfattet som en hyllest og / eller mangelfull, og det ønskede mål er alltid truende sted fremover synes uoppnåelig. Men det finnes situasjoner hvor selv-forbedring er ikke grunn til mistanke og luner, og ganske saklige grunner. Deres gyldighet kan også bli kalt inn spørsmålet, men er faktisk en manifestasjon av ekstrem tynnhet - ikke mindre et problem enn overvekt. Ofte hudыshkam er vanskelig å utvinne enn miste tolstushkam. Det første jeg ønsker å gi råd i alle fall, betyr det ikke forfølge gener idealer og skreddersydd for å passe din egen kropp. Utslett, men en bitter kamp med de naturlige tilbøyeligheter, i beste fall, ikke vil gi de ønskede resultater, og i verste fall - og til og med skade helse. Derfor, uansett hvor ubetydelig det kan høres, er det bedre å ta sin naturlige grunnlov, og deretter prøve å justere litt noen av sine nyanser. Videre at skinny jenter kan si også så heldig: de ser elegant, holde sin utenlandske letthet og ungdom. For å se zhinochnishi, nok til å gjøre fyldigere ben, midje og forlate hele overkroppen raffinert. 
   Funksjoner kompleksitet og vektøkning
   Det er velkjent at grunnloven, dvs. somatisk grunnlov, en mann lagt genetisk. Dette innebærer at utviklingen av muskler, ben og fettvev, og utsiktene for fysisk utvikling skyldes hovedsakelig hver av oss. Utseendet kan variere avhengig av livslang fysisk aktivitet, helsetilstand og alder, men somatotype forblir uendret. Og det var han som avgjør om en person er utsatt for å bli overvektig eller thinness hvor enkelt det akkumulerer fett og / eller øke muskelmassen. Med andre ord, somatisk type - det absolutt ikke er diagnostisert og i alle fall ikke en setning, men en naturlig indikator av organismen.
   I grove trekk konstitueringen av kroppen omfatter ikke bare størrelsen og proporsjonene sine deler, men hastigheten på stoffskiftet, følsomhet for eksterne faktorer, mottakelighet for sykdom, behovet for næringsstoffer og styrke immunitet. Selv temperament noen ganger forbundet med en spesiell kroppsbygning. Men visuell identitet kan bestemmes bare menneskelig skikkelse i en av de tre konvensjonelle typer эndomorfnomu, mesomorphic og эktomorfnomu. Uten å gå inn i medisinske og fysiologiske detaljene vi merke bare at endomorfy - er stort sett ferdig, og ektomorfy - vanlige folk, mens mesomorph står i en mellomstilling. Denne posisjonen tilsier skjemaegenskaper selv under slike forhold finnes. Enkelt sagt, hvis endomorfa ikke mate den ektomorfa han ikke vil gå og bli utmattet eneste representanten for sin egen somatotype.
   De "rene" typer å møte nesten umulig, alle har inneholdt alle tre typer, men mer eller mindre uttalt. Jo flere parametre tilsvarer эktomorfnomu kroppstype, jo vanskeligere er det bygger muskler og fett, bor tørr og tynn på grunn av rask metabolisme. Disse menneskene trenger ikke et vekttap dietter - tvert imot, kan de spise muffins med smør og holde seg slank stund. Men payback for dette er mangel på hjelpe muskler hos menn og kvinner i appetittvekkende former. Godt til de som oppfatter seg selv som sådan ikke kompleksuyuchy. Og for resten ektomorfiv livet blir en kamp for hvert kilogram av tyngdekraften. Akkurat som i motsetning til å miste vekt folk, har de en tendens til å få og beholde denne ustabil masse.
   Hvordan å "bygge" vakre ben
   For å løse dette problemet lykkes uten en systematisk tilnærming er sannsynlig å mislykkes. Først må du finne ut sikkert hva som er den virkelige årsaken til tynnhet. Som om mangel på gravitasjon var en tid siden, men hadde ikke gidder, er det sannsynlig at dette er et symptom på en sykdom, og i stedet for en ernæringsfysiolog du trenger flere dyahnostu synes annerledes. Men hvis utilstrekkelig vekt - funksjonen i barndommen, kan du bruke naturlige metoder for justering. Og bedre å starte med de områdene som er mest avslørende i denne forbindelse, som i ben og rumpe. Hvis vi kan gi dem den ønskede formen, vil hele kroppen bli et attraktivt utseende og eleganse kombinert med femininitet.
   Selv nivåer bena synes kryvuvatymy fra frø som stikker ut i området av knær og ankler. Men hvis du øker mengden av muskler på de rette stedene, disse ulempene forsvinne og bli rett ben og slank. Men arbeidet med perfekte ben må inkludere flere retninger. Jeg forstår viljestyrke og utholdenhet, som muskelmassen øker langsomt og motvillig. Men med det, du får makt, helse og utholdenhet - så spillet på noen måte verdt det. Jo før du starter, desto raskere beina på dine drømmer. Så, i rekkefølge:
  1.  Lag en diett. Evnen til å spise alt og ikke popravlyatysya - en slags snikende felle, fremmer uregelmessige spisevaner. Mest delikate og intensive industrielle produkter inneholder ikke stoffer som er nødvendige vitaminer, mineraler, fiber og en tilstrekkelig mengde protein, uten å danne en vakker kropp umulig. I stedet går til grøt med smør og / eller honning og frukt, melkeprodukter av normal fett, rødt kjøtt og sjø fisk, poteter og nøtter. Spise godteri, men naturlig: honning, tørket frukt, syltetøy. Regelmessig spise grovbrød og pasta av durumhvete.
    Ikke hopp over måltider. Hver av dem, og ideelt sett den fem ganger om dagen er viktig. Frokost og middag bør være svært tett, og lunsj, ettermiddagste og middag kan bli enklere. Start morgenen med en plate av søt grøt (havre, hvete, semulegryn - noen av ditt valg), kokt på helmelk med honning og valnøtter, epler og store smørbrød med ost og smør. Et par timer snack banan. Til lunsj må spise en bolle med suppe, kjøttrett og garnityr. Dessert - kopp kakao med informasjonskapsler eller roll - la for lunsj. Før du går til sengs, drikk et glass melk og spise ost eller yoghurt servering med rosiner eller bær.
    Drikk nok vann. Foruten te, juice og meieriprodukter, har kroppen din til å få minst en halv til to liter ren fortsatt vann daglig kan av mineral tabellen. Tilsett melk og fløte til te og gulrot juice. Men kaffe drikke så lite som mulig: det raskere metabolisme og hindrer absorpsjon av proteinet. Lemonade og annen brus erstatte fruktjuicer: de har for mange karbohydrater, men de er ikke like skadelig for mageslimhinnen og tannemaljen.
    Manglende appetitt bør ikke være en grunn for ikke å spise. Å stimulere appetitten kan være som å bruke naturlige produkter (sur frukt, krydret og salte snacks, drikke, forretter) og farmasøytiske legemidler (produsert i form av sirup for voksne og barn). Spis grenser til intervallene mellom måltider bør ikke overstige 2-3 timer.
    Etter spising slappe av. Finn muligheten til å legge seg ned eller sitte rolig i 15-20 minutter. Bare slappe av og gi kroppen din en sjanse til å lære og fortjeneste.
    Ta sports ernæring. For å trives i de fleste tilfeller Gainers og proteinblandinger og korn snacks og cocktailer predtrenyrovochnыe. De satt og graf bør bruke for å male treneren din med særegenheter av kropp, helse og mosjon regime. Men systematisk mottak de kan oppnå betydelige resultater enn rene naturprodukter.
   Hvordan å gjenopprette i bena?

    Må fokusere på aerobic vekt trening i stedet. Kanskje dans, forming og step aerobic som deg flere enn vektstenger og manualer, men kroppsvekt er skadelig. Mest aktive, utendørs treningstyper, inkludert jogging og sykling rettet mot vekttap. Øvelser med vekter på det motsatte kan øke volumet av legemet for et gitt program. Du kan legge igjen en glede å gjøre yoga og pilates, som disse typer belastninger lindre muskel klipp og trene dypt plassert muskler. En bølge og aktive bevegelser må gi minst like lenge som ikke får litt vekt.
    Bruk heftelse. Trening med din egen kroppsvekt støtte muskel tone og pusse dem, og ekstra vekt kan øke sitt volum. Din sak - bare et sekund, men først konsultere med en trener og ikke bare løfte store vekter til skade tvang deg til helt forlate øvelsen.
    Gjøre grunnleggende øvelser. Isolert muskel belastning bra for muskel-formasjonen, men vektøkning er ingenting bedre utgangspunkt.
    Å øke baken - Sett deg ned. Først av sin egen vekt, deretter en vektstang på skuldrene. Prøv å falle så lavt som mulig, bøye ryggen og løft overkroppen skyldes muskel lår og rumpe.
    Å øke kalv - Få opp på sokker, iført ankelen på vekting. Med samme vekting gjøre fjerning føttene tilbake i simulatoren og bare stående på alle fire.
    For å gjøre beinet harmoniske figurer ved hjelp beinpress (i simulatoren) miksing og utvannings lårene med den ekstra vekten. Ikke forsøk å laste de fremre lår fra hverandre - og så det virker nesten hver øvelse.
    Rozmynaytesya alltid før trening. Det varmer musklene og gjør dem til bedre fylles med blod og bli mer effektiv. Etter trening i det minste ta en fem til ti minutters strekke disse musklene, du jobbet.
    Gå ikke glipp av en trening. Planlegge minst et par timer med sport tre ganger i uken og muligens gi opp planen og prøve å fange den. Personer utsatt for tynnhet, raskt miste vekt akkumulert fordi plass par treningsøkter kan oppheve alle tidligere innsats.
    Holde nervene. Slanke mennesker, i motsetning til general, stress er ikke popravlyayutsya, og mer ned i vekt. For ikke å miste verdifulle pounds og inches, holde indre balanse og filosofisk syn på ting. Lære grunnleggende teknikker og noen meditative pusteøvelser til plutselige støt i livet ikke tatt deg en overraskelse.
    Gi opp dårlige vaner. Folk som slutter å røyke, få et gjennomsnitt på 2-5 pounds. Imidlertid, ikke bare i bena, men også i hele kroppen. Men øl og tørr vin du har råd, som kjøtt. Men bare i moderate mengder og svært sjelden, fordi i tillegg til kalorier de gir kroppen en rekke bivirkninger.
    Altfor tynne bein - er imidlertid ikke alltid attraktive. Men det finnes tall som ser harmonisk med slike tynne lemmer. Så alltid objektivt vurdere din refleksjon i speilet og ikke prøve å justere deres utseende i henhold til noens fremmede innstillinger. Jeg elsker kroppen min, takke skjebnen for hva kan når som helst ustraffet spise sjokolade eller ekstra del av iskrem. Tro meg, kan de fleste kvinner på dette punktet bare drømme om et slikt privilegium kun tilgjengelig hudыshkam.  
  Яндекс.Метрика