Så lenge konkludere cholku?
 Fringe - en fantastisk element frisyrer i stand til å slå i et øyeblikk hele bildet og gjøre det nytt og friskt. Lange og korte, nivå og asymmetriske, rette og filiruvani - bangs gjøre kvinner ser lett, grasiøs og rolig. Spesielt sant dette utsagnet i forhold til lys og luftig chelkam lengde som kan nå nivået av underkjeven og selv falle under det. De spiller en viktig rolle i å forme bildet av kvinner ", som flagrer" i livet, men faktisk krever mye oppmerksomhet til seg selv med hånden. De tilsynelatende uaktsomhet smell oppnådd daglig innsats og tid som sin eier holder speilet med kam og plassere verktøy i sine hender - det er sant. Liker det faktum at alle disse tiltakene er verdt sine resultater. Hårpleie og styling det tar en stund, men det er ingen grunn til å gi opp denne spektakulære hårklipp detaljer. Spesielt hvis du ønsker er ikke vanskelig å lære noen grunnleggende teknikker som passer nøyaktig til dine form smell og sette dem på egen hånd. Og deretter like slem smell lang og vil bringe bare glede og ingen problemer!
 Vilkår avslutt lange smell
 Fringe er lang i to tilfeller: hvis modellen gitt hårklipp og hvis hun bare vokst, og du kan velge tid for å melde deg på en frisørsalong. Men noen av disse planene kan konkludere med lange smell som irriterende støy vil det bli en stolthet av sin elskerinne. Til dette må følges med flere forhold, som følge av inngåelse av smell - oppfylle følgende kriterier:
 Håret bør være ryddig;
 smell bør være stilig;
 smell bør ikke blande seg i øyet (munn / nese, under klærne);
 smell må oppfylle kleskode;
 smell bør gjenspeile stemningen i sin eier.
 I alt dette er det tilrådelig å ta vare tråder ikke holder mye tid og ikke krever avanserte verktøy og kosmetikk. Du sier det er umulig? Feile! Moderne stylister i en stemme si at ovennevnte forespørsler er ikke bare bevis, men fullt ut realisert. Og alt du trenger for dette:
 gre med lange tenner;
 bred pensel massasje kam;
 Hår mousse;
 hårspray;
 hårvoks eller en spesiell lim,
 hårnåler, usynlige, klemmer og tilbehør på vilje.
 Metoder avslutningen av lange smell
 1.  Sesong øre - Grunnleggende instinktiv bevegelse som vi gjør når håret og unngå å falle på ansiktet hans. Men, hvis du prøver, gjøre det til en allsidig og rimelig måte å konklusjon. For å gjøre dette før du forlater huset tørr kam smellene, gjelder hele lengden av en liten mengde av skum og kjemmet gjennom legging crest. Forsiktig Sett bang på øret (høyre eller venstre - avhengig av formen på frisyren, type ansikt og en vane) og fikse usynlig under håret. Demokratisk, praktisk og enkel frisyre er klar! Ingen klandre deg eller i overkant av innbilskhet eller uforsiktig i forhold til håret.
   Mytteri dekorative klipp i stedet usynlig - en flott måte å lage frynser del av den stilige ensemble. Den beste måten som fungerer sammen med sommerkjoler og sundresses, hvis du finner en passende klemme i farge og form av en blomst. Dette styling samtidig løse to problemer: komfort og innredning. Prøv å plassere pinnen side av pannen, men skyver henne bort av øret for å ikke få uønskede bivirkninger spolzshey hatter eller Hattene barmaid.
   Gre tilbake lange smell med langt hår fast - en god måte av konklusjonen, ønsker du å ta vare på på forhånd når du vasker håret. Etter skylling forsiktig vaske dem med et håndkle og bruke mousse plassere hele lengden, ikke unntatt smell. Hands jevnt fordelt i massen av hår, forsiktig gre og kjemmet gjennom tørt hår tørketrommel, brede eller rund pensel regi er fra panne til nakke. Etter tørking sikre all lakk konklusjon, med fokus smell.
   Samle en hale kan være ganske vokst smell, lengden som gjør det mulig å holde den med gummistrikk. Denne konklusjonen kan brukes på dagen etter forrige program eller teknologien i seg selv når håret ser frisk nok til å holde dem løs. Uansett, som du må nøye gre gjennom hele massen av håret fra rot til tupp, mens guiding dem tilbake og opp. Deretter plukke en hestehale i nakken og bred elastisk slips. Den beste måten dette gjennomføres med smell med rett kant og formet smell i løpet av dagen kan komme ut fra under tannkjøtt enkelte tråder.
   Flette i håret på siden - Gjør selve "fransk" styling. Start fra stiftelsen smell, fange små tråder av kjerne lengde hår og flette flette must panne, prinsippet om "ører". Det kan plasseres over eller under, og dermed gir den riktige formen på ansiktet, åpne den med et rundt ansikt og litt redusert når strukket. Hvis den første tiden vil ikke nøyaktig bruke litt voks fingrene han strander holde sammen og gi dem raspushyvatsya i hendene og skiller seg ut fra spytte.
   Braid i to fletter over ørene, som hver for seg veve i nøyaktig halvparten av smell. Fordelen med denne konklusjonen - i sin symmetri og mote relevans. Etnisk stil er nå på alle catwalken, slik at du ender opp i kjølvannet av en hot trend. Men bare hvis avskjed vil være i stand til å lage en perfekt glatt og spytte - lav og ikke for stramt. Tight stramme musefletter gjøre at du ser ut som Pippi Langstrømpe, mens mål - å komme nærmere bilde av stilig bonde.
   Gjør to gamle slepTynn og elegant. Starter brow bør de må gå på begge sider av templene og nakken skriplyuvatysya usynlig, en liten gummistrikk eller pin-krabbe. Det er en veldig romantisk bilde, kombinert med passende kjole og bølgete lys brunfarge. For å si det veldig enkelt, og effekten overgår forventningene i flere tusen år, siden den store Afrodite.
   Presset eller felgbånd - Metoden som foreslått av gamle gudinner. Bare dagens skjønnhet kan ha råd til et mye større utvalg av hår tilbehør. Og dette er alt som trengs for en slik styling. Sikkert, lugg ikke vyb'yetsya og falle til pannen. I praktisk bekvemmelighet, kan du lett få en feminin og elegant utseende, passer til enhver tid av året, og med nesten alle klær.
   Gjør kuldebølgeSom igjen ble ekstremt populær etter screening i Hollywood tilpasning av romanen Fitzgeralds "The Great Gatsby". Du trenger en sterk feste mousse. Bruk den på den delen av håret, som er underlagt konklusjonen. Kam og kjemmet gjennom rozhladte kam. Fingers markere den fremtidige retningen for bøying bølger og løse disse stedene usynlig. Sørg for at ingen strand og / eller et hår ikke fikk ut av det totale arealet. Når alt håret vlyazhutsya bølge sikre sin posisjon lakk og vente til den er helt tørr. Deretter forsiktig fjerne usynlig uten å skade bølger silhuett. I tillegg frisyre kan dekorere tema tilbehør og styling for å gjøre dette til en passende stil på klær. Vintage bilder og stil av "The Jazz Age" går av moten for lenge siden, så disse ferdighetene og kjøp sannsynligvis vil være nyttig for deg i den kommende sesongen.
   Skru på curling. En annen Hollywood låneopptak, men moderne. Unfading klassisk femininitet og luksus, gir mange muligheter for gjennomføring. I det enkleste du kan lage lange smell frisyrer hoveddelen og skru hennes store krøller sammen med all annen luggen. Avhengig av lengden smell, kan du prøve å krølle det fra hverandre i motsatt retning av de viktigste låser. I stedet Curlers Prøv utyuzhok smale varmeoverflater, så krøller kommer ut stor og mer naturlig i skjemaet.
   Nachesat lang smell stil glamrock - en modig og veldig stilig trekk. Men merk at er hot er ikke Iroquois, avrundet og klumpete fleece rettet litt til den ene siden. For dette rent og helt tørt hår jevnt behandle en liten mengde skum og legging nacheshite kam fra røttene. Plasser nachesannuyu smell i pannen og nakken feste usynlig og / eller dekorative pin på egen hånd. Som en siste finishen og sterk fiksering dryss lagt smell lakk.
   Sett inn en gratis Du kan ganske sjeldne smell som hindrer visjon. Det er ikke hensiktsmessig i enhver situasjon, men i sommer tur på stranden eller i en annen "lat" og uformell rekreasjon er slik konklusjon kan du slappe av og tune inn i feriestemning. Løse lange smell kan impregneres med en spesiell gel for hår, og skaper en "våt" effekt. Dette alternativet oppløst lange smell se bra ut med skinny jeans og T-skjorter på den ene skulderen - ". Punk-chic" med andre ord, under stilen
   Clip lange smell aldri for sent. Vi med hensikt dette punktet og til slutt det symbolsk nummerert tretten. Frisyrer med kort og / eller lik hryvkoyu som en reserveløsning, kan alltid gjøres på grunnlag av en langt hår og lange smell. Så ikke hastverk med å kvitte seg med spiret tråder i utgangspunktet fullt ut nyte sin uaktsomhet og muligheter i konklusjonen. Bare når lang cholka ganske sliten, kan det gi en mer kortfattet skjema.
   I konklusjonen, er lang cholka åpen for mange andre metoder for design og dekor. Spesielt kan det bli malt i helt motsatt av hoved hårfarge skygge eller markere den i en egen kontrast strand. Lang cholka kan forskjellig veving og vinket, som bare forteller deg fancy. Som sådan, er det en del av den frie, enda mer opprørsk stil, så tillater fri tolkning av mange motetrender. Kanskje det er derfor lange smell til enhver tid er vidroschuvaly kreativ person, utsatt for kreativitet og kunstneriske søk.
   Moderne kosmetiske industrien tilbyr et stort utvalg av omsorg, styling og design lang cholok. Disse ulike permanent og midlertidig maling, tannkrem og hår mascara, falske låser og dreadlocks beregnet for sammenflettede en smell. Som for hånd, den lange cholka i denne henseende skiller seg lite fra den lange hår på resten av hodet. For å gjøre det ser sunt og rent og ryddig, tidsriktig sostryhayte flisete tupper, behandle dem etter vask med spesielle oljer og væsker, ikke misbruke varme enheter for installasjon. Og husk at din cholka lenge alle frisyre og image som en helhet - en spektakulær verktøy for uttrykk, vise andre din lyse personlighet og unike syn på verden.  
Яндекс.Метрика