Lys sminke hver dag

 Den største hemmeligheten lys makeup er at det ikke er tydelig, og du ser så naturlig, på at ingen kosmetikk fokusere, som om de ikke gjorde det. Noen mennesker tror at hvis en lett makeup, og deretter sette den i kjelleren, men det gjør det ikke. Vi må jobbe hardt for å lære teknikken for å bruke kosmetikk som har understreket alvoret i øyne og lepper, men samtidig beholdt åpenhet og enkelhet. Du må velge riktig fargepalett avhengig av fargen på hår, øyne, ansiktstrekk, etc. folk Velg skarp skygge skygge dem lettere, er eyeliner bedre å sette den til side, klare linjer er helt malplassert, og av gjennomføringen av bildet plukke dim eller skinne leppestift.


 Den første fasen - grunnlag av


 Først må vi jevne ut hudtonen ansikt er godt egnet flytende foundation, kan du bruke en dagkrem med Toning effekt. Hvis du har mørke ringer under øynene, ikke glem å skjule dem ved hjelp av korrigeringsverktøy, deretter bruke et tynt lag med pudder i ansiktet. Hvis du har fet hud, til krem ​​pulver bidra til å rydde opp.
Lys sminke hver dag


 Heve øynene dine


 Hovedfokus ligger på øynene. Perfekt gyllen, lys brun, krem ​​og beige skygge naken, det kan velge seg avhengig av fargen på øynene dine. Du kan også bruke flytende mousse skygger som de vil legge til åpenhet og ømhet av syne. Du trenger ikke å sette flere lag med skygger, er en nok, veldig blande med en børste eller fingrene beveger århundre. Enkel hverdags makeup liker ikke piler, mørke linjer og tunge vipper. Hvis du vil fremheve øynene dine, ta det nyanser mørkere nyanser, men i alle fall ikke svart eller mørk grå. Bruk volum og forlengelse mascara, helst grå eller brun.
 Zmalyuyte lett bøy øyenbryn blyant eller skygger, men ikke overdriv: alt skal se naturlig.
Lys sminke hver dag


 Naturlig leppe


 Uansett hva folk kan si, men naturlige og sensuelle lepper - vakker og sexy. Lyse nyanser mørkere tone opp den naturlige fargen, perfekt for din "flying" image. Hovedfokus er på øynene, så leppene bør se gjennomsiktig og usikre spor banen er verdt det, bedre å bruke en mild glans å legge til skjønnhet og attraktivitet. Nå trenden kald farge beige, blek rosa, gull eller karamell farge.
Lys sminke hver dag


 Mester


 I konklusjonen avslappede bevegelser sette makeup rødme. Med nyanser av beige avsatt på begge sider av brua, kan du visuelt redusere tykkelsen og linje kinnben hjelpe justere korall rødme nyanser.
 Naturlig skjønnhet er alltid på moten, trenger bare å lære å understreke det. Moderne teknologi tilbyr mange muligheter for å korrigere lepper, øyne, øyenbryn, etc., men hvorfor ty til når du kan bare riktig og effektivt vise sin verdi. Hvordan lage en god og enkel makeup mer detaljer kan du se i videoen, passerer på linken der og talkshow trinn for trinn hvordan å sette den. En annen liten hemmelighet: prøv å markere en ting, hvis uttrykksfulle øyne, bør leppene være blek, og vice versa hvis øynene ikke er uthevet, og velg deretter en leppestift leppe tone eller to mørkere.
Lys sminke hver dag

Krem for kombinert hud

 De menneskelige epidermis på ulike nettsteder har ulike nivåer av fett og grad av fuktighet. Som for den person, vanligvis i pannen dekket med en tørr dekning, men linjen i nese, kinn og hake kan være fet. Og nærmere konturene av ørene det blir tørt. For å prøve å gjette selv, noe som betyr at linjen til den er anbefalt å bruke kremen for kombinert hud. Han vil være et godt grunnlag og under grunnlaget for ulike epidermis.

 Velge noen kosmetiske produkt ment for å overvåke epitel, ikke gjør lett. I dag er ikke så vanskelig å finne en god krem ​​for kombinert hud, men det er nødvendig å ta hensyn til de enkle reglene for valg. Harmløs måte for folk av blandet epidermis med naturlige ingredienser kan ikke koste mindre 10 eller 20 dollar. Ønsket om å finne noe enklere og spare deg ganske naturlig, men kvinner bør forstå at det er ikke til å redde fuktighetsgivende agent, men i seg selv. Tross alt, dermis den mister muligheten til å fullt ta hydrolyse prosess, jevnt fukte, rengjort eller podsushyvatsya.

Krem for kombinert hud


 Velg en krem ​​for kombinert hud


 Det er visse krav til anlegg for blandet hud. For eksempel bør et slikt verktøy inneholder anti-inflammatoriske komponenter og ikke være fett. Oljer som finnes i bilen for kombinert hud bør være bare naturlig. Ellers vil de rett og slett tette porene. Dagkrem for kombinert hud bør også ha anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende effekt.

Krem for kombinert hud

 Moderne produsenter har å tilby kvinner. Veldig populært "Harnyer" krem ​​for kombinert hud. Spesielt hvis det er kombinert med hele spekteret av omsorg - skrubb, gel og andre komponenter. Like i etterspørsel og kostnader "Vichy" og "Syberyka" for alle aldre. Noen av dem godt i harmoni med korrigerende lag som er fordelt separat.


 Tone Cream for kombinasjonshud: behov?


 Vanligvis matting krem ​​for kombinert hud - en form for stress. Det er derfor mange produsenter gradvis begynte å myke dem og legge vegetabilske komponenter. Men selv med forbedret blanding i alle fall ikke påføres matteringsmiddel for å rense vasket huden uten smurt basis. Dette kan også fungere som en vanlig nærende krem. Dessverre har unge jenter ikke kjenner reglene for bruk, uvitende skade deres epitel, som er raskt aldrende uten regelmessige behandlinger.

Krem for kombinert hud

 Før du bruker foundation for kombinert hud, bør du bruke rensende tonic som vil oppdatere og helbrede, deretter bruke dagkrem, gi det en kjole, og først da kan du forsiktig bruke en tone. Oppdatere det må ikke være mindre enn hver fjerde time, og om kvelden før sengetid for å bruke myk skrubb hver dag, skylle ansiktet med ansiktsrens og bruke nattkrem lett. Selvfølgelig, kan gjennomføringen av en slik prosedyre virke kjedelig, men nødvendig hvis du ikke ønsker å bruke midler for uvyadayuscheho epidermis 25-30 år.
 Blant annet gjør daglig farget person ikke nødvendig - å skjule problemet, ikke løse det. Men minst en gang om dagen for å gni fuktighetskrem epitel er avgjørende. Det er et universalmiddel for eventuelle ytre påvirkninger.
 B har vi i det minste hørt om The Sleep. Men få vet at søvngjengeri - en sykdom med alvorlige og noen ganger ganske farlig. Og hva som forårsaker sykdommen og hvordan bli kvitt det?

 Hva er det?


 Søvngjengeri (somnambulisme ofte kaller det) - en tilstand der en person snakker i en drøm, gå eller gjøre noe utslett handling.

 I denne forstand galninger holdt: hans øyne ble åpnet, han ser, hører og føler. Men som hjernen, faktisk, ikke fullt fungerende, alle handlinger er bevisstløs. Men hvorfor? Vanligvis er en person som befinner seg i en drømmetilstand, er det i flere faser.
Årsaker og behandling av søvngjengeri hos barn og voksne

 Når søvn kommer en fase av søvn overflaten. Drømmer på dette stadiet nei, men muskelaktivitet vedvarer. En person kan utføre trekk, snu, endre posisjon og så videre. Deretter følger fasen til dyp søvn. I denne fasen er det også langsom og REM søvn.
 I det første tilfellet, er hele kroppen helt avslappet. Med den raske søvn sover drømmer, hans øyeepler bevege seg raskt hvis han ser noen dynamiske hendelser. Forskerne fant at søvngjengeri angrep oppstår vanligvis i en alvorlig langsom søvn.
 Hvis alle andre på dette stadiet, er hele kroppen helt avslappet, og hjernen nesten av, så de galninger jobber fortsatt noen deler av hjernen og muskelaktivitet vedvarer.
 Vi vet at lidelsen søvngjengeri ca 3-6% av befolkningen.

 Ofte denne tilstanden er diagnostisert hos barn 6-10 år, og de første små manifestasjoner kan forekomme så tidlig som 3-4 år. De fleste av angrepene er opp til 14-16 år, men noen manifestasjoner observert i voksen alder.

 Årsaker


 Hva som forårsaker søvngjengeri hos barn og voksne? Det antas at sykdommen er arvelig, og i de fleste tilfeller gått fra generasjon til generasjon. Selv eksisterende tilbøyelighet manifestasjoner kan være helt fraværende, så det kan ta litt drivkraft.
 Her er de viktigste faktorene som påvirker kan utløse utvikling av søvngjengeri:
 •  Stress, følelser. Ofte oppstår implikasjoner etter noen urovekkende hendelser.

 •  Å drikke alkohol inntak eller narkotika.

 •  Hodeskader av varierende alvorlighetsgrad. Selv en hjernerystelse kan føre til uønskede konsekvenser.

 •  Sterk tretthet, utmattelse.

 •  Brudd på våkenhet og søvn. Dermed, hvis en person ikke tømmes regelmessig, kan det forstyrre hjernen som utløser et angrep av søvngjengeri.

 •  Noen medfødt patologi av hjernens struktur.

 •  Akutt infeksjon påvirker slimhinnen i hjernen eller vev.

 •  Parasittangrep (giftige stoffer utgitt ormer kan komme fra blodet til hjernen).

 •  Noen somatiske eller kroniske sykdommer, så som epilepsi.

 •  Neurosis, depresjon.

 •  Aksept av enkelte legemidler.

 •  Manifestasjoner


  Årsaker og behandling av søvngjengeri hos barn og voksne

   Her er manifestasjoner av søvngjengeri:
 •  Snakk drøm. Ofte en mann sier meningsløse setninger og ord som kan virke tull. Men hvis du spør om noe søvngjenger, kan han vel holde samtalen.

 •  Sover i en uvanlig holdning, slik som å sitte eller stå, lent mot en søyle.

 •  Drømme med øynene åpne. Men dette synet nesfokusyrovannыy og fjernet. Sove som å se gjennom elementer.

 •  Flytte drøm. Det hele avhenger av omfanget av sykdommen. Så når søvngjengeri mild søvn kan bare sitte i sengen, deretter legge seg ned igjen. Ved alvorlig somnambulism en person kan stå opp, gå rundt i rommet eller leiligheten, til noen elementer og selv forlate rommet. Det finnes tilfeller hvor drømmere kledd, tok bilnøklene, startet de det, og kjørte et sted. Dette er ekstremt farlig, som frykt for denne tilstanden av spredt og sove bare ikke vet hva betyr.

 •  Utenfor, kan en mann være helt forskjellig fra å sove. Noen drømmere lage faste handlinger, så kan det virke som sover bare våknet opp og bestemte seg for eksempel å drikke eller spise. Men i noen tilfeller kan handlinger betraktes som utilstrekkelig, og selv gal.

 •  Det er bemerkelsesverdig at i morgen etter å ha våknet natt-walker vil huske sine natt eventyr absolutt ingenting, vil han tror at hele natten søtt sov i sengen sin.

 •  Varigheten av angrep kan være annerledes. Noen drømmere "vandre i en drøm" lang og bare har tid til å komme ut av sengen eller sitte i den, og deretter sovner. Men andre kan "vandre" i et par timer.

   Angrepet av søvngjengeri: hva du skal gjøre og hva bør ikke gjøres?


   Hva om du var i nærheten av galninger i angrepet? Først må du kontrollere hans sikkerhet. Lukk døren, fjern all skjæring, knivstikking og andre potensielt farlige gjenstander. Du kan gå i dvale, kjærlig omtaler ham ved navn, for å ta i hånden og føre ham inn i sengen, og deretter forberedt og rolig. Vanligvis mest ydmykt galninger sove.
   Hva du ikke bør gjøre? I noe tilfelle ikke prøve å vekke søvngjenger, spesielt skarp eller grov. Det er i en fase av dyp søvn, og en skarp oppvåkning kan meget skremme ham. Så noen drastiske tiltak, skrik eller forsøk på å presse hverandre søvn!

   Behandling


   Hvordan kurere søvngjengeri? Ingen spesifikk behandling, er det nødvendig å eliminere årsaken til denne tilstanden. Å begynne å slå til nevrolog og natt for å snakke om "eventyr". Spør legen om når begynte angrepene som gikk forut for dem til å begynne å oppføre seg som natt-walker.
  Årsaker og behandling av søvngjengeri hos barn og voksne

   Det vil ta seg av en kjær, fordi bare han kan beskrive oppførselen til å sove under angrepet. Spesialisten kan foreskrive visse diagnostiske prosedyrer som Doppler cerebral eller magnetisk resonans imaging. Hvis det er noen alvorlig brudd eller sykdom, bør du umiddelbart starte behandlingen.
   Hvordan bli kvitt symptomene på somnambulism og negere manifestasjoner av denne sykdommen? Noen tiltak vil bidra til å forbedre. Noen tips:
 •  Det er viktig å observere søvn og våkenhet. Vi må vie tilstrekkelig tid søvn (voksne trenger minst 8-9 timer i døgnet, et barn - ca 12), og prøve å sovne og våkne opp på samme tid.

 •  Ikke overdriv det. Hvis du føler deg trøtt, hvile.

 •  Prøv å unngå stress.

 •  I noen tilfeller kan det være nødvendig å ta beroligende midler.

 •  Det kan oppnevnes og opiater.

 •  Bedtime ventilere rommet og zahorazhyvayte vindu blendingsgardiner.

 •  Ikke spise på natt tonic drikkevarer (sterk te, kaffe).

 •  Ikke spis før sengetid. Du kan drikke et glass melk, yoghurt eller kefir.

 •  Trenger å sove i fred.

 •  Du kan prøve før du går til sengs for å lytte til fin avslappende musikk. Barnet skal synge en vuggesang eller fortelle en historie.

 •  Bedtime bør tømme blæren. Drikk rikelig med væske om natten bør ikke være.

 •  Hjelper slappe massasje.

 •  Du kan ta et bad før du går til sengs.

 •  Kuttet ned til et minimum av en brukt alkohol, men heller forkaste det helt.

 •  Det er verdt å betale oppmerksomhet til aromaterapi. Dermed den beroligende effekten av essensielle oljer av neroli, patchouli, bergamot, lavendel, sandeltre, jasmin, merian, sitronmelisse. Men bør oppsøke lege på forhånd.

 •  Prøv å komme opp med noen avslappende melodier og søvn ritual. Ja, du kan gå, drikk et glass kulturmelk, deretter vise favorittbildene dine og deretter gå til sengs.

 •  Og husk, søvngjengeri - ingen straff og ingen stempel. Fra denne tilstanden kan og må løses. En data ovenfor tipsene vil hjelpe deg å takle dette problemet.  
  Яндекс.Метрика