Hvorfor er det viktig å velge riktig krem ​​for fet hud, og hva du trenger å vite når du skal velge?

 Talg hud i ansiktet - et problem mange unge kvinner og jenter. Lett å ta vare på henne, men hvis sikkert finne krem ​​for fet hud, hvis du ikke kan helt eliminere alle forbundet med overdreven talg ekskreter vanskeligheter, i det minste redusere sin intensitet. I epidermis med mye talgkjertler og mange problemer.


 Hvordan velge riktig krem ​​for fet hud?


 Perfekt verktøy bør ha en rekke egenskaper som kombinerer i ett produkt er rett og slett urealistisk. Derfor produsenter produsere separate fond:
 • Fuktighetsgivende;
 • Matir;
 • næringsstoffer;
 • lys;
 • For veldig fet hud;
 • for fet sensitiv hud.


 Hva er BB Cream for fet hud?


 Men for de som vil ha alt på en gang, det er et annet alternativ - BB-krem. Hans første var Kina produsent og en stor annonsering komponent - fokus på naturlighet ingredienser. Men den kosmetiske industrien ikke står stille, og han har kommet for å erstatte SS-krem for fet hud, mer aktiv og naturlig, som har all den kvalitet og BB, men i en overlegen måte. For eksempel vil glansen være mye mindre, siden det silikonkomponenten betydelig redusert. I tillegg vellykket erstatter den tonen corrector, perfekt arrangert under epidermis tonen i hver av sin eier.

Hvorfor er det viktig å velge riktig krem ​​for fet hud, og hva du trenger å vite når du skal velge? Oppskriften for enhver anledning


 I kjemiske produkter for å ta vare på folks innfødte epidermis kan kosmetikk. Online kan du finne et bredt utvalg av oppskrifter, men vanlige ingredienser - en honning, bivoks, eterisk olje, appelsin, melk. Installere og justere proporsjonene nødvendige for seg selv individuelt, så den første gang for å få akkurat det resultatet forventes å mislykkes.
 Hva merke krem ​​for fet hud bedre?
 Blant det store utvalget av merkede narkotika problemeier epidermis er i stand til å velge ikke bare et middel for prisen, men også en prioritet. For eksempel, kremen "Syberyka" for fet hud fokuserer på sin naturlighet, betyr Vichyabsolyutno allergivennlige, spesielt beriket "bark" -krem perfekt matte og masker akne "Clinique" kan puste dermis, øke metabolismen. Som en spesialisert krem ​​oppskrift må inneholde retinol, koffein, benzen, fraværende i konvensjonelle måter. I mellomtiden er de nødvendige for forsvarlig omsorg.

Hvorfor er det viktig å velge riktig krem ​​for fet hud, og hva du trenger å vite når du skal velge?


 Vanskelig valg


 Plukket alle regler og tar hensyn til alle spissfindigheter krem ​​for fet hud aldri ta skade. Selv dermis og er ikke tørr, men fortsatt trenger fôring og hydrering, men i mengden og sammensetningen bestemme for hennes skjønnhetseksperter. Det er derfor av krem ​​for fet hud vurderinger er gunstig, hvis utvalget var involvert profesjonell skjønnhetsekspert. Kvinnen selv ofte svært vanskelig å velge.
 Hvis du fortsatt ønsker å gjøre det selv, husk det betyr at man må være enkelt, uten ekstra oljer. I tillegg er det ønskelig å endre makeup etter årstidene - vinter for å komme tykk og mer næringsrik for sommeren - flystasjon.

Hvorfor er det viktig å velge riktig krem ​​for fet hud, og hva du trenger å vite når du skal velge?

 Hvis du bruker den månedlig oppsummering ikke tilfredsstiller behovet for å skifte til en mer egnet måte. Og ikke får opprørt på grunn av dette - de vanskeligheter og problemer knyttet til hud, er det bare en liten prosentandel av barn og jenter. Alle andre fikk et problem dermis, som krever daglig omsorg. Men i voksen alder vil forsinke aldringsprosessen, men det handler også om noe.  
Flukonazol i gjær: hvordan å lage?
 Vaginal candidiasis, eller trost, kjent for mange kvinner - statistikk 8 av 10 respondenter hadde en "good luck" å bli kjent med denne ubehagelige sykdommen. Trost kan forekomme hos menn og barn, men likevel ofte det er syk dame.
 Sykdommen er velkjent leger behandler - det viktigste i tide til å ta hensyn til symptomer og kontakt lege.
 Tegn på gjær infeksjoner
 "Fienden må vite i person", så husk å se din helse. Symptomer på trost ganske klart:
 - Utflod og bli tett struktur kan se ut som ost flak;
 - Det er kløe vulva, noen ganger uutholdelig;
 - Kan være smerter ved vannlating.
 Vanligvis de mest uttalte symptomer før menstruasjon. Svært ofte kvinner ikke ta hensyn til kløe og økt utflod, da disse symptomene kan ta "bølger". Derfor, så snart de første tegn på vaginal candidiasis, bør du umiddelbart oppsøke lege for videre diagnostisering.
 Behandling av flukonazol trost
 Siden trost - en soppsykdom, og medisiner bør tas antymykotycheskye. Den rimeligste og mest effektive er flukonazol - soppdrepende stoff som er tilgjengelig i kapsler eller tabletter. Etter en gjennomgang av kvinner og vurderer alle funksjonene i kroppen, vil legen bruke en ordning med flukonazol.
 Leger anbefaler å ta flukonazol trost gang med en dose på 150-200 mg. Hvis candidiasis er i de tidlige stadier, og ikke flyttet kronisk, deretter tar en kapsel vil være tilstrekkelig til å fullføre behandlingen. I tilfelle av tilbakevendende candidiasis gjelder et annet behandlingsregime: flukonazol bruk en kapsel om dagen i en uke. Da, for å unngå en annen tilbakefall månedlig ta flukonazol kapsler i seks måneder.
 Behandling av trost bør være omfattende:
 - Først bør du ta antifungals av lokal - vaginale kremer, tabletter og lys;
 - For det andre er det nødvendig å se mot tradisjonell medisin - vanning og bad med avkok av urter vel redusere betennelse i ytre genitalia, redusere kløe;
 - For det tredje må legen anbefale å ta vitaminer og mineraler.
 Forsiktig Ikke i noe tilfelle er det umulig for behandling av trost flukonazol under svangerskapet! Vaginal candidiasis er ofte manifestert i løpet av svangerskapet, men behandlingen må utnevne en lege - ukontrollert medisiner i denne tilstanden kan føre til spontanabort, for tidlig fødsel, blødning eller savnet abort.
 Flukonazol er oppnevnt for behandling av menn - i tilfelle av diagnostisering av vaginal candidiasis hos kvinner partner må nødvendigvis bli behandlet. Selv om gjær infeksjon er ikke en seksuelt overførbar sykdom, en av rutene for infeksjon - seksuell kontakt.
 Hva som utløser utseendet av vaginal candidiasis
 I kroppen av hver kvinne er en soppkoloni i normal tilstand de ikke representerer en trussel. Candida Sopp bor i et fuktig miljø slimete og bare hvis visse faktorer begynner å vokse og formere seg - dette gir opphav gjær. Selvfølgelig, du trenger å vite om de faktorene som bidrar til de ubehagelige symptomer:
 - Langvarig bruk av antibiotika;
 - Hyppige forkjølelser eller kroniske former for betennelse - lavt immunforsvar;
 - Ubeskyttet sex med ikke-faste partner (mann er det ingen symptomer, men de er bærere trost);
 - Hormonelle bakgrunn (regelmessig og langvarig bruk av hormonelle prevensjonsmidler);
 - Feil personlig hygiene - ikke bruker alkalisk såpe, endrer det mikroflora.
 Symptomer som signaliserer utseendet på vaginal candidiasis kan forholde seg til andre sykdommer. Så husk - ingen selv bør ikke være, selv om du er sikker på din sykdom. Bare en lege etter testen og resultatene av analysen kan foreta en nøyaktig diagnose og behandling kompetent.  
Hvordan lage vakre krøller håret?
 "Curly - rette, nivå - curl! "- Mottoet under hvilke de fleste jenter behandler håret. Selv om rettferdighet, ser vi at skrus rett hår likevel lettere enn å oppnå motsatt effekt. Dette kan gjøres selv hjemme - god, moderne skjønnhet er ikke begrenset i valg av virkemidler. Stryking, hårføner, krølltenger av forskjellige konfigurasjoner laget for dette formålet. Men den mest populære verktøy for å lage krøller og var fortsatt curling. Dette billig og enkel å bruke enheten hadde kjent våre bestemødre som varmet sine metall Curlers over brenneren. Dagens modeller ployok fjernt fra sine "besteforeldre": de er mye bedre, mer komfortabel og tryggere.
 Fordeler Curlers
 Med så mye penger i tjeneste hår curler som tilbyr elektronikk butikker og folks opplevelse, ikke alle innehavere like av natur hår søke hjelp er til curling. Og med god grunn, fordi, i tillegg til krølltang, er det ikke den eneste enheten er utformet spesielt for å lage krøller, ikke legge andre effekter. Derfor låser kommer med det beste: rask, effektiv og i alle varianter.
 De fleste ployok har en sylindrisk form med en diameter som er lik over hele lengden, eller gradvis smalere fra bunnen til kanten. Langs den oppvarmede kroppen er tynnere i forhold til sin klipp som fanger hårstrået ved oppvarming. Mens mange nye konfigurasjoner ployok hår produsert uten å klemme, men beholde alle de viktigste fordelene med sine forgjengere:
 1.  Curlers er svært forskjellige i form og diameter på sylinderen. Dette tillater deg å finne og kjøpe en eller flere som best passer din stil, smak og behov.
   Med Curlers kan gjøres ikke bare brede bølger og krøller runde liten spiral av hår, men bruker det mer generelt: det kan bidra til å heve hårrøttene, gi det volum eller vice versa - en jevn tetthet.
   Total curling ett med flere vedlegg - det er nesten en skjønnhetssalong i ditt hjem. Jo mer forskjellig kosttilskudd produsenten lagt til din modell Curlers, spesielt staylinhovyh muligheter åpne for deg.
   I motsetning til de gamle arbeidsmåter, moderne Curlers dekket med et lag av teflon eller metall som hindrer krøller fra overoppheting og opprettholder sunt hår.
   Ved hjelp Curlers
   Tenk deg at du allerede har valgt og selv utpakket modell salgs Curlers hår. Det forble for liten: Hvis dette er ditt første curling, må du lære hvordan du bruker det. Tilpasse seg denne prosessen er ikke vanskelig, men det er bedre å vite på forhånd sekvensen av handlinger:
  1.  Forhånds forberede håret til den konklusjon: de må være ren og tørr. Strands med rester av kosmetikk etter forrige frisyre vil følge når oppvarmede Curlers som hindrer etablering av vakre krøller og kan også ødelegge enheten. Vått hår ødelagt av sterk oppvarming fordi de tørke godt før du bruker en krølltang.
    Sett på bakgrunn Curlers ønskede dyse og slå på enheten til nettverket. I den rekkefølgen, og deretter velger du riktig varmemodus, hvis modellen Curlers tillater det.
    Mens oppvarmet curling bruke kosmetiske termozahysnym midler. I de fleste tilfeller er det ikke lett klissete væske i pakken med spray. Det vil beskytte håret mot overoppheting og uttørking.
    Avhengig av effekten du ønsker å oppnå, dele håret inn i brede eller smale strenger, som hver pent skille fra andre og fester myk klippet (du kan bruke små gummistrikk, men det er en risiko for at de vil forlate spor på håret og bannere, som ødelegge utseendet på de ferdige krøller).
    Starte perm fra baksiden for å flytte oppover og deretter til templer.
    Ta første tråd, løfter fingrene over huden slik at de fjerner selv avskjed. Parallelt med dette proboru henhold tråd feste curling så nær huden, men ikke røre den. Den vanskeligste tingen å gjøre det bak når du ikke kan styre prosessen visuelt. I templene vil være lettere å takle produksjons Curlers og strykejern låser på baksiden kan du bruke andre speil som ligger midt imot.
    Plassere curling etter tråd, begynner å rotere den rundt sin akse, slik at tråden nakruchuvavsya rundt sylinderen. Skifter gradvis fra base curl Curlers på sin lengde til alt håret jevnt oppvarmede overflaten berørt Curlers.
    Når låsen fullstendig dekke curling, slipper klemmen, pryderzhyvayuschyy klipp og la det presse hår. For ployok uten et klipp, sørg for at håret ikke blir flyttet fra sitt sted for curling.
   Hvordan lage vakre krøller håret?

    Ikke hold Hårruller på for lenge. 20-30 sekunder er nok til å løse krøller og ikke perepalyty hår.
    Slipp klippet og la krøllene forsiktig gli sylinder Curlers. Ikke børste det til det er helt avkjølt.
    Gå til neste åskam, prøver ikke å forstyrre andre. Fortsett på teknologien stalok varierende bredde (nærmere ansiktet de kan gjøres smalere enn på baksiden).
    Etter at alle tråder omstendelig, la dem avkjøles litt. Videre manipulering avhenger av hva hår du vil. For å opprettholde klare strukturelle krøller, prøver ikke å gre låser, og straks fikse dem med lakk. For naturlig volum kam låser første fingre og deretter gre med noen lange tenner - du får myke bølger avslappet.
    Det er bare å jukse på håret, og omtrent midt på lengden, beveger seg til spissen. Dette alternativet ser bra curling langt hår (under skuldrene og lengre), ser stilig og relevant.
    Nyttige tips
    Bruk Curlers involverer mange nyanser som forsømmelse kan ødelegge ikke bare hår, men også dyrt utstyr. Så sørg for å følge disse anbefalingene:
   1.  Hold curling i en spesiell bag eller "native" pakken. Dette gjelder spesielt for enheter med keramikk, teflon og Tourmaline belegg som lett blir krasj, noe som påvirker helsen til håret ditt.
     Eiere tynt og mykt hår ployok å velge modeller med justerbare varmegrader. Prøv å bruke den mest gunstige temperatur.
     Kjøtt-ionisering med ekstra funksjoner gir ekstra beskyttelse og hår under curling. Dette er ikke bare et PR-stunt - klar krøller egentlig er mer glatt og skinnende.
     Prøv å ikke standardisert og forkortet, såkalt veien curling. I tillegg til det praktiske ved å reise, den kompakte størrelsen gir en unik tilnærming til søknaden. For mange virker dette alternativet enda mer behagelig enn vanlig bølge curling.
     Elektrisk curling å lage vakre krøller klart at beholde formen i noen dager til neste sjampo. Krøllete hår Curlers hjelp tilnærmingene kan holde seg for kvelden frisyrer. De neste dag krøller blir mindre elastisk og håret vil se naturlig og attraktiv. Men ikke bruk krøll for ofte, kan bruken gang i uken dårlig påvirke tilstanden til håret.  
Яндекс.Метрика