Hva med add volum langt hår?
 Langt tykt hår har alltid tiltrukket beundrende blikk var det stolthet og tvunget misunnelig sukk hvorav naturen ikke har utstyrt chic hår. Til tross for at hvert år er det nye frisør trender, langt hår er inntakt klassikere, og antall jenter som drømmer å dyrke dem, ikke mindre. De som kan skilte med langt hår ofte står overfor en mangel på volum, tetthet og prakt fordi naturen er ikke alle belønninger. Heldigvis er å løse dette problemet er ikke så vanskelig. Enkle råd, noen av dem er kjent som våre bestemødre metoder og nye trender innen hårpleie, bidra til å oppnå svimlende beløp lett.
 1.  Volumet begynner med "riktig" vaske håret. Først av alt, trenger du å finne en passende sjampo for deg. Nå i butikkene representerte et stort spekter av vaskemidler, mange av dem er merket "for volum." Men denne etiketten ikke garantere at håret vil virkelig frodig. Ofte effekten er akkurat det motsatte. Det er fordi håret i alle forskjellige i struktur, og det er ingen enkel universell resept for alle.
   Den beste løsningen ville være kompetent faglige råd. Det er best å kjøpe sjampo i spesialforretninger profesjonelle kosmetikk, ansette utdannede salgsrepresentanter for å bidra til å velge sjampo og gi råd om hårpleie. Hvis du har din herre hårklipp som du hele tiden går, kan det også hjelpe deg i å velge de ønskede midler. I tillegg kan du kjøpe sjampo direkte inn i kabinen.
   Ikke vær lat til å studere etikettene på pakkene. Hvis du ser mellom komponenter panthenol, kan du være sikker på at volumet er gitt til deg. Denne komponenten har en unik evne til å øke hår diameter, noe som gjør dem mer forseggjort. Velge en sjampo se også inkludert i sin sammensetning B-vitaminer Vitamin B5 er ansvarlig for å styrke hårsekkene og imbues dem med oksygen. Dette er spesielt viktig for dem som sliter med nedfall. Vitamin B3 fremmer hårvekst og forhindrer tidlig grå hår.
   Bruk balsam etter vask trenger en bestemt måte. Aldri bruke balsam til hårrøttene! Dette vil gjøre dem tunge hår vil raskt bli skitten, og effekten av "fettete" head uunngåelig. Hverken den grad som i dette tilfelle kan ikke tas i betraktning. Videre vil at håret ser rotete. Balsam bruk siden midten av håret. Vær spesielt oppmerksom på de tips som vil sikkert lider av høye temperaturer (hårføner brukes nesten alle) og derfor kan tørke ut og splittet.
   Balsam prøve å plukke fra samme serie som sjampo, da disse to verktøyene utfyller hverandre og skal fornye kraftøkning. Som et alternativ til den klassiske klimaanlegget, kan du bruke balsam-spray. Du trenger ikke å vaske av, og effekten av det er ikke verre enn den vanlige penger i en krukke.
   For å oppnå ønsket volum, du kan også gjennom velvalgt frisyre. For eksempel, all den velkjente "kaskade" gjennom korte øvre hårstrå visuelt fantastisk og gir dem en flørtende lekenhet. Hvis du liker utseendet ekstraordinære, kan du prøve kombinert versjon, de øvre tråder skape "a la Bob" og lengde stående urørt.
   For å bli mer frodig hår, kan den nedre strand tynnes. Da vil de være vanskelig og vil ta en mer voluminøs hår utseende. Sørg for å spørre din frisør, kan du eksperimentere med begge tilnærmingene for å gi håret volum.
   Hvis håret ditt er utsatt for fett og dermed holde mengden av dårlige, husk at fargelegging gjør dem land, og dermed oppnå de frodige frisyrer mye enklere.
   Utheving og fargelegging er også gode hjelpere i kampen for volumet. De visuelt gjøre håret tykkere og mer forseggjort. I dette tilfellet er din hårklipp ikke avgjørende: Skill kulørt tilnærmingene er i stand til å animere noe bilde.
   Så spesiell oppmerksomhet til roten ved å løfte dem med en børste og hår også ha tørket. Tidligere, når håret er vått, kan du sette på roten mousse for styling. I dette tilfelle er ikke bare imponerende, men LP resultatet. Velg en lys mousse, det påvirker ikke vekting, og ikke for å bruke dem i for store mengder.
   Gjør konklusjon, husker den klassiske versjonen - nachis på røttene. Dermed være forsiktig med å overdrive det for mye å ikke overdrive det og ikke skade håret. For å fikse resultatet, bruker lakk uten bond hår. Lakk påføres i en avstand på 10-15 cm fra røttene, eller risikere å få effekten av "fett".
   Ikke glem om denne metoden for å skape et stort volum frisyre krølltang. I en mild, raffinert, vil du motta en virkelig fantastisk hår. Til volum ble opprettholdt så lenge som mulig, justere curlers og legging arbeid betyr: Påfør mousse til å vikle (etter at du kan tørke ut håret tørketrommel) eller bruke lakk.
   Nå Fasjonable hår kan også brukes med hell i kampen for den fantastiske av håret: velge en spesiell mulighet for volum og nesten et halvt år å glemme om problemet eller kjøpe tips og bruke dem når det er nødvendig.
   Arbeide med å skape volumet kan være om natten. Ved roten, påfør en liten mengde av din favoritt styling og samle håret for natten i en høy hestehale. I morgen vil du imponere resultatet!
   På denne måten, må du huske at halen ikke bør være for stram, og tannkjøtt er best å velge en bred og myk.
   Ikke glem de spesielle masker som du enkelt kan lage hjemme. Varianter av kokesett. En av de enkleste, men ikke mindre populære og effektive maske er basert på rugbrød. Suge brød i vann, gni håret røtter og la stå i 15-20 minutter. Skyll håret med rennende, varmt vann, tørk og kam. Denne masken kan gjøre som en spesiell sak før, for å legge naturlige prakt hår, og hver uke for å oppnå næringsstoff og oppstrammende effekt.
   Som du kan se, hvordan du skal gi langt hår volum, det er mange. Prøv dem i aksjon og stoppe ditt valg på hva som er perfekt for deg. Kombinere det eller veksle sine valg. Men aller viktigst - elsker håret ditt, ta vare på dem, og de har ikke en gang vil fremheve din personlighet og gjøre deg uimotståelig!  
Hvordan fjerne nedre del av magen?
 Flat mage - en av de viktigste forutsetninger for en vakker form. Selv om du ikke har de lengste bena og baken er ikke helt rund, er stram mage i stand til å kompensere for andre mangler og gjøre kroppen slankere. Og det er behov for å spise og gi kroppen din nok mosjon, med fokus på magemusklene. De kombineres med andre muskler som danner den såkalte muskuløs, stram mage og ikke gi det vidvysaty. Men noen mennesker kan se ved første øyekast paradoksal kombinasjon: Trykk "kuber", og under dem - ganske mild magevolum. Faktisk er det ingen overraskelse når du mener at pressen består av flere muskler som danner konturene av magen og midjen på forskjellige steder. Og blant dem for "kuber" tilsvarer rectus, og fordi lavere tverrgående og skrå muskler. Og for å redusere den nedre del av magen bare trenger å trene de relevante deler av kroppen og gir forholdene til rette for å brenne fett. Bare en slik helhetlig tilnærming vil etter hvert fjerne nedre del av magen og justere sin silhuett. 
 Hvorfor voksende mage
 Komme til å jobbe på kroppen hans, er det tilrådelig først å analysere sin struktur og årsakene til eksisterende mangler. Alltid omgir magen ble? Hvor lenge har det begynt å vokse og hvilke skritt gjorde du for å redusere det? Det faktum at figuren generelt, og særlig formen av abdomen direkte avhengig av livsstilen. Ofte årsakene, og sammen med nøklene til å løse de problemene som ligger i dens funksjoner. Og ypperste fiender flat mage er:
 feil mat (snacks i suhom'yatku, kalori hurtigmat og godteri);
 fysisk inaktivitet (stillesittende arbeid, passiv fritid, mangel på fysisk aktivitet);
 stress (hovedsakelig stramme betingelser knyttet nervøs arbeid, familieproblemer, etc.);
 dårlige vaner (røyking, drikking av alkohol, inkludert øl);
 hormonelle og metabolske forstyrrelser.
 Noen ganger noen fra moderne mennesker kan unngå ett eller flere av disse forholdene. Dette krever sterk selvdisiplin og et sterkt ønske om å ha en flat mage. Men det er nok hvis menn vil samles i en knyttneve å sette seg selv i form, blir de kvinnelige kroppsfett butikker konsentrert bare i underlivet, og bli kvitt dem rettferdig sex er mye vanskeligere. Dette er spesielt bekymret for problemet med unge mødre i de tidlige dager etter fødsel før kroppen ikke har hatt tid til å vende tilbake til fortiden, "doberemennыm" parametere. Heldigvis er ingenting umulig for en mann av suksess-minded, selv i et tilfelle som en reduksjon i nedre del av magen.
 Hvordan du kan redusere mage bunnen
 Så, vet du, at den nedre delen av magen for å rette bare på komplekset tilnærming og systematisk arbeid i flere retninger. Du kan finne det vanskelig å umiddelbart gjenoppbygge sine liv og dramatisk forlate den vanlige måten. I dette tilfellet, start med å velge en av følgende metoder, og til slutt legge til resten, gradvis nærmer seg målet om å fjerne den nedre del av magen:
 1.  Fitness. Det er riktig: ikke en sport, ikke fitness, kroppsøving, noe som fører til en person til å følge visse rammer og inkluderer idrett og mosjon og søvn-våkenhetsrytmen, samt eksponering for frisk luft. Start med hva konfigurere dagen din, begynner å sove og ta deg tid til fysisk aktivitet minst to eller tre ganger i uken. Treningen bør inneholde en kardyonahruzku og (som kjører på stadion, i parken eller elektrisk tredemølle, sykling eller sykkel, Orbitrack, hoppe tau) og grunnleggende styrkeøvelser (knebøy, pull-ups med sin egen vekt eller vekting avhengig av trening) . Dette vil øke stoffskiftet og cellulær respirasjon skape forutsetninger for nedbryting av fettreservene.
  Hvordan fjerne nedre del av magen?
   Spesielt rettet mot å stramme mageøvelser for å trene magemuskler. Videre bør maksimal oppmerksomhet gis til det i bunnen av rectus og tverrgående abdominale muskulatur. Dette gjelder selv om du sitter igjen med svært lite tid til å trene, først studere bunnen av pressen, og deretter gå videre til andre øvelser. Og ikke glem at den øvre delen av magen pumpes raskere enn den nedre. For å kompensere for belastningen ligge på gulvet og gjøre treningen, etterligne en hevet kvadratmeter sykling. Gjenta sekvensen av bevegelse i to eller tre minutter, og deretter gjøre tre sett av tjue omvendt vendinger. For å gjøre dette, liggende på ryggen, bena rett distrahere fra gulvet og magemusklene anstreng, sakte starte en per hode, deretter like langsomt (i alle fall ikke hakkete) returnerer til sin opprinnelige posisjon på gulvet.
   Fullført opplæring stige føtter på barer. For å gjøre dette, anta en behagelig posisjon, lener albuene på spesial står opp og vridd kroppen. Du kan heve både rette og bøyde ben - det viktigste som jobber med magemusklene, ikke ryggen og / eller lår. Gjenta stiger til 15 meter tre ganger for å strekke magemusklene, og nådde opp og prognuvshis rygg mot rygg. Gjennom trening av magemusklene, bør du føle en svak brennende følelse, noe som betyr at belastningen er involvert og de delene av kroppen som du ønsker. Disse øvelsene, bortsett fra å løfte føttene på barer, kan du gjøre selv hjemme på dager når du ikke besøker et treningsstudio.
   Ernæring. Det er like viktig å trekke magen enn trening. Dietten består av tanke som fremmer dannelsen av magevolumet mat som inneholder et stort antall av enkle (eller "fast") karbohydrater. Det er, for å oversette forbudet eller i det minste redusert til en symbolsk minimum du trenger bakverk, kaker, spesielt fancy, raffinert sukker, fet kremer og søtsaker alle andre industrielle eller innenlandsk produksjon. Erstatte dem med en liten mengde av tørket frukt og mørk sjokolade, men bare hvis føler meg ganske sulten for søt.
   Behovet for karbohydrater slukke god frukt, men de må også være forsiktig. Først, de er også veldig søte, spesielt bananer, druer og fiken. For det andre, et stort antall av frukt som faller ned i magen, spesielt etter en tung måltid, aktiverer fermenteringsprosessen og "blåse" abdomen innsiden. I tillegg er noen frukt (for eksempel epler og appelsiner) utløser appetitt, så det er bedre å foretrekke grapefrukt, ananas og pære. Bare, selvfølgelig, frisk, ikke hermetisert med sukker.
   Øke nekrohmalystyh grønnsaker (agurk, kål) i sin meny og unngå de artene som inneholder mye karbohydrater (poteter, rødbeter). Bare gi opp sukkerholdige kullsyre drinker og pakket juice. Ikke spis på farten og ikke nayidaytesya sengetid, men vennligst stoff vane å spise oftere, men i små porsjoner. Og ikke gå glipp av frokost - det viktigste måltidet på morgenen gir tilstrekkelig hastighet av metabolske og fordøyelsesprosesser i det hele tatt neste dag. Det har blitt bevist at folk som daglig zavtrakayuschye i gjennomsnitt slankere disse morgen stykke klatrer hals.
  Hvordan fjerne nedre del av magen?

   Den ekstra belastning. Det inkluderer eventuelle aktive økter som forbedrer humøret og gjør kroppen din fungerer. Dette er spesielt viktige observasjoner for folk som arbeider med daglig plass ved bordet. Prøv å flytte til enhver anledning. Stige gå opp trappen, lufte hunden mer, komme seg ut av bilen for et par stopp til hans eller parkere bilen i neste kvartal. Også bli kvitt konveks magen hjelper gymnas bøyle som vri regelmessig, minst en halv time om dagen.
   Et sett med øvelser kalt "Body flex" kan du også fjerne magen, spesielt trening av såkalte vakuum i magen. Men de kan bare utføre under veiledning av en profesjonell instruktør ikke å skade helsen. Det samme gjelder for yoga: det er svært effektivt, men bare med riktig utførelse. Men massasje kan tilskrives de fine typer fysisk påvirkning, som ulike kosmetikk. Kremer, balsamer og oljer er ikke fjernet mage alene, men utfylle og dekorere andre prosedyrer.
   Rolig. Stor mage, som mange andre problemer i kroppen, med en nervøs opprinnelse. Ledsaget av frigjøring av spenning i menneskekroppen hormonet kortisol, som, hvis forenklet beskrivelse av biokjemiske prosesser, fremmer avleiring av fett. Derfor er den indre balanse - til en av de viktigste betingelser for å gjøre magen flat. Prøv mindre nervøs, ta med en filosofisk oppfatning av livet og / eller Lær grunnleggende meditasjonsteknikker. Noe, bare for å oppleve ikke kjørt deg inn i en ond sirkel av hormonsvingninger og overvekt.
   Vel, den viktigste utfordringen for å overvinnes for å fjerne en stor mage - er din egen latskap. Bare det hindrer folk flest sport, lage sunn mat og tilbringe tid aktivt. Så alt i dine hender og sinn: være sunn, vakker og slank.  
Яндекс.Метрика