Hvordan å skjule en stor nese?
 "Puppet" type kvinnelig går av moten og etterspørsel i enhver kultur. Jente med en pen ansikt, store øyne og liten nese fører til at ønsket om å beskytte og ta vare som en hjelpeløs barn. Og hva er støtende dissonans når sjelen kvinne føles pen og forsvarsløs liten jente, men utseende ikke helt passer dette bildet. Spesielt kan en stor nese påvirker ikke bare harmoni av ansiktstrekk, men også den indre harmoni av sin eier. Selv om vi oppmerksom på at de fleste kvinner frykter om sitt eget utseende er overdrevet, men de virkelig små feil som er ganske enkle justeringer. Den distinkte, merkbar nese er ikke bare representanter for de sørlige nasjoner, men hos kvinner over hele verden. Brunette og blonde og brune zolotovolosыe, garvet og blonde jenta trist sukk, ser på meg selv i speilet og bilder. Men deres venn, mer selvsikker og deres utseende, lenge siden oppfunnet mange teknikker som kan ikke bare skjule noen av funksjonene i utseende, men også gjøre dem om til fordeler. Og hvis ja, så er det på tide å bedre lære om disse triksene for å låne noen av dem å lære visuelt skjule en stor nese og fra andre, og fra sine egne krav. 
 Hvordan du kan redusere nese visuelt
 Watching Bilder fra Hollywood røde spor og etter å ha lest artikler om selv kjendiser, er noen av våre landsmenn vedtatt å følge deres eksempel og også ty til kirurgi i sine naturlige gaver. Faktisk, rhino, eller ganske enkelt, drifts å justere formen på nesen, meget populære i verden.
 På den ene siden, viser det hvor mange kvinner føler usikkerhet i sin appell, og håper å korrigere småfeil radikal metode. På den annen side, som med alle kirurgi, enn si på en så fremtredende del av kroppen som en person, er neseplastikk en betydelig risiko for helsen til pasienten. Til slutt er det en kostbar prosedyre som kan være klarert bare svært erfarne fagfolk. Og før du går for et slikt drastisk skritt, prøv en av følgende metoder for å skjule nesen:
 1.  Hårklipp - En svært synlig del av bildet, mens en kraftig konverteringsverktøy. Ikke rart at alle tegnene er maskert detektivhistorier, endre lengden og formen på frisyre. Hvis du ikke trenger å være uidentifiserte, men bare visuelt redusere størrelsen på nesen, nok til å ta hensyn til smellene. Eller rettere sagt, å forlate ideen til å gjøre det, eller hvis det allerede har trimmet, for å prøve å vokse. Faktum er at, som en hvilken som helst tverrgående linje, kutte smell bringer fokus til ansiktet og nesen spesielt. Du trenger også å gjøre ting annerledes - for å avlede oppmerksomheten til andre fordeler utseende. I tillegg en del av pannen smell skjule eller alle panne, og åpne delen av ansiktet er redusert, og dermed holder nesa proporsjonalt mer plass enn den åpne hodet.
  Hvordan å skjule en stor nese?
   Hvis du ikke er villig til å del med smell, og deretter finne den opprinnelige, ikke-klassisk stil. For eksempel, asymmetrisk gradert smell eller smell til side - men dens lengde tråder må være minst på kinnbeina i nesevinger. Som for den totale lengde hår, bare husk den enkle regelen: de må være lengre enn nesen. Det viser seg at skjæring av "bob", "personsøker" andre alternativer "en gutt" uønsket, men håret under ørene og lengre - er det bølgelengdeområdet der du kan eksperimentere med hår. Men, før innbytter hår saks henhold notat med følgende avsnitt.
   Stabling - Også en god hjelp av transformasjon, spesielt siden det ikke har omsorg for permanent bruk og kan endres minst hver dag. Men i å velge frisyrer stor nese eiere må være forsiktig med å understreke størrelsen på nesen ved et uhell, men heller skjule det. Derfor er de rette, aldeles like nøster rundt ansiktet bedre å glemme - de danner nesen linje parallelt med hverandre og forsterke langvarig virkning. Hvis nesen din ikke passer dine vinger og bred tips, kan du prøve denne frisyre, det kan være feminint forkledning. Men eierne av lang nese mer passende volum styling: stor og frodig krøller fleece. De skaper en balanse av størrelser og former, balansere størrelsen på nesen på hele utseendet.
   Volumet på baksiden hjelper distrahere fra altfor bred nese, og rundt ansiktet - fra lang. Men, selvsagt, er valget av den konklusjon kan ikke bare ta hensyn til formen på nesen, er det nødvendig å koordinere den med vekst og kroppsbygning. Det samme gjelder hårfarge: eiere av feminine tall ikke gjør veldig frodig hår, bare velge et volumområde (bak eller på siden) og hudыshkam har råd til større lengde, men ikke bli involvert fleece, for ikke å bli en "løvetann på en tynn stilk. "
   Hårfarge - Ikke alle tror at det også påvirker oppfatningen av ansiktstrekk. Først bør vi bygge videre på din naturlige kolorotypu. Stor nese iboende i en mørk chernovolosыm kvinner, hvis blod er øst gener. Brennende brunetter, ser de organiske og uttrykksfull nese de ikke ødelegge selv legge sjarm. Men hvis utseendet ditt gjelder ikke denne såkalte vinter, som, du skal ikke skjule kunstig hår. En myk nyanser visuelt å skjule størrelsen av nesen, brun, askebrun og blonde lette naturlig måte og tillater nesen å ser penere.
  Hvordan å skjule en stor nese?

   Svetotenevaya nese korreksjon - Scenen make-up, som du bør være spesielt oppmerksom. Her er den grunnleggende prinsippet om denne teknikken: lyse partiene virke større og tettere, og mørk - mindre og mer. Her er en illusjon, og bidra til å skjule en stor nese, gitt at det ikke passer deg. Bred bunn nese vises allerede hvis pulverisert obskure mørkere enn den viktigste, fargetone på vingene av neseborene, uten å berøre tuppen av nesen. Massive nese skjult sidelengs over melon eller bare på toppen. Hvis nesen virker for lenge, gjør det ende mørkere enn nesen, og fra det vil virke kortere.
   Svetotenevaya korreksjon person for viktig til å bli formørket nese sto på hoved bakgrunn. Bruk klassiske utformingen av mørke og lyse områder, litt justering det basert på form av nesen. Panne hvis den er åpen, vыsvetlyayte sentrum, og over overleppen, sette en liten "glødende" aksent å plumpe leppene virket mer og nese - kortere. Unngå overdreven mørkere podskulovыh ​​bassenger: de kan fungere som en guide, pekte på nesen og understreke sin størrelse. Men gjenskinn på toppen av kinnbena kan gjøres lysere visuelt utvide denne delen av ansiktet og nesen vil mer omkringliggende plass.
   Øyenbryn Shape og bestemme deres plassering og uttrykk, og proporsjonene av den enkelte. I generelle termer, bør de være "verdig" for å opprettholde et felles utseende og ikke la nesen for å dra til seg oppmerksomhet. Eiere av store nese og øyenbryn bør gjøre ganske tykk og merkbar dessuten at det er den nyeste trenden i makeup. Ikke å træ øyenbryn vыschypыvayte - i stedet for hodet litt nacheshite spesiell børste som ligger på baksiden av et øyenbryn blyant. Prøv dramatisk form for "innbrudd" ikke er anbefalt for jenter med små neser. Color Øyenbryn velge, avhengig av fargen på håret, men minst en halvtone mørkere fordi lyse øyebryn ikke kan skjule stor nese, og han ser ut til å være "utstående" på deres bakgrunn.
   Formen av leppene farge leppestift og bidra til å støtte den korrigerende effekt opprettet øyenbrynene. Hvis du har en stor nese og lepper bør ha riktig størrelse og omfang. Løse lepper skape illusjonen av proporsjonalitets nese og smykke seg ansikt. Men avstår fra nerastushevannoho kontur og lekkert tekstur. Dråper kan sette en gloss på midten av underleppen, og deretter gi den ekstra volum. Kan skjule munnvikene - så smiler vil se dypere og avlede oppmerksomheten fra nesen. Vin, kirsebær og bringebær nyanser - dine venner, og lys rosa, røde og terracotta bedre å ikke bruke.
   AspektHvor du "fange" kamera eller videokamera så påvirker oppfatningen av ansiktstrekk som i dag kan ikke bare ignorere alle som er bekymret for størrelsen på nesen. Hvis det er en lang og aquiline - prøv å bli fotografert i en posisjon sidelengs på linsen når bredt - i profilen. Bildene i full ansikts Snook kan skjules hvis noe løfte haken. I tillegg er en skygge som faller på ansiktet, kan i betydelig grad endre den visuelle oppfatning av en person.
   Alle de ovennevnte bør overbevise deg i hodet: hver mann til å møte det naturen ga ham. I hvert utseende er en sjarm og karisma som du ønsker å se og lære stress. Og noen ganger kunstige endringer bare ødelegge og nekte individualitet. Husk, viktigst i form av harmoni, at andelen. Stor nese ser organisk tilknytning til fremtredende lepper, øyne og hår. Bruke teknikker for sminke, frisør og stil, og ikke glem å nyte deg selv i speilet.  
Frisyrer med hendene, er det svært vanskelig eller for lett

 Trendy frisyre hender - er ikke en myte, men en mulig realitet. Dessuten er det ikke nødvendig å være en profesjonell frisør å se stilig. Men for å skape en mer sofistikert variant av moderne frisyrer har eller ta kontakt med en profesjonell praksis eller gjentatte ganger før vil være i stand til å skape noe smart.

 Alle frisyrer kan deles inn i flere kategorier:

 •  kveld;


 •  bryllupet;


 •  Frisyrer i hast;


 •  enkel;


 •  hjemme;


 •  på torget;


 •  helligdager.


 •  Den mest lett lære å gjøre noe godt med sine hender eiere frisyrer krøllete hår. Vanligvis denne strukturen i svart eller mørk brun.
   Men blondiner og rusokosym ikke så heldig. De er av natur mykt hår, veldig slem, og ikke hver frisør er i stand til å takle dem. Men på grunn av sin erfaring fagfolk vet hva slags hjelpemidler mousse, gele, lakk kjøpe, så de ligger på håret, og hvor mange vil bli holdt. Så før viktige tiltak bedre å gi tid til skjønnhetssalong, styling velge en som skal dekorere hodet. Jeg er enig med master, etter å ha lyttet nøye sine anbefalinger.
  Frisyrer med hendene, er det svært vanskelig eller for lett


   Bryllup frisyre med dine egne hender, eller risiko ikke verdt det?


   Dette gjelder spesielt for bryllupet ukladok. Gjør det selv kan bare brukes hvis den tiltenkte noe tilsynelatende minimalistisk glatt zachesannыh tilbake hår. Vel, hvis du virkelig ønsker å imponere andre og oss selv, vi har ikke bare lese instruksjonene, men også grundig kjent med hvordan kvelden frisyrer ser med sine hender bilder og se video der helt klart hvordan du gjør håret med hendene.
  Frisyrer med hendene, er det svært vanskelig eller for lett


   Hvordan lære å gjøre forskjellige frisyrer til skolen med hendene


   Jentene vanligvis liker langt hår, men liker ikke når min mor for lenge plaget dem til å bygge noe ekstraordinært. Hvis du ikke vil at barna begynte å drømme om en hårklipp, må barna lære å utføre frisyrer med hendene raskt, og det vakre. Videre barns tilbehør florerer i dag, og sted "krans" eller "spike" håndtere et bredt spekter av dekorasjoner.


   Å gå frisyrer med smell, laget med sine egne hender?


   Bangs passer alle. Trenger bare å plukke opp smell, understreker formen på ansiktet, hvis det kan gjøres, eller, shlazhyvayuschuyu inntrykk av altfor skarpe linjer. I tillegg smeller perfekt skjuler rynker i pannen. Og med dem veldig enkelt alltid ser annerledes ut.
  Frisyrer med hendene, er det svært vanskelig eller for lett


   Vanskeligheter, som er knyttet til hverdagslige frisyrer med hendene


   Hver dag når hun forlater huset, forsøker hun å se om ikke grasiøst, så i hvert fall nøye. For det, bør hodet hennes gifte håret med hendene. Jevnlig delta profesjonell bare av dem som er involvert og ingen hast. Selv om håret er kuttet, er de fortsatt ønskelig å konkludere, til tider tilbringer lengre tid enn konklusjonen lang. Så før du velger en bestemt hårklipp bør spørre hvor lang tid det tar arbeid på den, er det mulig at så ofte sitte med en hårføner ikke ønsker.
   Uansett konklusjon eller dekorerte kvinne mest enkle eller komplekse, slått med langt hår eller kort, må det oppfylle en enkel regel - møte personen, situasjon og alder. Gjøre disse tre reglene, kan du alltid gjøre inntrykk smarte kvinner, sofistikert og velpreparerte.

  Яндекс.Метрика