Grooming debut for fasjonabelt, stilig og moderne

 Et bredt utvalg av frisyrer gjør det mulig å velge selv er en som perfekt fremheve den naturlige skjønnheten person. En av de beste alternativene skapt av stylister, frisører, er hårklipp debut som like godt med noen hårfarge, lengde, tykkelse og mykhet. Det eneste unntaket, der dette frisyre ikke er gjort, er det veldig krøllete hår.

 Teknologien bruker kutte debut imponerende rygger av mønet. Med de verktøyene det trengte bare to par saks - direkte og filirovochni - og kam. Kjører det etter sjamponering.


 Hvordan starte grooming debut på medium hår?


 Hvis det er utført for første gang, bør du følge instruksjonene helt erfarne håndverkere. Start ved å gre håret til å bli flatt og glatt. De deretter delt i fire deler: en på baksiden, en av dem, to på hver side av hodet. Den øvre del av ansiktet zachesuyut uten å bryte delingslinjer. Nå pidstryhayutsya håret i form av en halvsirkel. Trimming klart styrer retningen og gjennomføring av cutting en lås for å låse. Lengden av hver etterfølgende tråder bør være den samme som kontroll.
 Tråder som er kjemmet som kan rettes i forskjellige retninger, bare legger det piquancy hår. Se hvordan det ser ut hårklipp debut i slutten, kan bildet. Men først må du fullføre det. Registrering frisyrer annen sone slutter. Du må gjøre to vertikale avskjed som vil kjøre gjennom hovedområdet, velg en annen sentral strand og deretter justere den til andre. Håret bør utsette i rett vinkel.
 Neste avskjed bør holde parallell horisontal. Og lås som kom ut, plassert i isse område å klippe håret, og sammen pidstryhayutsya til nivået som er definert for dem etter behov. Bare pidstryhayetsya og hode. Så i den glatte omriss alle manglene er fjernet. Rundt de enkelte tråder prorezhyvayutsya fylyrovochnыh med saks.
Grooming debut for fasjonabelt, stilig og moderne


 Grooming debut kort hår


 Den skiller seg fra den ene kjører på en annen hårlengde. Egnet for personer med uttalt oval eller firkantet. En stige skal være tydelig. Det er lett å gjennomføre, men litt erfaring må være, ellers prosessen med håndtering av saks kan ende i tårer. En god video tutorials vil hjelpe om hvordan du gjør frisyre debut.
Grooming debut for fasjonabelt, stilig og moderne


 Hva god hårklipp debut?


 Som sett på bildet, kvinner hårklipp debut i stand til å skjule feil for runde ansikter. Hvis håret ditt er svært tynn, kan master profilere dem fra røttene og håret vil se mer omfangsrike. Brutto firkantet ansikt funksjoner vil betydelig flate. Legge rett smell, vil håret komme mer alvorlig form er fin og forretningskvinne. Podvytыe små krøller skape et vakkert bilde som kan brukes i kombinasjon med aftenkjoler.
 Den viktigste funksjonen debut eid hårklipp - det er hennes personlighet. To identiske frisyrer ikke finnes i naturen. Det er relevant for hverdager og for helligdager. Gjør legging på ulike måter, kan du skape effekten av ulike frisyrer.
 I tillegg er ikke nødvendig hver dag for å rote med håret, bare Stram endene av trådene med en rundbørste og hårføner. En stilig unge jenter elsker å skape effekten av uaktsomhet, stretching hår mousse og avvise dem tilbake. Generelt, eksperimenter har noe og noe fordi dette frisyre vil passe enhver kvinne.

Syke øyne? Lær årsaker og behandlinger!

 De fleste fører til forvirring og til og med frykt er innviklet i en lys rød mesh fartøy pupillene. Og hvis du er redd for å se på deg selv i speilet, føler du at dine samtalepartnere og tilfeldige forbipasserende? Så la oss se hva vi har røde øyne og hva du skal gjøre i dette tilfellet?


 Red Eye: Årsaker


 Selvfølgelig, de fleste av utvidelse av små blodkar rundt eleven på grunn av mangel på fuktighetsgivende slimete øye, øyeskader eller hode, tar effekten av visse legemidler som svekker blodpropp, og mer.
 Også rødhet hvite i øynene kan være forårsaket av økt fysisk aktivitet eller et resultat av alvorlig og langvarig hoste. Hvis det ikke er noen smerte, rødhet vil det være for en til to uker.
 Hvis dette fenomenet har blitt kronisk, og du stadig røde øyne, indikerer det en mer alvorlig faktorer - infeksjonssykdommer, allergiske reaksjoner eller resultatet av bruk av kontaktlinser. I slike tilfeller bør du ikke ta lett på, og bør henvise til spesialister.
 Alvorlige sykdommer der du såre øyne (og røde fibre) inkluderer: konjunktivitt (betennelse i det ytre skallet av øyet, i noen tilfeller ganske smittsomt, og derfor krever personlig hygiene), blefaritt, эpyskleryt, keratitt, iridosyklitt, akutt angrep av glaukom.
 Ikke glem at hvis du har røde øyne, og de klør, kan dette være på grunn av overdreven alkoholforbruk og konstant mangel på søvn.
Syke øyne? Lær årsaker og behandlinger!


 Red Eye: hva du skal gjøre?


 Til selvmedisinering hvis du er helt sikker på at dette ikke er sykdom. For å starte, analysere din jobb og en leilighet (hus). Rommet bør være godt ventilert, for mye røyk. Oppvarming enheter skal fungere som normalt, og ikke desiccate luften.
 Hvis ikke, så lufte mer, ta hyppige pauser i arbeidet, basert på frisk luft sted nær radiatorer små beholdere med vann. Du kan også dra nytte av spesielle medisinske enheter - vasoconstrictor øyedråper. Den moderne farmasøytiske industrien her gir et bredt utvalg Oktylyya, Naftizin, Vyzyn, Okumetyl og andre. Ikke misbruk - narkotika kan være vanedannende, noe som fører til tap av styrke av fartøy vegger.
 Hvis du er fiende av farmasøytiske legemidler, kan du sette øyet stykke is, kjøling pakker (du kan bruke kamille, mynte, persille, lime, maismel blå), som alternerer med varme, massasje noensinne og gjøre spesielle lade øye (i Internett vil du finne mange teknikker).
 Anmeldelse av ditt daglige kosthold. Fyll den med mye frukt og grønnsaker, inkludert gulrøtter gi sine bly, persille, kål, appelsiner og grapefrukt. Spis et tilstrekkelig antall egg, fet fisk, nøtter og solsikkefrø, blåbær. Sent på høsten og tidlig på våren drikke spesiell kompleks av vitaminer og mineraler. Sove minst 6 timer. Ta en pause på arbeid ved datamaskinen.
 Tilfeller der et barn er konstant røde øyne, ingen forskjellige fra de voksne. Din oppgave er å identifisere årsaker til sykdom riktig. Og hvis du ikke lykkes i denne bransjen, bør du ikke utsette og bør umiddelbart ta kontakt med øyelege.
Syke øyne? Lær årsaker og behandlinger!

Hemmeligheten av japanske kvinner ungdom

 Kvinner Caucasoid type bruke mye tid og penger for å støtte sin ungdom og skjønnhet. I denne kampen, er deres synspunkter stadig oftere mot Asia mystisk, fordi de lever miniatyr kvinner til alderdom beholde sin eleganse, porselen hudfarge og nydelig hår. Så la oss heve slør av hemmelighold og finne ut hva som er hemmeligheten bak ungdoms japanske kvinner.

 Of course, i første omgang naturlige data, som ikke kan argumentere. Men dette er bare startposisjon som japanske babes maksimum. Generelt er de japanske skjønnhetshemmeligheter og ungdom basert på to hvaler - riktig ernæring og omsorg.
Hemmeligheten av japanske kvinner ungdom


 Hemmeligheter japansk levetid


 En av de viktigste forutsetninger for et langt og sunt liv er et riktig balansert kosthold. Her i østlige skjønn har mye å lære.

 •  Du kan bli overrasket, men japanske kvinner sjelden sitte ved bordet, som vil være minst 5-6 måltider, og det totale antallet per måltid kan nå 35! De liker også desserter - spesielt puddinger, og ikke bort i denne gleden. Den eneste forskjellen er at alt servert svært små porsjoner, hver tallerken en egen plate. Japanske kvinner spiser sakte, nyter hver liten bit. Dette tillater dem å spise alt du vil, men ikke overspise.


 •  Spise før du treffer bordet er ekstremt svak varmebehandling - ingen kalsinering "til slutt" i Japan vil du ikke finne. De fleste er utarbeidet i et vannbad eller mikrobølgeovner med minimal fett.


 •  Japansk nesten ikke spise brød. Særpreget han erstatter Rotary Fig. Og ingen kalorier.


 •  Vaske ned sine måltider japansk kvinne i grønn te. Den er rik på vitaminer og antioksidanter. Drikk sukker ikke å ødelegge smaken.


 •  Desserter er alltid liten og er laget av ris mel uten å legge melk, smør og sukker med en minimum


 •  Denne maten ikke overbelaste kroppen, noe som betyr at alle organer og systemer fungerer i harmoni sin lange og i mange år. Når en person er sunt inne, det ser bra ut fra utsiden - et velkjent faktum.
  Hemmeligheten av japanske kvinner ungdom


   Beauty Secrets av japanske kvinner


   I tillegg til riktig ernæring, japanske kvinner bruker ulike metoder for hudpleie og hår basert - kun naturlige komponenter med et minimum av skadelige kjemikalier.

 •  For håret skinne japansk skjønnhet i mange århundrer brukt Camellia olje. En teskje av dette verktøyet er litt oppvarmet og deretter forsiktig gnidd inn i vått hår over hele lengden. Dekke hodet med et håndkle og vente 20 minutter. Deretter grundig vaske håret med sjampo. Olje Camellia glatte skalaer av hvert hår, noe som gir dem glans og volum.


 •  Karakteristiske ansiktsmaske vil være en kombinasjon av hvit leire og knust til et pulver statlige havre, ris kli, tang, kamille blomster. I noen ingredienser tilsett olje, jojobaolje, kamille, rose (1 ts hver) og fortynnet med vann til en tilstand av lime. Gni pene bevegelser i ansiktet, etter 10-15 minutter skyll med kaldt kullsyreholdig mineralvann.


 •  Japansk er mye brukt i kosmetikk cider eddik (selvfølgelig, naturlig). Det er lagt til sjampo for å bli kvitt flass og fettete på røttene av håret. Ta et bad, tilsett vann til huden forble lenger ung.


 •  Fra hjelper cellulite skrubb med havsalt, aloe juice, tang og gjørme. Gni problemområder, gode rozparyvshys på badet.


 •  Daglige lette vekter Shiatsu. Japansk følger til hans ritual morgen eller kveld, masserer ansiktet med fingertuppene.


 •  En stor japansk skjønnhet hemmeligheter og molodostyzaklyuchayutsya en konstant positiv holdning til livet nespishnosti prosedyrer og oppriktig kjærlighet til seg selv, sin kropp, som er støttet av den indre ånd at hver kosmetisk produkt er brukt bare for god. Følg disse enkle reglene - og du kan også imponere all sin perfekte utseende for år.
  Hemmeligheten av japanske kvinner ungdom

  Яндекс.Метрика