10 regler for god smak

 Se vakre, moderne og stilig hver kvinne ønsker, men ikke alle har god smak i klær og vet hvordan. Du nøler? Deretter se på en rekke helt smakløst og de fleste av samme type kledd folk på byens gater. Dette blir spesielt merkbart når våren kommer og alt stoppet på seg jakker, dunjakker og kåper. Hvordan utvikle en smak i klær å alltid se attraktive? For å oppnå dette ikke så vanskelig, trenger du bare utføre visse regler for god smak, som du kan lese i denne artikkelen.


 Mindre og bedre


 Ikke fyll skap er mange forskjellige typer ting som ikke passer sammen. Det er bedre å foretrekker en kombinasjon av ulike kostymer. Det handler ikke bare om den klassiske versjonen av drakten, i henhold til dette prinsippet må velges, og andre ting. For eksempel å kjøpe en bukse, sørg for å velge dem noen passende genser, bluse eller jakke. Deretter plukke opp i denne kjolen sko, vesker og annet tilbehør. La skapet vil ikke være mange ting, men de vil klokt og smakfullt valgt.


 Kvalitet først


 Uansett hva du gjør, billig og lav kvalitet (data definition ofte de samme) ting kommer aldri til å bestå av verk av de mest kjente motehusene. Husk, billig ting billigere bildet som helhet. Jenta skal være ti dyre ting. "Men hva skal gjøre hvis jeg ikke har råd til dyre klær? "- Spør du. Fortvil ikke, i noen motebutikker, for eksempel "Smak av moten. Klær med en vri ", kan du kjøpe fasjonable og høy kvalitet tilbehør og til en rimelig pris.


 Du trenger ikke å blindt følge motetrender


 Motetrender er i stadig endring, i tillegg er ikke alle mote elementer er like egnet for alle mennesker. Først av alt, bør du vurdere sine meritter og velge klær som vil vektlegge dem. Husk, mote elementer - de som passer fargen på øynene, og sitter godt av å vinne din personlighet.
10 regler for god smak


 Sko som en del av et bilde


 I noen tilfeller er det bedre å spare litt på klær, sko og kjøpe høy kvalitet naturlige materialer. Som for sko folk flest er sin egen mening om bildet av mannen. I tillegg kan en velvalgt fottøy gjøre noen usynlige figur feil, for eksempel, gjør bena slankere, eller legge til et par inches til ønsket vekst. Det fungerer som et element av dekorasjon og gir hele bildet av perfeksjon.


 Velge klær


 Stoppe valg på kvalitet og vakre klær. Selv om det ikke er synlig fra verdens klær, men du vet om det. Det er rett og slett umulig å føle seg som en dronning når tights etter bukser med piler.


 Korrekt kombinere farge


 Feilaktig valgt "flashy" kombinasjon av farger - det første som umiddelbart gir en dårlig smak i klær og slående. Det er derfor du trenger å ta seriøst valg av fargepaletter når du kjøper ting. Hvis du er usikker på din smak, og deretter velge den kombinasjonen har blitt testet av tid. Mange nyttige anbefalinger hvordan å finne riktig farge, kan du også finne en rekke moteblader.
10 regler for god smak


 Aroma


 Parfyme - en indikasjon på at hun refererer til sin egen stil på alvor. De må velge med omhu. Lukten skal være i harmoni med begge, og med en indre "jeg". Unngå ulike imitasjoner, bør alle jenter være minst en flaske, autentisk fransk parfyme.


 Matchende klær


 Prøv å velge klær slik at det oppfyller de mål og miljø. For eksempel, for å komme til den sosiale arrangement av joggesko eller vandre på gress hæler - bare upassende, eller i noen tilfeller og traumatisk.


 Harmony bilde


 Shoppe klær og tilbehør som passer din type, image og temperament. Ting smakfullt valgt, vil du virkelig vakker og elegant utseende.
 Lykke til med å bedre sin stil og smak!
10 regler for god smak
Hvordan er Ebola-viruset?
 Over den lange historien av menneskeheten har overlevd mange forskjellige lidelser. Trouble nylig - fugl og svineinfluensa - som om var en fest. Men nå er vi redd for en ny utfordring: Ebola-viruset. Nesten alle hørt noe om det, men noen kan si noe sikkert. Frykt fører alt fra eksotiske sykdommer for å nevne det risikoen for infeksjon. Spør hvilken som helst venn, som Ebola-viruset overføres? Og det er lite sannsynlig at han vil svare fortelle deg med tillit. Men myter og skrekkhistorier om dette emnet så mange at du kan åpne spesielle kurs på overlevelse i spredningen av Ebola-viruset. Men vi tilby å gjøre ting annerledes. Først, ta deg sammen og stoppe ved roten av eventuelle bakterier panikk. Sekund, samle og organisere all faktainformasjon om Ebola og rense den fra spekulasjoner og sladder. Hva er Ebola? Opprinnelsen av Ebola-viruset
 Ebola virus lepper for en stund, siden 1976 da det ble først registrert og offisielt erklærte den i Republikken Kongo. Opprinnelig sykdom som kalles lang og vanskelig: Ebola hemoragisk feber. Navnet på viruset ga geografisk, fra navnet på den lokale elva Ebola. Deretter reduseres til ett ord - Ebola. Fordi det er allerede nok til å forstå hva jeg mener:
 Sykdommen ble litt kjent på den tiden, og nesten neyzuchennoe 1976-1979 toårsperioden. Venstre mer enn 400 mennesker i ulike land. Da epidemien ble stoppet på nytt bare snakker om det 10 år senere, i 1989, da Filippinene syke 3 personer. Heldigvis, alle tre ble reddet.
 Den første personen som du vet at den 26 august 1976, ble han syk med feber Ebola, var lærer på en skole. Mann 44 år hadde søkt legehjelp klaget over symptomer som ligner på malaria.
 Siden Ebola minnet meg selv flere ganger: i 199419962001-20032008 og 2012. Disse utbruddene ble lokalisert og stoppet. Epidemier oppstår ganske regelmessig i Afrika.
 Ebola-epidemien som brøt ut i februar 2014, spredt over hele Vest-Afrika. Infisert med et virus identifisert ca 7470 mennesker.
 Men tidligere epidemier var ganske voldelig, i løpet av årene dødeligheten av sykdommen varierte 30-100%.
 Så i august 2014, når viruset har allerede krevd livene til 3430 mennesker, Verdens helseorganisasjon offisielt erklært en global trussel forbundet med raske og massive spredningen av Ebola. Årsaken var ikke bare et stort antall ofre, men også at ved slutten av sommeren, viruset forlot det afrikanske kontinentet, og ble spilt inn i USA, Canada, England og Tyskland.
 Et første pasient døde av Ebola i Europa 12 august 2014, at noen dager etter kunngjøringen av WHO. Det var presten, som ble hentet fra Liberia i spansk klinikk.
Hvordan er Ebola-viruset?
 I dag, leger fortsatt kjent om Ebola relativt lite (eller for eksempel offisielle data):
 •  Ebola er forårsaket av agenten som tilhører en liten gruppe av såkalte fylovyrusov.
   Det påvirker mennesker og andre store apene. Det er flere tilfeller av smitte fra griser og andre bovids.
   Finne smittekilden (vitenskapelig navn - en naturlig reservoar) har ledet forskerne til en dybde av afrikansk ekvatoriale skogen.
   Et sted skjult bakterie av eksistens fylovyrusa Ebola, som kan være vann, jord eller levende vesen. Det er spekulasjoner om at feberen spres av gnagere, men det er ikke den eneste nominert. I en annen versjon, viruset spres av flaggermus. Studien er pågående, men så langt bare klart å finne ut at viruset er delt inn i fem underarter, hvorav 4 er farlig for mennesker.
   Hvordan søke Ebola? Måter Ebola virus infeksjon
   Det viktigste spørsmålet som bekymrer alle leser nyheten om Ebola-epidemien - som Ebola-viruset overføres? Eller rettere sagt: Ebola eller farlig for meg og min familie? For å besvare dette spørsmålet, er det nødvendig å spore smitteveier av Ebola virus infeksjon og kilden til dem,
 •  Patogen kommer inn i kroppen gjennom slimhinner ofrene nese og munn eller sprekker i huden (sår, riper, skrubbsår). Og i stedet som har blitt en "entry way" av infeksjon, gjør viruset påvirker ikke: ingen rødhet eller kløe, eller andre eksterne manifestasjoner av infeksjon.
   Infisert med Ebola-viruset muligens fra kontakt med organer, blod, slim og andre kroppsvæsker av en infisert person eller dyr. Dette er en viktig direkte kontakt eller deling mat - bare luftbårne Ebola gjelder ikke.
   Klær og annet stoff elementer og overflater som er berørt infisert organisme, kan også være en smittekilde. Spesielt farlige medisinske instrumenter, hvis de ikke var grundig desinfisert.
   Fylovyrus Ebola kan overleve lengre og beholder evnen til å smitte over ved romtemperatur. Han var "redd" av høye temperaturer og kjemiske løsemidler organisk opprinnelse (et typisk eksempel - alkohol).
  Hvordan er Ebola-viruset?

   Når infeksjonen har oppstått, vil de neste tre ukene smittet person skille ut virus og dermed true de infiserte menneskene rundt ham.
   Hos mennesker, sprer smitte raskt, forstyrre evnen til å koagulere blod og kraftig blødning.
   Fra infiserte celler vidbrunkuvuyutsya alle nye, allerede er infisert med viruset. I gjennomsnitt Rugetiden er fra 3 til 4 uker, men det finnes tilfeller lengden på inkubasjonstid og to dager og en halv måned.
   Et sykt menneske eller dyr forblir smittsom så lenge som deres vev, kroppsvæsker og eventuelle valg inneholder Ebola viruset.
   Morsmelk inneholder patogener selv etter utvinning av pasienten.
   Det er bevist at to måneder etter utvinning folk kan overføre viruset fra sæd.
   Ebola-viruset smitte fra person til person i stand til å spore i løpet av opp til 8 enheter. Den prosentvise dødelighet gradvis avtar når overføringen. De første tre uker etter smitte - den mest farlige for andre. Men det er tilfeller av re-infeksjon. Den største risikoen i denne forbindelse er utsatt medisinsk personell.
   Symptomer på Ebola-viruset. Hvordan kan jeg fortelle Ebola-viruset?
   Etter å ha lest om hvordan Ebola-viruset smitter, du måtte roe ned litt hvis ingen av vennene dine er ikke i kontakt med syke mennesker og ikke fungerer i klinikken, er minimal risiko for infeksjon. Men dette betyr ikke at du kan være helt bekymringsløs. Observere forholdsregler er nødvendige. Jeg har en idé om feber og dens manifestasjoner:
 •  De første symptomene på Ebola - hodepine og magesmerter. De er sammen muskelsmerter og "verkende bein. Den første fasen av sykdommen er også ledsaget av tarmlidelser, diaré.
   Noen dager senere er det smerter i brystet, og bak det - hoste (tørr). Smertefull følelse ved hoste og andre ganger - skarp, stikkende.
   Omtrent fem natt hud er dekket med små utslett vises og generell dehydratatsyy kroppen. Utslett er, og huden i stedet begynner å flasse av.
   Sår hals og oppkast. Lever og nyre krenket.
   I alle kroppens blod vises. Det begynner å blø fra nesen, mens toalettet.
   Det starter med anemi og leukocytose, viser blod av pasienter.
   Pasienter som opplever alvorlig svakhet, mens leverenzymer hentet fra økt aktivitet.
   Kvinner uvanlig livmor blødning, uavhengig av menstruasjonssyklusen.
   Matche graviditet og Fever Bola ender i spontanabort.
   På grunn av likheten av enkelte symptomer på Ebola med andre infeksjonssykdommer, kan den bli forvirret med malaria eller meningitt. For å bekrefte diagnosen krever laboratorieanalyse. Mens prøver av blod og andre væsker tatt for studien, veldig farlig. De samle inn, lagre og undersøkt under forhold med maksimal sterilitet og isolasjon. Jo tidligere sykdommen oppdages og behandlingen starter, jo bedre sjanse for bedring. Statistisk, hvis pasienten ikke klarte å kurere i 16 dager, er hans sjanser til å overleve stuper.
   Er det en vaksine mot Ebola-viruset?
  Hvordan er Ebola-viruset?
   Det viktigste som kan sies i dag om fremdriften i behandlingen av Ebola er det faktum at det fremdeles ikke er godkjent (offisielt produsert og har bekreftet effekt) vaksine mot sykdommen. Ingen av de tidligere opprettede vaksiner mot Ebola virus infeksjon hadde ingen effekt. Derfor har forskere og farmasøytiske selskaper blir en prioritert oppgave å utvikle en vaksine mot Ebola fylovyrusa. Data om løpet av utviklingen forskjellig. WHO opplyser at tiden blir testet bare to vaksine potensielt effektiv, men sjekket deres sikkerhet. Samtidig er det rykter om at selv i 2012, alle de store produsentene av Pharmacology nektet å investere i leting etter denne medisinen. Dette forklarer de banale økonomiske beregninger, til tross for panikken grep verden, markeds vaksiner mot Ebola-viruset er relativt liten i forhold til andre rusmidler.
   Spenning om å finne en effektiv kur er fortsatt ikke sunket. Mediene går noen ganger motstridende informasjon som gir håp, så igjen skuffende vitenskapelige og medisinske miljøet:
   National Institutes of Health etter ordre fra forsvarsdepartementet finansiert utviklingen av flere vaksiner av forskjellige produsenter. Noen prototyper testet på dyr, og to selv begynte å sjekke på folk. Den mest lovende i så måte anses produkter av farmasøytiske selskapene Tekmira og Sarepta.
   Men under dekke av Ebola legemidler på markedet ble trukket narkotika andre merker: Nanosølv (boblebad Nigeria.) Og Favipiravir (Japan), WHO har ikke godkjent. British utvikling «ZMapp» hjalp kur aper, men sin søknad til folk langt unna.
   Estimert utviklingstid vaksine uskarpt. På den ene siden ble det gitt fra 5 til 7 år. Men etter at USAs forsvarsdepartement har sluttet å betale studien, kan forskerne ikke si noe sikkert. Noen av dem er den mest pessimistiske, har en tendens til å tro at dette ikke kan skje i det hele tatt.
   På slutten av det tjuende århundre på vaksine mot Ebola virus russiske forskere som arbeider i regi av krigsdepartementet. Men i løpet av forskning, to av dem tilfeldigvis smittet og døde. De siste publiserte data innhentet fra Medical University of Washington antyder at Ebola-viruset påvirker immunsystemet. Virkningsmekanismen forstått. Det gjenstår å finne en måte å stoppe denne mekanisme.
   Forebygging og behandling av Ebola-viruset.
   Hvorfor i dag av pasienter behandlet for Ebola-viruset? Tilgjengelige leger ikke mange verktøy og teknikker:
 •  Kompensasjon dehydrering. Dette gjøres på to måter: i munnen (kontinuerlig drikking farmasøytiske løsninger) og intravenøs (IV av preparater som inneholder lektrolytы).
   Vedlikeholdsbehandling. Slåss med spesifikke symptomer på fordøyelses, hjerte, excretory, nervøse og andre systemer.
   Desinfeksjon behandling. Reduserer dødeligheten og risikoen for smitte fra medisinsk personell.
   Respiratorisk støtte. Også andre metoder immune, hemostatiske og andre.
   Kontinuerlig pasientbehandling i sykehus. Ifølge noen forskere uttalelser hvis du overholder alle de ovennevnte forhold og handlinger kan redusere dødelighet blant pasienter som er på sykehus.
   Angå forebygging, er det utføres i hovedsak på internasjonalt nivå. Å være overvåking, spesielt i områder der utbrudd har vært registrert. Sosiale og medisinske organisasjoner spre informasjon om risiko og hvordan du kan beskytte befolkningen. Å kalle spesiell årvåkenhet, selvfølgelig, bønder og leger. Hygienetiltak mens ganske standard: steriliserings hender, verktøy, kjøkkenutstyr, klær, sengetøy og andre ting. Ebola sykdom kalt low-life og dårlig helsevesen. Men sprer seg rundt om i verden viser at det er et globalt problem, ikke enkelte afrikanske land. Flere land i forskjellige verdensdeler berørte om å finne vaksiner. Man kan bare håpe at det vil bli funnet, og viruset har ikke mutert. Ta vare på deg selv og familien, følger hygiene og rimelig omsorg - er den beste måten å beskytte mot Ebola-viruset og andre infeksjoner.  
 • Яндекс.Метрика