For noen år siden hvis du sa som lider av denne maten avhengighet psykologer ville du bare smilte som svar, men i dag er det ikke lenger i spørsmålet ingen overraskelse eller, mer latter.
 Avhengighet av mat, som narkotika eller alkohol misbruk, få kraftig momentum: i dag opererer triste statistikken, som sier at 90% av kvinnene og 70% av menn er utsatt for plutselige ønske om å spise. I noen skulle ønske det utvikler seg til en varig og stabil følelse.
Du er avhengig av mat? Umiddelbart ta affære

 Hvordan avgjør dere om at en person lider av mat avhengighet? Ganske enkelt, disse menneskene alltid noe å tygge, og ønsker noe å spise, ingenting å gjøre med nye sult.
 Food "narkomane" er ikke akkurat som en deilig og tilfredsstillende måltid, de kan ikke ta for gitt problem, dens tilgjengelighet og behovet for å bekjempe den, de fullstendig ignorere de relaterte problemer og selv sykdommer som diabetes eller fedme.
 Folk som tilskrives denne avhengigheten er svært vanskelig å finne styrke til å slite med overvekt, hver ekstra bit av delikatesse spist gir dem en følelse av skyld og selvbebreidelse, men å takle sin situasjon, kan de ikke.
 Som et resultat - dyp depresjon og apati, delvis eller fullstendig tap av interesse i livet hvor mat serverer ikke så mye som en måte å fylle opp sine energireserver, samt en "medisin" for alle problemer.
Du er avhengig av mat? Umiddelbart ta affære

 Det er ingen tilfeldighet eksperter likestille problemet med avhengighet til alkohol eller, som ofte håndtere det alene går langt ikke alle, men det kommer an på graden av "sykdom".
 For eksempel, det skjer også at den avhengige personen begynner fryktelig nervøs, om ikke umiddelbart tilfredsstille hans ønske med din favoritt godbiter, som pleide å gjøre det hele tiden. I dette tilfellet er det bedre å søke hjelp av en psykolog for å bidra til å løse dette problemet gjennom spesifikk trening og teknikker.

 Mat avhengighet. Hvor kommer den fra?


 Det er ikke alltid lett å finne årsaken til denne "sykdommen", fordi hver person har sitt syn på livet, og mengden av mat som forbrukes, spesielt.
 Den vanligste årsaken er stress eller nervøs belastning.

 Når du er veldig bekymret, spiller ingen rolle hvor - i den kommende eksamen eller viktig møte - hånd og nå for din favoritt sjokolade bar eller rull, kjent ut?
 Unn deg denne gleden, kan du ikke, men bare som en nødvendighet medlidenhet eller muntre deg til en spennende opplevelse, og mengden av mat spist på slike øyeblikk er helt umulig å kontrollere, jo mer jo bedre. Hvis du føler noe sånt, så mest sannsynlig at du lider av mat avhengighet.
Du er avhengig av mat? Umiddelbart ta affære

 Desire alltid noe å tygge på og kan manifestere misnøye i enkelte område av menneskelige relasjoner: svikt i det profesjonelle feltet, problemene i hans personlige liv, på grunn av den komplekse utseende.
 Disse og andre lignende øyeblikk gjør den avhengige personen til å kjøre "alternativ virkelighet" der han trekker positive følelser på et stykke noe velsmakende og ønskelig.
 Han brydde seg ikke om at det er bare momentnaya glede som han bokstavelig talt fem minutter vil klandre seg selv, får ny stress, som igjen vil være "zayidatysya." Som et resultat av en ond sirkel som ikke er lett å bryte, men meget virkelige, selv uten hjelp av en lege eller ernæringsekspert.
Du er avhengig av mat? Umiddelbart ta affære

 Mat avhengighet er vanligvis en manifestasjon av livet, blottet for dype følelser og levende, interessant og begivenhetsrik, positiv kommunikasjon, fordi maten er fullt kompenserer for alle feil, om enn kort.
 Ønsket om å hele tiden tygge noe kan forekomme i mennesker som er vant til å kombinere mat med en annen prosess, som sitter ved en datamaskin, ser på TV eller en bok. Det hender også at en person ikke har nok ledig tid og han tvunget kombinerer flere ting på en gang, noe som er svært skadelig for helsen. Alle disse tingene gi opphav til en person avhengige med å kjempe, jo før jo bedre.

 Hvordan bli kvitt denne avhengigheten?


 Mange har funnet ut at de står overfor et slikt problem, først veldig tapt, hva du skal gjøre? Som begrenses av konstant ønske om å unne deg noe deilig? Først av alt er det viktig å innse at hver trang til å trekke i håndtaket på kjøleskapet og trekke ut sin favoritt stykke pølse - det signaliserer ikke kroppen din å komme sulten.
 Din konstant ønske - det er snarere en vane som du ønsker å kvitte seg med de nye og riktige vaner. Husk at mellom fulle måltider bør ta minst 4-5 timer, alt mellom - en prank, som imidlertid må eksistere, men i grunnen.
 •  Så det første. Ikke frata deg selv snacking, bør liten svakhet fortsatt gjenstår, vil det fra et psykologisk synspunkt føle deg roligere og mer trygg. Men snacking endre taktikk: de må være veldig liten og ganske nyttig. For eksempel, elsker deg søte? Vennligst unne deg et par stykker av sjokolade, ikke hele flis som det var før. Plukk småretter, slik at deler blir automatisk deaktivert. Ved første, selvfølgelig, overraskende, men bare et par uker du blir vant til de nye små plater.

 •  Erstatte godteri og kaker for epler og pærer, tørket frukt og grønnsaker, kan sunn mat bli deilig, og enda viktigere, nyttig. Det viser seg at du frata deg av vane som nok en gang spise, men la dette "noe" er kalorifattig og sunt.

 •  Unngå fristelser. Ikke fyll kjøleskapet til de beste favoritt produkter, jo mer av dem, jo ​​raskere vil de være i magen din. Prøv å ha en svært liten margin nødvendig og favoritt potetgull, godteri og kaker i landhandel hjemme. Hvem vet, kanskje når du igjen ønsker velsmakende, du er for lat til å kjøre til butikken for ham. Men, lav-kalori snack, noe som et eple eller kiwi, holde et sted i nærheten.

 •  Oppmuntre deg selv hele tiden. Ros oppfylt hver diett, gjør deg selv komplimenter og godkjenne sine handlinger - du skal se en følelse av beundring - føler ikke verre enn narr av dine favoritt mat. I selvsikker og vellykkede mennesker fra deres jam problemet forsvinner automatisk.

 •  Fylle livet ditt med nye følelser og opplevelser. Det er viktig å innse at maten - det er ikke den eneste måten å få positive følelser. Engasjere seg i idrett, så den viktigste formen som du liker å signere i sirkel tegning eller håndlagde, generelt, få det du er fornøyd, og du ikke har tid til å se hvordan du skal finne en god erstatning for din "sykdom".
 •  Visdomstennene - svært tvilsom og forårsake en hel haug med problem "gaver" av naturen som forårsaker rundt mye uenighet og problemer. I USA og mange europeiske land, visdomstenner, eller som de er kjent vitenskapelig, "åtte" blir slettet umiddelbart en gang dukket opp på overflaten av tannkjøttet.
   Vi har samme tilnærming til problemet individuelt, alle har rett til å bestemme skjebnen til deres nylig "åttere". Noen ganger er dette den "visdom" og "modenhet" bevis som ifølge den tro av gamle slaverne var visdom tenner kostet oss for mye. Så fjerne eller fortsatt kjempe for sin eksistens?
  Trenger jeg å fjerne visdom tann?

   Fjerning av visdomstennene - ikke den enkleste prosedyre. Først av alt, er det ikke vanskelig og de mest praktiske ekstern plassering "åttere". Noen ganger komplisert prosedyre har dukket betennelse i visdom tann, som også er et pluss til alt, kan vokse på feil vinkel.
   Det er mange grunner som eksperter anbefaler ikke å forsinke fjerning av visdomstenner, men samtidig er det et betydelig antall begrunnelse under hvilke fjerning - ikke den beste løsningen. Og likevel, hva du skal gjøre?
   Mange eksperter har en tendens til å holde seg til teorien om at kroppen er ingenting overflødig, og når noe har tildelt natur, så dette "noe" bare komme til nytte. Fremdeles med den beryktede "åtte" er ikke så enkelt: merkelig, men de vises ikke i det hele tatt, og bare halvparten av befolkningen.
   Det viser seg at det er en enkel vitenskapelig forklaring: en gang for lenge siden "åtte" av hver enkelt person, og nå 15% av befolkningen er ikke noe som ikke er spor, og selv plassert i kjeven.
   Alle feil av myk mat fortært av mannen. Resultatet - i utviklingen av kjeven redusert med ca 10 cm, og behovet for de ekstra tennene borte.

   Likevel la?


   Visdomstenner vanligvis vises i alderen 16-25 år, dvs. i løpet av modning og utvikling, men det finnes tilfeller tidligere og senere utbrudd "åttere". Til tross for at de er sjelden fullt utføre sine tygge funksjon, visdomstennene fungere som en slags "reservehjul" - de kan erstatte den manglende "seven" eller "six".
  Trenger jeg å fjerne visdom tann?

   I tillegg hindrer de løsner fra andre tenner, og i høyere alder kan tjene som en støtte for etablering av proteser eller broer. Ved fravær av en slik protese vil bare være mulig etter installering av implantatet, som er svært vanskelig og kostbart.
   Det hender også at visdomstennene først ta riktig posisjon i justeringen, som resulterer i fullt delta i tyggeprosessen, og derfor fjerne dem helt valgfritt. Til "åtte" å holde sunn så lenge som mulig, er det tilrådelig for dem å se nøye, ren spesiell børste bust tips som står sammenligning med basen.
   Men vi snakker om sunn, og enda viktigere, å like visdomstennene, som i tilfelle av hulrom eller noen andre problemer, er det lett kurere hvis root kanalene har god permeabilitet, deretter fylle en tann foreta noen god spesialist.

   Eller fjerner?


   Mange heldige som opplevde den plutselige tilsynekomsten av disse naturens gaver, lurer på hvorfor det er slik sterk smerte? Prosessen med utbruddet "åttere" i seg selv smertefullt og kan være ledsaget av ulike komplikasjoner: feil retning av vekst, betennelser, hodepine og enda feber.
   Men så skjer at utbruddet er helt ubemerket, folk ikke engang merke til hvordan han har en ny tann. Når det ser ut på overflaten, er det nødvendig å gå til legen, at han bestemte alt var i orden og om det kan stå på plass.
  Trenger jeg å fjerne visdom tann?

   Det faktum at i naturen "åtte" - heller svak og skjør, påvirker de ofte tannråte, som også kan overføres til nabo "seven", noe som resulterer i en kur, men må kanskje fjerne og ikke én, men bare to tenner. Når kutte en annen visdomstann vanligvis mye tannkjøtt sveller kan også virke litt betennelse.
   De mest ubehagelige situasjoner hvor beindannelse har dukket opp, men ikke viser på overflaten, dekket med et tykt lag av gjørme. I dette tilfellet, som det kan være alvorlig smerte, spesielt når nakusыvanyy.
   I dette tilfellet er det nødvendig å gå til tannlegen, som vil holde en liten operasjon og kutte hette - hud som dekker den øverste tann.

   De viktigste indikasjoner for fjerning "åttere"


 •  Det skjer så, at visdom tann i utgangspunktet tar feil posisjon etter utbruddet den vippes horisontalt eller umiddelbart fjerner hans verdi til protesen eller tygge.

 •  Det hender også at "åtte" er sterkt uttalt tilt mot kinnet, og bringer folk stadig biter kinnet. I slike tilfeller, holde dem bare ikke gir mening, og noen ganger også farlig for helsen.

 •  Legg igjen disse tennene kan være i tilfelle hvis justeringen er ikke nok plass for deres utbrudd, på grunn av hva de bidrar til fortrengning av andre sentrale fortennene, også ikke bra ikke. Mislykket betraktet de tilfeller hvor "åtte" ødeleggende effekt på vperedystoyaschyy tann, forårsaker konstant press på emalje "sju".

 •  Hva om hovne og ømme tannkjøttet?


   Hvis du bestemmer deg for å holde "visdom", så mest sannsynlig må vente til tannen ikke virker helt på overflaten og tannkjøttet leges helt fra åpningen. Vanligvis i slike tilfeller ty til folke behandlinger som bidrar til å redusere smerte, og dermed forbedre din generelle tilstand.
 •  Hvis du føler at betent tannkjøtt, men ingen alvorlige sår og strukturer ikke observert, kan det hjelpe deg selv ved hjelp av eik eller kamille. Disse plantene er kjent for sine anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper. For å redusere smerter og betennelser fjerne nok rik brygge kamille eller eik ekstrakt, som 3-5 ganger om dagen for å skylle munnen.

 •  Hvis, etter skylling av tyggegummi separert gjødselen blir deretter belyst område fortrinnsvis spre en spesiell salve, for eksempel kan komme Metrogyl Dent.

 •  Hvis smertene er veldig sterk, kan du ta smertestillende tabletter som NIMESIL eller Tempalhin, men husk at for å bli involvert i slike legemidler er ikke nødvendig. Hvis smertene ikke har redusert i løpet av få dager, er det likevel lurt å søke profesjonell hjelp.
 • Яндекс.Метрика