Hvordan vet du at sank magen?
 Svangerskapet - en viktig og gledelig tid i enhver kvinnes liv, men også veldig spennende, spesielt hvis den første graviditet. For å se dette, er det nok å se på noen online forum hvor vordende mødre dele med hverandre sine inntrykk av de endringene som skjer i kroppen sin. Utålmodig venter levering gjør dem følsomme for å lytte til noen signaler, og manglende erfaring og til forstyrre retten til å tolke disse signalene. Spesielt mye av problemene som forårsaker den tredje trimester av svangerskapet og alle prosesser relatert. Spesielt diskusjoner rozhorayutsya rundt en så viktig scene som "senke magen". Fortsatt ung og erfaren fødsel er det ingen enighet om dette fenomenet. Noen forventer at det som et sikkert tegn på nærmer seg fødsel, andre ikke tenker på det. Årsakene til dette tvetydige holdning nok, og det viktigste er at magen før levering faller ikke alle kvinner. Selv ett og det samme, kan vente på fødselen av sine eldre og yngre barn overlever et synkende mage og ikke kan gjøre uten det. Med andre ord faller magen, men ikke alltid. Men for å sikre din sjelefred, tilbyr vi i stedet fora for å samle informasjon fra vår artikkel, som vi prøvde å bruke de kjente fakta mer fullstendig. 
 Når og hvorfor magen dråper
 De fleste kvinner som har mage før levering likevel falt, er enige om at det var i den 38. uke av svangerskapet. Fødselsleger generelt enig med dem, men rådes til ikke å være kategorisk. Det faktum at magen kan falle ned på en annen sikt. For eksempel, en måned, eller vice versa, bare noen dager før levering. Det vil si, hvis du finner en "forvandling" på sin egen kropp, så er det ingen grunn til å umiddelbart gå til fødeavdelingen. Men fortell legen din om graviditet ledende endring, selvfølgelig, er nødvendig.
 Hva som skjer i kroppen din og babyen så engasjert i at magen endrer sin posisjon? Han er ansvarlig for de direkte "plikter", som utvikler og vokser. Og over tid, blir fosteret mer og gradvis senket, flyttet nærmere inngangen av bekkenet og fremtiden "exit" ut. Hele tiden din graviditet han måtte dele alt med dine indre organer, uunngåelig tvinger dem. Derfor presset på lungene og magen, halsbrann og periodiske skyver unge ben i leveren.
 Men etter magen, at babyen inni den vil bevege seg under, vil du merke at puste mye lettere, mange var ubehagelig følelse (hvis de var). Men for å nyte den nyvunne letthet og skjønn vil ikke vare veldig lenge. Fordi som det kan, når magen sank, så før eller senere barnet poprosytsya omverdenen. Og du bør være klar for sitt utseende, vedta å senke magen i en av de viktigste prediktor for arbeidskraft nærmer seg.
 Men som har blitt sagt, ikke forvent det spesifikt senke magen og fokusere bare på ham. Noen kvinner fra det øyeblikket magen plassert under vanlig nivå og før fødselen tok 3-4 uker, mens andre - bare et par timer. Det hender også at magen faller umiddelbart før fødselen eller under fødselen. Bare ikke glem at hver kropp er unik, og ikke nødvendigvis din oppfører seg akkurat som din kjæreste, søster eller mor i samme posisjon.
 Hvordan senket magen før levering
 Men langsiktig observasjon of Fødselsleger og Gynekologer og opplevelsen av kvinner, kan gjøre noen generaliseringer. Og hvis magen er skjebnebestemt til å gå ned så vel som i de fleste gravide i tredje trimester (og vanligvis den mest sannsynlige perioden - fra tjueniende-trettiniende uke), bør du hamstre på forhånd informasjon om hvordan det ser ut og føles . For å unngå feil og / eller spenning ikke forveksles med andre symptomer.
 1.  Mest av alt, en dag du føler at du føler noe annet. Belly opphøre å legge press på brystet, vil toppen være lettere og vanskeligere nederst. Pust du begynner å løsne opp, men gå og sitte vil bli vanskeligere. Noen kvinner innrømmer at de bare fysisk følte barnets hode ligger i bekkenområdet.
   Kanskje du, som alle kvinner, hver dag ser på sitt eget speilbilde i speilet. Det bør gjøre så nøye, så ofte som ikke senke magen føltes som synlig for det blotte øye. Noen anerkjent at endringer lagt merke til i speilet om morgenen før dusjen. Noen fortalte observasjon mor eller kjæreste. Oppmerksomme menn også umiddelbart legge merke til at magen sin vordende mor babyen ned nedenfor.
   History of opustyvshemsya magen ofte ledsaget av kommentarer som: "I kveld var det før, og neste dag magen hans sank! "Eller" fikk ut av sengen, og bokstavelig talt plukket opp magen med hendene! ". Oppsummerer disse dataene, kan vi konkludere med at de fleste av de endringene som skjer under søvn, i morgen. Så se opp din helse og utseende er tidlig på morgenen.
   Sterke og aktive kvinner kan også gå glipp av denne hendelsen, så stille godta endringene og finne sin logiske graviditet. Men hvis du foretrekker å holde alt under kontroll, og ønsker ikke å gå glipp av et viktig øyeblikk, kan gjøre spesiell høydemåling magen. For å gjøre dette, velger leiligheten enhver fri vegg eller skapdør jamb og mark på overflaten høyde, som er i dag navlen. Daglig zviryaytesya med merker og / eller sette nye målinger indikerer datoer. Med det vil du umiddelbart legge merke til om det nye merket vil sette nedenfor. Noen ganger differansen mellom forhøyet opp til flere centimeter, og feilen er praktisk talt umulig. Du kan også kjøpe en fargerik barne rostomir og starte symbolsk markere "vekst" baby selv før fødselen.
   En annen assistent, bokstavelig talt, måte å bestemme grov magen - er satt mellom ham og hånd-fôring. Tidligere brystet bokstavelig talt ligge på rundt puzyke og nå Palm fritt plassert mellom dem - magen, ingen tvil flyttet lavere.
   Dessverre, eller heldigvis, alle disse teknikkene - bare konvensjonelle ritualer der fremtidige mødre underholde og trøste seg selv. Frekvensen av dem til den virkelige tilstanden i magen og den har til hensikt å "beboer" kan bare ca, fordi alle mennesker har forskjellig fysiologi. Noen kvinner bære hele svangerskapet med lavtliggende magen som ikke er hva som ikke er senket, men selv om ikke hevet først. Andre grunnlov er den hånden under brystet er gratis for alle 9 måneder. Bare kollisjoner kan betraktes nøyaktig tegn på nærmer fødsel.  
Samt fjerne hår?
 Evne til selvstendig håndtere håret strekes nok. Jente i stand til uten hjelp gjør håret hennes ser alltid gode og misunnelse mindre erfarne venner. Men hva de skal gjøre hvis en frisør talent arvet fra naturen, men andre kan ikke gjøre uten profesjonell stylist?! Faktisk er dette vanlig problem ikke så mye. Fordi selv uten Guds gave og spesialundervisning kan mestre ferdighetene til styling. De avhenger av dine ferdigheter, hårlengde og smak, men samlet ikke representere noe så komplisert at du ikke ville gjøre. Kort hår nesten ikke krever kompleks manipulasjon, bare vaske og gjøre dem fungere etter hensikten hårklipp, med en eller to varianter av humør. Med slike lange krøller ikke vil fungere, spesielt hvis livet ditt er underlagt visse timeplan: sports opplæring eller arbeid med en streng kleskode kom ikke med hodet av hår. Sommeren blir å teste langhåret jenter varme, vind demysezone - vind. Derfor tilbyr vi deg noen anbefalinger om hvordan du fjerner håret godt. Bare noen få grunnleggende teknikker, et par økter - og du vil lett kunne lage enkle og effektive frisyrer for hverdagen. 
 Hvordan fjerne hår raskt
 Den dynamiske tempoet i livet la lite tid for gjennomtenkt arbeid på eget bilde. I spesielle tilfeller, prøver vi å tenke gjennom detaljene for klær, tilbehør og frisyrer, og våre tanker er opptatt hverdagen til andre. Legge håret og kan spare tid på følgende måter:
 1.  Med pigger. Håret middels lang nok til å stikke sidene stealth. Og det er ikke redd for å se ut i klasserommet videregående skole - fordi, ifølge fotootchetam av moteshow, er det dette ukomplisert styling er nå på toppen av popularitet. Symmetrisk eller sideskill, to eller mange usynlig på konturen av ansiktet - det avhenger av din smak og type utseende. Hovedvilkåret for bare én ting - håret må være i perfekt stand og bare skinne helse. Så ikke vær lat i sin fritid for å se etter dem, og i helgene skjemme bort masker. Før opptøyene, hår bokstavelig talt gå på flere bevegelser stryking, og etter - dryss spray for glatthet.
   Med tyggegummi. Hestehale - klassisk frisyre som ser ut til å aldri gå av moten. I morgen er hun sparer alle rushing til jobb eller skole. For å legge ut veldig fort, og det trengte ikke å gjøre om hvordan å gre håret i hele lengden og påfør en liten mengde av skum på toppen av (nærmere roten). Hender samle på baksiden og sikre et bredt gummistrikk. Hvis forholdene tillater og tetthet av hår kan gjøre to rampete hale som hel dag vil heving deg og andre. Høyden på hestens hale kan justeres ved å løfte det til toppen eller slippe på hodet nesten på halsen. Det første alternativet er mer merkbar, den andre - beskjedent veloppdragne.
   Hvordan fjerne håret forsiktig
   Noen ganger er situasjonen krever ikke bare hastigheten på handling som en spesiell stil utseende. Enten det er avgjørende eksamen eller jobbintervju, må du se elegant og strenge. Hennes hår, fjernes bare fra personen er ikke riktig. Men redde en av disse metodene:
  1.  Spytte. Ageless Classics nyter fordel for selv de mest konservative lærere. Du kan flette en flette av tre eller fire tråder høy hale, men det beste løs veve, pre-kjemmet og rozhladzheni behandlet ukladochnыm mousse hår.
    Kurven. Favoritt konklusjon utdannede jenter 19. og begynnelsen av det 20. århundre, og du kan tjene. For å skape den fletten to fletter starter like bak ørene. Crossroads dem på baksiden og holde halen av hver basis motsatte. Stram boltene til kurv ikke gled rundt halsen hans og presset hardt flette hodet og hverandre. Bang til den konklusjon at det er bedre å skjule, fordi pannen er ment å åpne. Den andre versjonen av "kurv" er kjent for alle som er interessert i politikk, men det krever stor lengde hår. Men det kan simulere hjelp prypleta. Long Spit zaplitayetsya hele lengden av hår fra ett tempel, og deretter plassert rundt hodet, retningen må pannen, den andre tempel, på hodet, og spissen er skjult i begynnelsen av spydet. Dette frisyre vil ikke gå ubemerket hen, men samtidig forbli ganske tilbakeholden og vil ikke føre til klager. Bare ta vare på god fiksering av tunge lokker pins, sniking og lakk. 
   Samt fjerne hår?

    Kolosok. Fransk flette teknikk som lar deg lage nøyaktig, men feminine bilde. Braid øre alene er ikke så lett, men du kan forenkle jobben din ved å sette to speil mot hverandre. I tillegg suge håret med vannspray eller ukladochnыm at de smuldret og var lydige. Senior vid hals smekklås og del den i to like deler. Du kan gjøre tre deler, så pigg vil være mer delikat, men hendene i ferd med veving sliten sterkere. Crossroads tråder hverandre og begynner å stå i kø. Men etter de første skrittene hente nye tråder er plassert under veksten av hår og vpletit i sin opprinnelige hår. Så, gradvis beveger zaplitayuchy og under, legge til nye låser til alt håret vpletete. Tuppen av spikelet sikker viskelær og la ligge på ryggen eller pidvernit inne.
    Hvordan fjerne hår pent
    Elegante frisyrer tradisjonelt utført av profesjonelle frisører, men noen av dem er lett tilgjengelig hjemme. Kanskje lagdelt stabling Marie Antoinette, og du ikke gjør med hendene, men prøv en av disse alternativene:
   1.  Avansert gjeng. Fordelen med denne frisyre er dens enkelhet og uforsiktig sjarm. Realisere de er lette å samle håret på baksiden og armene litt nacheshite fra røttene. Du kan spesifikt slippe noen lette tråder rundt ansiktet og la dem åpne. Binde halen tynn gummistrikk eller fikse en liten klemme. Sin ende vikle rundt basen, slik at de kan ta en naturlig posisjon bevisst slurvete. Spissen skjul under mye hår rundt omkretsen og raspredelyvshyesya låser sikker stealth. Hvis toppen klemme eller tie tyggegummi tape, håret vil lekent romantisk.
     Frisyre retro igjen relevant. Å skape prosessen hele massen av hår jern med en dyse "bølge" for å gjøre håret mer omfangsrike, lydig og interessant i tekstur. Deretter knipse halsen av en bred rygg (som om kommer til å spinne en pigg) og rull den til en tykk flette som sikre pinnene på baksiden. Nå gå til templene, løse tråder på hver av hendene, direkte til baksiden, og det er et veiskille mellom første og flette. Fest med pins, sniking og sørg for at hele strukturen holdes sikkert. Hår rester løs tilbake, ta med begge hender, litt nacheshite røttene av en finger og løft det opp slik at de var foran bakenden. Fest dem til samme sted, som har krysset time rygger og røykere. Alle låsepinner lukke dekorative pin eller brosje.
    Samt fjerne hår?

     Air frisyre. La oss se elegant, men ikke altfor utilnærmelig, og er perfekt for sommerfester. Først må du samle håret i hestehale, så høyt som mulig, bokstavelig talt på toppen. Bandasjering sin sterkt elastisk bånd på baksiden av sistnevnte for ikke å fjerne bakparten, og lar den stå i en sløyfe. Endene av sjal rundt basen, helt lukke dem tannkjøtt, mure seg inne og sikre stealth. Nå trenger du et stort speil og begge hendene fri. Sitte så godt å se henne tilbake, og begynne å trekke fingrene ut av loopen looper, tynn hale. De bør plasseres forskjøvet i forhold til hverandre og til å være rettet i motsatte retninger. Prøv å holde alle sløyfene har samme bredde og lengde du definere den første. Når alt blir mye halen krøller jevnt og dryss dem lett lakkert fikse å lage elastisk og skinnende. 
     Fjern hår slik at de ikke kommer i konflikt med godt og så styrer hver jente. Vi bare klart å forstå hensikten med en generell metode for å bestemme kompleksiteten i form og frisyre. Og resten du bare trenger å trene på forhånd og husk riktig posisjon og håndbevegelser. Ulike pins, klipp, ringer og studs vil gjøre jobben enklere, og resultatet - attraktiv. Og ikke glem at med tilbehør kan forvandle selv de mest enkle styling som er det samme hver dag basis ser annerledes ut.  
Яндекс.Метрика