Hvordan gjøre håret lydig?
 Lang og tykt hår vakker ikke bare seg selv, men også gi sin eier en masse muligheter til å skape ulike frisyrer. Og interessant konklusjon - dette er nesten et halvt stilig bilde, men ryddig, selv om daglig. Og hvor trist er når naturen skjenket luksuriøse hår, og gi den ønskede formen virker ikke. Og ikke fordi jenta sies å ha hendene ikke vokser på alle de riktige stedene, slik at håret ikke er veldig mottagelig for mest kjente metoder for legging. I slike tilfeller er uregjerlig hår reell straff for hans elskerinne. Den mest offensive at selv haircut ikke alltid bidra til å gjøre håret mer smidig. Selv nøye beskjæres og nøye glattet hendene av en profesjonell frisør, de neste dag begynner å stikke ut i forskjellige retninger, og den opprinnelige formen frisyrer kan bare svake minner. Derfor konklusjonen antyder selv: en lys forkledning feil ikke lykkes. Det er nødvendig å dypt påvirke håret og kroppen som en helhet for å gjøre håret lydig. 
 Temme uregjerlig hår
 Ofte uregjerlig hår rett og slett kreve ekstra, mer intensiv pleie, som forvandler dem til myk og silkeaktig hår. Men noen ganger villfarne natur hår betyr ikke at de ikke er sunt. Tvert imot, kan det være en normal tilstand av hår, hvis de av natur har sterke røtter porøs struktur. Dempe slike hår vil bli vanskeligere, og snart vil det komme tilbake sin naturlige prakt. Men for en stund, kan du gi den formen du ønsker. I alle fall, hårpleie, uavhengig av arten av data må være omfattende og inkludere alle eller noen av følgende tiltak:
 1.  Makt innenfor. Hvis håret ditt er tørt, sprøtt, ikke skinne og ikke lett ukladok - så kanskje de mangler næringsstoffer. Hår, som negler og hud, er det viktig for å få nok vitaminer og mineraler. Med mangel på fettsyrer er også betydelig påvirket og ikke se bedre. Men med fett må være forsiktig - for riktig ernæring og sunt hår du trenger ikke dyr og fløte fett, vegetabilske oljer og den første uttrykk som ikke er raffinert og oppdatert. Også god saltvannsfisk og fiskeolje. Apotek selger spesielle vitaminer, spesielt utviklet for å forbedre tilstanden til håret. Men bedre å prøve å gjøre naturlige produkter.
   Spise ute. Kosmetiske prosedyrer er i stand til å gjøre håret bokstavelig mirakuløse effekt. Hvor var uregjerlig hår tap på grunn av fuktighet og mekaniske skader, returnere dem til den tidligere mykhet kan fås ved intensiv nærende maske. Mange av dem er lett forberedt hjemme med enkle og tilgjengelige komponenter som er nedkjølt og / eller lokale apotek. Hovedvilkåret for denne behandlingen - regulariteten og etterlevelse metoder for forberedelse og bruk av masker.
   Grunnlaget for mest næringsrike hjemmelagde masker er eggeplomme. Det bør være oppløst i et halvt glass oljebase. Den mest allsidige ansett uraffinert olivenolje, er det lett vaskes av med annet hår. Hvis låser er behov for intensiv restaurering, er det best å ta burdock eller lakserolje. Enhver olje man velger, må det varmes opp til en temperatur litt over rommet og drepe ham eggeplomme (hvis langt hår - som øker den del av masken to ganger). Hvis oppgaven var å forbedre hårvekst, bør sammensetningen legges irritasjons komponent: chili pepper og sennepspulver. I vårt tilfelle bør mykne håret og glatt, men i alle fall ikke overdry enda mer, fordi disse krydder i masken bør unngås. I stedet rør i olje-egg blandingen en spiseskje av god brandy.
   Maske jevnt fordelt på håret før vask og zakutuyetsya polyetylen cap og et tykt håndkle. Hold det bør være så lenge som mulig, slik at det ville være bra å gjøre dette i helgen. Men i alle fall må holde blandingen på håret i minst 2-3 timer. En god effekt produserer næringsrik maske med majones. Grunn eddik i komposisjonen, det gjør håret mer så glatt, lukker håret skalaer. Majones er bedre å velge ikke den billigste, men bedre kvalitet. Og det beste koker det selv med naturlige produkter uten konserveringsmidler. Angående industri masker, de kosmetiske butikker av valget er svært store. Dessverre, ikke alle holder sine løfter produsenter og forbedrer tilstanden til håret. Vel, hvis du klarte å finne et passende produkt, men hvis ikke - bruke tradisjonelle metoder, som viste effekten av lange fletter våre bestemødre.
   Fukte. Overdried hår ofte gjorde opprør og sprøtt. "Drikk" dem på flere måter. Først, lage masker. I motsetning nærende, fuktighetsgivende hår maske, ikke inneholder tung og fet komponenter, men er ofte basert på den helbredende kraften av aloe planter. Kjøtt bladene skal bli knust i potetmos, kjøttkraft utvannet kamille og påfør i tørt hår for et par timer før vask. Skyll slike midler beste mild sjampo, fuktighetskrem eller spesielle barn. Men det sjampo for å legge til volum vil komme godt med når som helst snart fordi det tørker hodebunnen og håret er. Forresten, er avkok av kamille og andre urter annet punkt metoder fuktighetsgivende hår. Disse duftende væsker til å avkjøles til romtemperatur, er det nødvendig å skylle håret ved slutten av vasking, etter fullstendig fjerning sjampo. Avkok og infusjon av nesle, suksesjon, burdock og mynte med vanlig vask, gjør håret mykt, skinnende og lydig. 
  Hvordan gjøre håret lydig?

   Konklusjon. Alle tidligere metoder krever systematisk og langvarig bruk. Men hvis undertrykke uregjerlig hår bør snarest trenger å opptre aggressivt, men den raskeste måten. For å gjøre håret lydig og forberede dem for den vanskelige konklusjonen, umiddelbart etter vask en liten skvett dem med et håndkle og påfør en lys mousse jevnt utover. Når håret er tørt, de er mye lettere å undergå behandling til enhver frisyre. Du kan fortsette med å temme uregjerlig hår og glatt deres jern - du vet bare ikke et speil refleksjon av håret hans, som av trassig hardt og bli rett og silkeaktig.
   Hair svare godt å varme eksponering, så når du tørker hårføner kan også gjøre dem mer lydig. Du trenger dyse naprvlyayucha luft inn i en smal stråle, og bred massasje kam. Bare husk å behandle hårspray for beskyttelse mot varm luft. En spesiell pensel tips kosmetisk olje laget for dette formålet. Kanskje dette er et produkt som er vanskelig å erstatte materialer på hånden og den beste kjøp i butikken eller salongen profesjonell. Når håret er klar, fikse det med en lakk som ikke vil tillate håret å oppføre naughtily. Etter hjemkomsten til å gå hennes hårpleie krem ​​- det vil hjelpe dem med å håndtere stress med å lage og videre fukte.
   Verktøy. Refererer til alle enheter som kommer i kontakt med håret. Det er sannsynlig at hjemme du bruker dårlig kvalitet kam, fordi håret ikke blir lyttet til, elektrifisering og stå på slutten. Prøve å erstatte den med en massasje børste tennene med naturlig bust, som bryr seg om overflaten av hvert hår og forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen. I barberstolen i nærvær spør hytta såkalt "hot saks". Denne enheten, som ved klipping som en "Seal" deler av håret og dermed ikke tillater dem å delaminere. Flisete tupper - en av de typiske tegn på uregjerlig hår, hårklipp hot saks designet nettopp for å bli kvitt dette problemet.
   Hårføner Curlers og krølltenger bidra til å gjøre lydig én natt, men i fremtiden de påvirker dem helt motsatt. Det varme metall, selv dekket med et beskyttende keramisk eller teflon, er dødelig for sprøtt hår. Jo lengre hår, jo mer de er utsatt for ytre skader, for eksempel langt hår oftest gjorde opprør. Prøv å minimere tørking varm hårføner og bruk den bare når det er nødvendig. Og deretter velge modus for kald luft.
   Blant moderne metoder stadig mer populært salon prosedyre laminering hår. Krøller omfattes av en spesiell gjennomsiktig uutslettelig sammensetning og, i den oppfatning av enkelte kunder blir jevnere og får glans. Men tøff uregjerlig hår denne metoden, sparer for eiere av fint krøllete hår ikke passer. Han gjør hvert hår og gir volum, noe som omvendt ønsker å bli kvitt. Fordi det er ingen enkel metode for å gjøre håret lydig, og ingen vanlig årsak til "ulydighet". Lytt til kroppen din, ta vare på dem og være bra!  
Hvordan og hva vakkert hår curl?
 Antall frisører og studioer, en rekke tjenester og kompetanse gjør at stylister til å glemme bekymringer styling. Selv i en liten by, og ikke minst de store byene, snarere kunstnere som ikke er redd for å betro håret. Deres erfaring inspirerer flere og flere studenter kommer til kurs i frisør akademiet å mestre denne kunsten. Og ennå er ikke alle jenter trenger på den første svingen til fagfolk. Mange mennesker ønsker å lære ferdigheter av selv modellering frisyrer å være i stand til å gjøre godt eller legging en venn. Med andre ord, er det ikke nødvendig å knytte sine liv med skjønnhet industrien for å lære hvordan du effektivt behandle håret og gjøre dem. Alt du trenger er et oppriktig ønske, litt tålmodighet, mot til å eksperimentere med sitt eget utseende og noen spesielle enheter og kosmetikk. Det er hele sett av ferdigheter og verktøy som trengs nybegynner stylist. Avhengig av personlig smak og type hår kan det velge et sett med teknikker som trenger det. Vi anbefaler først mestre teknikken av curling hår, fordi det er allsidig og vakkert på samme tid, egnet for forskjellige hårtyper og ser og raskt mestret hjemme. 
 Metoder curling håret hjemme
 Den enkleste måten å konvertere rett hår i lokker forførende, men med krøllete eller uregjerlig hår kutte vanskelig å ha problemer. Selv slutt alle disse aktivitetene har kommet til automatisme, og krølle håret raskt, bare på forskjellige måter. I mellomtiden, start med ett av følgende alternativer - hva som vil virke mer behagelig:
Hvordan og hva vakkert hår curl?
 1.  Plojka. Curling håret frizz aller fleste moderne jenter har vedtatt veien for sine mødre og bestemødre selv. Ikke overraskende, siden denne enheten ble opprettet spesielt for dette formålet og har nylig kjøpt mange ekstra funksjoner som kreves og ikke. De nødvendige forbedringer inkluderer Curlers metall keramikk eller Teflon belegg av oppvarmet overflate som beskytter strengene fra overoppheting. Men, likevel, ved hjelp av curling, ikke legge for lang tid å komme i kontakt med håret. Pass på å bruke kosmetisk termozahysni betyr: væsker og geleer. Men Curlers spekter av muligheter i stand hender et ekstremt bredt. Med den kan du lage krøller med forskjellig bredde og grad av elastisitet, rett og spiral diagonal, volum og glatt hår. De fleste Curlers holdt parallelt med overflaten av hodet og vind i håret strand, fra hårrøttene. Men noen ganger håret frizz bare fra midten til slutten eller bare noen tråder. Generelt er det curling - curling verktøy som gir stylister vil mest fantasi og handling. Det viktigste er ikke å bruke det veldig ofte (vanligvis et par ganger i uken) som ikke skader helsen til håret. 
  Hvordan og hva vakkert hår curl?

   Jern. Utyuzhkom begynte å krølle håret nylig, en enhet opprinnelig ment bare for det motsatte formål - hår rettetang. Men smarte jenter funnet en måte å gjøre enheten mer allsidig. Prøv dette: Ta en smal jernplater og dele håret på smale rygger. Hold den ene tråden og pakk det rundt jern, noe som gjør bevegelse av armen din slik at tuppene på håret til direkte utenfor, ikke inne. Vent noen sekunder (5-15 avhengig av strukturen og etterlevelse hår) og litt løsne komprimeringsplater liker. Nå sakte gli nedover den glatte bevegelse i håret, som om å frigjøre den fra viklet tråder. Hver curl, zavytыy så vil være myk og naturlig utseende som kan være vanskelig å oppnå ved hjelp Curlers. Anbefalinger for bruk av elektrisk likeretter er den samme i både varmer Curlers enhet: ikke perezhyhayte hår og beskytte dem med de riktige verktøyene. 
  Hvordan og hva vakkert hår curl?

   Curler. På krøllete hår curlers begynner, og hittil har det gjennomgått flest endringer og forbedringer enhets. Vi trenger ikke en oldemor, oppvarmede plast fat i kokende vann og obpalyuyuchys, for å styrke deres hår med klipp ubehagelig. Curler utviklet seg til å møte behovene til kvinner og er nå plast, skum, tre, silikon og laget av komposittmaterialer. Avhengig av konfigurasjonen deres, gå ulike form krøller. Hjemme, den enkleste å bruke fleksible silikon "pinner" som fast holder trådene ved hjelp av skjult inne forsinkelse. Og hvis du tar curlers maksimal diameter på borrelås rundt, og pakk dem rundt vått hår, delt inn i tre eller fire brede tråder etter tørking blir svimmel volum fra røttene og store, luksuriøse hår.
   Pins. Pins kortvarig komfortabelt krølle håret. Med lange tråder under skuldrene har problemer, men resultatet er verdt det. Så må du vaske eller suge rent hår, klemme litt av et håndkle og påfør litt skum, nøye fordele den i massen av hår. Deretter dele håret inn i tråder av vilkårlig bredde (lik eller ikke) for hver finger og vri en tourniquet. Når røykerne blitt ganske stramt, vil det koagulere i "snegle" rundt sin base - dette er det punktet at vi trenger å fikse det pin. Når alt håret blitt slik "skall" på hodet, kan du gå til sengs eller gå om sin virksomhet før de tørker ut. Deretter forsiktig fjerne pinnene. Falt på skuldrene stramme krøller og rett ut fingrene strø en liten mengde elastisk spiker fiksering. Hvis kam dem - vil lys volum sjokk av hår, hvis du lagre skjemaet - de små bølgene holde ut helt til neste sjampo. 
  Hvordan og hva vakkert hår curl?

   Veving. Det kan hjelpe deg å nå ryddig, identiske i form av krøller, men får en veldig naturlig, lett hår utseende. Plait håret vått (med skum eller ren) i ett eller flere kosychok. Du kan gjøre øret eller "fishtail" - som rask fantasy. Foretrukne timeplanen denne prosedyren om kvelden før du går til sengs - da morgenen tørt hår og flette kan oppløse. Håret blir bølget og form, størrelse, antall bølger vil avhenge av typen av binding. Du kan eksperimentere zaplitayuchy mange tynne fletter eller en tykk og ikke stramt.
   Kam og hårføner. De kan oppnå effekten av luksuriøse, myke krøller. Bare gre du trenger mer enn vanlig, og rund (folk av en eller annen grunn er det ofte referert brashynhom, når det faktisk ordet refererer til prosessen hår generelt), og munnstykket av hårføner vil sette munnstykket guide. Vått hår vind på en rund hårbørste, som sakte skifter fra rot til tupp. I toppen, i hodebunnen, kam bør heves for å skape den basale volum, og når vi beveger oss ned - for å veilede henne gjennom tipsene innover til ansikt. Hvis både kam forsiktig rotere rundt sin akse, vil det ikke bare krølle og myke spiral krøller. Forresten, hvis du har tenkt å style håret ofte så det er fornuftig å kjøpe den aktuelle vedlegg tørketrommel: som en kam. Den erstatter ikke en vanlig hårføner, men når du slipper brashinha én hånd.
  Hvordan og hva vakkert hår curl?

   Diffuser. Ikke bare hyler hår, men gir dem en merkbar mengde. For å gjøre dette, bare send den til håret, løfte opp nær nok og bare gå tilbake til zakrutylysya tråder mellom hans vыstupamy.Vыsushennыe tørketrommel med munnstykke og frodig hår gå krøllete, men effekten er ikke langvarig. For å forlenge levetiden til den konklusjonen som tidligere satt på hår skum og / eller zbryzkayte lakk etter tørking.
   Denne grunnleggende metoder og verktøy for curling håret hjemme. De lar deg raskt og enkelt endre bildet, bare rett og slett å gå tilbake til den vanlige frisyre. Bare hvis du liker krøller, slik at du ikke vil ønske å skille seg av med dem, kan du tenke på permanentkrølling, som er gjort bare i profesjonelle frisørsalonger.  
Яндекс.Метрика