Med en rulle hår?
 Alt langhåret jente opptatt ett evige spørsmålet: hvordan å konkludere langt hår hver dag? Trenger nøyaktig, holdbar, lett å bære frisyre som kunne gjøres i morgen, nesten uten å tenke, og kjøre på henne (på jobb, skole eller shopping). Mange har allerede løst det problemet, og vi skynde seg å behage andre, bare trenger å lære å bruke hår roller. Og umiddelbart til din disposisjon vil være mange praktiske og attraktive frisyrer for langt hår, som er laget ved hjelp av denne enkle justeringen. Du kan spørre min mor eller bestemor hvordan du bruker hår roller. Men hvis de bruke korte hårklipp, vil vi gjerne ta seg bryet med å forklare og vise deg hvordan du bruker hår roller. Hva er roller hår? Typer hår valser
 Historien om populære roller hår og alle dens varianter er uløselig knyttet sammen med hår som kalles "Babetta." Og hun på sin side skylder sin popularitet sjarmerende Brigitte Bardot i 1959 utført hovedrollen i filmen "Babetta går til krig." Og siden updo heltinne går ut av stilen, opplever kun mindre modifikasjoner. Men det viktigste er fortsatt den samme: høy harmonisk form og silhuett, frisyre gjort "Babetta" klassisk frisør. Den har: høyt hevet på nakke og templer hår hevet høyt på toppen av en kokong avrundet, glatte linjer uten utstående tråder. Babetta kan sameksistere med smell og utsmykket med dekorative elementer.
 Men det største hinderet som enhver jente vil møte når du prøver å gjøre babettu langt hår (håret av middels lengde er umulig på forhånd) - er behovet for å sikre høy stabling basis. Det var da, og erklærer seg roller, som ikke bare babettu men også andre vakre frisyrer gå ut. I dag, etter kravene i de skiftende trender, det er typer av hår ruller:
 Oval roller Hår brukes til å lage babetty og andre høyt, for det meste elegant, frisyrer. Disse rullene i forskjellige størrelser og former tilgjengelig i arsenal av profesjonelle frisører og uunnværlig for styling for bruder, konkurranser, etc.
Med en rulle hår?

 Rund pute Hår brukes oftere fordi det er mer praktisk og allsidig enn oval. Utenfor hår valse rundt som en bolle og et hull inni. Gjennom passert det på håret, som deretter blir plassert på platen, rundt eller på andre måter.
 Roller hår gummi band inne - en forbedret konfigurasjon berg-smultring. I motsetning til standard sirkulære valsen med en gummistrikk låsen, slik at ingen trenger å dra i håret gjennom hullet. Det er nok å vikle rundt bunnen av valsen samlet hale hår, deretter fest på riktig nivå.
 Selvfølgelig, med en rulle hår gummi band er mye enklere enn rund, oval og selv rulle. Men, går shopping, vil du se veldig raskt at finne og kjøpe håret er veldig vanskelig. Det er mye lettere å møtes i runde selge håret med et hull i midten. Vi foreslår derfor at du lærer å bruke hans navn.
 Ved hjelp av en runde roller for hår
 Utformingen av runde perle hår er så enkelt som ved første øyekast kan det virke opplagt program. Men gi opp slik tillit. Egentlig roller hår, som enhver annen funksjonell tilbehøret krever visse ferdigheter uten noe som frisyre vil minst uaktsom og raskt mister formen. Så det er bedre å lære å bruke hår roller på riktig måte:
 •  Gre håret rent. Det er best å bruke bred pensel massasje kam, som også er rozhladyt hår og fjerne dem fra restene legging kjøretøyer.
   Samle håret i en hestehale elastisk solid, plassere hans bakken som mulig. Ingen form er forbudt under halen aksel og på baksiden, men i dette tilfellet håret kommer mindre sofistikert. Jo høyere du binde halen - den mer elegant frisyre vil gi bildet med rulle.
   Gre med hyppige tenner justere mulige feil: Trekk "haner" pryhladte hår rundt hodet, og justere den frie enden av halen.
   Høyre hånd tar du tak i tannkjøtt på hans hode, og ta til venstre roller. Sette et hull i tannryggen og strekke hele lengden av halen gjennom den. Enkelt sagt, sette tannkjøtt ridge toppen.
  Med en rulle hår?

   Den frie enden av halen jevnt fordelt rundt omkretsen av valsen. Tykkelsen på strengene og deres antall vil avhenge av hvordan du har tykt hår. Dermed sin lengde spiller ingen rolle, så lenge det var nok til å dekke og pute tyggegummi for å komme under den.
   Snu roller hår, skjule den under tips og pidsunte under samme tyggegummi som holder halen. I tillegg fikse hennes hårnåler og / eller usynlig.
   Denne strålen kan rotere ved basen bånd eller skjerf, bære et bredt dekorative tyggegummi eller dekorere klemme.
  Med en rulle hår?

   En lignende hår stil kan sees i dansere. Det er ingen tilfeldighet, derfor samlet på glassplaten, selv veldig langt hår hele dagen holde sin form og ikke faller fra hverandre, åpne skuldre og nakke.
   Hvordan babettu og andre frisyrer med håret roller
   Flytting fra enkle til komplekse, foreslår vi at du lære å bruke hår roller uten hull. Med den, kan du gjøre det samme legendariske frisyre "Babetta", som igjen er høyden av moten, og noen interessant ukladok.
 •  Enkelt Babetta:
   Netto kjemmet samle håret i en høy hestehale på øverst til høyre.
   Rund eller svakt langstrakt valse-kokong lå på hode til hale (mellom haleroten og panne), tett presset til halen.
   Hvis du bruker roller langstrakt form, legg det på den lengste siden, ikke vertikalt.
   De frie endene av håret Flip frem pute og distribuere dem slik at rullen under håret for å bli sett.
   Rozhladte kjemme håret på overflaten av valsen.
   Endene av håret og pidihnit under tann holder halen og sikker stealth og / eller pinner.
   Sikker babettu hårspray og gre igjen pryhladte tykke tenner.

   Babetta med fletter:
   Ren og kjemmet hår skiltes like dele inn i to deler: halvparten av pannen til kronen, den andre halvparten - på baksiden.
  Med en rulle hår?

   Baksiden av podkoly at det ikke forstyrrer, og samles foran en stram hestehale elastisk solid.
   Runde eller litt avlang berg-kokong satt på hodet av halen, om avskjed. Du kan i tillegg sikre med stealth eller holde ham i hånden mens.
   Den frie enden av halen og sjal rundt rullen jevnt over overflaten, for ikke å la hullene.
  Med en rulle hår?

   Pidihnit ender av håret og gjemme seg under dem zakolovshy stealth og / eller pinner.
   Hor andre delen av hår på hodet og del den i to like deler på sidene.
   Hver av de to trådene flettet inn i en flette eller vri flette på din smak.
   Først en, så en annen løfte opp håret og pakk den bakken roller.
   Skjule endene av fletten under valsen og fikse dem.
  Med en rulle hår?

   Dryss hennes hår lakk sterk fiksering og mulige mangler rozhladte kam med hyppige tenner.

   Babetta i antikk stil:
   Som i den forrige saken, dele håret skiltes lik foran og bak.
   Samles foran den slanke halen, er det ikke strengt zoriyentuvavshy opp og bitskifting siden.
   Plasser berg-kokong uten hull for halen og fest den til strikken holder halen og hår skiltes på hoved.
   Vend enden av halen på valsen, fordele jevnt over overflaten og sikre under det, og gjemte pidvernuvshy.
   Den andre delen av håret hennes på nakken av hvordan å behandle og kam mousse for fleksibel montering.
   Langt hår på hodet skrue gjennom Curlers stryking eller store krøller, starter rundt midten lengde.
   Dryss alle hennes hår lakk sterk fiksering. Babettu å kokong pryhladte tykk kam, håret krøllet og Flip over den ene skulderen fremover.
   For å forbedre styling, dekorere håret eller felgbånd over pannen.
   Du kan bruke hår roller for å skape noe hår: Uformell og elegant, beskjedne og helligdager. Stil enkelt endres ved hjelp av ulike steder roller (for temechke på baksiden på nakken og lav etc.) og dekorasjoner (ferske og kunstige blomster, hår klipp, buer, etc.). Den eneste betingelsen - prøv å finne og kjøpe valsen som har fargen matcher fargen på håret ditt.
   Hvordan lage håret med hendene
   Til tross for populariteten til hår ruller (eller kanskje nettopp på grunn av det), noen ganger være vanskelig å finne, selv i butikker for frisører. Men det er ingen grunn til å gi opp håret - kan gjøre håret roller sokk. Hvis som et barn du ikke engasjere seg i slike håndverk, er det på tide å lære dette enkle metoden. Ta en vanlig sokk tett (gjennomsiktig nylon vil ikke fungere), kan til og med hull i fingre og / eller hæl deg. Ingen finger eller hælen du fortsatt ikke trenger høytidelig kuttet alt under tann tå. Dette svært bredt elastisk bånd forlate minst 7-10 inches høy. Snu tannkjøtt valse rundt sin egen hullet. La Voix! I hendene i håret, noe som er dårligere enn ingen av butikken. Du kan bruke denne hår roller laget av sokker, på samme måte som beskrevet ovenfor. Lykke og inspirasjon til å lage frisyrer!  
 •  Livet i de første månedene av svangerskapet er vakkert. Du alle smiler, gjør komplimenter, og det med rette. Du er så poharnishaly! Du svitytesya lykke! For ingen tåkete din lykke, må man sørge for:
   Unngå kontakt med en kald mennesker, spesielt steder med store konsentrasjoner av mennesker;
   Ikke ta medisin uten tillatelse, men bare de som er under strenge indikasjoner utnevne en lege;
   ikke passerer radiologisk undersøkelse uten resept;
   søvn bør være minst 8-9 timer om natten og ta deg tid til å slappe av i løpet av dagen 1-15 timer;
   du trenger ikke kontraindisert spesielt alvorlig mosjon og lange opphold på føttene;
   Prøv å bruke mer på frisk luft, spesielt i nærheten av huset er skog park sone;
   å behandle den kommende fødselen som en gledelig fremtidige hendelser og naturlig fysiologisk prosess;
   gjenstand for regelmessig gjennomgang av en gynekolog;
   drikker bare vann og spise god fersk mat.

   Vann for gravide

  Under graviditet, regler for oppførsel og oppskrift "levende" vann
  Den mest hjelpsomme nå vil smelte vann. Du kan lage selv. For å gjøre dette i en emaljert gryte helle kaldt vann fra springen og legg i fryseren i 30 minutter. Deretter fjerne overflaten skorpe podmorozhennuyu og kaste den bort. Legg igjen en kjele med vann i kammeret over natten. I morgen, vaske det iskalde vannet. Inne i isen flyter gul-grå boble (tungmetaller og salter). Bryte isen, fjerne denne gul - grå bunnfall. Nå igjen, skyll med vann og la isen tint. Du vil motta en "levende" vann som du kan drikke så mye som nødvendig, for det er bedre og lage mat. Drikk det i de første timene etter tining.  
  Яндекс.Метрика