Hvordan fjerne gel negler hjemme?
 Moderne jenter ingen overraskelse. Med en stadig økende priser på kosmetiske tjenester og dynamisk kontinuerlig rush av livet, de har lært å bygge sin egen spiker gel, gjøre rettelser skjøte negler hjemme og generelt ikke bryr seg manikyr. Men det er verdt besparelser i tid og penger for en slik innsats? Og du kan helt forlate besøker salongen? For eksempel, hvordan du fjerner gel negler hjemme? At dette spørsmålet ba mye, men når det er på tide å ta av påløpte negler. Selv om en god ide å tenke på disse tingene på forhånd, selv før neglene var naraschenы gel hus, vi vil ikke moralizuvav, og bare prøve å hjelpe deg å fjerne gel negler selv hjemme. Du kan fjerne gel negler selv?
 Selv om du økt neglene for første gang i mitt liv, og ingen anelse om hvordan man skal håndtere påløpte negler, gjør det ikke vondt å ta dem uten konsekvenser og skade på naturlige negler. Og der det var økende prosedyre - en neglesalong eller hjemme, bør du være sikker på at det ble gjennomført i samsvar med alle sikkerhetsforskrifter. Tenker på hvor spikeren gel, stivner myke, nesten flytende materiale ved ultrafiolett stråling. Men hans styrke og vedheft til naturlige negler er mye sterkere enn den naturlige neglen. Så vi har minst én nyheter for deg:
 Det er meget vanskelig å fjerne gel negler, og denne kompleksitet er nesten uavhengig av det sted hvor fjerningsprosedyren. I motsetning akryl, gel negler uløselige i aceton eller andre oppløsningsmidler (som er like uønsket brukes på huden).
 Du vet sikkert at manikyr sette en prisliste for ikke bare bygningen og korreksjon, men også fjerning av forlengelse Nail Gel. Og denne tilnærmingen er berettiget: å ta ned selv de påløpte gel spiker, må du bruke tid på hans saging, som, avhengig av tykkelsen på spiker og mengden av materialet som brukes, kan det ta 5 til 15 minutter. Som teller hvor mange har problemer med en klient som bestemte seg for å bli kvitt kapasitet. Men det er en annen god nyhet:
 På samme måte som gjør mester hytta, kan du fjerne gel negler hjemme alene. I ønske, tid og nøyaktighet du trenger for at spesialverktøy.
 Hvordan fjerne gel negler hjemme?
Hvordan fjerne gel negler hjemme?
 Prosessen med å fjerne spiker gel forlengelse består av to påfølgende faser: minimere kunstige negler og faktisk veldig saging resterende gel laget. Følgelig trenger vi en helt forskjellige enheter som utfører disse oppgavene:
 Pinsett Nail (ikke skjellaget av neglene er for!) Eller sterke neglesaks.
 To neglefiler med forskjellig slipemiddel, større (80-100) og lavere (150-180).
 Børste for å fjerne støvbriller for å beskytte øynene dine - ikke nødvendig i hjemmet, men komfortable tilbehør.
 Hovedarbeidet vil bli utført neglefil, fordi det er de trenger og være spesielt oppmerksom. Velge støv remover gel negler, glemme pen papir og glamorøse glass cutter. Klassisk metall neglefil - er ikke det beste alternativet. Disse verktøyene er designet for naturlig negler, gel og saging dem rett og slett ikke har nok styrke. Masters manikyr ved hjelp av spesialmaskiner og / eller profesjonelle neglefiler gels. Finne og kjøpe dem i butikkene kan være mestere i skjønnhetsindustrien eller i kabinen, potsikavyvshys master. Kostnaden så dette er mer vanlig, men også tjene lenge, og hvis du kommer til å fortsette å fjerne gel negler selv, vil du snart betale kostnadene.
 Hvordan ta påløpte spiker gel
 Å fjerne gel negler hjemme, velge et sted i huset hvor du ingen forstyrrer ingen åpne mat og myke tekstilmaterialer, og hvor du ikke bekymre deg for en stund. Dette kan være et bad med god belysning og selv en liten flat bord. Sette oss verktøy til å til enhver tid hver var på hånden og begynne å arbeide:
 •  Ta klippere eller saks og klippe den utstikkende kanten av neglen. Fokus på kanten av fingerputene for å minimere spiker påløpt, men ikke skade huden eller naturlige neglen plate. Hold bladet parallelt med planet av neglen, ikke bøye eller komprimere det - det truer deres egne sprekker, spiker levende, fordi gel knyttet til det veldig sterkt. Således er det ingen forskjell fra hvilke armene begynne. Hvis du er høyrehendt, først kutte gel negler på venstre hånd til å justere, og deretter - til høyre.
  Hvordan fjerne gel negler hjemme?

   Nå gel laget for å fjerne, er det fortsatt mye mindre, men de fleste sterkt knyttet en del fortsatt på neglene. Saks, trenger du ikke lenger, fordi denne delen er nødt til å slette bruker sagen. Hvis du har et visir, er det på tide å bruke den for aerosol støv vil snart være for mye. Hvis ingen maske, anbefaler vi å bruke konvensjonell respirator, tilgjengelig i alle apotek. Er ikke overdrevet disse sikkerhetstiltakene, beskytte de luftrom.
   Saging Hold håndtaket slik at du ikke skader huden på fingrene arbeider hender. Second hand gel som du spylyvaete bedre løsning for å flytte bare så og finger spiker med arbeidet forble ubevegelig. Hold saging flat og flytte den beveger seg ved siden av spikerslag påløpte fjerne materiale. Arbeider hånd pekefingeren forsiktig trykk på neglefil og periodevis smahyvayte støvdannelse, slik at det ikke forstyrrer deg å se resultatet.
   Nøye se på som spylyvaemoho spiker. Det er viktig å legge merke til forskjellen mellom gel og naturlig negleplaten for å unngå å skade den allerede overlevende offer for din stue spiker. Hvis du er i tvil, bruk utspekulert, suge en klut og tørke henne spiker. Slik at du ikke bare fjerne støv partikler gel, men umiddelbart se hvor ellers forble ikke kutte ned en gel som ikke blir våt. Hvis dette laget er ganske tynn, så unngå skade sette en grov pollen og ta en venn med finkornet på overflaten.
   Mindre slit cutter er mykere, men du må klikke på den for å redusere presset på neglen behandlet. Det er sannsynlig at de siste restene av gelen forsvinne av seg selv, men i alle fall ikke prøve å rive eller opprørt sin makt - holde kutte vekk materiale. Noen ganger nyttig med fjerne all gelen til bakken og la den på spikeren med et tynt lag. For eksempel, hvis neglene er tynne og skjøre, vil denne teknikken tillate dem å opprettholde elastisitet. Men i dette tilfellet gelsjiktet bør ikke bare tynne, men også jevnt over overflaten.
   Etter behandling begge hender gjør en vanlig manikyr. Fjern overflødig cuticle tørket, renset fra Scrub Gel spiker plate, spiker Riktig skjema. Huden rundt neglen sengen og fingre vil trolig bli overtørket, så bruke en fuktighetsgivende olje og / eller nærende krem. Hvis du kan lage en maske for hendene i noen timer eller over natten - det enda bedre.
   Intensiv- og ekstra beskyttelse trenger ikke bare hendene umiddelbart etter fjerning gel negler, men i løpet av de neste ukene. På dette tidspunktet, kan du bruke en krem ​​og cuticle olje så ofte du vaske og vaske bare gummihansker. Du kan bruke daglig for å styrke negler narkotika gel når de dro. Ellers kan begrenses mekanisk beskyttelse.
   Hvordan fjerne gel negler uten saging
   Dessverre, gel negler, påløpte klassisk teknologi ved hjelp av UV-lamper kan bare fjernes ved en sag, selv i hytta, selv hjemme. Men nylig var det et alternativ materiale for spiker - den såkalte Biogel. Uten å gå i detaljer om hans styrker og svakheter, ser vi at å fjerne det du kan gjøre uten saging. Men for dette må du være 100% sikker på at neglene naraschenы nettopp et slikt materiale. Hvis du er i tvil - bedre sjekke med master, som var å lage kapasitet.
   Hvis din pukkel er bekreftet, helt kuttet bort Biogel påløpte negler trenger ikke å. Du trenger bare å kutte dem fri kant og kutte ned litt grunnleggende materialtykkelse. Resten fjernes med en spesiell løsning designet for fjerning av negler. Dens sammensetning er forskjellig fra løsningen for akryl, så vær forsiktig og ikke blande, for ikke å kaste bort tid, penger og krefter for ingenting. Men i alle fall, uansett materiale eller påløper negler, og uansett hvordan du skjøt dem, husk at etter fjerning av negler trenger en spesiell omsorg.
   Masters manikyr parafin bad er anbefalt å gjøre andre "hot" prosedyre. Disse teknikkene er så kalt, ikke bare fordi det er ønskelig å gjøre dem "hot" spor, men også fordi de brukes oppvarmede stoffer som er absorbert inn i negleplaten og styrke den. Denne intensive støtte - ikke moro, og det er hva dine innfødte negler vil se bra ut og holde seg frisk etter at du fjerner de innfødte gel negler. Ta vare på deg selv, være sunn og vakker!  
 • Hva står i kø
   Hver kvinne er nå brukt til å holde personlig hygiene, inkludert liggende på kommoden, sammen med kosmetikk og parfyme. Få ting er ikke overraskende eller harme fra menn. Vi er uten skam kjøpe dem på apoteket eller be noen nær å kjøpe dem.
   Enhver moderne mor må riktig fortelle barnet under moden alder, avtale pads. Men jenter i alderen 13-15 år fortsatt trenger å beskrive i detalj hver handling toalettartikler, uten noe som det ikke kan gjøre. Reklame på TV roper til oss hver dag om padding: mini, maxi, vattpinne natt og hver dag. Unge frister trenger å vite nøyaktig hva og når man skal bruke hvert av disse elementene av intim hygiene.
   La oss snakke, hvorfor trenger jenter pads
   Ah, de kritiske dagene
   Hvis disse vanskeligere for kvinner å kaste ut dag aktivt liv, ville hver måned herlige damene har til å forlate og ikke kommer hjem. En kvinne kan ikke bruke pads under menstruasjon, da det rett og slett ødelegge hele undertøy, for ikke å nevne de klærne. Noen damer klarer å bruke tamponger sammen med pads for å forhindre lekkasje, fryktet brune flekker av blod på bukser eller skjørt.
   Psykologer lagt merke til at i løpet av PMS kvinner spesielt ønsker å føle deg komfortabel at undertøyet hennes var ren steril. Padding hjelper opprettholde friskhet og bekvemmelighet for lang. Men noen ganger spøkefullt omtalt som kvinnelig legging "bleier" fordi etter deres søknad bør ikke bekymre tørrhet. Men det er også mange blant disse kvinnene, som er overbevist om at standard pads laget av hygroskopiske materialer laget av syntetisk, noe som er uakseptabelt i de kritiske dagene (spesielt går Tampax som irriterer skjeden). Leger, men forsikrer utmerket halv i favør av moderne produkter til personlig pleie, som de er testet, blant annet allergiske reaksjoner. Pakninger er laget av ulike typer spesielt for ulike dager i løpet av menstruasjonssyklusen. For eksempel, "3 dråper" på den første dagen, "5 drops" - om natten, "to dråper" i de dager da ingen utslipp av tung. 
   Hva er de daglige pads
   Vane å alltid se bra kone gjør daglig bruk pads. De er nå nær sjampo, antiperspiranter svette og dusjsåpe. Til klær og på slutten av dagen forble klart, og du var i det, fortsatt komfortabel oppfunnet "tamponger". Hvis damen ikke er trygg på 100% (variasjon utvalg, gjær, etc.), bruker den en pute som absorberer og dårlig, og forblir friske takket være grønnsaksbuljong.
   Og hva om den middelaldrende damer
   Til tross for fravær av menstruasjon og menopause, kvinner i alderen fortsette å bruke daglige pads, og mini og natt. Hvorfor, spør du? Det viser seg at menopause ikke kommer på en gang, for den seks måneders fravær syklus kan plutselig naskochyty kritiske dagene som en ungdom.
   Ofte en kvinne som mister evnen til å føde barn, har genital veisinfeksjon, ufrivillig vannlating pakninger ikke kurere sykdommen, men for å sikre friskhet og tørrhet er mulig. Derfor spørsmålet om hvorfor kvinner bærer pads, eliminerer seg selv. Et middel for intim hygiene riktig for deg, viser det seg bare ved prøving og individuelt.  
  Яндекс.Метрика