Denne artikkelen vil bidra til å identifisere årsakene til tørr hud på albuer og hvordan å bøte på det. Mange kvinner, ringer sine problemområder lår, bryst, mage, bare glemme albuen. Selv om det er tørr hud på albuer kan være et tegn på helseproblemer, gi alder eller indikere latskap. De kvinnene som setter pris på skjønnhet og helse av kroppen din, sørg for å ta seg tid til å gjøre sitt lokotochkamy. Så hva er årsaken til tørr hud i disse områdene?
Tørr hud på albuene - hvorfor det skjer og hvordan å bekjempe den?

 La oss undersøke dem i detalj.
 •  Mangel på vitaminer.
   Mangel på mat vitaminer som A, D, fører E ulike hudproblemer, inkludert tørr hud på albuer.

 •  Mekaniske påkjenninger.
   Dette gjelder spesielt for de som for mye tid ved bordet. Basert stadig på albuen, kan skade overflaten, bli sprakk og grov hud.

 •  Hyppig bruk av bad.
   Prøver å slappe av etter en varm dag med arbeid jeg ønsker å ta et bad med skum eller flavored salter. Men hvis du misbruker denne prosedyren, kan du utløse tørr hud. Det er først av alt, i nærvær av klor i vann, noe som har en negativ effekt på helse generelt og spesielt av huden.

 •  Tilstedeværelsen av sykdommen.
   Hvis det blir mørkere, hard eller tørr hud på albuene, bør du konsultere legen din. Dette kan være et tegn på hormonelle endringer i kroppen, så du trenger for å raskt få en time hos en endokrinolog. Han kan oppdage uregelmessigheter i binyrene eller bukspyttkjertelen som forårsaker hormonelle forstyrrelser. Selv om det ofte ubehagelige slike endringer kan føre til stress og nervøs overbelastning.

 •  Sesong forverring.
   Det er lagt merke til at de fleste tørr og skadet hud blir høst. Dette er enkelt forklart med store temperaturforskjeller.

 •  Hvordan løse dette problemet?


   For å eliminere eller redusere forekomsten av tørr hud på albuer, du trenger å bry seg og gi den næring med en spesiell kosmetikk. Å skrelle godt egnet sparsom agenter som gommazh og Scrubs. Altfor ofte holder det anbefales ikke. Det er nok to prosedyrene i uken. Gjelder ikke grov pimpstein eller lignende elementer, vil de bli enda grovere hud. Etter peeling prosedyrer svak rødhet i huden. Dette kan enkelt fjerne syltet kål, grapefrukt eller sitronsaft. Også svært effektiv yoghurt og rømme.
  Tørr hud på albuene - hvorfor det skjer og hvordan å bekjempe den?

   Til hud på albuer forble myk som en baby, må du gi næring og fukte regelmessig. For å løse dette problemet betyr bidra med trinse, peanut, mandelolje og vitaminer, ekstrakter av urter (mynte, mure, calendula).
   Veldig nyttig en gang i uken for å gjøre spesielle skuffer for albuene. Å forberede dem, må du ta noen vegetabilsk olje og varme den. Deretter slippe inn i albuene og hold i ca 15 minutter.
   Ved å følge disse anbefalingene, kan du uten tvil forvente en vakker og sunn hud i lang tid!  
   Mote på kjole med vide ermer, noe som flaggermusvinger først dukket opp i Europa i slutten av førtiårene, og deretter opplevd en annen bølge i åttitallet av forrige århundre. I dag er denne stilen også relevant. Kjole balltre, i form av noe som er i arsenal av nesten hver mote, ofte en del av samlinger for moteshow.
  Bat dress - kjole mønstre

   Prototypen av disse grenene var japansk kimono. Men først fôring måtte være store hengeren og draperi. Den øvre delen av slike plagg måtte ha en rektangulær form. I dag, mote igjen tilbake til oss og godt blandet inn i de viktigste trendene i moderne mote. Men nå er disse hylsene ser mye bedre enn før, så de kuttet enklere og gjort tilgjengelige nye materialer - silke, jersey, chiffon. Du kan også sy sin egen kjole balltre. Mønster det er ganske enkelt, trenger viktigst ikke glem å legge podhybku stoff og sømmer.
  Bat dress - kjole mønstre

   Fordelene med denne stil


 •  Stil passer for enhver form, hindrer bevegelser komfortable. Slim fit jenter bluse med ermene kombinert med et kort skjørt og full bedre ta hensyn til gratis lange kjoler;

 •  Stil trekker oppmerksomhet til skuldrene og kutt ut på langs ermet kveld kjoler fremheve skjønnheten i hendene;

 •  "Flaggermusen" skildrer brystet, noe som gjør det effektivt uavhengig av størrelse. Men mangler som utstående mage eller for full av hender, denne stilen utjevning;

 •  Hvis det er et godt mønster til en slik type håndtak selv uerfarne syersken;
   Funksjonen av denne type ermet er at det reduserer visuelt vekst. Så ikke altfor høye kvinner rådes til å bære en kjole med høye hæler. Sko med hæler kommer bare veldig høye og slanke kvinner.

 • Bat dress - kjole mønstre

   Alternativer for kjoler med ermer "bat"


 •  Vakker kjole, laget av elegante tekstiler, har en gratis topp og trangt skjørt, godt egnet for en cocktail. Hvis denne kjolen er laget av et enkelt materiale som, f.eks, jersey, er det perfekt for daglig slitasje.

 •  Style "Flaggermusen", nedfelt i chiffon, silke eller andre vev letteste, kombinert med en åpen rygg og dyp utringning, meget godt egnet for kvelden kjole;

 •  For sokker for hver dag kjole dress, laget av selvfarget viskose. Det vil ikke hemme bevegelse og press. Denne kjolen dekorert med diverse tilbehør, ideelt for spaserturer og for kontor, og for en vennlig morsom fest;

 •  Unge jenter perfekt kjole - tunika, som vil perfekt kombinert med trange bukser eller leggings.

 •  Brudekjole hvit på grunnlag av denne stilen vil se veldig høytidelig og original, spesielt kombinert med høyt hår brud. Stil fremheve skjønnheten i hennes hals og skuldre.


 • Bat dress - kjole mønstre

  Bat dress - kjole mønstre

  Bat dress - kjole mønstre

  Bat dress - kjole mønstre

  Bat dress - kjole mønstre

  Bat dress - kjole mønstre
   Dessverre, kan evig ungdom ingen, her og det er første tegn tidlig og ubønnhørlige aldring - rynker. Hvis huden din er tørr øye, en av de første du vil ha rynker rundt øynene og i pannen og nasolabiale folder. Den første kalles ligne rynker - det oppstår som et resultat av konstant strekk hjelp latter, blinker, pryzhmuryuvannya. Huden rundt øynene er svært delikat og følsom og krever derfor spesiell forsiktighet. Denne avgang fra 20-25 år bør være bindende algoritme: daglig rensing, toning og fuktighetsgivende.
  Tørr hud rundt øynene - reglene for omsorg og årsaker

   Vilkår rengjøring


   En viktig regel for huden rundt øynene bør være følgende: aldri gå til sengs uten zmyvshy makeup. Nattlig fjerne øye sminke og huden vil fortsette å betydelig ungdom og skjønnhet av huden din. Øye make-up remover å bruke spesialverktøy - body lotion, lotion, tofasefluid inneholder vegetabilske ingredienser for tørr hud øyne som sier en spesiell takk. Legg merke til at to-fase væske råde de som bruker kontaktlinser. De fleste av disse verktøyene brukes for å fjerne vannfast sminke. Øye make-up remover må utføres svært nøye og forsiktig, uten å strekke og uten å skade den sarte huden rundt øynene. For best effekt anbefales det å fukte en bomulls kjøretur middel for å fjerne øye sminke og fest den til øynene i 30 sekunder, deretter kan du begynne demakijazha - bare på det ytre hjørnet av øyet til innsiden.

   Vilkår for ernæring og hydrering


   Når du velger pleieprodukter for hud, være forsiktig og bruke bare kvalitet, men forskjellige kosmetikk for øynene og for huden fordi den har en annen sammensetning. Hvis du har sensitiv hud, bruk spesiell sminke for å ikke irritere huden og nøye se etter ham. Krem for huden rundt øynene trenger å rynke, fuktighetsgivende og forsyning av en slik sart hud. Alle bevegelser er mild, ryddig, som en lett klapp. Lettere struktur med kremer og gels for huden rundt øynene. De har også glatte ut rynker og fukte huden godt. Ofte brukes i mørke ringer under øynene og små ødem.
   Husk at kosmetikk er også vanedannende, så endrer det hver 3-4 måneder.
  Tørr hud rundt øynene - reglene for omsorg og årsaker

   Vilkår toning


   For toning huden ved hjelp av gele, kremer, tonics med ekstrakter av medisinske planter. Disse verktøyene er designet for å fukte, berolige og friske huden. Disse verktøyene brukes på bomull pads og sette et kort øyeblikk øyne. Kontinuerlig bruk gir gode resultater.
   Problem hud vil ta deg til flere spesielle hjelp av hudpleie og finne årsaken til slike problemer.
  Tørr hud rundt øynene - reglene for omsorg og årsaker

   Hvorfor huden er tørr?


   Oftest problemer ment mørke sirkler og mindre hevelse. Dette kan være kronisk tretthet, dårlige vaner, dehydrering eller sykdommer i indre organer. For å minimere disse effektene, er det nødvendig å bli kvitt dårlige vaner, søvn og gjennomgå en medisinsk undersøkelse. Kosmetikk i slike tilfeller bør inneholde vitaminene A og C, Buckeye nesler.
   Ikke dårlig kaldt komprimerer hjelp - med kjølt teposer eller is innpakket med polyetylen. Vær forsiktig følge alt nøye, ikke overdriv.
   Mørke ringer under øynene også fjernes ved hjelp av maskering og korrigerende kosmetikk - Spesielle correctors, pudder eller foundation.  
  Яндекс.Метрика