Gel negler er en populær måte å gi hendene fin og velholdt utseende, som våre landsmenn aktivt brukt i flere år. Men noen ganger hender det at påløpte negler til slutt gå lei, eller andre hendelser oppstår i forbindelse med hvor du ønsker å skille seg av med kunstige negler og dyrker sin egen. Selv banal mangel på penger for vanlig korreksjon kan tjene en lignende kjøring. Akkurat i det øyeblikket, og spørsmålet melder seg: hvordan du fjerner gel negler? Spesielt hvis du tilbringer hele prosedyren er planlagt hjemme.
Hvordan fjerne gel negler selv?

 Fastsette umiddelbart fjerne kunstige negler huset er realistisk. Du må være tålmodig og jobbe for å forberede de nødvendige verktøy og materialer. Så må vi:
 •  En lite fritid.

 •  Flere forskjellige pollen polsk (inkludert svært vanskelig).

 •  Manikyr saks og klippere.

 •  Kosmetisk olje (den beste fersken, oliven).

 •  Polering.

 •  Enhver neglelakkfjerner.

 •  Å fjerne gel negler definitivt trenger en hard sag, og dens stivhet må være minst 100 grit, men bedre - 150-180 grit. Også, passer ikke den vanlige løsemiddel neglelakkfjerner (aceton type) har å kjøpe en spesiell løsning. I dag, kosmetiske butikker og spesialitet butikker selger spesielle frisør kits for å fjerne gel negler, men du kan kjøpe alt separat. Du kan også kjøpe spesiell og strenge sag. Fordi gelen belegg, i motsetning til akryl, som neglefil fjerne de vanlige ikke virker.
  Hvordan fjerne gel negler selv?

   Prosessen med å fjerne spiker foregår i flere etapper. Dermed anser vi i detalj hvordan du fjerner gel negler hjemme.
 •  Forberedende. Før fremgangsmåten, er det viktig sterkt redusere neglene ved hjelp av spiker saks eller kniv (i dette tilfellet, et tykt lag av negler har tidligere pidpylyaty).

 •  Fjerning av gelen. For å gjøre dette, må du først vikle tape fingre, som vil bli så at ikke otsarapatsya ikke skade neglene. Deretter kan du begynne å direkte saging gel. Bevegelsen skal være ryddig, men ganske intens. Det bør regelmessig sjekke hvor mye gel er ikke å skade neglene selv. Med riktig løpet av den totale tiden det ikke vil overstige 20 minutter.

 •  Kontroller utført arbeid. Dette trinnet er nødvendig for hver spiker. Med neglelakkfjerner bør tørke hver spiker med en bomullspinne. Hvis gelen var igjen et annet sted, vil det være umiddelbart merkbar, slik at du kan slette den. Oppholdt gel kan fjernes med en sag middels vanskelig å unngå skade egen spiker.

 •  Mat og beskytte negler. En obligatorisk. Som lang finish negler som trenger beskyttelse og ekstra pleie. De trenger å smøre kosmetiske olje (helst fange området rundt neglen) som gir ekstra mat og negler gi beskyttelse og styrking.

 •  Tetting negler. Produsert av spesielle myke polering negler.
 •  Hands - kortet til hver person. Som det kan fortelle mye om en mann, hans rikdom, vaner og selv helse. Noen ganger, gulnede negler indikere alvorlige helsemessige lidelser og tilstedeværelsen av visse sykdommer. Ofte er det et signal om et brudd på lever, nyrer, sirkulasjonssystemet og hjertemuskelen. Selv om andre åpenbare tegn på sykdom ennå, men gulnede negler, bør du definitivt se en lege for å gjennomføre en rekke studier og generell helse.
  Hvorfor negler blir gule? Årsaker og behandlinger

   Ikke noe enkelt svar på spørsmålet hvorfor gule negler selvfølgelig, men det er en rekke årsaker som virkelig kan forårsake dette misfarging av negler
 •  Grunnen 1. Diseases. Som nevnt, kroniske sykdommer i de enkelte organer og systemer forårsake slike problemer. Spesielt sterk gulning negler gulsott oppstår med sykdommen og endokrine problemer.

 •  Grunnen 2. Dårlig manikyr. Beklager, feil prosedyre gjort manikyr og en alvorlig krenkelse av sin teknologi kan godt føre til gulning spiker. For eksempel kan slike effekter forårsake anvendelsen av farget maling ikke på ad hoc-basis, men direkte til spiker selv. Typisk gul vises raskere. Hvis neglen er så lydhør å male, er det best å endre eller velge bort bruken av farget lakk og bare bruke beskyttende belegg som ikke inneholder nitrocellulose.

 •  Grunnen 3. Bruk husholdningskjemikalier. Følg lekser i spesielle vernehansker. Dette vil ikke bare spare neglene gulner, men for å bevare skjønnhet og ungdommelighet hender.

 •  4. årsaken soppskader. Dessverre ser dette problemet ofte og kan ha svært ubehagelige konsekvenser. Enhver mistanke om sopp bør søke medisinsk hjelp. Ettersom denne sykdommen bare på et tidlig stadium er meget lett å behandle.

 •  Grunnen 5. Røyking. Det er dette svaret kan ofte høre spørsmålet hvorfor gule negler. Det slik anordnet i kroppen, som er konstant forgiftning han viser sin reaksjon, inkludert og gulnede negler.

 •  Grunnen 6. reaksjon på noen medisiner. Denne reaksjonen fører langvarig bruk av visse antibiotika, slik som tetracyklin. Denne gule er umiddelbart etter avskaffelsen av narkotika.

 • Hvorfor negler blir gule? Årsaker og behandlinger
   Hver kvinne betaler mye tid og ser på deres utseende, men ikke aldeles nydelig manikyr bildet er ikke komplett. Hva er hemmeligheten ligger i den perfekte manikyr? Dette er en sterk, sunne negler! Uansett hvor hardt, plukke den perfekte lakk eller profesjonell manikyurnyka, men det er også viktig, det viktigste grunnlaget - en spiker. Mange grunner påvirke sårbarheten i negleplaten. For eksempel, lav kvalitet maling, flytende aceton basert neglelakkfjerner, ikke et balansert kosthold, mangel på vitaminer eller skadet. For å finne ut årsaken skjørhet og skjørhet.
  Bad for å styrke negler - nyttige og effektive oppskrifter

   Den viktige rollen av festningen negleplaten med bad til å styrke negler. Prøv å spise mer melk, meieriprodukter, sjømat, frukt, prøv å endre medisiner for neglepleie.
   Skadede negler kan styrkes ved hjelp av skuffene på kjøkkenet eller havsalt, mat beriket med vitaminer, mineraler - er fosfor, jern, kalsium, samt proteiner. Skjem deg bort med ulike godbiter gelé som inneholder gelatin. Beskytte hendene fra ulike ytre skader.
   Utvinning kan være godt utført i hjemmet, for eksempel bruke kremer, oljer, bad. Bad for å styrke negler, er det ganske enkelt, så vel som avslappende prosess som guider deg til neglene sunne, ryddig utseende, ryddig hår som er rundt.
   Hva ville du bringe at hjemmesykepleien er enkelt og styrke neglene, gi deg noen alternativer for å gjenopprette bad.

   Vegetabilsk olje med jod


   Vi bruker 50 til 100 ml vegetabilsk olje, kan noen oppvarmet i et vannbad til omtrent 40 grader. Tilsett 3 dråper jod, 5 sitronsaft, flytende vitamin A pluss fem dråper. Rør godt i kokt utelate fingre konsistens på 10 til 15 minutter. Etter vask hendene med såpe og la tørke. Vi anbefaler å bruke en skuff ca 2 ganger i uken. Bidrar til å styrke og gjenopprette god glans polsk. Hydrater og vitaminizuye, anbefales for negler som sharuyutsya.
  Bad for å styrke negler - nyttige og effektive oppskrifter

   Havsalt


   I 500 ml vann, tilsett en spiseskje med havsalt, slik at du kan erstatte natriumklorid med tillegg av 5-7 dråper av jod. Varighet av behandlingen i gjennomsnitt 15 til 20 minutter. Det er avslappende. Etter det, tørke hendene tørre, eller bruke en nærende fuktighetskrem. Det anbefales å gjennomføre prosedyren i 10 dager, hver dag. Andre kurs i en måned. Takket bad ervervet sunt utseende, bli sterkere, restaurert neglene.
  Bad for å styrke negler - nyttige og effektive oppskrifter

   Gelatin


   Det bør ta 1 ss. en skje med granulert gelatin pulver kan være i to kopper varmt vann. Fortynn og vent avkjølt til en temperatur som er akseptabelt for dypping hender. Varighet av behandling for hender nedsenket fjerdedel av en time. Gelatin, dette proteinet stoff som er et utmerket verktøy for å styrke utmattet og svekket negleplaten. De vil være jevn, sterk og sunn.
  Bad for å styrke negler - nyttige og effektive oppskrifter

   Agurk juice


   I 100 ml presset agurk juice legge samme mengde varme øl, pluss en teskje salt. Bland, lavere fingre, varighet av prosedyren fjerdedel av en time. Gjør kar krever 2-3 ganger i uken. Den inneholder store mengder svovel og B-vitaminer som trengs for å oppnå perfekt manikyr. Bidrar til å styrke, restaurering, rehabilitering negleplaten.  
   Grunnen til langsom vekst av negler har noen problemer kropp, så sin beslutning om å finne ut hva som er helse. En årsak til den langsomme veksten av negler kan være metabolske forstyrrelser eller sykdommer i det kardiovaskulære systemet? Betimelig inspeksjon hjelper kroppen med å takle problemer raskt. Og at negler var langt og sunt vil hjelpe bad for spiker vekst og spesielle masker. Anvende bad og masker, ikke glem om problemer som spiker og bunt sin skjørhet.
  Bad for spiker vekst

   Negler være nyttig til en spesiell diett for lange og sterke negler. Denne dietten inkluderer:
 •  kål og gulrøtter, grønne grønnsaker, spiret hvete korn og lever - er produkter som inneholder vitamin A og C, og bør ligge til grunn for mat;

 •  ved hjelp av melk og meieriprodukter, spesielt ost, kroppen er beriket med kalsium og styrker negler;

 •  spinat og sjømat til kroppen er en kilde til silisium og lite kalorier.

 •  Det er også anbefalt å ta vitaminer som inneholder jod, jern og svovel, og kalsium og mineraltilskudd.
   Nå et lite råd som bader for spiker vekst kan gjøres hjemme.
   En av den klassiske oppskriften er et bad med havsalt (1 bord. Spoon oppløst i en halv liter vann). Det bør være 15 minutter lavere fingrene i et slikt bad, og deretter sette på hender og negler fet krem. Kurset tar salt bad - to uker.
   For jod-salt (eller brus) brett bør ta 200 gram varmt vann en tabell. skjeen av salt og 7 dråper jod. I disse magasinene kan veksle mellom salt og brus. Etter den daglige 15 minutters prosedyre, bør hendene smøres hendene med olivenolje.
   En annen effektiv bad vil øke negler. I 150 ml varm melk rastvoryayut tabell 3. skjeer av honning, tilsett 2 bord. ss frisk juice av epler, 2 ts. skjeer av salt og presse saften av en halv sitron. Dette badet ta 20 minutter, ta ut hånden for en halv time og deretter gjenta 20-minutters bad. Etter inngrepet, kan du skylle hendene og legg dem på kremen. Effektiv behandling slikt bad bør tas tre ganger i uken.
  Bad for spiker vekst

   For lange negler anbefalt denne masken 05 ts. spiseskjeer vann blandet med fett krem ​​for hender (1 ts. spiseskje) og 05 ts. ts rød pepper. Den resulterende blanding bør settes i et vannbad. Etter avkjøling anvendt til negleplaten og skjellaget. Etter 15 minutter, skyll med varmt vann måte. Men det er et effektivt verktøy ikke anbefales ikke mer enn tre ganger i måneden.
   En annen populær maske negleplaten og hender. 1 bord. olivenolje og 5-7 dråper sitronsaft blandet og satt i et vannbad. Den resulterende maske, gni, gni inn i negleplaten og hendene på kvelden før sengetid. På natten av hånden iført bomullshansker. Bruken av masker anbefales to ganger eller tre ganger i uken.
   De nødvendige prosedyrer for riktig neglepleie er massasje.
  Bad for spiker vekst

   Daglig massasje fremmer spiker vekst, spesielt med bruk av store olje løsninger av vitamin A og E.  
  Яндекс.Метрика