Når høsten gravide magen?
 Dette spørsmålet plager hver kvinne, uansett hvilken konto hennes graviditet. Etter å ha gått gjennom alle gravide og raskt vil ta hånd om hans dyrebare og etterlengtet baby. Også noen ganger magen kan falle litt tidligere eller senere enn datoen utpekt levering som gjør en kvinne mer våken. Men det er nødvendig å forstå i mer detalj gjennom.
 Hvorfor faller gravide magen?
 Under svangerskapet, på grunn av den gradvise vekst av fosteret i livmoren er en økning i størrelse, som i sin tur fører til en endring av posisjon, som ligger i bukhulen. Som et resultat, er fordøyelsesorganer presset og oppløftet, som kan resultere i halsbrann, som er så plaget av gravide i siste trimester. Ofte kvinner bemerkes pustevansker, som også er forbundet med veksten av livmoren.
 Men seks eller syv uker før fødselen fosteret tar endelig stilling, som var en periode med gynekologi "presentasjon". Mest hodet ufødte barnet går ned i bekkenet under svangerskapet, som er direkte før levering. Før fødselen magen faller, noe som gir føle betydelig lettelse ved å redusere belastningen på de indre organer som ligger i bukhulen.
 Det bør bemerkes at senket magen under svangerskapet er ett av kjennetegnene på rask levering. Det faktum at i primiparous kvinner magen faller om to til fire uker før levering, og de som venter på den andre og påfølgende barn kan ptose magen rett før levering.
 Hvordan vet jeg at magen ned?
 For å se om situasjonen har endret seg ganske magen mens du ser på sitt eget speilbilde. Hvis det er en viss økning i størrelsen av magen og dens utelatelse like under ribben, magen ned. I tillegg er det også en fremgangsmåte som hjelper pres utelatelsen oppstått magen. Det er nok til å legge hånden mellom hans eget bryst og mage da hun lett plasseres der, magen har endret sin stilling.
 Også kvinner har en tendens til å legge merke til utelatelsen av magen på grunn av generelt bedre helse, halsbrann forsvinner, blir det mye lettere å puste, mistet behovet for å løpe på do hver halve time, og kan forsvinne ubehag i perineum, bedre fordøyelse, gravide kan øke appetitten. På den tiden en gravid kvinne vises "duck" gangart, som er en viktig funksjon av alle gravide kvinner. Taktskifte på grunn av forekomsten av ubehag i bekkenområdet.
 Når bør stige magen?
 Legg merke til at noen ganger utelatelse av magen kan ikke være et tegn på rask levering. Hvis en kvinne føder for første gang, kan magen falle som noen få dager og en halv måned før babyen. Men ifølge statistikk fra magen bør falle med et gjennomsnitt på trettisjette uke. Det er bare å huske på at det er ingen grunn til panikk på et tidligere unnlatelse magen fordi hun ikke er i stand til å liksom påvirke prosessen.
 Under prenatal periode, kan en kvinne virker ganske ubehagelige opplevelser som er i stand til å forårsake en rekke problemer. Men husk at denne perioden vil snart være over, og etter at barnet til verden eventuelle ulemper stopp.
 Hovedtrekkene i utbruddet av arbeidskraft
 1. Utviklingen av rytmiske kontraksjoner, intensiteten av hvilke bare øker med tiden, og tiden mellom sammentrekninger gradvis redusert.
 2. En gradvis utslipp av slim plugg.
 3. Utslipp av fostervann. Dette skiltet viser at i løpet av dagen et barn blir født like nødvendig snarest mulig å gå til fødeavdelingen. Det er verdt å merke seg at selv en liten lekkasje av vann skal være i bånd til det presserende appell til sykehuset.
 Etter utbruddet av arbeidskraft for kvinner er det viktig å prøve å trekke seg sammen, og prøve å roe ned så nøyaktig som mulig anbefalingene fra legene.  
Som rozridyty blod folk rettsmidler?
 Økt tetthet av blod provoserer en rekke farlige sykdommer: åreforkalkning, blodpropp, diabetes, hjerneslag, hjerteinfarkt. Som du kan se, denne listen er det sykdommer som ikke bare komplisere livet, men kan føre til døden - ofte raskt og uventet deres bærere. For eksempel, kjente propper påvirke ikke bare beina, varicose mesh dekket, men også kan føre til hjertestans, zakuporyvshy vital arterie.
Før kampen overdrevent tyktflytende blod, bør lære hemoglobinnivået og oppsøke lege. Altfor sjelden blod kan også være et problem, så du bør starte med en profesjonell diagnose.
Du er helt sikker på at trenger blodfortynnende? Begynne arbeidet med helse. Bringe i din normale livsutfoldelse: stoppe sitte ved datamaskinen i flere dager hvis du gjør intellektuelt arbeid og begynner endelig slappe av hvis fra morgen til kveld Pasha som en okse bygningen. Prøv ikke å bli opprørt over små ting og ikke dvele ved sine erfaringer, mer tur, puste frisk, full av furu dufter luften.
Uten å vente på korrigering av det overskytende fysiske og psykiske tilstand, fortsette å endre kostholdet. Virkningen på legemet inne i den beste virkning på strukturen av blod.
Lavere økt koagulering hjelper Drikker mye ren væske blottet for forurensninger - farger, smaker, karbondioksid, etc. Hun har rent vann (smeltet eller avgjort) - hovedsakelig postyhla kokt.
Mengden av væske i dietten kan økes ved hjelp av slamprodukter - som agurk. På en positiv blod tetthet erklære ødelegge "dårlig kolesterol" grønnsaker og urter (tomater, paprika, salat, selleri, squash, sopp, løk, hvitløk, artisjokker, kål, reddik, svart reddik, etc.) og inneholder aminosyren "taurin" sjømat (blekksprut reker, skjell) og fisken (tunfisk, flyndre, etc.). Frukter med høyt innhold av vitamin C (sitroner, grapefrukt, appelsiner, mandariner, kiwi), sure matvarer, spiret hvete spirer og bær (tyttebær, tranebær, solbær, kirsebær, buckthorn, kirsebær) vil også være nyttig i prosessen med å sette opp sirkulasjon.
Det er flere klassiske folk oppskrifter som tar sikte på blodfortynnende. Vanligvis, er de basert på urter.
 1.  Kastanje skjær. Peel hestekastanje (50 g), hell en halv liter vodka og la stå i to uker. Drikk en kombinasjon av søtt vann i en halv time før måltider tre ganger om dagen i forholdet: 30-40 dråper i en kvart kopp. Behandlingsvarigheten er tre uker.
   Oduvanchykovaya skjær. Tørr løvetann (1 spiseskje) og stikkende torner blomster (1 ss) helle to kopper kokende vann og la stå i minst fire timer. Drikk fire ganger om dagen. Mens du mottar infusjoner ekskludert fra kostholdet til kjøtt- og eggprodukter. Varigheten av behandlingen er to uker. Tynne blodet oduvanchykovoy skjær kan ikke være mer enn to ganger i året.
   Anstrøk av sopp. Fersk sopp fylle en liter krukke, hell vodka og la stå i to uker på et mørkt sted. Filtrert og klem infusjon av rå drikke to ganger om dagen i en halv time før måltider, kaster en teskje av femti milliliter vann.
   Kløver medisinsk skjær. Søt kløver (1 ts) hell kokende vann (1 kopp), la stå i noen timer. Drikke en halv kopp to eller tre ganger om dagen. Behandlinger kløver beregnes månedlig.
   Shelkovichnaya skjær. Røtter av fersk morbær (200 gram) vask, kotelett, la for en time i tre liter kaldt vann, deretter koke i femten minutter på lav varme, kul og chill i kjøleskapet. Drikk 200 gram tre ganger daglig før måltider. Varigheten av behandlingsforløpet - to eller tre uker, fem dager hver.
   Anstrøk av ingefær og kanel. Fersk ingefær (medium tykkelse, lengde 4 cm.), Kanel (klype) og grønn te (1 teskje) hell 500 ml kokende vann, sil og drikke med sitron og honning i løpet av dagen.
  I mai blodfortynnende kan bruke ferskpresset appelsinjuice. Det er nødvendig å drikke hver dag, men ikke mer enn en og en halv kopp. Ikke for søt bringebærsyltetøy kan også tjene som et grunnlag for dannelsen av normal blodlevring.  
Hvordan vekke sovende hårsekkene?
 Et sunt, tykt hår - naturlig dekorasjon som naturen skjenker både menn og kvinner. Bare noen det ødelegger en god hårklipp, andre liksom obdilyaye forlate å bosette for beskjeden vegetasjon på hodet. Det hender også at en god, sterk hår tynning plutselig blitt tynn og kjedelig. I alle disse tilfellene, må du se på årsaken - eller rettere sagt, i røttene og follikler som hårene vokser. Alt vi komme inn i verden med tilnærmet samme antall hår bakterier og genetikk og livsstil deretter bestemme hvor fort og hvor mye de vil utvikle. Follikler, som vitenskapen om hår tryholohiya, kalt hårsekkene, er svært liten, men kompleks og helt uavhengige organer med multilevel struktur. Hårsekken inneholder roten av håret ditt, Tre rot skjede rundt det, trakt mellom roten og stammen, glatte muskler og håret bundet sebaceous og svettekjertler. Som du kan se, manifesterer denne kompliserte strukturen selv utad bare ett hår som kommer ut av huden. Men kompleksiteten i systemet gjør den sårbar for interne og eksterne faktorer. 
 Hvordan og hvorfor follicles "sover"?
 Alle hårsekkene er i en viss rytme. Denne strenge livssyklus, som består av de samme suksessive trinn.
 Stadium av vekst - den lengste, tar det 2-3 år eller mer. I en frisk person på dette stadiet av syklusen samtidig er det 80 til 90% av hårsekkene.
 Overgangsfasen begynner når etter en periode med aktiv hårvekst papilla radikalt atrofi, bremser celledeling ned og stopper helt, og cellene selv er dekket med et hornlaget. Bare 1 eller 2% av follikler på hodet i øyeblikket i denne fasen, som tar et gjennomsnitt på 2 til 3 uker.
 Hvile scenen påvirker 10-15% av hårsekkene og varer i ca 3 måneder. Firing hår som du finner på puten og kamskjell, naturligvis fullført sin livssyklus på dette stadiet.
 Hver fase av hårsekken og håret på den har visse grenser, og deres brudd indikerer brudd. Det mest karakteristiske trekk er overdreven forsinkelse variasjoner hvilefase, på grunn som du kan miste mye hår eller selv bli kvitt dem helt.
 Årsakene til fremveksten av et slikt problem kan være mye som den fysiologiske og psykologiske. Unnlatelse av å observere god personlig hygiene provoserer utviklingen av follikulitt (betennelse i hårsekker). Blokkering rundt hårsekken talgkjertler blokkerer tilgangen på oksygen og får håret til å dø tidligere tidspunkt. Langvarig stress påvirker hele kroppen, inkludert glatt muskulatur, som styskayuchys, hindrer normal blodsirkulasjon og ernæring av hårrøttene. Med andre ord, kan en rekke faktorer lede til en utfall: hårsekkene "hvilemodus", dvs. forbli i hvilestadium lengre enn det som tilbys av natur.
 Hvordan vekke hårsekkene hjemme
 For å aktivere sovende follikler - derav utløse vekst av nytt hår. Det er ikke nødvendig å vente en merkbar tynning eller fullstendig skallethet for å begynne driften. Og starte en "wake-up", kan du hjemme, er det tilgjengelig for hånden. Her er noen oppskrifter på bruk som ikke krever spesielle legemidler og medisinsk utstyr:
 1.  Mekanisk irritasjon. Den enkleste og, merkelig nok, den mest effektive måten å øke blodsirkulasjonen og dermed forsyne hårrøttene. Så ikke vær lat regelmessig for å massere hodebunnen. Det kan gjøre en sirkulær bevegelse med fingrene eller spesiell massasje kam med avrundede tenner på et mykt underlag. Det finnes mange løsninger for hodemassasje før leggetid og etter vask. De vil være nyttig ikke bare håret, men også føre til en behagelig følelse å hjelpe stresse ned og slappe av.
   Den termiske effekt. Effektiv av seg selv og forsterker effekten av massasje. Gjør det forvarming av huden i dusjen. Varm damp aktiverer stoffskiftet, herunder tilførsel sine hårsekker.
   Peeling. De hjelper kvitte seg med døde hud flak på og legge til rette for cellulær respirasjon. Oksygenmangel - en av de viktigste årsakene til "suspendert animasjon" hårsekkene, så før de våkner opp, bør du se til at de var i stand til å få nok frihet til å øke etter oppvåkning. Mekanisk peeling hud er gjort veldig enkelt før du vasker håret eller tidsriktig det. For å gjøre dette, tilsett en klype salt sjampo eller sukker etter skylling, sørg for at vasket godt med alle tråder av slipende partikler. Klar skalp Scrubs er også solgt i drugstores og skjønnhet butikker, og nesten alle av dem like vellykket utføre sin funksjon.
   Masker til hodebunnen. I motsetning til masker for hårlengder og ender, har en annen sammensetning og formål. De er utformet for å oppnå en irriterende effekt, i respons til hvilket aktiverer blodsirkulasjonen og ernæring av hårrøtter. Dette er på grunn av formålet og varigheten av eksponering av masker, fordi kortsiktige programmer er ikke i stand til å gi innsikt i komponentene i masken i epidermis. En av de mest populære masker - honning-sennep. For matlaging, ta en spiseskje honning og sennep pulver, røre i en liten kopp med varmet litt varmere enn romtemperatur trinse (kan erstatte oliven eller burdock) olje. Blandingen ble påført på hodebunnen jevnt, forsiktig å gni utadbevegelse. Deretter hodet til å sette på plastlokket, og på det - håndkle eller varm lue. Under varmet overflaten masken skal tåle minst en time. I løpet av denne tiden vil du føle hodebunnen og forsiktig gløde poschypuye. Dette betyr at maskedelene utføre handlingen. Men med en sterk brennende prosedyre bør umiddelbart slutte å hindre kjemiske brannsår. 
   Hvordan vekke salon hårsekkene metoder
   En sterk og raske håravfall frisyrer poredenyy Ikke drive selvstendig handling. Forsinkelsen kan være nervøs med kronisk hårtap fordi åpen symptomer bør be deg om å søke umiddelbar trichologist. I dag er disse fagpersonene tar ikke bare på sykehus, men også i skjønnhetsklinikker.
   Mest sannsynlig vil du nødt til å gjennomgå en rekke tester for å fastslå den eksakte årsaken atrofi av hårsekkene. Profesjonelle diagnostikk gir informasjon for diagnose og behandling resept. Blant de moderne metoder mest effektive moderne metoder for restaurering aktivitet i hårrøttene og regnes mesotherapy behandling med stamceller.
   Sammen med fysioterapi legen vil trolig skrive deg et kurs av vitaminer for hår og anbefale en spesiell diett. Du er på din side kan fremskynde utvinning hvis Minimer alle aggressive styling metoder som skader deres struktur. Unngå varm hårføner og stryke Curlers - det vil raskt vekke sovende hårsekkene.  
Яндекс.Метрика