For som ville ha negler vakker og sunn utseende er ikke nok til å stole utelukkende på naturlig skjønnhet. Det er nødvendig å ta vare, ta vare å bruke ulike måter forbedring, herunder masker til spiker vekst, det er bare å være veldig gode, sterke negler og vokse godt.
Effektiv maske for spiker vekst hjemme

 Neglene er laget av spiker plater som ligger i neglen skje, rot plate skjult under skjellaget som beskytter og fremmer vekst av negler. Vokse neglene, samt hår liv. Med riktig pleie, kan det restaurerte rotsonen og skjellaget per måned fiskeri være opp til 23 mm.
 Evnen til å ta vare på hendene dine hjemme, mens du tar ikke mye tid, oppmerksomhet masker gi omsorg negleplaten:

 Blackberry


 I mange Hårpleie bruke solbær. Forbered deg selv en fantastisk maske, må du ta en spiseskje rips dessert med mel, tilsett fløte. Alle ingrediensene grundig knust, kan anvendes. Det er satt på et tykt lag av negleplaten, varighet av prosedyren ca. 2 timer. Tilgjengelig rolig tid til å se favorittprogrammene eller serier. Etter vask hendene grundig, fukte krem.

 Blossom lind og kamille


 For utvinning godt å blande sitronblomst, kamille. Cook denne blandingen er vanskelig å ta både ingrediens til to spiseskjeer og legg 60-80hr vegetabilsk olje. All mix, varme opp i 20 minutter i et vannbad, mens du rører hele tiden. Etter å tillate at blandingen avkjøles til 35 °, finne en sammensetning av 15-25 minutter. Etter vask hendene med såpe impregnert håndkrem.

 Urter med fersken smør


 Det fremmer god vekst kombinasjon av urter som mynte kamille blomster, tilsett fersken smør med mel og vann. Ta en dessert skje av mynte, kamille samme beløpet, det er fylt med kokende vann, la stå i 2 timer. Avkjølt og filtrert, og legger til halv dessert skjeen av mel, etter fersken smør og bland godt. Masken er klar, er lag påføres neglene, opprettholde 30-45 minutter etter fjerning krem ​​gjelder.

 Nettles med løvetann


 Hva ville lage en maske, ta en spiseskje av nesle blader løvetann, hell 3/4 kopp kokende vann, la det trekke i ca 2 timer. Når filtrert, og legger en spiseskje med ost, rør godt, påfør et tykt lag i 30 minutter. Opprettholder tid, vask etter fukting håndkrem.
Effektiv maske for spiker vekst hjemme

 Rød pepper


 Maskere bruk av røde pepper akselererer effektivt vekst av negler. Bland halv teskje bakken rød pepper, tilsett 10 dråper destillert vann med en teskje av fett krem. Vi holder blandingen i et vannbad i 10 minutter, gir kul, jevnt lag påføres på neglene. Behandling tid 10-15 minutter, vask av med varmt vann. Denne masken kan gjøres 2-3 ganger i måneden, for å stimulere blodsirkulasjonen og vekst.
 Ved hjelp av disse maskene for spiker vekst, vil du forbedre utseendet av neglen, vil de i det minste pause, stratify og vokser svært raskt. Selvfølgelig, kan du ta et kurs for utvinning i kabinen, men den mest positive effekten vil bare maske laget av naturlige ingredienser med hendene.
Effektiv maske for spiker vekst hjemme
 Menneskekroppen er nesten utelukkende består av vann - dette gamle visdom kjenner hver student. Vann er involvert i de fleste prosesser og biokjemiske reaksjoner i kroppen. I denne dagen folk mister mye vann i løpet av svette og naturlig ytelsesbehov. Naturlig tørst tvinger folk til å drikke, og dermed gjenoppretter fuktighetsbalansen. Også svært nyttig å rense kroppen med vann.
Rensing kroppen vann

 Teknikken seg rense kroppen vann selvfølgelig ikke ny. Men det er denne metoden gir de mest enkle og smertelig rense kroppen for oppsamlede giftstoffer. Vårt daglige liv bidrar til fremkomsten av uønskede besparelser, spesielt i tarmen. Så sørg for å bruke filtre i hver leilighet.
 De fleste hundreåringer starte morgenen med et glass rent vann. Og det er vannet som kom inn i en tom mage, perfekt renser og fjerner de uønskede stoffer. Morgen væske ikke forårsaker utseendet på ødem og godt ut av kroppen, mens drukket om natten, kan vann utløse slike problemer.
Rensing kroppen vann

 Enda mer nyttig å drikke rent vann med små isbiter. Man må huske at kokt vann kroppen ikke fordøye. Et utmerket alternativ kan være å la vannet som er lett forberedt hjemme. For å gjøre dette, trenger bare å fryse og deretter smeltevannet. Bare avise ikke trenger alt vannet, og om lag 3/4 av delene. Resten av frosset vann vil bli samlet alle unødvendige urenheter og skadelige stoffer. Kan også brukes kokt vann i fravær av rent vann for å rengjøre når du legger til det sitronsaft eller eple cider eddik.
 En god måte å rense leveren, tarmene og galleblæren er et glass varmt vann (hvis vannet var godt oppvarmet, men ikke koke), som allerede er godt otstoyalas. Å begynte prosessen med å rense kroppen for å drikke vann, men ikke spise med en gang. Dermed blir vannet frigjøres fra kroppen ta med deg alle forurensninger og giftstoffer. Vel, hvis vannet er kult våren. Drikk vann om natten for å rydde meningsløst, fordi bare vann drukket i morgen ikke forårsaker ødem og raskt utskilles. Vann, drukket på natten, men beholdes i kroppen i lang tid, og provoserer svelling.  
 De menneskelige kroppen trenger omsorg hver dag. Gjennom hele sitt liv i kroppen bygger opp et stort antall ulike skadelige elementer. Som et resultat av akkumulering av legemet zashlakovuyetsya mye. Dette kan bidra til fremveksten av akutt hodepine, slapphet, dårlig søvn, et systematisk sammenbrudd. For å hjelpe i dette tilfellet kan rengjøre. Spesialeffekter har urter for å rense kroppen. Du kan begynne å legge mat persille og vårløk, og dermed kan du bli kvitt sykdommen. Men det bedre å ikke være begrenset. Ideelt sett må du drikke et avkok av hele komplekset av urter utføre rydding funksjoner. Effekten av disse urter vil ikke bare rense blodet, men også stimulere lever, nyrer og sirkulasjonsorganer.
Urter for å rense kroppen - som er best å velge?

 Noen urter for å rense kroppen har gode egenskaper, men vær oppmerksom på at den mest effektive nettopp de urter som vokser i de samme klimaforhold som er hjem til folk.
 Urter rense kroppen og sine helbredende egenskaper:
 •  Kjerringrokk

 •  Nettle

 •  Løvetann

 •  Feltet kjerringrokk


   Kjerringrokk enn noen annen urt har maksimalt antall mineraler. I hestehaler inneholder en masse av silisium, noe som er viktig for sunn hår og negler. I tillegg, kjerringrokk i kroppen til vanlig vann-salt metabolisme. Den renser kroppen for giftstoffer, bly, og selv kolesterol. For å gjøre dette, må du først brygg kjerringrokk, deretter forberedt kjøttkraft bør stå i flere timer, tatt en time etter å ha spist 3 g. Pr dag. Men hvis du har nedsatt nyrefunksjon, før bruk av kjerringrokk skjær bør rådføre seg med legen din.
  Urter for å rense kroppen - som er best å velge?

   Brennesle


   Brennesle er helt unik funksjon: det perfekt renser blodet. I tillegg, nesle effektivt fjerner giftstoffer og giftige elementer fra kroppen og hjelper nyrene å trekke vann. Hvis hver dag for å drikke te Krapivny du helt rense fordøyelseskanalen. Og viktigst, øke immunitet og beskyttende funksjoner i kroppen.
   Også nesle te er anbefalt å ta folk med noen allergier. Dette bidrar til å gjenoppbygge kroppen og til slutt allergier rett og slett forsvinne. Tilsvarende er renhold og hud. I ytterligere terapeutiske formål Krapivny te foreskrevet sykdommer slik som reumatisme og gikt. Hvis en person har en tendens til å danne steiner, du virkelig bør drikke nesle te for å rense kroppen din. Ta infusjon av nesle kan være i 6 måneder, ikke mer enn 3-4 kopper om dagen, men at i fravær av tegn til ødem.
  Urter for å rense kroppen - som er best å velge?

   Løvetann


   Denne urten er svært effektivt for å fjerne giftstoffer fra kroppen, hva det ikke gir nesler. Terapeutiske virkningen av løvetann er mest effektive når det brukes rå. Alle deler av anlegget er bra for deg. Hvis metabolsk løvetann bidra til å forbedre den. Te med løvetann anbefales for bruk med radikulitt, leddgikt og revmatisme.
  Urter for å rense kroppen - som er best å velge?
   For alt liv i kroppen akkumuleres en enorm mengde skadelige stoffer som kalles giftstoffer. De kan forårsake skade nesten alle organer. Avsettes på veggene i blodkar, nyrer, lever, deponert i den interstitielle væsken, skadelige ledd arbeide. Årsaker til slaggforekomster kan være forskjellig, for eksempel, feil strømmodus eller substandard produkter, røyking, alkohol. Også av stor betydning er en livsstil, miljøforhold naturområde, skadelig produksjon. Rensing kroppen i hjemmet kan gjøres uten hjelp etter større anbefalinger.
  Praktiske metoder for rensing av kroppen hjemme

   Best av konsekvent rengjøring uten å overbelaste kroppen, slik at du kan bli kvitt giftstoffer, hindre toksisitet fra kroppen absorpsjon. Først rense tykktarmen, leveren følgende, mezhkletochnaya vevsvæske, deretter fartøy, nyrer fortid.
   Den enkleste metoden for rengjøring er faste. Varigheten av 3-4 dager, bare en gang i et kvarter, vil det tillate legemet å slappe av, ta med døde celler, frigjort fra pasienter bli kvitt giftstoffer, salter, så vel som gjenoppretter den mikroflora i hele organismen.

   Kolon Rensing


   I naturen, det er mange måter defekasjoner vanlig metode for å bruke klyster. En god metode, og viktigst trygt, ved hjelp av urte påfunn. Ta den samme andelen av calendula, fennikel frø, kamille, eukalyptus blader, bland. En spiseskje samling helle to liter kokende vann, insisterer på at en halv time, deretter filtrert, noe som gir deg tid til å kjøle seg ned. Prosedyren utføres hver morgen etter tømming, om mulig forsinkelse kokes inne i tarmen til ti minutter.

   Klar leveren


   Den neste fasen er å rense leveren. Før prosedyren bør spise vegetarmat en uke, denne forberedelsesprosessen. Etter en uke med riktig ernæring, rense tarmen, begynner leveren uke. De to første dagene for å gjøre rensing klyster tom mage om morgenen, spise bare ferskpresset eplejuice. Den tredje dagen er den samme maten, bare syv om kvelden. På denne tiden kroppen er gunstige biorhythms, kan leveren bli kvitt steinene. Legg deg ned, legg en varmeflaske i regionen i leveren, vekselvis å ta en spiseskje vegetabilsk olje og sitronsaft, med et intervall på femten minutter. Den totale mengde av olje eller juice for å ta ut en glassplate. Varmeflaske for å holde to til tre timer, og deretter stille gå i dvale.
   Etter denne prosedyren, vil komme fra tarmen av skadelige stoffer, er renseprosessen startet. For å oppnå maksimale resultater, kan prosedyren gjentas 2-3 uker.
   Leveren rensing utføres bare én gang i løpet av året, men effektiviteten viser umiddelbart resultater. Gjenoppta filtrering evne til leveren, bedre helse, er det en naturlig glød i ansiktet ditt.

   Rengjørings leddene


   Følgende prosedyre er rengjøring leddene for å hindre Osteochondrose eller leddgikt. Vi begynner helbredelsesprosessen, er det nødvendig å spise lav-fett, diett mat. Ideell vegetarisk mat. Ta fem gram laurbærblad, kok i fem minutter i 300 gram vann, insisterer på en termos. Drikk infusjon i 12 timer i små slurker. Fortsett til tre dager. En uke senere, kan prosedyren gjentas. Denne metoden kan rense leddene en gang i kvartalet, etter at det vil være nok av rengjøring en gang i året.

   Rengjøring av lymfesystemet


   Nå kan du begynne å rydde limfosistemy. Ta en liter grapefruktjuice, så mye appelsinjuice, tilsett 200 gram sitron, samme mengde smeltevann. En tom mage om morgenen for å gjøre en rensende klyster etter drink hundre gram saltlake - en 1 cent. skje Glaubers salt (natriumsulfat-løsning) per 100 g av kokt vann. Den beste effekten er hvis du tar et varmt bad eller dusj som ville ha gått prosessen med å fjerne overflødig væske fra kroppen. I løpet av tre dager, drikke en hundre gram sitrus cocktail, trenger ikke noe annet fra mat ikke spise.

   Rengjøring nyre


   Det er på tide å rense nyrene. Den første metoden er brukt i sommer, når den overflod Arbuzov. Det bør bare ta en uke vannmelon og svart brød. Å fjerne sand eller steiner, er det nødvendig å fange øyeblikket, noe som skjer ca 2-3 timer hver natt, er dette tiden da kroppen bidrar til å rense av stein og sand. Sitte i et bad, velvære selv vannmelon, all søppel ut med urinen.
   Den andre metoden er anvendelig nedsatt utvinning når som helst på året. Å forbedre helsen din, ta 50 gram johannesurt, merian, legge sitronmelisse, salvie og tvister. All mix, knust. Spise vegetarmat en uke, drikke denne teen sammenkomst med honning. En uke til 100 gram. te med urter legge gran olje. Ta kjølt gjennom et sugerør, før måltider. Så hold fem dager, vil resultatene forbløffe deg.
  Praktiske metoder for rensing av kroppen hjemme

   Klar urinveiene


   Den siste fasen er det urogenitale system. Innen to måneder, bør frokosten bestå av gjennomvåt ris. Matlaging ris, ingenting komplisert. To spiseskjeer med ris på bredden av vann neste dag vasket ris, fyll med vann igjen, parallelt for å forberede den samme banken med ris som alltid har vært nødvendige antall ris. Hver dag, og legger til banken. Etter de fem dagene, ta første bank, koke ris uten å legge noen krydder. Intervallet mellom påfølgende mat inntaket bør være fire timer. Frokost vil gagne ikke bare urinveiene, men også på elastisitet i leddene. Men hvis med ris drikke ingefær te, så bli kvitt problemene med adenom og livmor måte, en kompress av ingefær te bidrar til å kvitte seg med mastitt.
   Rensing kroppen i hjemmet ikke tar mye krefter, men spare på finans kampanjer for leger. Prosessen med utvinning er ønskelig å supplere resultatene for liten mosjon, frisk luft, øvelser, pusteøvelser, lett jogging. Dette vil gi impulser til den raske rensingen av kroppen. Etter en kort periode, vil du legge merke til de store endringer til det bedre, mens du fortsetter sitt liv.  
  Яндекс.Метрика