En favoritt tiden av året for de fleste kvinner - sommer. Og ikke rart! Det blir varmere ute, du kan bære lyse lette klær, bruke mer tid utendørs og bare nyte livet. Til slutt, selv på kontoret kleskode tillater tynn slitasje fine ting, og beina trenger ikke å sette flere støvler og hatter på hodet. Det er på tide å begynne å gjøre lys sommer makeup.
Lett sommer makeup - naturlig stress!

 Faktisk, de fleste kvinner er glade for å erstatte varme klær til lysere, kjøpe nye verktøy for hudpleie som effektivt beskytter mot UV-stråler, men nesten ingen som endrer vanlig makeup. Og forgjeves! Etter vanlig vinter makeup utformet for å beskytte huden mot hypotermi og andre effekter av kaldt tiden av året, men sommeren er helt ubrukelig. Tvert imot, er altfor intens makeup hovedfienden av huden og hele personen velvære. Av denne grunn, i den varme årstiden er det nødvendig å bytte til en lett sommer makeup. Det vil ikke bare vakre å se bra ut og holde seg selv i varmt vær, men også bidra til å holde ungdom og skjønnhet.
Lett sommer makeup - naturlig stress!

 Hovedregel valg for sommeren makeup - kosmetikk brukt i sommer bør beskytte huden mot UV-lys og la det puste. Denne tilnærmingen vil betydelig friske ansiktet og gi nødvendig lys.
Lett sommer makeup - naturlig stress!

 Den andre regelen - ikke bruk tonale midler. Det faktum at de tonale ressurser har vanligvis en tett tekstur og tette hud, ikke tillater den å puste. I varmt vær de uunngåelige hud svette og fundament av dette kan lekke og sterkt skade utvendig. Hvis det er nødvendig, vil den beste løsningen være bruken av lys løst pulver. Det skjuler ujevnheter, men la huden bare lett lag og la det puste. Tint er tillatt bare bruke lys-basert og i svært små mengder.
Lett sommer makeup - naturlig stress!

 Øyesminke gjøres best ved hjelp av skarpe lys og skygger mager liner. Det er bedre å velge en blek nyanser som bare fremheve den naturlige skjønnheten, ikke skjule det. Bruk vannfast sminke bedre ikke fordi det er for aggressiv påvirker huden og sterkt desiccate det. Altfor lyse farger også i sommer ser ut til stedet, ser bedre harmonisk naturlig makeup.
 De samme reglene bør følges når du velger make-up lepper. La det bli lys gloss eller chapstick som inneholder ingredienser for å beskytte leppene fra UV-lys. Disse midlene ikke tørke ut huden, beskytter mot cracking og for tidlig aldring. Glitter kan være gjennomsiktig eller har subtil farge.
Lett sommer makeup - naturlig stress!

 Hovedoppgaven til sommeren makeup - bevare og beskytte huden mot skadelige miljø og fremheve den naturlige skjønnheten i hver kvinne. La sommeren makeup er enkel og naturlig, opprettet med et minimum antall kosmetikk. Fremfor alt, følger de enkle reglene og velge kvalitet kosmetikk, allergivennlige. Husk, makeup kan bare brukes til grundig rengjort hud om kvelden det er nødvendig å fjerne ved hjelp av spesielle myke narkotika. Være vakker!

Lett sommer makeup - naturlig stress!

Lett sommer makeup - naturlig stress!

Lett sommer makeup - naturlig stress!
 Mange forskere mener helsevesenet er at menneskekroppen skal tørke bort. Metode for å rense kroppen mye. Mange dyre medisinske prosedyrer i stand til å velge den mest relevante og praktisk måte å rense kroppen aktivt kull. Denne metoden er så enkelt som ikke krever mye penger. I denne artikkelen vil vi fortelle deg alle detaljene på denne prosedyren.
Rensing kroppen aktivt kull

 En bit av historien


 Jeg ønsker å si at rense kroppen for folk trodde i antikken, og de bruker også kull. Bare her mens kull har ikke hatt en så høy absorberende kapasitet. Det har allerede begynt å manifestere seg i den moderne arbeidsplassen.

 Hva er effekten av aktivt kull?


 Rengjøring denne måten påvirker bindende og fjerne skadelige elementer fra mage-tarmkanalen og giftige stoffer. I mage-tarmkanalen, og også for å rense blod gjennom kroppen. Aktivt kull kan bidra til å avlaste lipidforbindelser og forbedre fettstoffskiftet.

 En enkel måte å rense kroppen aktivt kull


 Slik blir rengjøringen bruke denne sorbent er ikke nødvendig å gå til resepsjonen for å eksperter. Denne prosedyren utføres uten et problem og hjemme. For å gjøre dette, trenger du bare å skikkelig beregne en enkelt dose av aktivt kull. Dette gjøres på følgende måte: for hver 10 kg person bør ta en tablett av dette stoffet. Opptak kull fortrinnsvis to ganger om dagen (for eksempel hvis en person veier 60 kg, drakk han seks tabletter om morgenen og kvelden 6). Selvfølgelig rengjøring varer fra 2 til 4 uker.
Rensing kroppen aktivt kull

 Spesifikke anbefalinger


 Som alle adsorbenter, betyr aktivert karbon ikke bare rense kroppen for skadelige stoffer, men også mange nyttige sporstoffer fra mat. På grunn av dette er det ikke tilrådelig å beundre dem. Etter rengjøring anbefales å bruke vitaminer og mineraler for å gjenopprette tapte elementer.
 Dersom det under rengjøring bør ta medisiner, så ta hensyn til det faktum at mellom dem og bryte kull var ca 2 timer. Ved rengjøring er ønskelig å bruke så lite fett og stekt mat.

 Når den anbefalte rense kroppen aktivt kull?


 Denne prosessen blir utført ikke bare for fjerning av giftige besparelser, men også for å lindre tilstanden angitt nedenfor i sykdommer og problemer.  
 Stoffskifte - en av de viktigste funksjonene i kroppen vår. Den består av assimilering av næringsstoffer absorpsjon av fordøyelseskanalen, og deres påfølgende assimilering og forfall, blir ufordøyd mat utskilles. På balanse assimilasjonsprosesser av næringsstoffer og dannelsen av nedbrytningsprodukter som ikke absorberes av kroppen avhenger av riktig funksjon av stoffskiftet. Hvis denne balansen er forstyrret i retning av å øke eller redusere akkumuleringen av stoffer som er involvert i metabolisme, eller samle ufordøyde nedbrytningsprodukter, er det en metabolsk lidelse.
Urter for å forbedre metabolismen

 Juster metabolisme kan ikke bare ty til narkotika, men også etterlevelse av diett, herding bruke stoffer, fortrinnsvis av vegetabilsk opprinnelse (urter) som hindrer opphopning av giftstoffer og normalisere metabolismen. Siden børsen er et sett av komplekse kjemiske reaksjoner, sørg for å spørre eksperten som urter eller avgifter gress ikke ta skade, men heller å hjelpe de metabolske prosesser i kroppen din. Urtemedisin må være et av elementene i en omfattende behandling av metabolske forstyrrelser. Et velvalgt urter for å forbedre stoffskiftet ikke skade og hjelpe kroppen å regulere disse prosessene.
 For å forbedre stoffskiftet følgende anbefalte urter for å forbedre metabolisme:
 •  Borage - 10 oz. brygget kopp kokende vann i tørt gress etter infusjon i en termos, ta tre ganger om dagen på en spiseskje.

 •  Ryllik - presse saften, tilsett honning og drikke tre ganger før måltider (en halv time) på en teskje

 •  Friske jordbær blomster - chop, 5. l. Hell 1 liter. kokende vann, insisterer på å bruke filtrert for å drikke en tredjedel kopp fire ganger daglig

 •  Samle urter - 10g tørkede blader på rad, burdock, dead-nesle, lakris, humle, eldre mix, deretter skjeer brygget kypyatkom1 Drikk i intervallene mellom måltidene.

 •  Samle urter - Johannesurt, immortelle, bjørk knopper, kamille blomster (. 100g) Sett i et glassfat, hell kokende vann kult, dekk med lokk. Etter infusjon (minst 20 minutter) ved å legge en teskje honning drikke på tom mage om morgenen og før sengetid.

 •  Samling mai - 15 oz. fennikel frukt, lime blomstre, kamille blomster og hyllebær, 20 timers. peppermynte blader skåldet med kokende vann, 2 ss. en dag for å ta to måneder.

 •  Urte-te fra blomster av sitronmelisse (narkotika) - brygge te i en kald drikke i løpet av dagen.

 •  Urte-te - blad peppermynte, fennikel frukt, blomster, lime, salvie, kamille, merian, timian, ryllik, amaranth - en halv liter kokende vann yret i en time spiseskje av urte, drikke mellom måltidene.

 • Urter for å forbedre metabolismen
  Яндекс.Метрика