Ungdom - en flott tid fylt med spesiell sjarm av ungdom og friskhet. Lys makeup for tenåringer kan perfekt utfyller bildet av en ung jente og fremheve sin naturlige skjønnhet. Profesjonelle stylister mener at dette makeup bør være lett og myk, med vekt på den naturlige skjønnheten. Den optimale løsningen - en naturlig makeup nyanser seng. La det vil matche alder og forårsake bare hyggelige følelser snarere enn å føle at iført ansiktsmaske.
Lett Makeup for Teens - Bilder og tips

 Velge riktige farger - et utvalg av farger, den mest lik den naturlige fargen. Selvfølgelig, den beste tiden for unge dristige eksperimenter. Du kan prøve ulike kombinasjoner av moteriktige farger og nyanser, bruk lys liner eller uventede farger. Flott utseende beige, rosa, korall nyanser som svært forfriskende ansikt. Også hensiktsmessig å bruke en lett dag makeup som fremhever skjønnheten og naturlighet av hele bildet. Fremfor alt, hadde make-up sin egen skjønnhet og magi gnisten lys, fordi det er umulig å være perfekt, men du kan være unik og gjentatt.
Lett Makeup for Teens - Bilder og tips

 Opprette makeup - hud


 Å skape en lys makeup for tenåringer bør ikke brukes for tone tunge stiftelser, som lett konverteres til ansiktsmaske. I en slik ung alder hud utmerket tilstand (selvfølgelig, hvis det ikke er noen problemer med tilstedeværelse av hudormer eller kviser), denne skjønnheten og friskhet i huden bør understrekes. I tilfelle av akne og andre ufullkommenheter tone verktøyet bør kun anvendes på disse problemene. Bedre grense når du oppretter makeup mascara, concealer og lipgloss, vind og kaldt vær kan bruke mild rødme fersken eller rosa farge.
Lett Makeup for Teens - Bilder og tips

 Når du velger den beste kosmetisk foretrukne mineralmasse, god concealer og satt i huden porene. Det vil være et utmerket valg blinkende kosmetikk, fremhever effektivt skjønnhet ungdom og strålende hud. Ikke bli involvert også kjedelig og mørke nyanser, så de legger mye alder og visuelt gjøre bildet mer alvorlig og voksne.
 Når besvær og kviser vil bruke bilateral concealer blyant og behandling. Dette betyr å være en skjønnhets i et lignende tilfelle. Du kan også bruke en spesiell concealer som har tone verktøyet kun på utvalgte problemområder. Hvis huden vakker og sunn, er det tilstrekkelig å bruke bare én bronzera. Du trenger bare å bruke et tynt lag med en børste på toppen av kinnbena. Dette produktet er godt understreke form og gi huden et friskt utseende. For problem hud slik enhet vil ikke fungere. Hvis vi virkelig ønsker å bruke basen, la det være mineral og skaper mest tynt lag på huden. Ellers mye tid zab'yutsya og akne vil bare større.
Lett Makeup for Teens - Bilder og tips

 Øyne


 Å skape øyesminke optimal løsning vil bruke pastellfarger nyanser som fersken eller rosa. Eyeliner eller blyant anbefales ikke fordi tilstedeværelsen av for lyst liner bare gi alder. Du kan lage en festlig makeup på litt vekt på de ytre hjørnene av øynene til å fokusere på sinnet, men for å understreke den nedre øyelokk er nødvendig, ellers utseende mister sin åpenhet. Mascara er bedre å velge brune, spesielt blondiner har lyse vipper og bryn.
Lett Makeup for Teens - Bilder og tips

 Lepper


 Makeup Lip gloss er bedre å bruke, hygieniske fuktighetsgivende balsam eller leppestift naturlige nyanser. De må gi næring og fukte godt den sarte huden på leppene. For å gjøre leppene mote fullstendighet kan bruke ordbøker, og å visuelt redusere lepper - matte balsamer. Under leppestift kan du sette en blyant omrisset hudfarge.

Lett Makeup for Teens - Bilder og tips

Lett Makeup for Teens - Bilder og tips
Hvordan lage en bløtkake hjemme?
 Ingen fritidsbolig er utenkelig uten innlevering av klimaks av stor og deilig kake! I anledning eller ikke kokt kake med hendene - ha en liten feiring. Lett smelter i munnen dessert deilig krem ​​sjenerøst smurt, bare du lukke og overraske gjestene. Og hver gang det er mulig å bruke forskjellige kremer oppskrifter selv for samme kaken for å få smak og å gjøre disse søte øyeblikk variert.
 En deilig rømme
Utrolig enkelt å tilberede og overraskende deilig krem ​​krem ​​er ideell for nesten enhver kake. Kaker, smurt med rømme, vel søke om barneselskap, som det er den mest passende sammensetning oppskrift for barnas mager. Bare to ingredienser, vil fløte og sukker, og kaken blir til et kunstverk! Å lage bløtkake hjemme basert krem, trenger vi:
krem minst 20% fett - eller £ 3 pakker av 180 gram;
1 kopp sukker eller pulverisert.
Matlaging rømme tar mindre enn 15 minutter:
 1.  Brett kremen inn i en dyp skål, pre zlyvshy fuktighet.
  Sett kremen til sukker eller melis.
  Begynn churn blender og visp, eller med en mikser med maksimal hastighet i 10-15 minutter.
  Til krem ​​var mer tett og stabil, må du ta mer fett rømme. Ideell bruk rømme - en smøre dem pannekake kake eller kjeks hegg.
   Lett vaniljesaus
  Tykk vaniljesaus mer enn sur, så mer egnet for sine kaker og kjeks deig. På grunn av tilstedeværelsen i det av egg eller eggeplommer krem ​​blir veldig delikat farge. For den klassiske vaniljesaus oppskrift trenger vi:
  25-32% fett melk - 2 kopper;
  sukker - 1 kopp;
  egg - to deler;
  mel - fra ss
  Klargjør vaniljesaus som følger:
  1.  Halv melk blanding med egg og mel.
   Den andre halvdelen helle melk i en kjele, tilsett sukker og satt i brann.
   Omrøring, ta melken til koke scenen, men ikke la det koke.
   Tilsett varm melk inn i blandingen med kald melk, egg og mel.
   Ikke stoppe å røre fremover når det begynner å koke.
   Så fjern fra varmen og gi den avkjøles. Som kjøling krem ​​starter zahusaty. Nå smøre sine tortillas og fylle eclairs. Under matlaging, kan du legge til kakao og deretter få sjokolade vaniljesaus.
    Lys kremost
   Krem-baserte meieriprodukter er utrolig populære. De er overraskende lett og ikke etterlater bak tyngde i magen. Det er tryggere alternativer for barneselskap. Å lage bløtkake hjemme fra ost, trenger vi:
   2 pakker med 180 gram ost;
   20-25% krem ​​- 3 st.l;.
   sukker eller pulver - 1/2 kopp;
   smør - spiseskje.
   Ost kremer også er svært enkle å tilberede:
   1.  I en dyp skål legger sammen alle ingrediensene.
    Først må du bruke en dyse for saus å lage en homogen masse uten klumper, og deretter ta ned ved hjelp visp eller mikser.
    Før du bruker forberedt krem ​​bør smake. Siden osten har sur smak, kan mange mennesker synes at sukker er ikke nok. Som cheesy krem ​​kan legges til frukt kake eller dekke dem med ostekrem.
     Universal Oil Cream
    Dette er den mest allsidige krem ​​som passer perfekt til alle desserter. Men det faktum at det omfatter en masse av smør, er det ganske for tung for magen. Men så ett stykke gjør ikke vondt. Før matolje krem ​​du trenger for å forberede følgende ingredienser:
    smør - en pakke;
    Kondensert melk - en halv kopp.
    Matolje krem ​​er ikke veldig komplisert:
    1.  Olje på forhånd for å komme seg ut av kjøleskapet og la den mykne ved romtemperatur.
     Sette oljen i en dyp bolle og slå hjelp dyse rim til prakt.
     Ikke stoppe å kjerne smør, bør gradvis helle kondensert melk i den.
     Fortsett å kjerne til en jevn røre.
     I olje krem ​​kan legge rum eller konjakk, og kakaopulver. Det er godt egnet for å dekorere kaker og sand kurver, med smør krem ​​blomster gå bra, og andre elementer på dekorasjon.
      Magnificent smør krem
     Krem med pisket krem ​​brukes i mange typer kaker, de kan pynte kaker og tjene som en dessert frukt. Cream-baserte pisket krem ​​er perfekt kombinert med kaker og kjeks. For å gjøre det, trenger vi:
     fet krem ​​33% - en halvliter;
     melis - 50-70 gram;
     gelatin - 10 oz.
     Forberedelse:
     1.  Hell gelatin og en kvart kopp varmt kokt vann og la stå i en time.
      Kjølt krem ​​hell i kaldt dyp skål.
      Visp fløten til skummende, gradvis helle melis og gelatin helle.
      Fortsett å kjerne til kremen blir tykk og solid.
      Klar krem ​​kake promazyvayut kaker og legg dem i kjøleskapet til frysing. Gelatin blir tilsatt til kremen slik at han hadde en god form og ikke roztikavsya.
      Forberede kremkaker for en så enkel oppskrift lykkes heller, selv ung dame. Kaker utarbeidet på grunnlag av innenlandske kremer variere fra butikk til kvalitet og smak. Og alle som i utarbeidelsen du setter dem alle hans innsats og sjel, og det absolutt ikke kan kjøpe i hvilken som helst butikk.  
Hvordan skyll Fynalhon?
 Hvis søkemotoren du drepte dette spørsmålet, kanskje nå er du i panikk hva du liker oshparyly kokende vann eller brenne i helvete gjorde flamme. Smerter i muskler og ledd, sammenlignet med den forstand - er tull. Og du angrer ikke lest det før du bruker "Fynalhona 'vurderinger om det. Brent levende - du absolutt ikke brenne, men sannsynligheten for brannskader er. Så du trenger for å raskt skylle Fynalhon, og for dette er det spesielle teknikker påvist ikke hundre mennesker.
 Hvordan vaske "Fynalhon"?
Fynalhon - salve snikende, og vaske den trenger visse måter:
 1.  Vegetabilsk olje. Bomullspinner bør promaknut i olje og gni de betente områdene tørke bevegelser. Bomullspinne bør endres så ofte som mulig. Vegetabilsk olje kan også helle på det berørte området, la den i et par minutter, deretter forsiktig plukke den med en myk klut.
  Fet krem. Denne kremen skal brukes på pusset tykk Finalgon sted og samle hans bevegelser tørke med en bomullspinne. Det er også ofte behov for å endre til salve overføres til andre områder.
  Melk. Å frata av helvete og vask huden med Fynalhon hjelp vanlig melk fettinnhold på 32%, og fortrinnsvis 5%. De trenger å smøre brennende sted eller promaknut den myk klut og tørke bevegelser skyll salve. Klut endres ofte, tisse det i en annen del av melken.
  Rømme. For spyling av hud salve egnet fett rømme 25-40%. Rømme er nødvendig å sette i et opplyst område med et tykt lag og la den være der i noen minutter. Etter det bør det tørkes av med en myk klut.
  Ansiktsvask. Det påføres det angrepne område av kroppen, og gnis inn i huden. Etter det, kan du samle restene av en vev. Det behandlede skum sete kan bruke et tynt lag med vegetabilsk olje og ikke vaske det.
  Skum av såpe. Å vaske bort Fynalhon kan bruke vanlig såpe eller flytende. For å gjøre dette håndsåpe til skumdannelse og male den fra brennende salve sted. Bare da kan huden kan vaskes bort med vann.
  Gulrøtter. Det er effektive "gamle koner 'rette. Det må rive. Gulrøtter er brukt som et omslag på den berørte huden.
  Alle disse produktene inneholder noen form for fett, noe som bidrar til å kvitte seg med dette fryktelig brennende følelse.
   Hvordan vaske "Fynalhon" ikke kan?
  Disse fremgangsmåter lykkes i første omgang, men de er ikke helt effektiv:
  vann;
  alkohol;
  vann emulsjon;
  alkoholbaserte kremer.
  Ved hjelp av disse verktøyene ikke bare bidra til å vaske bort Fynalhon, men også lette gjennomtrengning av komponentene i salven inn i huden. Fra dette brenn bare økningen. Så kjøre til dusjen etter utbruddet av ubehag er nødvendig. Bli verre.
   Hva skyll "Fynalhon" med slim?
  Det bør vokte seg for å falle salve i øynene eller munnen. Men hvis dette skjer, skyll Fynalhon følgende måter:
  1.  Dersom salven kommer i øynene, må du presse dem i vaselin og deretter samle den med en bomullspinne.
   Når du treffer salven i munnen, hold deg i din munn vegetabilsk olje eller krem.
   Hvis skadet nese, må du gjøre bomulls støt, promaknut av vegetabilsk olje og gni neseslimhinnen.
   For å unngå slike problemer som alvorlig brennende, må du observere dosering. For "Fynalhona" er det bare en halv tomme på huden som kan dekke håndflaten. Hvis etter påføring av salven oppvarmende effekt ikke kommer, ikke rush å sette et annet parti, vil resultatet komme i løpet av få minutter.  
Яндекс.Метрика