Da sugekoppen på baksiden?
 Medisinsk banker - en av de eldste behandlinger for mange sykdommer, godkjent av moderne medisin. Selv i oldtiden folk har lagt merke til de helbredende egenskapene til fortynnede luften. Opprinnelige disse prosedyrene gjøres ved hjelp av keramiske deler eller hul dyr horn, ble senere vanlig for oss å bruke glasskrukker. Spesial popularitet de fikk i begynnelsen av XX århundre.
 Prinsippet om terapeutiske virkningen av bokser følgende: ild "spiser" oksygen inne banker, danner det et vakuum som trekker i bankens huden, og dermed utvider blodårene og enda litt skade dem, danner mini blødning. Gitt betydelig økt blodstrøm under huden, fremskynder metabolismen. Stoffer snart begynne å absorbere oksygen og andre næringsstoffer, som fører til rask fjerning av inflammatoriske prosesser i kroppen.
 De fleste banker har blitt populært på grunn av sin nytteverdi i behandling av bronkitt, lungebetennelse, astma og diverse forkjølelse. I tillegg er de blitt brukt med hell ved behandling av nevrologiske sykdommer, lunger i lungekretsløpet, lumbago, myositt. Voksne pasienter brukte 10 til 16 bokser, kan antall barn være mindre. Sett glassene på ryggen bør sykepleier eller en person som har erfaring med denne prosedyren.
 Prosedyren installasjon bokser:
 1.  Alle banker må kontrolleres nøye for feil, ettersom selv den minste sprekk bank kan sprekke og føre til skade på pasienten.

   Pasienten skal sitte komfortabelt på magen, armene hugging pute og snu ansiktet til siden for å gjøre det mulig å puste. Hvis det er tilbake hår, deres fleece. Baksiden av pasienten bør smøre medisinsk vaselin.

   Ved slutten av saks eller en annen metallgjenstand skulle vikle stykke bomull og fukte den i etanol.

   Vatu skulle antennes, deretter raskt svinge brenn bomull i banken, og deretter umiddelbart sette banken på baksiden, slik at hun ikke har tid til å trenge ny luft.

   Så bør installere alle banker i ulike deler av baksiden langs ryggraden til de stedene som er rike på muskelvev og fett innskudd har ingen utstikkende bein avslutninger.

   Pasientene skal være dekket med et varmt teppe og la stå i 10 minutter. Under prosedyren pasienten ikke kan bevege seg.

   Bankene bør nøye én etter én fjerne, forsiktig vippe dem fra hverandre for å dem kom under luft.

   Huden av pasienten etter inngrepet bør tørkes med alkohol. Deretter må du dekke pasienten med et teppe og la det ligge, ikke blir avslørt, hvile for en stund.
   Bankene gir biologisk nedbrytbare, forstyrrende og smertestillende effekter på menneskekroppen. Spesielle effekter ved behandling av banker kan oppnås ved å kombinere denne metoden med å ta tradisjonelle medisiner. Husk at koppen på baksiden fortrinnsvis av en lege, fordi det betyr at det er et antall kontraindikasjoner og selv kan føre til komplikasjoner og skadelige virkninger.  
Hvordan bruke krem ​​i ansiktet ditt?
 Vår hud trenger ekstra fuktighet og næring. Og hvis du tror at regelmessig bruk av krem ​​- en bekymring bare kvinner i alderen 30're galt. Omsorg for en person trenger for menn og kvinner siden ungdomsårene (15-16 år). Mangel på riktig behandling fører til dannelse av hudormer og kviser, og senere - tidlig rynker, kan utseendet som må unngås hvis ikke, så pen forsinkelse.
Men ikke bare bruke krem, bør du likevel være i stand til å korrekt bruke kremen til ansiktet. Og det er visse regler og finesser som er godt kjent profesjonelle kosmetologer og makeup artister. Men det er godt å vite alle.
 1.  Kremen bør bare brukes i godt rengjort og fortsatt litt fuktig hud. Vann bidrar til å bedre absorbere nyttige stoffer og gjør hele prosessen mer effektiv.
  Påfør kremen på fingertuppene (en er nok nøtter), men ikke hastverk med å sette den, vente noen sekunder før den varmes opp litt. Det vil også forbedre sin fordøyelighet.
  Påfør kremen strengt på massasje linjer: på pannen - oppover mot tinningene, kinnene - fra nesen mot templene. Til å anvende krem ​​rundt leppene, må det settes på haken og gni forsiktig på sidene og opp - til vingene av nesen.
  Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot områder rundt øynene - huden er veldig delikat. Gjelde forsiktig krem ​​bevegelser Eye og enkelt tappe fingertuppene, hjelpe ham kjole. På den øvre øyelokk kremen påføres i alle fall!
  Ansikts fuktighetskrem, ikke glem om halsen - at hun først begynte å publisere alder. Her en reduksjon av kremen påføres til midten og banket retning oppover.
  Ikke gni kremen inn i huden med makt, si det forsiktig - huden er "ta" så mye krem ​​som den trenger.
  I kaldt vær, bruke kremen i minst én time før du forlater huset, for å være i kulden ikke er belagt med krem ​​- ikke en god idé.
  Hvis du bruker vitamin nærende krem, eller bruke dem til huden av leppe og mellom øyenbrynene - som er den sonen hvor de kan "komme ut" uønskede hår. Nærende kremer bare fremme hårvekst.
  Påfør kremen til ansiktet regelmessig, men minst en gang i uken du trenger å "lære opp" huden din og gi den til å takle ernæring og tisse selv.
  Hvert halvår bør endres krem, selv om du er flott å unngå vanedannende. Et par måneder før han kan komme tilbake.
  Korrekt bruke krem ​​i ansiktet er ikke vanskelig, men gitt at denne prosedyren vil bli gjentatt to ganger om dagen for livet (og det vil bidra til å bevare skjønnheten og ungdom i lang tid), praktiske ferdigheter kommer raskt. Vil bare finne en som passer for din hud kosmetikk satt og ikke glem å bruke dem regelmessig.  
Tørr hud på albuene: årsaker og behandling
 Skjønnhet for kvinner - en perfekt figur, nydelig hår og sunn hud. Bekymring og omsorg for sine organer til hver person sto i første omgang, men noen ganger er det situasjoner der huden ikke er avhengig av omfanget og kvaliteten på pleien. For eksempel, tørr hud på albuer, hvor årsaken til problemområdene er ikke bare alder, men også noen forskjeller i funksjoner i kroppen.
 Noen kan virke tørr hud på albuer
 Dette problemet kan påvirke svært forskjellige aldre, utseendet på tørr hud på albuer observert barn og voksne, uavhengig av kjønn. Menn, kvinner, barn noen ganger lider av utseendet på tett keratinized hud på albuene, som tilsynelatende ikke manifesterer noen smertefulle symptomer. Dette nettstedet er ikke kløende, men huden er dekket med sprekker og skreller av, har en rødlig utseende.
 Hvorfor albuer tørr hud
 1. mangel på vitaminer i kroppen. Mangel på vitamin A, E og D kan forårsake en slik ubehagelig uttrykk på albuene som tørr hud. For å bidra til å gjenopprette huden vil være i stand til ikke bare forårsaker fett krem ​​til området, men bruk av komplekse legemidler som inneholder disse vitaminene. Det anbefales å velge medisiner med legen din, som vil analysere og foreskrive doseringen mottak.
 I medisinsk løsning, kan du øke bruken av disse produktene, solsikkefrø og mandler, hvor vitamin E 35 mg og 26 mg per hundre gram produkt egg. Det er verdt å merke seg at vitamin E er fettløselig element og kan akkumuleres i kroppen, forårsaker forgiftning, så bruken bør være strengt begrenset.
 Vitamin D finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, fiskelever.
 Kilder til vitamin A - gulrøtter, spinat, sorrel, biff leveren og mange andre produkter.
 2. Problemet kan være nummer to mekanisk belastning på albuene. Basert på bordet albue mann og dermed forårsaker ufrivillig friksjon som gjør huden grovere og det begynner å sprekke.
 Hvis det viste seg at det var blemmer på albuene, en metode for behandling - fet krem ​​hver dag, to ganger om dagen, bør du gni inn problemområder. En uke senere, igjen blir huden glatt og myk.
 3. Daglig bading med tillegg av ulike skum baller, kan havsalt forårsake tørr og flassing av huden. Uten tvil, disse bad og kroppen slappe fordel. Vær imidlertid oppmerksom på at vannet inneholder klor, som tørker ut huden og kan forårsake peeling ikke bare på albuene, men i andre deler av kroppen. Skum baller inneholder en høy mengde kokamydov som bryter den naturlige pH-verdien i huden og forårsake den tørr.
 4. Sesong fenomen. Noen ganger tørr hud på albuer sammenfaller med starten på høsten og ekstreme temperaturer. Å eliminere tørrhet bør bruke noe fett og hud mat, varme klær.
 5. Grov, mørkere hud på albuer, ofte lilla fargetone kan indikere helseproblemer. Feil bruk av binyrene, kan bukspyttkjertelen føre til utseendet på tørr hud på albuer. Fastslå årsaken hormonforstyrrelse kan bare endokrinolog som holder nødvendige undersøkelser og foreskrive behandling. Noen ganger vanlig stress eller nervesammenbrudd kan forårsake et plutselig hopp av hormoner i kroppen, som umiddelbart prosyhnalizuye hud på albuer.
 Hvis du har noen problemer med tørr hud på albuer, bør først sjekke med legen din dens årsaker, og deretter gå videre til behandling.
 Det er en ideell maske for hud som raskt i stand til å takle problemene med tørr hud på albuer. Det krever ikke dyre kosmetikk, du bare ta et bananskall og gni innsiden av albuen hud og la stå i en time. Skyll med rent vann uten vaskemiddel og deretter sette på huden hver håndkrem. Daglig fremgangsmåte er meget nyttig for to grunner: man kan spise en banan, fordi den inneholder alle elementene i det periodiske system, som er anvendelig som en rik kilde for vitaminer. En hud vil være et utmerket verktøy i kampen mot tørr hud.  
Яндекс.Метрика