Lær, blottet for fett deksel mister lett fuktighet. Som et resultat, blir kjedelig hår, sprø og tørr. Derfor fuktende hår maske skal være sammensatt av vegetabilsk olje eller eggeplommer og bedre hvis de to komponenter er til stede samtidig. Deretter huden og håret vil få den maksimale mengden av nyttige elementer. Eggeplommer brukes selv for å vaske håret. Du må søke å fukte håret plommer og raskt slipe. De er utmerket vspenivayutsya. Hår vasket godt, bli sterkere og fuktig.
Hydra Hair Mask - helbrede og styrke

 Her er noen oppskrifter fuktighetsgivende maske for tørt hår:
 •  Castor olje er nødvendig for å få kontakt med oliven i like proporsjoner, legger en eggeplomme. Alle røre og sette på hodet. Det skal bemerkes at blandingen bør være varm. Etter 30 minutter, skyll grundig med varmt vann uten vaskemiddel;

 •  andre fuktighetsgivende hår maske gir infusjon. Det skal ta 75 gram burdock rot og mandel 200g (solsikke) olje. Røttene av finhakket og blandet med olje. Permisjon for å sette mot i et varmt sted i 24 timer. Da er det nødvendig å koke infusjonen på høy varme i 15 minutter, alt mens mishayuchy. Det er satt på hodet av en sammensetning per time dusjing;

 •  tørt hår gni godt å blande vodka med lin olje overflaten av hodet. Hold ca 10 - 15 minutter, og deretter vikle håret med varmt håndkle og sitte så 30 minutter;

 •  Du kan slipe en eggeplomme med en spiseskje med lakserolje, gni hodet. Etter 60 minutter skyll med rent vann uten vaskemiddel. For langt hår er bedre å ta alle ingrediensene i en dobbel;

 •  vanskelig å anvende godt hår maske fra en blanding av flytende honning og smørolje (produktnummer 1/1). Ikke skyll maske i 20 minutter;
   6. hvis håret unntatt halvmørket og tørr, med fin struktur, anbefales det multi-maske. For eksempel, i en blender slipe aloe blad, vmishuyemo 1 ss. l. + Honning 1 ss. l. lakserolje + 1 lm. l. konjakk og eggeplomme. Gjelde til overflaten av hodet og håret, pakk godt med et håndkle, ikke skyt i to timer. Etter skylles grundig med varmt vann og skyll infusjon av nesle, kamille eller vann med tilsatt sitron (eddiksyre) syre (acid 1 teskje per liter vann).

 •  For folk med fett hår skriver som er nødvendig for å få masken. Daglig sjamponering bare øke aktiviteten av talgkjertlene, slik at håret raskt blir skitne.
  Hydra Hair Mask - helbrede og styrke

   Flere oppskrifter masker for fet hårtype:
 •  hår spredt surmelk eller yoghurt, så sitte 20 minutter. Skyll, skyll med vann på slutten av brygget kamille eller salvie;

 •  meget god komposisjon, tilberedt med hvitløk juice, aloe blad juice, sitronsaft, flytende honning (alle en spiseskje) og en eggeplomme. Etter 30 minutter, skyll med varmt vann blanding. På slutten skyll håret med vann fylt med brennesle eller mynte. Dette vil hjelpe å bli kvitt lukt av hvitløk;

 •  i en kopp varmt vann, bør tørr sennep fortynnes i mengden av en spiseskje. Maske for å holde håret i ca 30 minutter, og skyll i dusjen. Skyll med vann med sitronsaft eller eddik. Også egnet infusjon av salvie, kamille og brennesle. Dette vil bidra til å gre håret. Imidlertid bør det bemerkes at den sterke svie eller kløe i masken, bør du umiddelbart skylle det;

 •  Finhakk 100 g persille, raskt bland det med to teskjeer av lakserolje og en teskje av vodka, umiddelbart smøre håret. Hold en time, skyll med varmt vann;

 •  redusere fettinnholdet av hår ved bruk av masker, som er lagt komponenter inneholdende B-vitaminer som er nødvendige for å koble plomme med 1 ml vitamin (kan finnes i apotek). Gni nødvendig i de fleste hårrøttene. Å komme så en time, skyll i dusjen. Skyll litt syrnet vann (eddik eller sitronsaft) eller infusjon på urte (mynte, kamille, salvie, brennesle);

 •  enkel og effektiv oppskrift er følgende maske: du brygge en spiseskje med kamille, mynte, lime i kokende vann. Deretter infusjon koke og hell dem rugbrød, la stå i ca to timer. Da den resulterende slurry spres hud og hår. Hode tie wrap og vikle et varmt håndkle. Etter endt 15-2 timer vaske håret. For å oppnå sin fleksibilitet og elastisitet i håret, er denne prosedyren anbefales minst 1 - 2 år i 7 dager.. Som gjør det mulig å oppnå en bærekraftig og positive resultater.

 • Hydra Hair Mask - helbrede og styrke
   Fuktighetsgivende maske anbefales tørr, veldig sensitiv hud, dehydrert, i stand til peeling. Den fukter umiddelbart huden, gjenoppretter naturlig fuktighetsbalansen i huden og mykgjør huden elastisitet og avkastning. Naturlige produkter - grunnlag av fuktighetsgivende masker. Dette er et flott tillegg til krem. Denne masken gir næring til huden med vitaminer og næringsstoffer.
  Hydrating Mask - sunn og vakker hud!

 •  Alle vet fuktighetsgivende ansiktsmaske - lime. Det er ikke bare næring, men gir også huden ung og attraktiv. Oppskriften er enkel. Det bør bli hakket squash masse gasbind bandasje for å sette på ansiktet (20 minutter). Masken forbedrer hudens metabolisme, renser, toner og fukter den. Vi anbefaler å bruke squash maske for tørr hud for å forebygge rynker, myke og glatte falmet og rynkete hud.

 •  På grunn av de helbredende egenskapene til rose, vil en person erverve mer tonet utseende. Du må søke knust friske blader av Viburnum på huden, smøres fett krem ​​(15 minutter). Tonic effekt oppnås.

 •  Fukte og rense huden hjelper honning og egg maske. Forberedelsene er sliping to protein, 30 g honning, en halv teskje av mandelolje, 2 ss. skjeer av havremel. Proteiner, blandet med honning og smør, visp i en homogen masse og tilsett havregryn. Fjern masken med varm komprimerer, og deretter kaldt. Funksjons masker - næringsrik, uvlazhnytelnaya og rensing. Anbefales til bruk for fet hud.

 •  Uvlazhnytelnaya gulrot maske vil legge friskhet og god hud tone. I oppskriften inneholder most 1 ss. Spoon krem ​​og en fersk eggeplomme blandet med 1 ts. Av gulrot juice med en skje. Konsistens bør gjelde for å rense huden i 20 minutter, skyll med varmt olje. Brukes for tørr, løs hud.

 •  Masken av tindved er mer egnet for normal til tørr hud utsatt. for maksimal effekt, suge i tindved juice en liten ball av vatt litt vidzhavshy, søke på ansiktet (20 minutter) etter vask med vann eller rense hud lotion.

 •  Forfriskende maske med to spiseskjeer revet epler, gresskar og agurker, hell den varme melken, perfekt trent person. Klargjør det i et vannbad. For flere resultater, kan den resulterende slurry blandes med havregryn krem ​​til tykk.

 •  Kamille maske er anbefalt til eiere av tørr hud. 3. ss tørket kamille blomster helle kokende vann. I slurry legge til 1 ts. Ss vegetabilsk olje, blande og bruke 40 minutter. Fjern masken med varmt vann.

 • Hydrating Mask - sunn og vakker hud!
   Jenta ønsker å se feminin, stilig og moteriktig i all slags vær hele året. Men i sommer for slitsomt, så denne tiden av året ikke ønsker å bruke sko med hæler, og i så fall kan du fortsatt se opp til pari. Jeg kan hjelpe med dette moderne og elegante sandaler Wedge-heeled høy.
  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo

   I år Wedge-heeled sandaler er tilbake på moten, og dette er veien å gå fordi de komfortable og ikke for varmt, og sette på disse skoene du kan gå, en dato eller en fest på kontoret.
  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo

   Kile hæl sandaler på høy real perle og bli en uunnværlig klesplagg hvis du vet hva du skal se etter når du velger dem.
   Til sandaler pyntet fot og ikke i kontrast med andre deler av antrekk, må du nøye velge stil og farge.
  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo

   Ikke å bli forvekslet med farge sandaler, må du finne en nyanse som dominerer i garderobe og velge sko i dette fargevalget. Så du kan spare betydelig og sko og tilbehør. Den mest vinn-vinn - Universal sandaler klassiske farger. For eksempel, noen kjole sandaler er perfekte nøytrale farger - hvit, svart, beige og grå. Disse skoene kan brukes med en skreddersydd klær for arbeid og kvelden kjoler.
   Ofte også kjøpt sandaler lyse farger, og kombinerer dem med den samme lyse klesplagg eller tilbehør. Så du kan se lys ut for noen part eller mens du går.
  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo

  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo

   Jenter som er vant til å velge de mest praktiske sko, eksperter anbefaler å velge beige sandaler med kork wedgies.
   I farger å velge sandaler påvirker hvordan de er komfortable for daglig bruk. Ofte vakre og originale sandaler ganske ubehagelig, iført sine årsaker tyngde og smerter i bena. Derfor, ved montering av første du må ta hensyn til hvordan de er lys.
  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo

   Til sko vil tjene så mye som mulig, særlig i daglig bruk, må det wedgies har høy slitestyrke, det materialet som det er gjort, og vier spesiell oppmerksomhet.
  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo

   Sandaler som oppfyller alle disse kravene er ikke bare komfortabel på seg, men også tåle lang levetid, Tesha sin besittelse enn en sesong.

  Kile hæl sandaler på høy - stilig og behagelig! Kile hæl sandaler Photo
  Яндекс.Метрика