Flass og hårtap kan tilbakeføres til en av de mest kjente sykdommer. Forskere som har utført forskning på temaet, fant encellede mikroorganismer som tilhører sopp Pityrosporumorale. Disse bakteriene lever på menneskelig hud, kan det blotte øyet ikke ser dem, og under normale forhold de er helt ufarlig.
 Av seg selv, kan flass ikke komme. Hvis sykdommen ikke er riktig, økte antallet flass, så vel som ubehagelig kløe. Det er kjent at sykdommer er forårsaket av sopp, lett overføres fra person til person, så vær forsiktig og følg de enkle reglene for hygiene.
Flass og hårtap - hva gjør jeg?

 Vi vet at hver dag når grer, faller en mann 50-150 hår, men faller og våren mindre. Hvis antall håravfall når gre stige dette nummeret, bør du kontakte lege. Hårtap - en svært ubehagelig sykdom menneskelig hud. Mange hudleger forbundet flass og håravfall fra andre sykdommer i kroppen som lekker internt. Vurdere de viktigste årsakene til hårtap:
 •  Redusere kroppens motstand (det er ofte forårsaket av alopecia);

 •  Hormonelle (høy testosteron) har ofte en genetisk basis;

 •  Smittsomme sykdommer av varierende alvorlighetsgrad, tyfus, tyfoidfeber, skarlagensfeber, meslinger;

 •  Kropps forgiftning forårsaket av tungmetaller, som titan, kvikksølv etc.

 •  Infeksjon under fødsel;

 •  Anemi;

 •  Metabolske forstyrrelser og ulike sykdommer i ryggraden;

 •  Drikker mye narkotika, for eksempel svulster (de senke kolesterolet og redusere trykket);

 •  Psykiske lidelser og stress;

 •  Overdrevent forbruk av kaffe, alkohol og røyking;

 •  Mangel på vitaminer (C, E, B5 B6 B12) og mineraler (kobber, mangan, magnesium, kalsium, jern, sink, kalium) og aminosyrer;

 •  Forurensning av atmosfæren;

 •  Arvelige årsaker;

 •  Ulike sykdommer i hud og hår, flass, seborré, fotsopp.

 • Flass og hårtap - hva gjør jeg?

   Hva du trenger for et godt innhold av hår?


   Først må du finne årsaken til denne ubehagelige prosessen. Hvis det er forårsaket av mangel på vitaminer og dårlig omsorg, komme seg ut av denne situasjonen veldig enkelt. Det finnes mange moderne anlegg og multivitaminpreparater som gir karosseriet den nødvendige mengden av mineraler og vitaminer, øker vekst og bevaring av hår og negler god stand og hud. La oss tenke oss en god oppskrift for å styrke hår, som er basert på de positive egenskapene til naturlige produkter.
   Oppskrift: 1/4 liter frukt eddik koke og hell dem tørket brennesle. Sette mot i 15 minutter. Sil og bruke til å skylle hodet. En gang i to dager for å vaske håret mitt. Etter fullstendig tørking håret skal gnis inn i hodebunnen olje nepe. Hver dag, ved sengetid drikke en kopp buljong kjerringrokk, som er rik på silisium salter som trengs for hårvekst. Hvis håravfall er forårsaket av seborrhea, må du gå med bart hode, normal utveksling av oksygen.
  Flass og hårtap - hva gjør jeg?
  Eleganse kvinner


   Dette, fremfor alt som tilhører bare deg, full av åndelig og fysisk likevekt, komplett harmoni hele.

   Her er noen ubestridelige sannheter for at elegant utseende:

 •  aldri z'yavlyaytesya på stranden i undertøy;


 •  hytte eller ferie uakseptable slitasje kjoler (pyjamas) i løpet av dagen. Dette gjelder sportsklær;


 •  når du tar gjestene slites mer beskjeden kjole, fordi blant gjestene kan beskjedent kledd kvinner;


 •  ikke lene seg tilbake fot til fot, i en trang kjole er stygg;


 •  kjoler til slitasje gjennomsiktig deksel med silke, sateng, bomull eller blonder moiré stoff i alle fall ikke bruke kombinasjon - dette siste århundret;


 •  Velge type klesbutikker, forme bena, og ikke glem om alder. Ta hensyn til høyden av hælen, jo høyere den er desto mindre synes å stoppe. Hvis du har en full etappe, ikke slitasje lukkede sko;


 •  nøye velger strømper til sko. Ikke ha strømper over 40 hi med kjole sko. Ta hensyn til fargen på strømper feilaktig valgte farge kan ødelegge hele drakten. Det beste alternativet - naken;


 •  er det noen ubestridelige sannheter når du velger en lue. Først av alt må det være i harmoni med de klærne. Hvis du har en langstrakt ansikt, ikke bære små hatter. Du passer hatt med bred brem. Eiere bredt ansikt bør ikke bære hatter kantløse og nær pannen, iført bredbremmet hatter og luer med høy krone. I person, pekte ned, tilnærming som dekker pannen, lue, hvis en person forstørret bunn slitasje hatter sofistikert stil. Ved lav vekst ikke bruke flate bredbremmet hatter, og høye - hatter med høye marginer. Hvis du bruker briller ikke slitasje hatter pyntet med blomster og slør er ikke egnet til menns skreddersøm;


 •  hvis du liker å bruke hansker, ikke glem at fargen de skal matche kjolen eller frakk. Ikke i noe tilfelle ikke bruke hansker hvis du er uten strømper eller sokker.


 •  Og husk: du vil aldri elegant når slitt hælene, hår rotete, krøllete klær og sko skitne.

   Selv hjemme ikke være sluts. Elegant kvinne i sengen, et elegant utseende.

   Disse enkle tipsene vil hjelpe deg til å alltid se på 100%.  
  Å legge smak til din garderobe


   Feil eller eksperimenter: hvordan å legge smak til din garderobe


   Foretrakk en back stil og garderobe i henhold til personlig smak og preferanser, er en kvinne ofte eieren av en kjedelig sett med ting - selvfølgelig, høy kvalitet og attraktiv, men ikke entusiastisk og ønsker å se perfekt. For mange år, kjøpe klær av samme stil, gjort i de samme fargekombinasjoner, og bestemte seg for å analysere sine egne toaletter, en kvinne plutselig føler en liten skuffelse, da det ble kjøpt opp lange kjoler og skjørt i bulk fra produsenten de mest konservative garderobe elementer.
   I slike tilfeller kommer til unnsetning mote innovasjoner og eksperimenter med sin egen stil holdt, selvfølgelig, nøye og ettertenksomt.
   Hver årstid bringer innsatsen til motedesignere fasjonable unik nyhet som kan supplere eller radikalt endre måten kjent for oss. En perfekt grunnleggende garderobe vil være interessant og unikt, hvis en kvinne vil slappe av litt og eksperiment:

 •  med farge, velge lyse og mettede farger varer vanlig form (topper, jakker eller gensere deilige, mettede farger);

 •  med en form slik at et kjøp uvanlig og ikke-standard artikkel av klær (skjørt originale form eller mote bukser forkortet lengde);

 •  med kombinasjoner, fortynning vanlig bilde synlige og svært fasjonable elementer (belter, hatter eller sko).


 •  Tilbehør og detaljer om hvordan å lage et komplett bilde


   Ifølge moteeksperter, avhenger integriteten av bildet på evnen til kvinner å samle sammen antrekket med tilbehør. Det levende og relevant informasjon vil hjelpe grunnleggende toalett å spille et nytt og unikt utseende. Denne liten endring i den vanlige formen lar deg lage flere versjoner av moteriktig kjole fra de samme tingene (for eksempel med en lys skjerf utskrifter kan dekorere håret eller tjene som en original belte).
   Bestemmer seg for å prøve Accessory mote nyheter, kvinner definitivt verdt en forsiktig tilnærming til valg av eksperimentelle elementer av klær ved å unngå:

 •  deler, ikke egnet for alder eller på grunn av figuren;

 •  provoserende detaljer.


 •  En velvalgt ny sesong (som klær og tilbehør) hjelpe markere stilen til hver bevandret i mote kvinne.  
   Fasjonable sommer vesker laget for 2015-2016 at kvinner var i stand til å avsløre individualitet og karakter. Veske for kvinner - er ikke bare en mulighet et sted å sette alle nødvendige ting for oss er ikke så viktig i bildene enn samme sko og kjoler.
   Sommerposer i år blir nødt til å sjokkere sitt utseende. De vil gjøre bildet enhver kvinne perfekt. Det er derfor hvert år jentene må betale oppmerksomhet på hva som er kvinners stiler er på toppen av popularitet, og selvfølgelig kjøpe en nye klær.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Sommergarderoben er full av ulike kvinners klær. De fleste av oss er T-skjorter, shorts, kjoler og så videre. Men selv om vi kledde seg i stilige antrekk og dyrt, vil vi ikke fange følelsen. Og alt på grunn av hva vi vil savne veske.
   Håndvesker kvinner trenger veldig mye. De hjelper oss til å løse problemet med lagring av svært viktige ting. Fordi vi, i motsetning til menn ikke kan gå en tur uten å ta med seg en kam, kosmetiske våtservietter, etc. I tillegg er vi glade for å sommeren reiser, gå på datoer og ha det gøy på fester. For hvert av disse tilfellene, ønsker vi å ha en god, vakker og ikke minst fasjonable pose.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Det er ikke vanskelig å gjette at sommerposer er forskjellige fra de som kvinner gå i vinter. De er lysere, mer kompleks og interessant. Hvis du er opp til dette punktet har ikke bestemt seg for hva bedre å kjøpe en veske til sommeren, inviterer vi deg til å lære om de nyeste trendene og deretter ta en beslutning.

   Hva sommeren Posene er fasjonable?


   Vil bare advare fans kontroversielle håndvesker, i år må du dempe din entusiasme. Sommer poser kan være lyse, men deres form bør være enkel. Så, damer, du har å skjule din favoritt poser i en buss, t-bane og blomster i en fjern boks.

   Sommerposer 2015 - selve geometri


   Bulk poser på backburner, er uformet som ikke relevant. Men strenge geometriske linjer kontrast, er nå udiskutabelt trend sesongen. De mest fasjonable vesker er rektangulære og trapesformede sommer. Det er ønskelig at de dekorative elementer på de vesker var rett og streng. Disse posene må ha korte håndtak, så velge en lignende modell, husk at du vil bruke den i hendene, ikke på skulderen.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Eldre portefølje for business kvinner


   På jobb, ikke gå med en liten clutch, siden det ikke passet. Og samtidig sommer kvinner vil ikke gå med vanlig svart, storsekk, og noe mer trendy. For dem ble skapt lyse sommerposer - portefølje. De passer på mirakuløst vis alle nødvendige dokumenter og gadgets. Som denne typen typer poser kan du ta hensyn til diplomater og sommerhåndvesker mappe.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Stilig clutch


   Denne lille vesken har lenge fanget hjertene til alle kvinner. Den er ideell for de fleste hendelser i våre liv. Hvis store poser i år har vi ikke sett noe overnaturlig, designerne av clutchen fungerte bra. Denne sommeren, bør de ikke være noe verre enn kunstgallerier. Så, jo lysere og hardere clutch du vil bli bedre. Velkommen ornamenter, krystaller, broderi, applikasjon og uvanlige låser. De mest fasjonable clutcher er i form - vesker, som må bæres i gode hender med elegante design på negler.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Wicker sommerposer


   Denne sommeren, poser du kan ta ikke bare å hvile og ta turen til stranden. Designere malte dem slik at disse posene tapt enkelhet og bli en stilig og moteriktig tilbehør. Materialet for disse poser som skal brukes naturlige vine og brudd. De fleste er kule utseende poser med ulike mønstre. Ser på disse stiler av poser, ikke kan hjelpe minnes hippie stil. Forresten håndtaket på posen bør også være kort, og ikke glem at kurvpose og lue bedre ikke bære samme tid.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Lær håndvesker sommer 2013-2014


   I 2015-2016 sesongen lær poser vil oppleve en økning i sin popularitet. Men lær hud fiendtlighet. Du kan melde deg på en liten, nett pose med lange håndtak lær rød, blå eller gul. Men enda bedre, hvis du kjøper en sommer bag skinn krokodille eller python. Det kan være naturlig farge eller malt på prinsippet av gradienten.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Sommer Vesker - collage


   Meget opprinnelige utseende for sommer pose, som består av stykker av forskjellige materialer. Det ofte firkanter, diamanter, trekanter og rette linjer. De kan være farget. Men det er bedre dersom posen er sydd av stykker av to farger, for eksempel rød og gul.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Gjennomsiktige poser


   Gjennomsiktige sommer poser vil bare ha ryddig jente, som du kan forestille et slikt scenario, vesker, godtar ikke kaoset. Disse posene kan være helt gjennomsiktige eller spesielle innsatser. Det er interessant utseende poser som inneholder gjennomsiktighet effekt oppnås ved plast. Det er alt rundt ville synes at i posen hull, men faktum er at du vil gå med årlig fashion bag uten å vise alle at dens innhold.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Hvilken farge sommer poser bør være?


   Sommer poser kan være lyse og ikke slik. Av pastellfarger er følgende farger: karamell, oransje, rosa og lilla, blå. Mer interessant vil se Vesker mettede og uvanlige farger: turkis, smaragd, lilla og burgunder. Ikke frata oppmerksomhet klassiske nyanser: hvit, brun, svart og grå. Opprinnelig ser tricolor poser.
   Som pynt kan brukes volumetriske blomster, glidelåser, lommer og knapper. Selvfølgelig, ikke glem kjeder og penner. Forøvrig er det ønskelig å behandle forskjellig i farge fra den grunnleggende farger i hele posen.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Hva du kan bære sommerposer?


   Det faktum at fargen på vesker og sko ikke bør være den samme som du sikkert vet. Det var likevel ikke vanlig å kle og veske, for eksempel, var mono. I år kan du trygt ta en blå kjole clutch i samme farge. Bare se nydelige små fargerike poser med lyse pastell bluser.
  Fasjonable sommer håndvesker 2015-2016 (35 bilder)

   Jo mer enkelt antrekk du slitasje, jo mer levende den årlige bag du kan ta med deg. Etter å ha kjøpt en ny sommerpose, bruker du mye moro.
   Nå vet du at du kan bære i sommer og vet hvordan du skal forme din garderobe. Være den mest moderne og stilig alltid.  
  Яндекс.Метрика