Ofte håret i barn, spesielt ungdom, kan flass sees som små hvite flak. Osypayuchys, de kommer til å ha på, forårsaker ulempe estetisk art.
Flass er et barn: de viktigste årsakene til sykdom

 Også flass i et barn blir utspring av skjell huden på hodet, ledsaget av kløe, forårsaker ubehag og noen andre negative konsekvenser. Så hvorfor flass vises, og hva er de viktigste årsakene til denne sykdommen?

 Seborrhea


 Denne medisinske sikt eksperter kalt små hvite skjell på barnets hode. Årsakene til denne sykdommen kan være forårsaket av flere grunner, først og fremst blant dem er forstyrrelse av driften av det endokrine systemet patologi i strømmen av metabolske prosesser feilfunksjon i nervesystemet, så vel som variasjoner i aktiviteten av mage-tarmkanalen. Ingen grunn til å være skeptisk til genetisk predisposisjon - flass symptomene ofte oppstå selv hos spedbarn.
 Den utløsende sopp som heter seborrhea medisinsk utdanning (Melassezia globosa), som produserer fettsyrer, ved hjelp av hemmelighetene til talgkjertlene i overhuden. Derfor, de områder i sonen hvor disse prosessene er mest aktive, blir påvirket av sopp svulster og forårsake seborrhea. Videre intensiteten av funksjon av talgkjertlene vanligvis avhenger av mange faktorer som for eksempel alder, kjønn, livsstil og generell helse.
 I puberteten ungdoms seborrhea kan manifestere seg mest åpenbart fordi det er i denne alderen skalp av barn er en alvorlig kilde til flass. Blant annet kan talg celler og den kjemiske sammensetningen av sekreter ha en innvirkning på kvaliteten på maten og dens beløp, og mangel på inntak av vitaminer, personlig hygiene barn. Derfor ser flass barn, spesielt foreldre må ta kvaliteten på tilbud og hygiene.
Flass er et barn: de viktigste årsakene til sykdom

 Voksen, og bemerker flass i håret ditt er alltid mer ansvarlig og seriøst behandle identifisere årsakene til sykdommen og dens forebygging. Barnet er vanskelig å forklare viktigheten av streng overholdelse av visse regler og retningslinjer, ikke alle reseptbelagte, se på kostholdet ditt. Noen forslag vil hindre riper hodet med en sterk kløe, og det er uunngåelig akselererer sykdomsprogresjon. Basert på det ovennevnte, kan vi bekreftende si at ansvaret for barns kosthold, ernæring og gjennomføringen av nødvendige forebyggende båret av voksne, dvs. foreldre og helsepersonell.
 Fange seborrhea behandling, bør legen alltid kontrollere den lille kroppen til pasienten for tilstedeværelse av allergiske reaksjoner, og tilstedeværelsen av dysbiosis, som også kan føre til flass. Riktig ernæring og hygiene - er de to viktigste faktorene sunn hodebunn. Dermed må barnet bruke sin egen kam, lue og håndkle og det er viktig at tenåringen visste at disse artiklene for personlig bruk ikke bør sende til venner.
 Dermed gjør alle de ovennevnte anbefalinger og legens ordre, spise riktig og ikke gi etter for stress og pereutomlenyyam kan forebygge forekomst av seborrhea, som er et symptom på huden.  
 Sannsynligvis hver gift mann mer enn noe annet ønsker å se før meg en kvinne som ville ha nedfelt alle sine fantasier om ideal. Noen er på jakt etter livsledsager, som ligner på mødre og koselig hjem, andre ønsker å leve bare med nydelig socialite, mens andre er ute etter små jenter som trenger omsorg. Kvinner er noen ganger vanskelig å forutsi ønske sine ektemenn, men fortsatt er det et eksempel liste med krav "som pålegger sine koner nesten alle menn, og spesielt menn. Så, la oss finne ut hvem som skal være i stand til å perfeksjonere kone?
Hva bør være i stand til å perfeksjonere kone - bugs moderne kvinner

 Feil klær


 Kona bør alltid se vakker og med dette veldig stilig som en ekte engelsk dame. Hennes klær bør ikke være åpenlyst vulgært - med store utskjæringer, for kort eller dyp utringning. Dermed en kvinne ubevisst understreker dens tilgjengelighet, og henne som et seksuelt objekt, ta hensyn til andre menn, og disse synspunktene er fulle av begjær, ikke kjærlighet og ømhet.
Hva bør være i stand til å perfeksjonere kone - bugs moderne kvinner

 En svært åpen familierelasjoner


 Få kvinner som ikke liker å diskutere sine ektemenn, mange rekkevidde som lærte kjæresten min de mest intime detaljer. Dermed kona personlig ødelegge den dypere betydningen av ekteskapet, så noen "bevegelse" en annen kvinne kan lett ødelegge familiebånd. Selvfølgelig, holde alt i seg selv er ikke nødvendig, men kan bare stole på noen som virkelig vil hjelpe. Dette kan være en mann som står på den åndelige utviklingen mye høyere eller kvinne med kunnskap og guddommelig nåde som ikke skal brukes til skade for informasjonen.

 Manglende evne til å leve "sin mann" og ikke foran ham


 Når familien består av en situasjon, opphører mann å være en pioner, men det er hans egentlige formål. Hva bør være i stand til å perfeksjonere kone - slippe løs kraften i kjærlighet og frihet iboende i mennesket fra fødselen til å gjøre det bare for Guds kjærlighet, som skal trenes opp til å ha et barn.

 Manglende evne til å holde sine intime hemmeligheter


 Holde hemmeligheten hans, blir hun ren, så jeg kan ikke fortelle noen om det mest intime. I å utstede sine hemmeligheter rundt, kan hun dø fordi selv før hennes mann må hun være litt mystikk, fordi når folk lider den til slutt, vil han bli lei ved siden av sin kone. Aldri gå til sin mann i fettete klær og uvaskede hode ikke bruke sminke før ham, og ikke prøve klær, ikke gå helt naken, og ikke gjøre det på lading. Ta deg tid til å utfolde seg, fordi hver dekslet må fjernes sakte til primær seksualitet forvandlet til en ekte fellesskap av to hjerter.
Hva bør være i stand til å perfeksjonere kone - bugs moderne kvinner

 Manglende evne til å holde tilbake og ikke motsi sin mann


 Når kona til mannen motsatte, betyr det at det sliter med det i det åpne, men det er feil. Hennes vilje skal snakke forsiktig og taktfullt til sin essens er ikke ødelagt, fordi i motsetning til sin mann, kona, faktisk, i motsetning til den samme Gud.

 Udugelig misbruk av kvinnelig makt


 Mykhet og femininitet - trumfer kone, men deres overflod, for eksempel, konstant gråt - gjør menn tenker om oppriktigheten i disse tårer. Den andre siden viser av kvinnelig makt - morsrollen, der kona kaster seg over henne og denne måten å vie seg til barnet fordi mor er bare ett aspekt av livet hennes. Dermed oppgaven med hver kvinne - slippe løs din indre verden gjennom sin avsløring femininitet.
Hva bør være i stand til å perfeksjonere kone - bugs moderne kvinner

 Ønsket om å passende andres beslutninger


 Svært ofte kvinner prøver å løse, ikke bare for seg selv, men også for sine kjære, barn og menn. Aldri lære og ikke kritisere en mann, spesielt når andre mennesker som viser sin authoritativeness. Hver normal mann kan ikke trygt flytte denne holdningen og før eller senere kan det ødelegge et ekteskap. Smart kvinne bør påvirke mannen slik at han alltid trodd at han bestemmer seg.
 Til slutt, kvinners charms - må en stormakt gitt oss av Gud, men det styres av det åndelige menneske, eller familien vil være en reell felle for begge. Og nedsettende, kritisere, berating hennes ektemann og lærerikt, hver kvinne med hendene skyve hennes elsker på veien til synd utroskap, alkoholisme, narkotikamisbruk.  
 Vinteren, for å si det mildt, ikke den mest gunstige perioden for kvinnelig hud, så lav temperatur i rom overtørkede oppvarming enheter påvirker sin status negativt. Først og fremst påvirket våre lepper som av mangel på fuktighet og næring begynner å sprekke, flasse av, vises de sår og feber forårsaket av herpes og andre virus. For å unngå disse problemene er ganske enkel, så lenge omsorg for vinter lepper nødvendigvis inkludert en prosedyre hydrering og ernæring.
Omsorg for leppene - hva du skal gjøre for vakre lepper?

 For fukte overflaten glans kreves for å bruke chapstick. Det er best å velge en kosmetiske produkter, som består av forskjellige oljer slik som jojobaolje eller kakaosmør mink og hyaluronsyre, mye brukt i kosmetikk dag. Ikke glem å sette et lag av dekorative leppestift fuktighetsgivende leppepomade spesielt, men resistente arter av kosmetikk bør forlates - komponentene som utgjør deres sammensetning, clogging porene og huden mye desiccate lepper.
 Skikkelig vare på leppene inneholder nødvendigvis ukentlig peeling. Som slipende verktøy kan du bruke vanlig semulegryn blandet med olivenolje eller honning zasaharyvshyysya.
 Svært nyttige massasje lepper - lett stryking av sine fingre over sentrum øker blodsirkulasjonen og gjør overflaten glatt lys farge.
 Men for kraften i leppene bør gjøres to ganger i uken en spesiell masker. For eksempel, en blanding av en teskje smør og samme mengde moste epler, søkt om 15-20 minutter, myker vakkert lepper, og til svamper var strålende, og gjorde ikke tørr i kulda, i 15 minutter, sette dem i en blanding av like deler honning og agurk juice. Masker vaskes med varmt vann, deretter smurte leppene fett nærende krem. Forresten, kan hver dag nærer leppene med honning eller olivenolje, forårsaker dem tykt lag på leppene i morgen eller kveld, og helst to ganger om dagen, bare 5-10 minutter.
Omsorg for leppene - hva du skal gjøre for vakre lepper?

 Forebyggende tiltak vil se ut leppene i vinter på 100, men, dessverre, vi kvinner ofte minnet om omsorg bare når det står overfor et spesielt problem. Hvordan komme inn når leppene blir skadet - peeling, betent eller sprukket?
 Først, husk råd fra min mor og ikke slikke leppene i gata. Sekund, diversifisere ditt daglige kosthold, og legger til produkter av vitamin C, A og B-grupper, som i vinter ofte vi mangler vår kropp. Det kan være ost, eggeplommer, saltvannsfisk, meieriprodukter, hvitt kjøtt, gulrøtter og sjø. Tredje, til den tid som er nødvendig forlate noen sminke for lepper som skal operere på skadet hud som en ekstra stimulans, i stor grad bremse prosessen av regenerering.
 Hvis huden på leppene også overtørket, kan du bruke en spesiell fuktighetsgivende salve laget hjemme (1/3 ts lakserolje og en teskje borsyre vaselin). Det ikke bare fukte overflaten av leppene, men beskytter dem mot lave temperaturer, og gir en naturlig glans. En sprekk på leppene vil gro 5-minutters maske av en blanding av 1 ts fett cottage cheese og en kvart kopp gresskar juice, som bør brukes minst tre ganger om dagen.
Omsorg for leppene - hva du skal gjøre for vakre lepper?

 Forresten, kvitte seg med peeling lepper vil kjent siden barndommen barn krem, med sin oljete tekstur, som består av et stort antall av naturlige stoffer. Barn krem ​​bør brukes på huden morgen og kveld, forlater lenge til den er helt absorbert. Ikke glem om konvensjonell vaselin - det klink smøre overflaten av lepper og forsiktig massere sine to minutt. Rester av vaselin, og med dem de vidluschyty hud flak fjernes vått håndkle.
 Som du kan se, ta vare på leppene ganske enkel og ganske mange minutter om dagen for å gjøre dem unikt lys og sexy.  
Яндекс.Метрика