Vinter - det er på tide å understreke den menneskelige kroppen, spesielt i huden. Spesielt dårlig for temperaturfallet - på gaten frost og kulde, og rommet - tørr luft. Det ser ut til sensitiv hud på leppene. Og alt fordi våre lepper er ingen talgkjertler, og dermed en sterk mangel på fuktighet. Derfor, hver gang skal fukte leppene sanitær betyr å hindre sprekker, tørking og peeling. Hvis ikke, så på leppene vises mikroranky som er gunstig grobunn for bakterier og virussykdommer. Hvis huden er skadet lepper, er det ekstremt vanskelig å utvinne da, så ta vare på det på forhånd. Care Lip - skjelvende og øm.
Vare på leppene i vinter

 I enhver kvinnes veske obligatorisk attributt må Chapstick. Følgelig, for hver sesong for å velge forskjellige i struktur og leppestift. Winter fore fet leppestift, som gir fett kakaosmør, jojobaolje, minkolje, eller hyaluronsyre.
 Om vinteren bør forlatt resistente leppestifter, fordi komponentene som utgjør det, tørr hud og lepper i tillegg tette det. Det er nødvendig å huske at før du bruker dekorative leppestift, bør leppepomade dekke omsorg som fukte huden. Således er det mulig å hindre avskalling og tørrhet i munnen.
 Hvordan ta vare på leppene husker veldig øm - de stadig trenger oppmerksomhet. Leppe profit mild massasje som øker blodsirkulasjonen. Med denne massasje bevegelsen skal være fra sine munnviker inn mot midten. Obligatoriske prosedyrer er peeling lepper ved hjelp av kandiserte honning ylymanoy frokostblandinger, som er blandet med olivenolje.
Vare på leppene i vinter

 Som for personen å gjøre leppe maske to ganger i uken. En nyttig oppskrift maske som myker fin hud på leppene, trenger en teskje smør, som er blandet med eple frynsete. Hold blandingen tar ca 15-20 minutter og skyll og fukte fet krem. Å ha en naturlig glans lepper, bruker agurk juice og honning.
 Når det er et problem, som flassing eller sprukne lepper, fortvil ikke - alt fikses. Hovedregel for å huske - det er aldri slikke de kalde eller kalde lepper. Noen ganger hudproblemer på grunn av mangel på glans i kroppen av B vitaminene A og B. Deres kreditt, må du legge til kosthold mer meieriprodukter, fisk, gulrøtter, kylling. Hvis huden er skadet lepper, bør du ikke bruke dekorative leppestift fordi det kan føre til irritasjon.
Vare på leppene i vinter

 Fet babyen krem ​​kan hjelpe i kampen mot peeling lepper, som består av naturlige ingredienser. De trenger å bruke både morgen og kveld. Også effektive er å bruke vaselin - det fjerner skalaene på leppene. Razmyakshey skalaer vev er fjernet med vaselin. Kontinuerlig luftfukting - nøkkelen til friske lepper. På hånden bør alltid være balsam eller chapstick, men hjemme kan du bruke olivenolje eller honning. Husk leppe omsorg, fordi de trenger det ikke mindre enn ansiktshuden. Vakre og sunne lepper alltid se sexy.
Vare på leppene i vinter
 Manikyr med firkantspiker svært praktiske og diskret, slik at du har en tendens til å foretrekke kvinner forretnings- og kontorarbeidere. I denne artikkelen, profesjonelle manicurists forklare hvordan å lage en firkantet form negler selv.
Hvordan å lage en firkantet form negler - hender manikyr

 Til å begynne med, en negledesign visuelt forkorter betydelig fingre og negler, så hvis du har en ganske korte eller for løse fingre, du firkantet form vil gjøre. Disse kvinnene bedre å bo på den klassiske avrundede negler eller litt skjerpe dem. Hvis du - lykkelig eier lange "musikalske" fingre, en manikyr perfekt fremheve sin skjønnhet.
 Forresten, den firkantede formen på negler brukes ikke bare for kvinners manikyr, men for mannlig neglepleie, så spørsmålet hvordan å lage en firkantet form negler, som er relevante for mange. Bare merk at firkantet spiker design, utført det samme som for svært korte og svært lange negler på.
Hvordan å lage en firkantet form negler - hender manikyr

 Fordelen med denne formen for spikerplater som er svært fordelaktig å se noe manikyr - Fransk klassisk jakke, lyse skinnende lakk maleri akryl og selv nail art i stil med "Aquarium". Ytterligere "pluss" firkantspiker - dens bekvemmelighet i hverdagen, fordi det lett kan gjøre ethvert hjem og kontorarbeid, fra matlaging, etterbehandling hastighet skrive på datamaskinen.
 Uavhengig skape en manikyr med en firkantet form spiker plate blunk. For å gjøre dette, bør først og fremst være godt avfettet negler spesialverktøy (f.eks, rødme lakkfjerner på bezatsetonovoy basis). Neste må du skrive inn bolle varmt vann og dypp den i fingertuppene - denne prosedyren myker neglebåndene og neglene. Etter bade negler tørkes tørr med et håndkle.
Hvordan å lage en firkantet form negler - hender manikyr

 Manikyr er på en helt tørre negler. For å gjøre dette, ta en skarp neglesaks og trim tuppen av neglen nøyaktig på en rett linje en ryddig og presise bevegelser. Deretter spiker håndtert sag med en fin spray shlyfovochnыm at de dannet subtile kurver. Alle bevegelser må gjennomføres strengt i retning fra den ytre kant av negleplaten til dens sentrum. Og ved slutten av denne fremgangsmåten, bør hender vaskes godt.
 Men dette er bare første fase er fullført, fordi en firkantet form negler trenger å vedlikeholde. For dette podpylyvayutsya negler med jevne mellomrom til perfekt firkantet form faste i morgen og kveld negler trenger for å håndtere fuktighetsgivende og nærende produkter.
Hvordan å lage en firkantet form negler - hender manikyr
 Mote er ikke statisk, det dreier seg om og trender i klær, og endringer i utseendet. Shape øyenbryn alltid vært måten endre ansiktsuttrykk - fra den triste og harde til vennlig og godmodig. Men hvordan å velge formen på øyenbrynene i den stadig skiftende mote?
Hvordan velge formen på øyenbrynene - tips makeup artister!

 Først av alt, må man ta i betraktning den tid som formen på pannen bør alltid være i harmoni med ansiktstrekk. Nesten hver person anses egnet klassiske form - elegant og myk bue. Men uansett hvordan det var, bør hver person sine egne spesifikke egenskaper og derfor valg av form øyenbrynene utføres, fra dem.
 Dermed er basert på råd fra stylister, avhengig av hvilken type person riktig valgt øyenbryn form kan ikke bare skjule manglene, men også understreke verdighet. I nærvær av en rund ansiktsform gjøres best buet og spisse form øyenbrynene. Dermed blir den personen mer visuelt langstrakt form og komme nærmere den ovale. Men det er et annet punkt å vurdere - ikke gi altfor buede øyenbryn ser annerledes person prydastsya uttrykk for overraskelse, og store øyne med en lignende form øyenbrynene vil virke enda mer. Øyenbrynene bør gjøres med en skarp spiss og bred start.
Hvordan velge formen på øyenbrynene - tips makeup artister!

 Med ovalt ansikt er alt mye enklere fordi det anses som ideelt. I dette tilfellet er bare litt fjerne uønsket hår, noe som reduserer tykkelsen av bryn. Når du legger til en mer subtil form av bryn, kan du unngå å gi ansiktet alvorlig uttrykk.
 Hvordan velge den formen øyenbrynene for en rektangulær eller avlange ansiktet? Hovedmålet i denne formen regnes som den personen som gir det rundhet. Her er stedet å være flere alternativer skjema øyenbryn - eller pekte på det ytre hjørnet, eller svakt buet.
Hvordan velge formen på øyenbrynene - tips makeup artister!

 Som gir avrundede bryn justerer trekantet form av ansiktet. Det eneste du ikke bør gi øyenbrynene også avrundet visning, eller personen vil virke unaturlig. Ideelle øyenbrynene i dette tilfellet vil være en halvsirkel, nær en rett linje lik. Det er imidlertid også rette øyenbryn bare for denne type person anbefales ikke.
 Form øyenbrynene et hus passe firkantet type ansikt. Det viktigste er å oppnå skarphet i midten av øyenbrynene og gjøre dem så lenge som mulig. I nærvær av type polygon person, eller diamant, bør øyenbrynene se så naturlig som mulig. Det er nødvendig å gjøre ansiktet ser myk og feminin.
Hvordan velge formen på øyenbrynene - tips makeup artister!

 Det er verdt å merke seg at i arbeidet med endringer i form av bryn det beste alternativet vil appellere til fagfolk og ytterligere justeringer er øyenbrynene kan lage selv herre over eget skjema.  




Яндекс.Метрика