Før du gjør makeup Smokey is, forberede en fungerende arsenal, så ingenting vil distrahere deg fra den kreative prosessen. For å lage dette bildet du trenger:
 •  god foundation som matcher fargen, tonekorrigering og spesiell basis under skyggen;

 •  mørk matt skygge som skal brukes som hovedfarge;

 •  lys og mellom matt skygge, sørg for å trimme dem i paletten som de viktigste mørke skygger;

 •  Svart, tydelig skjerpet blyant fet tekstur;

 •  svart blekk med surround-effekt, et par falske øyevipper og lim dem;

 •  svamp, pensel og flat fluffy skum applikator på basen.

 • Opp i stil med "Smokey is." Hvordan du gjør?

   Nå vil vi analysere teknikken trinnvis makeup style "Smokey ice":
 •  Tone krem ​​gir enkeltpersoner en jevn farge, gjemmer alle kviser, føflekker, og TL ospynky Med corrector maske feil i øyet og påfør et tynt lag med foundation på øvre øyelokk.

 •  Gjennom veksten av de øvre øyevippene holder "pil" tynnere "Arrow" holdes på veksten av øyevipper nedre øyelokk. Med applikator lett skygge linjen, noe som gjør dem banen er veldig klar.

 •  Litt la ned og slimhinnen i nedre øyelokk.

 •  Børste med myk bust gjelder den mørkeste skyggen. De bør plasseres på den bevegelige delen av øvre øyelokk, litt overstiger det ytre hjørnet av øyet konturer, betyr det ikke berører hans innerste hjørnet. For best effekt kan brukes på fuktige overflater skygge.

 •  Over hoved mørk tone søkt mellom skygge. Grensen mellom fargene er slik at linjene var ikke synlig, og tsveya jevnt flyter inn i hverandre. Deretter mellomliggende tone tilføres den nedre øyelokk tynn linje.

 •  Mest lys skygge designet for det innerste hjørnet av øyet og pidbrovnoyi sone.

 •  Rengjør med en myk børste igjen pidpravlyayemo skygger, lage overganger mellom fargene så sømløs som mulig.

 •  Øyevipper mascara maling i flere lag, og deretter lime inn i hjørnet av øyet noen lange kunstige øyevipper.

 •  Nå øynene dine er summert opp i stil med "Smokey is"!
  Opp i stil med "Smokey is." Hvordan du gjør?

   I utgangspunktet er det en masse make-up ideer hvordan å gjøre makeup Smokey is og makeup teknikker, også, det er mange. Eye "Smokey is" kan velge hvilken som helst viktigere holde fargepaletten, jevne overganger mellom fargene markere og gjøre dominerende mørkeste skyggen. Men noen stylister, derimot, foretrekker å dekke bevegelige delen av århundret lysere nyanse på det ytre hjørnet av øyelokket for å forårsake forbigående skygger og mørke skisserer bare trekke den ytre hjørnet, for eksempel, visuelt "løfte" litt senket øyne. Den nedre øyelokk, sier de, nok til å bringe en blyant til midten, uten å påvirke sin innerste hjørnet.
  Opp i stil med "Smokey is." Hvordan du gjør?

   Nyttige tips for erfarne makeup artister:
 •  makeup "Smokey ice" - en makeover, som fokuserer utelukkende på øynene, bør leppene bli malt som lys, nøytral leppestift og gloss naturlig skygge bedre med økende effekt. Lyse farger, spesielt rød kirsebær demoniske makeup nyanser, er dette ikke stedet;

 •  Du kan bruke forskjellige farger av blekk, spesielt hvis det kan med fordel fremheve øyenfargen, men svart - det er den samme klassiske;

 •  Smokey is er ikke bare en kveld make-up, selv om de fleste jente mener noe annet. Hvis du har tenkt å prøve det for dagtid bruk, velger subtile pastellfarger i brunt og kaffe, oliven-grå, rosa og fersken farger og blyanter tobakk-grå, brun;

 •  arbeide med små eller blyzkoposazhennыmy øyne, husk at bringe blyant linje til det innerste hjørnet av øyet er ikke nødvendig, spesielt i nedre øyelokk, kan du ikke la ned sitt fôr, det er mer visuelt reduserer øyet.

 •  Lengder Mascara kan og bør bruke spesielle tang;

 •  makeup Smokey isen er akseptabelt bruke tre til to farger;

 •  Ikke glem å legge øyenbrynene vakker, klar form og podkrashyvayte dem slik at de er så nær fargen på håret;

 •  fremhever kinnben mild, subtil nyanse av blush;

 • Opp i stil med "Smokey is." Hvordan du gjør?

   Dessverre, kan altfor ofte jenter, selv omhyggelig og nøyaktig etter den trinnvise instruksjoner ikke spille ekte Smokey is. Det er ikke at makeup er ikke egnet, ordentlig gjort det perfekt streker individualitet og skjønnheten i hver kvinne, bare et lite eksperiment med farger, linjer og alt vil bli bra.

  Opp i stil med "Smokey is." Hvordan du gjør?

  Opp i stil med "Smokey is." Hvordan du gjør?
   Nylig permanent makeup ansikt ble svært populære skjønnhet prosedyre. En spesielt populære forsyning krets lepper. Og for å velge den beste for deg selv i dag anses tilstrekkelig bare inn spørringen søkemotorer på Internett permanent makeup lepper foto.
   Hva er essensen av denne typen sminke og hvor lenge er helbredelsesprosessen etter gjennomføringen? Varigheten av helbredelse av huden er vanligvis 3 til 7 dager avhengig av de individuelle egenskapene til organismen.
  Permanent make-up lepper - Bilder

   Epidermis skjer vanligvis innen to uker, mens full gjenoppretting av celler etter makeup er laget for å vare måneden. Merk at for normal sårbehandling lepper etter permanent make-up vil bli betraktet som en nødvendig ting.
   Det er bemerkelsesverdig at behovet for behandling er forventet lepper og umiddelbart før prosedyren. Faktisk, i tilfelle av mangel på oppmerksomhet på de skadede områder på leppene, selv om fremgangsmåten høyt kvalifisert master, er effekten meget usannsynlig å være tilfredsstillende. Derfor, i bestemmer seg for å gjøre permanent makeup bør ta hensyn til flere nyanser.
   Først av alt, etter denne makeup på leppene karakteristisk utseende av små brune. Forstyrre henne etter inngrepet for å unngå forbudt og fjerne all maling. Etter implantasjon av pigment gjorde ikke veldig dypt. Derfor fjerner hud, og kan bli kvitt resultat av permanent makeup eller få en blek skygge enn forventet. Ser dette, kanskje du skriver på internett permanent makeup lepper bilde.
  Permanent make-up lepper - Bilder

   Etter å ha gjort en slik sminke krever obligatorisk hygienisk vare på dem, men med mangel på bruk såpe. I dette tilfellet, eksperter anbefaler såpe i stedet foretrekke å benytte kosmetisk melk eller lotion. Videre lepper alltid trenger å holde tørr, de er forbudt scratch eller gni.
   For noen tid, bør avstå fra å gjøre langsiktige vannbehandling, og er ikke anbefalt svømmebasseng og badstue. Med hensyn til UV-stråler, bør solarium eller på stranden også bli forlatt. Når du går utenfor bør bruke solkrem.
   Ingen måte under helbredelsen kan ikke brukes for alkohol-glans materiale, hydrogenperoksyd eller antibiotika. Deres bruk kan føre til en forandring i fargetone, eller dets fullstendig forsvinning. Det anbefales også å avstå fra å bruke sminke. Hvis du ikke kan klare seg uten det, bør foretrekkes innhold uten sminke fruktsyrer og andre kjemikalier.
  Permanent make-up lepper - Bilder

   Mulig i omsorgen av leppene etter inngrepet er bruk av spesielle medikamenter anbefalt av master, som har utført prosedyren for permanent makeup. Slike stoffer er i stand til å gi forsvarlig omsorg og lepper bedre fiksering av pigment. Oftest brukes til slike formål slike midler som Solcoseryl og aktovegin. Typisk bruk av salver anbefales to ganger om dagen med en ren bomulls pinner.
  Permanent make-up lepper - Bilder

   Til utseendet brun på leppene passert stillere mulig å bruke kosmetiske kremer og oljer. Det eneste de trenger ikke å inkludere lyseffekter.  
   Tradisjonelle vinter-våren beriberi, kald og kald vind fra overdried av innendørs luftvarmere og et dusin mer spesifikke, typiske "vinter" faktorer fører til at våren huden ser livløs, kjedelig og grå svak. Ikke overraskende, bør hudpleie våren være svært forsiktig, og aller viktigst - system.
  Omsorg i løpet av våren - hvordan du gjenoppretter huden etter vinteren?

   Så husker ordene i begynnelsen av leger - kosmetologer, ernæringsfysiologer, plastiske kirurger og andre spesialister alle kjemper hevder at ytre skjønnhet, tobish, i vårt tilfelle, skjønnhet hud avhenger av hva som skjer inni oss. Derfor bør det være fullt mette kroppen sporstoffer, mineraler, aminosyrer, vitaminer. Men dette er ikke egnet mars frukt og grønnsaker, fordi moden frukt er ikke naturlig, og "kjemiske" rikdom. Bedre kjøpe spesielle systemer som er klare som selges i apotek (men ikke kosttilskudd!). De hjelper kroppen igjen tom om vinteren naturlig vitamin balanse, fremme vakre velvære og forbedre utseendet. Og produktene må kjøpe fet hav fisk, bokhvete og havregryn, nøtter og frø, lage fersk juice er granater og drikke rent vann tilnærmet ubegrensede mengder. Også lær "kjærlighet" urtete, grønn te, frukt.
   I ernæring, består hudpleie våren en grundig rengjøring av epidermis, fordi vinteren "venstre" kvinner i minne "gaver" som peeling, rødhet, overdreven tørrhet. Rengjøring, som bør være veldig myk og ryddig, kan du fjerne alle døde og keratiniserte epidermis partikler, og viktigst, ikke lenger desiccate det. Vaskemidler bør ikke inneholde alkohol.
   Dette er etterfulgt av fuktighetsgivende, garanterer utmerket hud når som helst. Men husk, vårsola aktivitet øker, og dette krever bruk av kremer med SPF-faktor eller søknad med de grunnleggende verktøy for kvalitet sanskryniv.
  Omsorg i løpet av våren - hvordan du gjenoppretter huden etter vinteren?

   Fukte huden kremer bør springe fra retynolovыm komponent eller et sett med alpha-hydroxy syrer (i lav konsentrasjon for å unngå irritasjon og røde øyne, det). Litt senere kan du begynne å bruke kremer, hvis sammensetning ikke inneholder oljer som gir huden fet. De er ganske tung i struktur enn hindre inntrengning til de dypeste lag av huden fuktighetsgivende ingredienser krem ​​formuleringer.
   For tørr hud bør suppleres med spesielle daglige omsorg emulsjoner, i stand til å holde på fuktigheten ikke bare dyp, men dens overflatelagene. For fet hud bør velge kremer, som inkluderer stoff avfettingsmiddel - leire, sink, titan oksid.
   Til sarte huden rundt leppene og øynene og omolodylasya posvizhishalo, bruker ikke vanlig og spesiell emulsjon basert på hyaluronsyre, som brukes i skjønnhetssalonger. Disse kremer er dyrt, men kostnadene er minimal - noen få dråper av produktet jevnt påført på det ønskede område og drives inn i huden med fingertuppene, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og luft i vev, og gir en fullstendig og dyp penetrasjon av aktive stoffer til huden av disse blandinger.
   Å bidra til å snu epidermis elastisitet, tapt under vinterfrost, og bringe det i tone, ansikts øvelser kan. Den består av følgende øvelser:
 •  speilet uttale med et halvt minutt bukuvu "A" eller "O", anstrengende med hver muskel. Deretter komprimert svamp hjerte, rotere dem i forskjellige retninger;

 •  gjøre med et halvt minutt tyggebevegelser, bruker alle musklene i kjeven;

 •  Ser først på taket, heve øyenbrynene vel, noen få sekunder Bo i denne posisjonen, slappe av og gjenta 10 ganger denne øvelsen;

 •  strekker ut haken, bare si ordet 20 "X", ikke bare belaste musklene i leppene, men halsen;

 •  hvordan å zimknit kjeve, fjerne svampen rett, telle til ti og deretter hennes munn slants til venstre;

 •  Bare å holde halsen, sakte senke hodet mot venstre skulder, telle til 10-15 og så igjen dette er bare på høyre side. Gjør det bør trene 5-7 ganger.

 • Omsorg i løpet av våren - hvordan du gjenoppretter huden etter vinteren?
  Яндекс.Метрика