Hvordan d yakshyty hud på Mr yatah?
 Mange mennesker lider av dannelsen av plakk grå, harde lag av død hud på hælene. Ofte dette problemet er relatert til underernæring, iført ubehagelig sko med bånd, mangel på riktig hudpleie for føtter. Det er viktig ikke bare å jevnlig overvåke tilstanden til hælen, myke opp huden og fjerne harde lag, men også ta skritt for å hindre dannelse av ny plakk. Kanskje kroppen din trenger vitaminer du mangler fett i kosten bør inneholde mer frukt. Først av alt er det viktig å forholde seg til de lag av hard hud på hælene, som allerede har dannet. Da vil de stivne mer, forårsaker ubehag, økt svetting, forstyrre metabolismen i vev. I tillegg kan disse vekster forårsake smerte, ubehag mens du går, og huden på hælene ofte klør. Noen begynner selv bare separate biter av gammel hud, risikere smitte make. Hvordan å myke opp huden på hælene, bena ser vakker, sunt og godt preparerte bli? Bruk en rekke forskjellige metoder, masker og bad. Sørg for å ta forebyggende tiltak og. Deretter hælene er alltid tiltalende estetisk utseende, ikke lenger verke. 
 Hvorfor var huden på hælene av en solid? Finne ut årsaken og iverksette tiltak
 For å starte, kan du prøve å finne ut hva først forårsaket dannelsen av døde vekster på hælene. Det er viktig å umiddelbart spore til å fortsette huden din ser bra ut, gjorde fem ikke vondt. Unn sunn hud, føtter nøye. Det er mulig at problemet skyldes flere grunner. Må eliminere alle de negative faktorene, ellers du må stadig rydde av ubehagelig gråaktig lag på fem, det vil bli opprettet igjen. Dette er feil måte, fordi prosedyren er ganske tidkrevende, traumatisk. Du må ta vare på hælene, for å unngå å endre strukturen i huden ytterligere.
 Omsorgssvikt. Vær oppmerksom på dine vaner. Hvor ofte bruker du kremer til føtter? Making avslappende bad? Hvordan du bruker såpe? Viktig Hold huden, inkludert hæler. Ingen sjanse i butikkene du kan se mye av narkotika, kremer for fotpleie. Bad må også gjøre. De vil hjelpe myke hud, lindrer irritasjon, positivt påvirke og emosjonelle tilstand. Du må ha noen oppskrifter sammensetning fotbad, to eller tre typer krem. For eksempel trenger vinter hud fuktighetsgivende spesielt om sommeren bør ta vare på fjerning av irritasjon, healing morgen.
Hvordan d yakshyty hud på Mr yatah?

 Ubekvemme sko. Vurder om skoene dine forårsake dannelse av harde vekster blemmer på hælene. Oftest ubehagelig sko, sandaler veldig høye hæler og klapp skifer med tunge såler føre til endringer i teksturen i huden på hælene. Sko bør være ganske lett, komfortabel. Velge en modell som gir et godt klima i varmen. Vel slitte mokasiner med naturlig topp, jeans slipony. Når du gjør behandlings hæler, bedre gi opp hæler, såler tunge og altfor trange sko.
 Underernæring. Overvåke kostholdet ditt. Huden blir tørr, rask mertviyut sine øvre lagene når en person mangler vitamin E, A. Hvis ønskelig, kan du bare begynne å drikke en spesiell vitamin kompleks, det er ikke alt. Det er nødvendig å inkludere i menyen smør, animalsk fett, regelmessig spiser kjøtt, fisk og sjømat. Et utmerket valg - minst en gang i uken er leveren. Det bør være frisk og stek den i ovnen bør ikke peresmazhuyuchy. Mange vitamin A finnes i aprikoser. Regelmessig spiser fersk frukt. Gulrøtter, reddiker, frø og nøtter, brokkoli, spinat og olivenolje direkte uttrykt vil hjelpe deg å gi kroppen med vitamin E.
 Hvis du allerede har kartlagt ut en handlingsplan, velge de riktige sko og kosmetikk, har identifisert de mest vellykkede versjoner av den nye menyen, kan du begynne å slåss med eksisterende lag av død hud.
 Myke huden på hælene. Foot
 Husker noen oppskrifter komposisjoner for bad, huden på føttene alltid vært myk. Merk: Hvis hæler huden var stram, er det viktig å forsiktig fjerne skuffene etter stiv øvre lag. Det er tilrådelig å bruke en pimpstein for å starte, ikke med en stiv børste. Det er mulig at det vil være nok.
 Den enkleste måten å myke opp huden på hælene. Hvis din hjemme er ikke gress, spesielt utstyr, masker og kremer, kan du likevel enkelt håndtere otverdevshey utvekster i huden på hælene. Ta natron, havsalt og enkel. I en liten bolle etappe trenger to spiseskjeer bakepulver, havsalt. Enkelt nok for en teskje salt. Du kan gjøre uten havsalt, men det er bedre å bruke store krystaller. Oppløse alt i varmt vann, holder væsken i føttene 10-15 minutter. Deretter må du tørke føttene hans med et mykt håndkle, fot pimpstein prosess.
 Frukt bad. Utmerket myke huden på hælene av en spesiell frukt Foot. Ta to av sitron, grapefrukt og en stor klem av fruktjuice i varmt vann. Til bedre juice trengt inn i porene i huden, tilsett litt eddik eller tredje glass rødvin. I et slikt bad bør holde føttene i minst 15 minutter, den beste tiden - 20 minutter. Satt ved siden av te, noen ganger legger varmt vann til badet, nøye Rør den. Det er viktig å opprettholde en tilstrekkelig høy temperatur væske.
 Urtebad. En flott måte å myke opp huden på hælene - urtebad. Du trenger Banan, olivenolje, mynte, salvie apotek tusenfryd. Urter trenger å koke nok av at væske var besk smak var gjørmete. En spiseskje olivenolje, legg på badet, når plantet i vannet gresset buljong. Du kan helle en skje med grovt salt.
 Bath brus. Du vil være i stand til å myke opp huden på hælene ganske raskt hvis du bruker en del av brus, rødvinseddik og litt olivenolje. Soda kan helle en liter, et halvt glass vin er nok, nok olje og en skje. Vannet bør være varmt nok, men ikke skarp.
 Bruke ulike bestander, gjør fotbad regelmessig.
 Gjennomsiktige hæler og bruke maske for føttene
 Prøv å lære å rene hæler. Ikke bryte handlingssekvens for å fjerne døde lag av god hudpleie og ikke å sette i fare. Være forsiktig med å bruke makt.
 1.  Først må du gode bein til damp. Hold dem i badekaret i 10-15 minutter.
   Når huden på føttene razmyakshey, kan du begynne å fjerne det øverste laget omertvevsheho. Før dette nøye Drain føtter mykt håndkle.
  Hvordan d yakshyty hud på Mr yatah?

   Ta et stykke pimpstein eller myk børste. Ikke bruk en stiv børste som ligner på flottøren. De kan lett skade huden.
   Fjerne lag av huden forsiktig, forsiktig børste eller pimpstein bruke hæler i forskjellige retninger.
   Sørg for å behandle fem cologne. Gni den inn i huden for å få alt renses.
   Etter fjerning av død hud fra hæler, er å gni dem spesiell mykgjørende krem ​​for bena. Utmerket hvis den inneholder urea.
   Bli vant til å bruke krem ​​for føttene hele tiden. Det bør brukes om natten.
   Face Foot
   Nydelig metode for å håndtere hard hud på hælene - bruk av forskjellige masker for føttene. Som preparater for masker kan anvendes:
   spesielle balsamer basert voks;
   honning;
   fett rømme;
   ost.
   Vær oppmerksom på at masken ikke bør bare sette på føttene og bruke de riktige aksjene. Masken påføres helt tørr hud tå massasje bevegelser. Sammensetningen bør være grundig gnidd inn i huden. Det er ønskelig at sjiktet var tykkere som mulig. Deretter bena trenger å vikle plastfolie og topp bruke tykke sokker med elastisk. Husk, holde denne masken for lenge i cellofan ikke! Det er viktig å fjerne det etter ca 2-3 timer, ellers perehreete du føttene bare vondt huden din. Når det er varmt i leiligheten, fra pakking i cellofan, varme sokker bør forlates.
   Noen foretrekker å bruke et renseri metode hælene på den gamle huden. Vær imidlertid oppmerksom på at denne metoden ikke vil hjelpe deg å gjøre fem vakker og sunn. Du kan skade huden, men ikke lindre det. Det bør gi preferanse å myke opp huden på hælene. Ved hjelp av masker, fotbad er mye mer effektive.  
 Du valgte å fullstendig endre sitt image, og kanskje du bare ønsker å friske opp hårfargen.

 I alle fall bør du vite hvordan du kan spare penger på tjenesten i skjønnhetssalonger, mens ikke overpaying for frisør. Håret kan males hjemme mens du får kvalitet farge som en frisør. Du trenger bare å gjennomføre prosedyren i henhold til sekvensen.
 Utarbeidelse av hårfarging
 Vask håret dagen før maling
 Vilkår forberede håret vil ikke være avhengig av hvilken farge å farge håret tenkte det var deg.
Hvordan å farge håret?

 Dette skulle gjøre det for en stund for å hodebunnen olje forutsatt at fargen vil påvirke håret lettere. I dette tilfellet er maling blandet med håret en naturlig farge som vil holde i lang tid.
 Ikke bruk hårbalsam som det eliminerer de naturlige oljer i hodebunnen. På den annen side, hvis håret ditt er svært tørt, kan du bruke en balsam hver gang du sjampo, vaske med det i fem minutter under en varm dusj, en uke før farging håret.
 Velg en farge
 Paletten av farger hårfarge i dag er svært bredt, så ikke vær redd for et stort utvalg av passerer shopping.
Hvordan å farge håret?

 Hvis du male håret for første gang, er det best å velge en maling farge som er flere nyanser mørkere eller lysere enn din egen.
 I tillegg bør du velge en maling som ikke anses å være svært stabil. Det hjelper deg til å fikse ting hvis ny hårfarge du skuffet.
 Husk at midlertidig maling fade etter 6-12 vask bruker sjampo. Maling sekundær stabilitet nedtonet 20-26 etter vask bruker shampoo. Men motstandsdyktig maling vil holde seg til håret til åtte uker. Om hvordan du skal velge hårfarge, kan du lese på nettet eller i moteblader.
 Beskytte maling fra klær
 Sørg for at malingen ikke er skitten klær og interiør elementer.
Hvordan å farge håret?

 Beskytt gulvet dråper maling rozstelyvshy avis eller papirhåndklær. De kan også ha for hånden, fordi malingen når som helst kan dryppe på feil sted.
 Sett de klærne som ikke vil kaste synd hvis det er for skitten. Hvis du fortsatt skittent, så spør hvordan å få maling på klærne.
 Sette et håndkle skuldre
 Det vil beskytte dine skuldre og nakke mot utilsiktet dråper av blekk.
Hvordan å farge håret?

 Velge mørk farger håndkle, fordi det ikke vil være synlige flekker etter vask, og du kan bruke den i fremtiden. Front håndkle fix pin eller klipp.
 Bruk hansker
 Vanligvis hansker kommer med maling, men det hender at de ikke blir oppdaget.
Hvordan å farge håret?

 Du kan bruke enkle gummi eller latex hansker. Sett dem før matlaging maling. De vil ikke bare holde hendene fra flekker, men også sparer din manikyr.
 Prosess eksponert hud
 Du kan bruke vaselin, leppepomade eller conditioner som kanskje kommer komplett med maling.
Hvordan å farge håret?

 Unn hårfine, ører og halsen verneutstyr. Dette åpner for en mye lettere å kvitte seg med maling hvis du tilfeldigvis yspachkaetes.
 Hell fargestoff container
 Hvordan lage hårfarge før du påfører detalj beskrevet i instruksjonene.
Hvordan å farge håret?

 Men husk at beholderen må ikke være glass, metall eller emalje. Velg en plast bolle eller ikke veldig dyp skål. Vær også oppmerksom på at verktøyene som du bruker for hårfarging, også bør ikke være metall.
 Fargestoffet blandet med utvikleren
 Legg utbygger for hårfarge i en bolle og rør godt med en pensel til å male.
Hvordan å farge håret?

 Utbygger kommer ofte sammen med fargestoff, men noen produsenter fortsatt tilby å kjøpe separat skygge av maling, og deretter en passende utbygger under den.
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe komponentene separat, husk at hårfarge i mørke nyanser passer 10% av utbygger. Hvis håret ditt er malt i to nyanser lysere, må du kjøpe 20% av utbygger, og for bleking hår trengte 30% av utviklere.
 Online kan du se 40% og 50% av utviklere. Men de er designet for profesjonell bruk, så bruk dem selv trygt.
 Gjennomføre testing tråder
 Hvorfor bare låse?
 Hvis du blir valgt maling først, deretter å starte Paint den eneste hårstrå.
Hvordan å farge håret?

 Gjennomfører tester nødvendige før hoved maleri. Dette vil tillate deg å vurdere om den valgte fargen passer deg. Hvis du ikke liker fargen, så bli kvitt det med tråder vil være mye enklere enn alt håret.
 Hva lås til å velge?
 Det er best å velge et hårstrå bak øret hans, fordi det er en ny farge vil være mindre merkbare for andre.
Hvordan å farge håret?

 I tillegg kan du sette pris på hvordan en ny farge ser ut på håret. Punktet av bare en fjerdedel av lengden av strengene.
 Hvordan teste?
 Etter påføring av malingen til den valgte tråd, er det nødvendig å tørke den våte klut eller svamp etter en halv angitt eksponeringstid.
Hvordan å farge håret?

 For eksempel, hvis etiketten statene som må males hår for en halv time, deretter fjerne malingen femten minutter. Vurdere hvordan fargen for deg.
 Øke tiden
 Hvis du trodde at fargen er veldig lys, lett å øke din tid med maling fra hår.
Hvordan å farge håret?

 Og hvis du ikke liker fargen, så gå til butikken for en ny nyanse.
 Hårfarging
 Del håret inn i fire deler
 For å skille trådene var praktisk å bruke en enkel farge kam.
Hvordan å farge håret?

 For å fikse håret ved hjelp av store avtakbare belteklips. Disse kan kjøpes i en hvilken som helst avdeling av hår tilbehør. Inndelingen i hårstrå du ikke vil gå glipp av et eneste hår. Male derfor praktisk håret uavhengig av maleriet. Belysning håret er fremstilt ved samme fremgangsmåte.
 Hårfarge separerte deler
 For enkelhets skyld av hårfarge store skillet i små.
Hvordan å farge håret?

 Begynne å male fra røttene. I tilfelle hvis du starter med tuppen av håret, vil røttene nå lysere nyanse som vil sikkert være tydelig. Farget nøye hvert hårstrå og fikse ved hjelp av klipp.
 Hvis maleriet du føler svie, kløe, rødhet lagt merke til, deretter umiddelbart vaske av malingen. Dette er trolig en manifestasjon av allergisk reaksjon.
 Juks
 Sørg for å følge retningslinjene som er beskrevet i bruksanvisningen.
Hvordan å farge håret?

 Ikke i noe tilfelle ikke la malingen for en lengre tid enn rettet.
 Hvis du har mye grått hår, deretter angi den maksimale tiden. I tilfelle perederzhyte du male lenger enn anbefalt, peresushyte hår. Dette vil føre dem betydelig skade og visuelt vil ikke se veldig attraktive. Unntaket er maling basert på naturlige fargestoffer. Det er sammensatt av økologiske grønnsaker og urter. Denne malingen kan stå på håret selv om natten. Det vil ikke forårsake skade på håret, og fargen blir mer intens og lysende.
 For å få fortgang i prosessen med å male, sette et plastlokk på håret og vikle hodet med et håndkle på toppen.
 Utviklere
 Fjerne maling fra huden
 Etter påføring av maling for å fjerne hår tilfeldig penselstrøk eller dråper som falt på eksponert hud.
Hvordan å farge håret?

 Bruk et papirhåndkle. Hvis du fulgte anbefalingene som er beskrevet tidligere, ikke denne prosedyren ikke ta mye tid.
 Skyll maling
 Utviklere maling fra hår kan ta litt tid, så vise litt tålmodighet.
Hvordan å farge håret?

 Skylle håret med maling nødvendig så lenge vann er helt gjennomsiktig. Det er best å først skylle håret med kaldt vann.
 Påfør balsam til håret
 De fleste produsenter av maling tilbehør spesialsett balsam påføres etter maling og gir håret glans og beholder farge for en lengre periode.
Hvordan å farge håret?

 Påfør balsam for hår, forsiktig gni og skyll. Etter farging prosedyrer ikke vaske håret minst to dager. Dette vil male et dypt trenge hårets struktur, slik at den kan forbli på håret i en lengre tid.
 Tørt hår uten en hårføner
 Etter vask av malingen la håret tørke naturlig.
Hvordan å farge håret?

 Dette vil gi håret en vakker glans. Ikke bruk en rettetang eller noe. Prosedyren har forårsaket hårfarging er sterk nok skade, så ikke utarme dem enda mer. Gre vått hår er ikke anbefalt, som i dette tilfellet, de ofte bryte ned og pisket.
 Unngå eksponering for solen
 De to første dagene for å unngå å få håret til direkte sollys.
Hvordan å farge håret?

 Ultrafiolette stråler kan påvirke fersk maling, og dermed gjør håret dimmer.
 Vask håret i 24-48 timer
 Kjøp en sjampo og balsam for farget hår.
Hvordan å farge håret?

 Eventuelle andre sjampo kan gjøre håret mer kjedelig og svak.
 Lenger holde air condition
 Etter bruk av sjampo, påfør balsam til håret og la på i fem minutter.
Hvordan å farge håret?

 Dette vil bidra til å takle tørt hår etter farging. Gjøre denne prosedyren hver hårvask i minst en uke etter maling. Dette vil holde glans og mykhet til håret lang.
 Røtter Hair
 Utforske røttene til seks uker etter farging
 Med møne vurdere tilstanden i hårrøttene etter fire til seks uker etter maleri.
Hvordan å farge håret?

 Hår fisket har tid til denne tidsperioden, noe som betyr at fargetone er uunngåelig. Ikke farge håret hvis du ikke planlegger å endre farge. Denne fremgangsmåten er forholdsvis tørt og skade håret.
 Sett hårbalsam på endene
 Dette vil unngå farging håret slutter og tørrhet.
Hvordan å farge håret?

 Ta en liten mengde balsam til håret og forsiktig bruke det til tips.
 Korrekt male regrown hårrøttene
 Med en børste til å påføre malingen belegg på toppen av hårrøttene.
Hvordan å farge håret?

 Å dele opp håret fortsatt bruke kam, og for å fikse - klemmer. La lakken for den ønskede tidsperiode.
 Del ens hår
 Hvordan vil du holde malingen bare fem minutter, ta en kam og gre håret.
Hvordan å farge håret?

 Dette vil tillate at malingen jevnt fordelt på håret, slik at fargen selv.
 Skyll maling
 Ikke gjenta og snakke om hvordan å vaske av malingen. Vask av på samme måte som i tilfelle av en fullstendig maleri.
Hvordan å farge håret?

 Det er lurt å skylle med kaldt vann og bruke hårbalsam. Husk at etter farging hårrøttene er også anbefalt å vaske håret mitt i 24-48 timer.
 Husk at noen malinger inneholder aktive kjemikalier. Så før maling Test på huden. Drypp litt maling og vente en dag. Hvis det i løpet av denne tiden ikke har dukket ubehagelig, kan du bruke maling.  
Яндекс.Метрика