Sum øye flytende liner?
 Tynne svarte piler - klassisk makeup. De ikke bare ut av moten, men vil alltid være relevant. Gjør følgende bare mulig gjennom duken. Men i de senere årene produsenter av kosmetikk bortskjemt skjønn nye, komfortable og nesten uanstrengt hjelp av sminke, krever klassisk klassiske tilnærmingen rundt. Så tegne en virkelig vakker og elegant pilen er bare én måte - flytende eyeliner. Og dette verktøyet er under ikke alt: selv profesjonell make-up behandle ham med stor beven. Hva kan vi si om alle andre, ikke kjennskap til hemmeligheter kosmetisk art!
Men ikke bli frustrert og gi opp. Det er bedre å ta dem i samme flytende liner med hjelp av våre tips for å lære hvordan du kan prøve å oppsummere øynene. Vær oppmerksom på en gang: rett og slett ikke vil. Men med tilstrekkelig nøyaktighet ønsket, og du kan trekke ganske sofistikert, subtil, og - viktigst! - Symmetriske piler flytende eyeliner. Videre, som vi vet, ikke guder potter sparken, og fører av sminke også noe i gang. Hemmeligheter og teknikker med trening, vi også villige til å dele det du har lært til å anvende eyeliner som mulig og uten ekstra stress. Klar? Deretter tilfelle.
 Flytende eyeliner: funksjoner og betingelser for bruk
Før du gå direkte til henrettelsen makeup har lest lite volum teori. Uten at det du ikke kan forstå hvordan kosmetisk arrangert og hvordan det "fungerer". Den verdenskjente makeup artist Taisiya Vasilyeva aldri blir trett av å gjenta sine disipler at makeup er hodet - i den forstand at, for perfekt resultat bør du være klar over det og til hvilket formål du gjør. Det er hva ulike fagfolk fra amatører og det er derfor i første svinger vakker makeup med flytende eyeliner, og noen avgir slike kosmetikk etter flere mislykkede forsøk. Vi er med deg prøve å finne ut hvilke funksjoner en flytende liner bygget det inn i kategorien av kosmetiske legender:
Flytende eyeliner tillater en tynnere tråd enn noen annen kosmetisk produkt, og, i motsetning til blyanter, øyenskygge og liners et annet format som gjør det mulig å variere tykkelsen av pilene i forskjellige deler av tallet.
Kompakt blir flytende eyeliner bare er i bruk for dette formål er det nødvendig å fukte med vann. Andre ganger er det tørt, noe som er svært praktisk for lagring. Holdbarhet av en slik liner hvis reglene er praktisk talt ubegrenset.
Sum øye flytende liner?

Flytende eyeliner i en flaske med en børste klar til bruk uten ekstra fuktighet, men lagring og overføring av risiko er å helle flytende vaskemiddel og skitne. Denne foring har en begrenset holdbarhet.
Flytende eyeliner har en ekkel egenskap publisert på huden hvis ikke riktig gi henne tørr hud i varmt vær og ved visse anatomiske strukturen i øvre øyelokk (den såkalte "flat" eller "asiatisk" eye).
Flytende eyeliner gjør ser mer uttrykksfulle og topplinjevekst av øyevipper - lysere og klarere. Denne effekten er ikke anbefalt for kvinner med små, dyptliggende øyne, fordi visuelt redusere dem.
Flytende eyeliner brukes bare på øvre øyelokk, lavere gjelde andre, mykere og synlige tushevke midler. De eneste unntakene er spesielle tilfeller podium festlig make-up og ansikt-art.
Flytende eyeliner kommer produsenter i forskjellige farger og deres nyanser. Hva ekstravahantnishe øyenfarge - mer vanskelig å bruke, og den minst merkbare feil makeup.
Legg merke til at evnen til å streike øyet flytende liner - dette er ikke en garanti for god makeup. Kanskje øynene er sjelens speil, men i ansiktet de er kombinert med andre funksjoner, så øyesminke bør være i samsvar med tonen i ansiktet, og fargen og formen på leppene. Flytende eyeliner tradisjonelt kombinert med rød leppestift glans og jevne hudfarger nesten rødme. Lys leppestift eller lipgloss i kombinasjon med svart eyeliner på øyelokkene helt flytte fokus på øynene - dette makeup er ikke for alle. Men for lyst, forårsaker munnen kan ødelegge selv den mest presise raffinement liner, snu sin besittelse i likhet med dukker i stil med pin-up. Så husk at pilene trukket med flytende eyeliner - en klassiker egenskap av bildet, etableringen av som krever beherskelse og sans for stil.
 Hvordan lage flytende eyeliner øyesminke
Flytende eyeliner - et universalmiddel. Med riktig dyktighet og fingerferdighet kan det gjennomføre flere ulike oppgaver: å gjøre utseendet mer uttrykksfulle, for å fremheve øynene, justere sin form og størrelse, legger vekt makeup. Snakker på en makeup artist tjenester eller går videre til uavhengige sminke, bør du forstå hvilken effekt du ønsker å oppnå. Fordi flytende eyeliner tilgir ikke feil. En feil flytte - og vil helt vaske å "male" den personen igjen, fordi kvalitet flytende eyeliner er vanligvis veldig stabil og kan ikke fjerne det delvis. Det er derfor det er viktig å trene pre-streik øyne. Denne brukeren du trygt kan bruke under påføring og jernholdige og ikke-jernholdig tilførsel alle nyanser:
 1.  Ta flytende liner i sort. Dette er den mest intense og komplekse versjonen som å tegne piler - men det er bedre å lære av den vanskelige oppgaven å senere gjøre det enklere å bruke eyeliner. I tillegg vil du trenge ganske stort speil, beleilig plassert på stellebordet. Veldig bra, hvis du kan gjøre makeup sitter. Du kan også forenkle jobben din litt av et forstørrelsesglass.
  Forberede ansiktet før du påfører eyeliner, først rense huden godt, så fukte den med krem. Selv liten tørrhet og flassing av øyelokkene forsiktig løfte blikket vondt. Deretter gjelder en lett foundation make-up (ved hjelp av en god krem ​​er valgfritt) og foundation. Bruk et svært lite antall farger - laget på øyelokkene bør være i orden. Likevel er det nødvendig for tilstrekkelig stabilitet liner. Powder noensinne - best å bruke løs pudder fint uten farge eller tone lysere enn huden din tone skygge.
  Plasser albuen på hånden med en børste på bordet og sørge for at det ikke skjelve. Slappe av ansiktsmusklene og ikke press enten dem eller hånd mens du utfører makeup.
  Sum øye flytende liner?

  Start med en sum øyelokkene motsatt side (for høyrehendte - venstre for venstrehendte - det motsatte). For å gjøre dette, forsiktig senke den, avviser hodet tilbake for å se deg selv i speilet. Noen makeup artister råde trekke den øvre øyelokk mot fingrene fri hånd. Ikke gjør dette: form av øyet på grunn av dette og deformert ved å tegne en pil på det og slippe nådestolen, kan du ende opp med ikke å følge pilen som ønsket.
  Dypp tuppen eyeliner pensel. Ikke skriv mye maling, men ikke prøv å lagre det, for å rette linjen bredde komplisert enn bare gi den ønsket intensitet.
  En vanlig feil, som gytt mange myter om den utrolige kompleksiteten i å bruke flytende eyeliner - det er bare et forsøk på å tegne en sammenhengende linje langs kanten av århundret. I stedet begynner med en "cheat sheet": sette en stopper for det høyeste punktet bøying århundre. Finn det så nær røttene av øyevippene - nesten i mellom.
  En annen skadelig råd som kan bli funnet på kvinnelige internett fora: sette noen punkter i århundret, og deretter koble denne generelle prikkete stripe. Ved å gjøre det, heller tynne og glatte piler du får "rufsete" pil som ikke er bra.
  Fra et punkt i midten av århundret, tegne en linje til det ytre hjørnet av øyet. Gjør det med lett press så lenge slutt faller tallet, og ganske lett når du når slutten. Bo på de ekstreme vippene.
  Gå tilbake til begynnelsen av en linje i midten av århundret, og fortsetter det til det innerste hjørnet av øyet, børst lett berøring av huden. Som et resultat, bør du få en komplett pil fra en tynn nese, utolschayuschayasya øynene sentrum igjen og igjen utonchayuschayasya fra utsiden. Den smaleste delen piler - det er sent, prøv å redusere dem til null, noe som reduserer press pensel. Den bredeste delen av den høyre pilen trukket på eleven begynner rundt, kontur øyevipper mot templet for å gradvis bli tynnere.
  Glatte linjer - det viktigste kravet for øye liner. Det er ikke avhengig av formen eller fargen av pilene.
  På dette punktet du tok ett øye, slik at makeup er egnet til daglig bruk. På kvelden kan gjøre en merkbar pil: dens ytre løftelem og slå diagonalt til templet, som om du fortsetter linjen av nedre øyelokk. Jo nærmere det innerste hjørnet av øyet "valgt" pilen, går dypere og piercing blikk - eksperimentere med denne effekten på skjema øyne.
  Som for formen på øyet, er det best ikke å ignorere det, men for å oppsummere det tilrådelig øyne. Den eksakte formen og tykkelsen på duken er i hvert tilfelle individuelt, med mindre du kopiere den til din absolutte tvilling. Men de generelle anbefalingene fra den klassiske make-up, skal nøye innstilte øyne ikke streik mot nesen og mye plantet - tvert imot, er det bedre å bringe de indre delene, men ikke å fokusere på det ytre. Runde øyne bringer langstrakte linjer, noe som gir dem en bredere mandelformede eyeliner i det ytre hjørnet. Små traller øyne svært nøye fordi noen klar linje (en flytende eyeliner skaper det opp) visuelt reduserer.
  Å summere det andre øyet, er det viktig å observere symmetri. De færreste klarer å gjøre det riktig første gang og ferdigheter oppnådd bare vanlige treningsøktene. Ikke glem at dette ansiktet ikke er symmetrisk, som noen ganger forskjellige piler spesielt malt for å skjule den naturlige asymmetri. Med andre ord, bruk flytende eyeliner - er en kunst, og derfor, til tross for de strenge reglene i harmoni, og tar imot det individuelt. Hver person er unik, så eyeliner Elizabeth Taylor Cleopatra og Audrey Hepburn Holly Holaytli ("Breakfast at Tiffanys") ser helt annerledes. Lær linjene dine, elsker ansiktet og deretter slå øyet flytende liner du vil være lykkelig og alltid gode resultater.  
Яндекс.Метрика