Hvordan fjerne hår på magen min?
 Pelsen er nødvendig ikke bare for dyr, men også mennesker. Men hvis firføtte bruke det uten å tenke og rent praktisk formål, folk selv noen atavism utsatt for en grundig revisjon og estetiske kvalifikasjoner. Mote og andre sosiale faktorer gjør en person gjøre en rekke frisyrer, ikke bare på hodet, deretter vokse, skjegg og bart. Og ingenting inntil da, inntil du levere problemer og passer inn populær idé i utseende. Hva kan sies om håret vokser på steder der folk flest glatt hud, for eksempel magen. Til skam ikke å gjemme seg for andre, og ikke blir irritert når du ser i speilet, er folk møtt med dette problemet ville være nyttig å vite hvordan du fjerner hår på magen hans for alltid og aldri nevne dem.
 Hvorfor vokser hår på magen?
 Hår mannlige magen i de fleste tilfeller behandles normalt og andre, og eier. Men noen ganger naturen spiller en vits av det smukke kjønn, hvis mager er vanligvis dekket med et tynt usynlig med mindre blomst. Men plutselig myke og fargeløse hår er i endring, blir hardt og farget hår. Hvorfor er dette? Det er flere mulige årsaker:
 1.  Arvelig disposisjon kan godt være årsaken uønsket hårvekst, ikke bare i magen, men ansiktet, hender og andre kroppsdeler. Spesielt rundt dette problemet kjent for dem i hvis form er representanter for Øst og / eller sørlige nasjonaliteter. Disse kvinnene vanligvis - garvet brunette. Den andre "risikogruppen" - Lys-skinned og krøllete kvinne med en tykk mopp av rødt hår. De har hår på magen og brystet kan vises i ungdomsårene. Spør min mor og bestemor - hvis de hadde å forholde seg til håret på magen, er det svært sannsynlig at dette problemer venter på deg.
   Alder påvirker hårvekst er ujevn: de tynning på hodet, men kan begynne å vokse aktivt på kroppen, inkludert magen. To hoved kritisk periode da det kan være uønsket hår - er pubertet og overgangsalder. Og han og den andre fasen i forbindelse med de radikale endringer i kroppen og kan utløse vekst av hår på magen av kvinner.
   Matvaner og gi minne, frata den kvinnelige kroppen av visse næringsstoffer. Spesielt forårsaker ofte røyk hårtap på hodet, men veksten av kroppen. Alkohol, fett og karbohydrat rik mat komplisere prosessen. Men viktigst av alt - mat i stor grad bestemmer den hormonelle status av kroppen og hvordan han "oppfører seg" og "som anser seg selv".
   Hormoner - det er den mest sannsynlige årsaken utseende hår på magen. For eksempel kan de vokse under graviditet og / eller høst etter fødselen, som om de var der aldri var. Men mesteparten av håret på magen vokse og fortsette å vokse så lenge ingen kvinne ikke finner en måte å fjerne hår på magen for alltid.
   Du kan permanent fjerne hår på magen min?
   Du kan! Men, avhengig av årsaken til deres utseende kan kreve ulike metoder for innflytelse. Bedre alle, selvfølgelig, vurdere alle mulige problemer og balanse og ernæring, og livet generelt. Du kan prøve å fjerne hår på magen hjemme. Så, hvis ingen selvstendig innsats for å bringe de ønskede frukter, se skjønnhetsklinikker. Vi tilbyr ditt valg av et par "populære" og metoder for kosmetisk hårfjerning på magen:
  1.  Trekk ut med pinsett. Vanligvis skjer den første fasen av kampen med uønsket hår. I tilfelle at et lite hår på magen min og de vokser alene, kan det være den eneste. Mangel på pinsett i ett - trekke hårene med sart hud gjør vondt. Selv slutt bli vant til det, for eksempel for å justere formen på øyenbrynene. Dessverre, håret fjernes med pinsett for lang og snart vokse igjen på samme sted. Så denne metoden er svært billig og rimelig, men midlertidig - det vil ikke bidra til å fjerne hår på magen hans for alltid.
    Barbering hår - Kan ikke si å slette dem permanent. Videre, sammenlignet med bruk av pinsett, gapet til utseendet av håret igjen kan være enda mindre. Faktum er at når plukker håret er fjernet fra de dypere lag av huden med hårsekker og kniven kutter den like over overflaten av overhuden. Dette barberhøvel, men ikke mindre rimelig og design har en betydelig ulempe. Sbrytыe hårene vokser strammere enn før, på grunn av det faktum at deres tips er ikke tynn og flat, som en trestubbe. Derfor, for å fjerne hår på magen ved hjelp av en barberhøvel høyst uønsket og bør gjøre dette bare når det er absolutt nødvendig.
    Husstand hårfjerningskrem utformet for å fjerne hår på ben og armer. Sin handling er basert på den kollektive arbeid av mange små pinsett som beveger seg langs overflaten av huden, trekker kraftig alle møtte dem på vei hår. Magen, under armene og bikinilinjen - for sensitive områder for slik behandling. Du kan ta en sjanse og prøve handlingen epilator for å fjerne hår på magen hjemme. Men vær forberedt på det faktum at prosessen vil avbrytes i midten og fortsette med andre, mer skånsomme måter.
    Fjerne voks hvilken håret, ikke bare til smerter, men på ansiktet. Dette er den fordel i forhold til andre metoder. Men ikke fjerne hår på magen vokses hvis dette du aldri ikke bruke dem. Praksis forhånd på sine føtter, eller ringe etter hjelp fra mer erfarne venn. Når det gjelder valg av voks strimler og enheter for deres bruk, mangel på slike produkter i skjønnhet butikker der. Men deres bruk krever en viss ferdighet og hastighet, og vanskjøtsel truende brannsår og mekaniske skader på huden.
    Lysere hår på magen - Det er absolutt ikke det fjerne dem alle. Men denne prosedyren kan gjøres hjemme, og det krever ikke mye tid, krefter og penger. En løsning av hydrogen peroxide selges i apotek, kan du bare suge en bomullsdott i det og behandle håret på magen. I stedet bør den bli gjentatt flere ganger, som går tilbake til flasken av peroksyd i et par dager. Så før strandsesongen og / eller legg igjen en bedre start belysning hår på magen på forhånd. Men fra en avstand de er synlige, og du vil spare deg selv fra skade og plutselig spirende hår på plass eksterne bust.
    Fjern karamell. Denne teknikken er på grensen mellom hjem og salong hårfjerning behandlinger. Noen jenter vet hvordan du bruker kosmetikk og karamell med det kan fjerne hår på magen hjemme. De trenger for å lage sukker samt for behandling av ben eller bikinilinjen og bruke den på magen. Men enda bedre å se en spesialist. Så vil du være beskyttet mot inngrodde hår og brannsår varm karamell. Shuharinh bedre voks hårfjerning: det selv og kan ikke fjerne hår på magen hans for alltid, men forlenger intervallet mellom behandlingene.
    Laser brenne hårsekker - er å fjerne hår på magen hans for alltid, men du må lide smerten og gå gjennom laser hårfjerning prosedyren flere ganger for å bli kvitt de hårene som var på den søvnen under forrige sesjon. Fjerne hår på magen av en laser kan ikke alle, men bare de i hvem de har en mørk brun eller farge. Blondt hår på magen, føflekker, predisposisjon for diabetes, åreknuter, graviditet og til og med en lys brunfarge er kategoriske kontraindikasjoner for laser hårfjerning. Og, selv om denne prosedyren etterlater ingen arr på huden eller andre spor, ofte fanger det ikke bare uønsket harde, men vellushår på plass er helt naken hud over tid er noe unaturlig.
    Last ned foto-epilering. For de fleste vanlige mennesker, er denne teknikken veldig lik laser hårfjerning, men i kontrast, er det basert på tilstedeværelse i roten av håret pigmentet melanin, som ødela påvirkning av bølger termisk vann. Derfor er denne prosedyren også vist bare til personer med mørkt brunt hår og. Liste kontraindikasjoner altfor lik den forrige. Bivirkninger kan være foto-epilering omsorg nabohyperpigmentering av huden og håret, samt aktivering av hårvekst Dersom strålen var utilstrekkelig, og i stedet trappet livssyklusen til ødeleggelse av hårsekkene. Men i de fleste tilfeller fotoepiljatsija virkelig bidrar til å fjerne hår på magen hans for alltid, så er den mest effektive metoden for å date.
    Som du kan se, hår på magen litt forskjellig fra alle andre kroppshår, akkurat som de kan være gjenstand for bare to typer eksponering: hårfjerning (dvs. midlertidig hårfjerning hjemme) og epilering (hårfjerning permanent i kosmetikk salon ). Til din disposisjon er noen prøvd og varierende grad av tilgjengelige metoder for å fjerne hår fra magen, trenger bare å velge dine vurderer individuelle egenskaper. Vi ønsker deg og finne en egnet måte å fjerne hår på magen for alltid til den beryktede "sti av lidenskap" er ikke bortskjemt eller ditt utseende eller humøret. Til syvende og sist er det den mannlige magen ser mye mer attraktivt, og kvinner kan forbli ømme mager helt glatt.  
Hvordan å ta Diflucan med trost?
 Diflucan - en av de mest annonseres narkotika, produsenter som lover rask og trygg avhending av ekle plager - trost. Hyppig blinkende roller oppfordrer interesse ikke bare til stoffet, men tvil - så det virkelig effektiv? Erfaring viser at Diflucan i over 30 år med hell brukes av kvinner rundt om i verden til å behandle candidiasis (trost slik vitenskapelig navn), så effektiviteten av stoffet kan være noen tvil. Hovedvilkåret for effektiviteten av behandlingen - korrekt og tidsriktig bruk av Diflucan. Diflucan eller flukonazol, for å sette medisinsk språk annerledes enn de fleste alternativene behandling av trost. Den opererer i tre trinn:
 bremser stoffskiftet i soppceller;
 sykdomsproduserende mikroorganismene drepes;
 kroppen tilbake til en tilstand av normal funksjon.
 Selvfølgelig, dette forenklet, men det viser tydelig den viktigste fordelen av stoffet - ingen skade på kvinners helse. Legemiddel for timer absorberes gjennom den gastriske system, og som raskt utskilles gjennom nyrene, uten å trenge inn i andre organer og vev. I tillegg er en spesiell formel av narkotika, avledet av franske eksperter kvitt candida i bare ett program, og det er praktisk og kostnadseffektivt.
 Vil alle feilaktig lover full frihet fra gjær ved hjelp av en kapsel - varigheten av medikamentet er avhengig av graden av forsømmelse sykdom. I mildere former for candida, ja, kan være nok for ett program, men hvis sykdommen er gått inn i kronisk stadium, er nok en kapsel.
 1.  I sjeldne symptomer på trost bør ta en kapsel Diflucan (150 mg). Etter en eller to dager brenning og ubehagelig utflod stoppe med en sannsynlighet på 80-90% (i henhold til eksperimenter utført av produsenten). 2-3 ganger en enkelt applikasjon trost, er sannsynlig å forlate dere alle.
   Hvis trost ofte bekymret - mer enn fire ganger i året - en kapsel trenger sannsynligvis ikke vil fungere. Avhengig av hvor ofte retsyssyruet sykdom kan tildeles ulike behandlinger - 412 eller 24 kapsler. Frekvensen av legemidlet kan variere, avhengig av de individuelle karakteristika av organismen. Diflucan er vanligvis foreskrevet for å være vert to ganger om dagen i tre dager og deretter en kapsel på den første dagen i menstruasjonssyklusen for 6-12 måneder.
   Diflucan - et effektivt verktøy, imidlertid, og før du bruker noen legemidlet før bruk bør konsultere en spesialist. Symptomene på mange sykdommer vil, og du kan ta så candidiasis noen annen betennelse. Også, ikke glem om kontraindikasjoner - Diflucan skal ikke brukes i alderen mindre enn 18 og eldre enn 65 år, nyresystemet sykdommer etc. - Kort sagt, bare en ekspert kan med sikkerhet om dette verktøyet er riktig for deg eller ikke. Vellykket behandling!  
Яндекс.Метрика