Hvordan fjerne fett på knærne?
 Dannelsen av fettavleiringer på knærne - et reelt problem for mange kvinner. Selvfølgelig trenger jentene ikke ønsker å gi opp elegante kjoler. Men spektakulære skjørt, korte kjoler og shorts er utilgjengelige når føttene ser dårlig, er skjemmende silhuett! Hvorfor dannes de ekle "poser" ovenfor kneet som avtale med dem? Først av alt er det viktig å begynne å ta forebyggende tiltak. Nyttig til moderat diett, definitivt trenger å bestemme for seg det nødvendige minimum fysisk aktivitet er nødvendig og spesielle øvelser for å støtte føttene i god stand. Flott hvis du kan finne ut hva som forårsaket dannelsen av fett på kne. Det er mulig at du gikk ned i vekt, spise riktig, eller du har en stillesittende jobb. Skadelig måtte flytte fort fett begynner å bli deponert på beina, hvis du spiser mye fet, stivelsesholdige matvarer, søt. Og noen ganger over knærne er ikke fett, og hevelse. Vann samler oftest på grunn av feil behandling. Det anbefales ikke å drikke før du går til sengs, spise minst tre timer før sengetid. Du må vite hvordan du fjerner fettet på knærne, fikse resultatet? Husk alle hemmelighetene i vakre ben, wraps kroppen oppskrifter og trening, ta dine måltider balansert. Deretter fettet forsvinne over knærne, ben vil se flott ut!
 Hemmeligheter vakre ben. Vi tar forebyggende tiltak
 For å starte, kan du prøve å finne ut hva som gjenspeiler dårlig på føttene. Ta forebyggende tiltak, ellers trening, kosthold og wrap fortsatt ikke bidra til å takle fettet på knærne.
 Diet. Analyser menyen. Fett kan starte på knærne form av metabolske forstyrrelser. Også folk ikke alltid merke til de få vekt. Og over kneet fett vises først. Det er viktig å følge riktig modus. Kuttet ned til et minimum av fett, mel, sukkerholdige matvarer, konditorvarer. Du kan frafalle rundstykker, smør, fete kjøtt og fisk. Trekker olivenolje, magert kjøtt og meieriprodukter lite fett.
 Drikke. Du må ta hensyn til din drink. Mange drikker for mye kaffe, sterk te, en drink erstatte kveldsmåltider, drikke vann rett før sengetid. Dette dårlig påvirker stoffskiftet, provoserer ikke bare opphopning av fett på kne, men dannelsen av ødem. De ser også veldig dårlig. Du trenger å drikke mer mineralvann, grønn te, avvise sterk kaffe. Drikke bør vare i 25-3 timer før sengetid.
 Kroppsstilling. Noen ganger fett samler seg over kneet på grunn av det faktum at en kvinne liker å sitte i lange perioder i en fast stilling. Tenk på hvordan du brukte til å lese, se på TV, chatte med venner. Du har ikke en favoritt kroppsstilling der du er timer? Vi må forlate gamle vaner, lære å endre holdning regelmessig. Dette vil ikke bare hindre opphopning av fett, hevelse i knærne, men også positivt påvirke blodsirkulasjonen.
Hvordan fjerne fett på knærne?

 Livsstil. Det virkelige problemet for alle som sliter med kroppsfett - stillesittende arbeid. Selvfølgelig, for å finne et nytt sted og forlate sitt tradisjonelle kontor på grunn av stygge fett dannet bein og ingen vil. Men for å takle de vanskelighetene også nødvendig. Du trenger for å utvikle sitt eget system av øvelser for stillesittende arbeid, gjøre dem hver dag. Noen eksempler på effektive leksjoner er gitt nedenfor.
 Mangel på fysisk aktivitet. Noen ganger kvinner involvert i sport, men bare en viss type. Som et resultat av utvikling av noen muskelgrupper, mens andre fortsetter å "sove". Men folk snakker om en sunn livsstil. Endre din tilnærming til idrett, fysisk aktivitet. Små øvelser som kan gjøres alltid. Nesten alle muskelgrupper positivt påvirke navigasjon. Utmerket hvis du zapyshetes bassenget. Vi må ofte gå, ri heisen til å stoppe, villig til å klatre og stige ned trappa senere. På de utvendige ben vil bli påvirket positivt.
 Vurdere alle anbefalingene når du begynner å slåss om fete knærne. Da vil du se resultater raskere og være i stand til å fikse dem.
 Funksjonsmenyen. Bli kvitt fettet på knærne
 Husker noen nyanser at maten ikke blir provosert dannelsen av nye fettlagre på knærne.
 1.  Mindre salt. Prøv mindre salt retter. Tilsette salt binder vann vi fett i kroppen. Selvfølgelig forlate salt ikke trenger også, men må begrense bruken.
  Hvordan fjerne fett på knærne?

   Mindre enn fett. Bør spise mindre fett. Husk at selv velsmakende stekt hud av "diett" kylling i stand til å utløse avleiring av fett. Det er deilig, men skadelig.
   Mat om kvelden. Hvis du trenger en matbit før sengetid, velger lav-fett yoghurt uten tilsetningsstoffer, enkel yoghurt. Du vil bli fornøyd, men fett er dannet over knærne.
   Grønnsaker. Utmerket hvis du spiser mer grønnsaker. De bør være dampet, spise rå. Du trenger gulrøtter, kål, tomater, agurker.
   Bær. Inkludere i meny stikkelsbær og blåbær. De bidrar også til å takle fettet på knærne.
   Følg gitt diett, prøv å ikke spise om natten og ikke å forårsake avleiring av fett.
   Envelopment
   Stor kamp mot fett på knærne effektive wraps. Merk: Når du har gjort wraps, er det best å gå. Så fett fra knærne vil trolig være raskt degradert.
   Alger. I spesialforretninger kan du enkelt finne de spesifikke komposisjoner av alger. De er laget for å brytes hjemme. Du må først grundig vaske føttene, damp dem og deretter sette på problemområdene på knærne alge komposisjon. Nøyaktig og ganske tett med plastfolie vikle beina, kan toppen vikle kneet vev. Lyd med kompresser for 30-40 minutter.
   Kål. Ta en enkel kål finhakk den og deretter helle fett yoghurt. Når du tok et bad, kan rasparyly føtter føre den resulterende masken på fett over knærne. Problem steder bør være innpakket med folie og la stå i 50 minutter.
   Med. Veldig effektivt honning wrap. Vi trenger å ta noen spiseskjeer honning, legg kuben av smør. Blandingen ble satt på hevelse i knærne og pakk disse stedene film. Deretter vikle stoffet på fote igjen, vel fikse det. Med denne wrap kan ikke gå. Bare legge seg ned i 30 minutter.
   Blåleire. Clay er bedre å kjøpe på apoteket. Det må fortynnes som anvist, og deretter sette struktur på problemområder. Du må først etappe wrap film, så de trenger å trappe ull sjal. Denne fremgangsmåten er svært effektiv.
   Alternative forskjellige maske wraps, gjennomføre prosedyrer hver dag.
   Trening for å bekjempe fett på knærne
   Først, la oss huske aksiom for å bli kvitt noen fettvev - de er lokale, og brent sakte i kroppen. Kanskje hvis du er bekymret fett på kne, så har du de andre problemområder. Derfor bør grunnlag av øvelsen være energikrevende aerob aktivitet: løping, turgåing, svømming, sykling, ski eller inline skating, dans.
   Å legge til sine trenger spesielle øvelser. Noen av dem kan du utføre selv mens du sitter i en stol.
  1.  Når du sitter på en stol, bare trekke benet fremover og hold dem slik. Utføre hver øvelse 10-15 ganger på rad.
    Du kan heve bena bøyd i knærne. Sett dem én etter én, forlater vinkel bøy i knærne 90 grader.
    Følg sirkulære bevegelser fanget når du sitter på en stol og føttene på gulvet.
    Ligg på ryggen. Sette knærne bøyd ben av gangen, og deretter trekke dem frem og forsiktig lavere.
    Sitte på fanget mitt. Hendene skal ta tilbake å lene seg på dem. Merkelig hele kroppen tilbake, begynner forsiktig rette ben på en gang, trekke dem fremover, og deretter kastet. Prøv å opprettholde en god balanse når man sitter på ett kne, lener seg ikke tilbake for mye og alltid helle på hånden. Øvelsen krever ekstrem konsentrasjon av oppmerksomhet.
    Sitt på knærne og rette ryggen. Forsiktig lener hele kroppen tilbake. Når du har forvillet seg maksimalt, sikker holdning i noen sekunder. Øvelsen skal utføres 20-25 ganger.
    Det bør også være mer sannsynlig å hoppe tau, gjør lunges og beveger seg nedover. Når du begynner å handle omfattende fett på kne nødvendigvis forsvinne!  
Hvordan å sove, til å sove?
 Søvn - en helse og glede i en flaske ", som koster ingenting, men er veldig mye verdsatt. Og dette er akkurat hva de fleste av oss vanligvis mangler. Hvor mange ganger har vi sagt drømmende, "Her kommer helgen - og jeg endelig vysplyusya! "Eller" på ferie og vil bare gjøre det for å sove ". Vanligvis disse planene er ledsaget av klager om det ønsket ferietid er ikke om minner og hvordan i barnehage i et rolig time søvn ikke vil, men nå Men det faktum at søvn på lager eller etter en lang tidsforskyvning "mangel på søvn" er umulig. Kreftene det - hvile, kroppen trenger hver dag, og han er ikke enig om å utsette den til senere. Ellers, som du sikkert lagt merke til, vitalitet sakte synker, optimisme er falming, og med det - og arbeidskraft iver og annen aktivitet. For å hindre tap av styrke, må du lære å være fornøyd med tiden søvn, kan vi få en regelmessig basis, ikke bare i visse perioder av helligdager og ferier. Dette er mulig hvis lære å sove. 
 Hva er det skikkelig søvn? Struktur søvn
 Riktig ikke sove eller undervise på skolen eller i de barnehagene der det er mulighet. Og det ville ikke skade et barn til å forklare hvor viktig en god hvile for kroppen, og innprente ferdigheter av sunn søvn. Dette kan på sikt bidra til voksne produktivt arbeid og opprettholde helse generelt lykkes i livet. Heldigvis forstå betydningen av søvn ledet forskerne til å skape et spesielt område av ekspertise - somnolohyy - som ligger i skjæringspunktet mellom medisin og psykologi. Bevæpnet med erfaring innen nevrovitenskap, utviklet somnolohy sine egne verktøy og metoder i søvn - polysomnohrafyyu. Med den kan du få informasjon om fremdriften av pasientens søvn: antall og varighet av sine faser. Ifølge teorien søvn faser følger etter hverandre i rekkefølge:
Hvordan å sove, til å sove?

 Den første fasen av søvn - det er bokstavelig talt grensen mellom våkenhet og søvn, når øynene klistrer seg sammen, kroppen avslappet, og tankene flyte langsomt og nesten fast. Det var i løpet av denne korte perioden mange som besøker merkelige ideer og innsikter som senere glemt, men våkner opp og skrive dem pleier styrke og ønsker å sove lenger. Den første fasen av søvnen varer fra 5 til 10 minutter.
 Den andre fasen av søvn - under hennes musklene slappe helt av, pusten blir lik, bremser hjertefrekvens. Selv kroppstemperaturen er litt redusert. Den andre fasen av søvn i gjennomsnitt varer i ca 20 minutter.
 Den tredje fasen av søvn - enda mer dyptgripende, såkalt "slow" søvn. Denne perioden er 40 til 50% av total søvntid. Danny energi fylt hovedsakelig på dette stadiet av søvnen.
 Den fjerde etappen av søvn - den dypeste og "mørke". Det er på dette stadiet en person drømmer. Under den fjerde etappen av søvn mest vanskelig å våkne, men hans underbevissthet manifesterer seg i sin helhet - å snakke i søvne, barn enurese og marerittaktige drømmer, søvngjengeri registrert under den fjerde etappen av søvn. Nesten ingenting av hva som skjedde og / eller drøm under den fjerde etappen av søvn, bortsett fragmenter av drømmer mest levende emosjonelle farge, ikke person husker ikke etter å ha våknet.
 Den tredje og fjerde stadier av søvn varer vanligvis opptil en time til 45 minutter. Etter dem sovende hjernen tilbake til den andre fasen av søvnen, og etter det - bokstavelig talt fem minutter - igjen toppen. Intervallet fra det første trinn til å vende tilbake til det som kalles hvilesyklus. Å sove, trenger en person, som normalt er fem slike sykluser. De er ofte forbundet med et felles navn - langsom søvn. Men mellom sykluser av langsom søvn "fit" en annen periode studert nylig. Han kalte REM søvn og har grunnleggende forskjeller fra søvn, som forekommer i alle fire faser av treg. En mann som er i en fase av REM-søvn, som urørlig og avslappet. Øynene hans var lukket, men øyeepler under øyelokk utføre raske bevegelser og hjerneaktiviteten er nesten den samme som under våkenhet. Under mottatt REM søvn bevissthetsprosesser informasjon dagen, kommuniserer den med det ubevisste, skaper drømmer. Hvis folk våkne opp på denne tiden - han kan huske i detalj og fortelle sin drøm. Etter oppstår REM søvn neste syklus av langsom søvn. 
Hvordan å sove, til å sove?
 Oppvåkning fra dvale i en spesiell fase annerledes påvirker psyken og fysisk velvære. Det antas at dette påvirker kvaliteten på søvnen mer enn sin totale lengde. Så våkne opp (eller vekket) under REM søvn vil føle deg mye mer glad enn han som hevet sengen da han var på en av de stadier av langsom søvn. Anvende denne informasjonen i praksis er ikke så lett, men du kan - hvis du fokuserer på at langsom søvn varer i gjennomsnitt ca to timer (110-120 minutter) og raske - ca 15-20 minutter. Videre bør disse dataene sammenlignes med den tiden du har en drøm og gjennom aritmetiske beregninger for å beregne, for en tid satt alarmen slik det fungerte når du er sannsynlig å være i den fasen av REM søvn. For enkelhets skyld har noen modeller av elektroniske alarmer og applikasjoner for smarttelefoner innebygd en slik "kalkulator".
 Selv om fokuset på disse beregningene kan, selvfølgelig, omtrent. Selv om, i henhold til gjennomsnittstall, ligger du i sengen på 22:00 og føre alarmen for 5 am, er det ingen garanti at du ordentlig vyspitsya. Ikke alltid sove i et ideelt miljø. For det første trenger du ikke sovner raskt på 22.00. Deretter, avhengig av ditt nivå av tretthet kan variere lengden på hver fase av søvn i løpet av få minutter. Til slutt, kroppen og livet omstendigheter er forskjellige, og alle som direkte eller indirekte påvirke kvaliteten og kvantiteten på søvn du trenger. Hva, foruten struktur påvirker kvaliteten på søvn? Somnolohy en tendens til å fokusere på følgende faktorer:
 1.  Søvn - Det er den tiden når du går i dvale. Menneskekroppen er innstilt til visse døgnrytme, og deres brudd alltid fører til en ubalanse. Spesielt er det mørke utformet for å sove og lys - for aktiv våkenhet. Det er vanligvis vanskelig å følge folk som arbeidsplan innebærer nattskift, men alle andre bør normalisere din ferie planen. Dette er tilfelle når helt rett banal setning: "en time søvn før midnatt er tre timer med søvn etter det." I moderne vri høres det enda klarere: "bør ikke gå til sengs på samme dag som må stå opp." Generelt, til å sove, gå til sengs helst 10 eller 23:00.
   Søvn Varighet - Dette kriteriet vi diskuterte når de beskriver strukturen i søvn, men jeg ønsker å legge til noen få ord. Først anta at du ikke ønsker å bry vыschytыvanyem faser av søvn - i dette tilfellet, guidet av det faktum at hver dag kroppen får minst 7 timers søvn. Sekund, mangel på natt søvn kan delvis kompensere ettermiddagen - dette prinsippet har lenge vært brukt av sørlige folk i hvis kultur er en tradisjon for siesta. Så hvis søvn "one-stop" ikke fungerer, ikke nekte deg selv fange opp ved enhver anledning.
  Hvordan å sove, til å sove?

   Ikke under søvn - Kropps posisjon påvirker funksjon av indre organer, blodsirkulasjonen og i hvilken helsetilstand du våkner opp. Sove på ryggen anses nøytral og optimal posisjon, slik at ryggraden og lemmer slappe av. Noen kirurger råder pasienter til å sove på magen for å lindre ryggsmerter. Men ikke gastroenterologer ikke støtte dem. Sove på hver side i fosterstilling eller vyprostavshys kan hindre pusting og komprimerer blodkar. Men den sovende mannen ikke bare kontrollerer sin holdning, men også endre det flere ganger under søvn. Så ta den stillingen som er praktisk for deg - vanligvis taktikk inkluderende holdning til kroppen din alltid begrunnes.
   Sted å sove - Et soverom, en seng, og mer presist - sengen. Hvis det er et valg, planlegge soverom vinduer i en stille bakgård, ikke den travle gaten. La det være liten, men koselig og komfortabel plass for deg personlig. Som for sola, klatrer deretter stort sett munter morgen østlig orientering av vinduer, mens kveldene vil være lettere å sove, og i morgen - våkne opp med daggry. En rekke moderne møbler og madrasser kan ikke gi konkrete råd - men likevel prøve å møbler hadde høyttalere og solide elementer var ganske brede og madrass knirker og ikke godt vedlikeholdt kroppen. Hvis du elsker høy til lav pute vil være så vanskelig å sove, selv om legene enstemmig anbefalt å bruke en liten, flat eller til og med sove uten pute. Unngå sengetøy med syntetisk og / eller glatte tekstiler. Glatt sateng bra for intime spill, men absolutt ikke egnet for å sove.
   Andre vilkår - Din humør, helse og familievennlig atmosfære, og en diett, temperatur, graden av tretthet og selv indirekte relatert til deg som har skjedd i løpet av dagen. All denne informasjonen din kropp og hjernen mottar, behandler og reagerer på dem. Enda viktigere, du sove en eller to av den andre personen. Selv kjæledyr som har kommet for å ta en lur under dine fat, påvirker hvor godt du vyspitsya.
   Vilkår for søvn, søvn hjelp
   Ifølge somnoloham, psykologer, terapeuter og bare folk som bryr relatert til deres helse, til å sove, er det nødvendig å organisere ikke bare sove, men plasserer forhold og innledende forberedelser til rekreasjon. Ikke altfor mange forhold? Ikke i det hele tatt, spesielt når man tenker på at den gjennomsnittlige jordboer holdt drøm '20 60. Også ta alle omstendigheter i full overensstemmelse med requirements're fortsatt usannsynlig. Derfor tilbyr vi en eksemplarisk diagram over hvordan å sove, til å sove, og i hvilken grad det følger - du bestemmer:
  1.  Ikke drikker store mengder kaffe, svart te og andre energidrikker i løpet av dagen og kvelden til å klype bruken til et minimum og bør erstattes av grønn te, brygget ikke vanskelig.
    Spis minst 2-3 timer før sengetid. Til middag kan du lett mat: grønnsaker, en liten mengde frukt og / eller melkeprodukter. Bedtime kan drikke et glass varm melk eller yoghurt ved romtemperatur.
   Hvordan å sove, til å sove?

    Ta en kort spasertur etter middag - bare 15-20 minutter brukt utendørs i rolig gange. Hvis du ikke kan gå ut - vente på balkongen eller i nærheten av et åpent vindu.
    Lufte på soverommet i minst en halv time før sengetid. Ikke lukk vinduet om natten, eller i det minste la vinduet åpent.
    Før du går til sengs bør ikke se filmer og TV-programmer med intens historie, pressemeldinger og andre informasjonskilder som kan forstyrre din oppmerksomhet. Bedre lese noen få sider av en god bok og / eller høre fin myk musikk.
    Varmt, men ikke varmt bad før sengetid hjelper slappe av og bidrar til den raske sovne. En varm dusj vasker barnehage, åpner porene, bidrar til å rense huden og puste under søvn.
    Kvinner alltid fjerne makeup og bruke fuktighetskrem. Jo tidligere du gjør - jo bedre for huden, men gå til sengs med restene av makeup på hennes ansikt og kropp er strengt forbudt.
    Temperaturen i soverommet bør ikke overstige 18 til 22 ° C. I slike tilfeller trenger du ikke fryse, men tillate kroppen til å slappe av. Hvis du blir kald - skjul, men la hodet i den kjølige.
    Det antas at nyttig bare å sove naken. Hvis du ligger i sengen naken du kan ikke vane eller andre omstendigheter, endres over natten i en lys-fri, men du relevante pyjamas eller undertøy laget av naturlig materiale.
    I sengen, gjør deg komfortabel og ta din blind. Ligge i stillhet og tenke på hva som gjør deg behagelig følelser. Hvis du ikke gir et forstyrrende tanker sving, prøv å la dem minst til neste morgen. Mange enkle øvelsen hjelper: sengetid mentalt be om tilgivelse fra hele familien.
    Som for sovepiller, så nekte deg fra å ta det, trenger vi ikke trene, fordi slike ting disponerer en lege. Men husk at noen psykofarmaka - det være seg narkotika, kosttilskudd eller drikker gir bare en midlertidig effekt, som truer med effekten av "rebound". Før de kan lett bli brukt så mye at snart klare seg uten det ville være umulig. Det bør falle i avhengighet av narkotika når du kan normalisere søvnen naturlig måte? Dessuten er det en av de mest naturlige, nødvendige og trivelige forhold. Og for å sove, svært få følger tyngende men effektive regler. Vi ønsker du mestrer dem grundig hver kveld for å se søte fredelige drømmer og våkne opp om morgenen i godt humør og med fornyet styrke!  
Яндекс.Метрика