Hvordan fjerne en føflekk på ansiktet ditt?
 Føflekker har alle - som har mer, noen i mindre mengder. Og de er også på kroppen individuelt. Derfor, noen søt liten føflekk som ligger et sted i et bortgjemt sted, du kan til og med misunnelse: en mann i livet er preget av en unik funksjon. Men det hender at en føflekk ikke er så mye innredet som ubehag leverer - fysisk og / eller psykisk. Mest opptatt av føflekker som ligger i en synlig posisjon, og spesielt - i ansiktet. Selv om dette kan være en krydret muldvarp individuell funksjon - tror minst supermodell Cindy Crawford, som skylder sin unike sjarm er en føflekk på leppe. Men hvis føflekken din du har en tendens til å tenke på dekorasjon - du kan slette den. Moderne medisin kan du fjerne en føflekk på ansiktet ditt uten arr, men det er behov for å ta hensyn til flere nyanser. Typer føflekker og deres potensiell fare
 Små føflekker og føflekker større - et fenomen av det samme. Leger kalt mol begrepet "nevus" og forklare deres eksistens akkumulering av pigment i huden. Og melanin akkumuleres gradvis - som i de fleste nyfødte ingen mol, og det er omtrent etter 10 år. Kanskje føflekker hos barn bare så små at det er vanskelig å se. Men, uansett, føflekken som forblir i kroppen vår for livet, det er og / eller er merkbar i ungdomsårene under påvirkning av kjønnshormoner. Jeg er fortsatt avhengig av hormonnivåene. Derfor, svangerskap, fødsel, og andre restrukturering ofte endre mengde, farge og form av føflekker. For eksempel kan en gang lyset muldvarp bli nesten svart. Og kjøtt føflekker er også ingen grenser - ikke bare i ansiktet og kroppen, men også slimhinner, selv språk. Selv om den relative sammenligning plassering forskere har konkludert med at føflekker i ansiktet ditt er alltid større enn i andre områder av huden. 
 Den er basert på tilstanden i kroppen føflekker blir deres største faren. Dommer: alltid nervøs med ustabilitet er ikke helt forutsigbare konsekvenser. Den vanligste tilfellet - transformasjonen av innfødte flekker i ondartet svulst. Og, selv om selv føflekker, spesielt medfødte ikke representere en trussel, deres atferd avhenger av flere faktorer:
 1.  Tidspunktet for forekomst føflekker. Føflekk, som vi ble født, sjelden levere bekymring. Denne misdannelse huden blir fast og selv usynlig for oss selv og de som ofte ser oss.
   Størrelsen er større risiko er direkte proporsjonal med sin gjenfødelse. Grovt beskrevet tre kategorier av mol i størrelse: små (ca. 05 til 15 cm i diameter), middels (diameter i området fra 15 til 10 cm) og store (diameter mindre enn 10 cm). Sannsynligheten for malignitet for store mol er 50%.
   Form føflekker kan indirekte foreslå sannsynligheten for risiko: helt flat og lett konveks vanligvis ikke farlig. Men jo mer som en mol vorte og jo mer den befinner seg over overflaten av huden, - slik at det er farlig.
   Beliggenhet føflekker på kroppen kan også føre sin degenerasjon hvis det er ofte mekanisk irritasjon. Dette gjelder generelt for føflekker, ubehagelig plassert på albuen, armhulen, en hyppig kollisjon med klær, sko etc.
   Virkningen av miljøet på føflekken kan utløse sin utvikling, ikke mindre enn de interne prosessene i kroppen. Og de viktigste risikofaktorene - en solens ultrafiolette stråling og / eller solarium og skader (krasj, termiske og kjemiske brannsår, etc.).
   Føflekker i ansiktet - en av de mest "risikabelt". De er åpne for direkte sollys er mer sannsynlig å nevi, og vil ikke røre henne ansikt iboende til mange mennesker. For ikke å nevne at føflekker i ansiktet ditt, i prinsippet, mer enn i andre deler av kroppen, og dermed sannsynligheten for deres degenerasjon enda mer bare som en prosentandel. Men noen bærere føflekker i ansiktet foretrekker å ikke vente for alarm eller kroppen ikke tenker om dem og om sitt utseende. Fra føflekken, selv godartet, som søker å bli kvitt hvis det virker uestetisk og irriterende ved det faktum av sin eksistens. For å forstå dette ønsket er ikke vanskelig - men følg det er ikke alltid mulig.
   Hva fødselsmerker kan og bør slettes?
  Hvordan fjerne en føflekk på ansiktet ditt?
   Føflekker i ansiktet, som i noe annet sted, med mindre det er absolutt nødvendig, er det bedre å ikke bry. Som de sier, ikke våkner katastrofe, mens den sover rolig. Og hvis årsaken til at du ønsker å fjerne en føflekk, var bare ønsket om ekstern perfeksjon - det er bedre å igjen tenke over hans avgjørelse. Intervensjoner i dette sensitive system, som er hver føflekk, selv i fravær av primære årsaken til bekymring kan slå ubehagelige konsekvenser. En annen ting - hvis føflekken begynte å føre til at du noen mistanker til å endre sin status. Da er det nødvendig å være spesielt oppmerksom og i alle fall ikke ignorere disse symptomene:
   Utseendet til en ny mol i voksen;
   mol vekst i bredde og høyde;
   forvrengning av føflekker (asymmetrisk kontur, ny form);
   endre overflaten av føflekken (glanset eller vice versa var grovt);
   endre fargen på føflekken (mørkere utseende vaskulær mønster, etc.);
   håravfall hvis de vokste opp i rodymtsi;
   dannelsen av skorper, peeling, blemmer;
   føflekk eller hud betennelse rundt det;
   blødning, forekomsten morgen morgen;
   forsegle eller oppmykning av huden på stedet av føflekken.
   Noen av disse fenomenene, og enda mer enn én - en grunn til å umiddelbart ta kontakt med en hudlege, men snarere til en smal spesialist, hudlege onkolog. Bare han kan si sikkert (og da - bare med en andel på tillatte feil) hvor farlig kirurgi og hvilke resultater du kan forvente fra kirurgi for å fjerne føflekker. I dag er dette informasjon som er innhentet ved hjelp av histologiske (celle) forsknings føflekker. For ham, er mol vevsprøve tatt, som deretter utsettes for laboratorieundersøkelse. Den samme studien kan ta stilling til behov og måter å fjerne føflekker. Dermed diagnose og klargjøring er brorparten av all føflekk fjerningen.
   Metoder for fjerning av føflekker i ansiktet ditt
   Det er strengt forbudt å prøve å bli kvitt føflekker hjemme, alene eller under tilsyn av "erfarne" venner. Selv om din kjære bestemor sier at som en ung mann med hendene sette en føflekk på ansiktet hans, og deretter her i 80 år som bor lykkelig og sunt - gjør ingen feil artisanal metoder. Fjerne føflekker klinikken vil koste deg mer økonomisk, men ingen økonomi kan ikke gjenopprette helse. Spesielt når det gjelder å fjerne føflekker i ansiktet. I moderne medisin disposisjon en rekke teknikker fjerne føflekker. Bare en erfaren spesialist vil kunne velge den som vil være mest egnet og fest det i ditt tilfelle:
  1.  Tradisjonell kirurgi Klassisk operasjonsmetode, som fremdeles benyttes for å fjerne (kuttet med en skalpell) store og rotfestede mol. Hvis histologisk undersøkelse bekreftet onkologi, så mest sannsynlig er det legen foreskrive denne teknikken. Samtidig er dens ulemper kirurgi, ofte etter at den ble arr som ikke er ønskelig på ansiktet. Etter operasjonen, bør det være av rehabiliteringsperioden med spesiell omsorg morgenen, resterende på plass føflekker.
   Hvordan fjerne en føflekk på ansiktet ditt?

    Cryodestruction Enkelt sagt: fryse føflekken ved hjelp av flytende nitrogen. Det behandlede stoffet, slik zischulyuyetsya og tørker til å danne en skorpe, som omfatter utvikling av ny frisk hud. Dette cryodestruction fordel: ingen sår som krever spesiell omsorg. På samme tid, og denne metode har sine ulemper: frysing kan ikke bare ta en mol, men huden ved siden av det. Også, noen ganger er det nødvendig å re prosedyre fordi det ikke alltid er vellykket første gang.
    Laserstrålen fjerne små føflekker ubemerket. Det penetrerer huden til ønsket dybde og påvirker strengt begrenset område av vev uten å påvirke den rundt føflekken. Men etter laser mole fjerning medium eller stor føflekk ofte bli igjen på huden, blir det fargeløs hvor intervensjon ble utført.
    Electrocoagulation - En høy temperatur innvirkning muldvarp elektrisk utladning. Vanligvis tildelt når trans føflekker og mistenkt onkologi. Mole fjernet av electrocautery, sendt til biopsi (undersøkelse for patologiske forandringer av celler). I stedet for den gamle muldvarp hud er et lite arr, som ikke er på ansiktet ditt.
    Radiosurgery - De mest moderne metode for å fjerne mol, som kombinerer fordelene og ulempene ved tidligere i betraktning. Så fjerne føflekk på ansiktet hans ingen spor av det beste den kan. Spesialutstyr kan for diameteren på føflekken og nesten ikke skader omkringliggende vev, og skorpe på den tidligere eiendommen til føflekken er beskyttende for å fullføre healing. Arr etter fjerning sin gjenstår, og mole om nødvendig, kan undersøkes med tanke på patologi.
    Fjerning av føflekker - en prosedyre svært alvorlig problem og plasseringen av føflekker i ansiktet bare forsterker behovet for grundig tilnærming. Derfor, hvis du ikke er sikker på at du ikke kan leve med en føflekk på ansiktet hans, avstå fra avgjørende handling. Og ikke glem at fjerne føflekk på ansiktet hans - er bare halve kampen. Etter dette observasjonsperiode etterfulgt av et sted hvor det var en muldvarp. I noen tilfeller, fortsetter det skal vises pigmentering, og prosessen med å fjerne mol strukket på ubestemt tid. Kun nøye planlagt, gir effektiv tilnærming god sjanse for at etter kurset av behandling av føflekker i ansiktet ditt vil være over.  
Яндекс.Метрика