Hva å drikke med tørr hoste?
 Som en av de mest slående trekk ved forkjølelse, er hoste forårsaket av en refleks reaksjon som skyldes reseptor irritasjon i luftveiene, fjerner fra bronkial slim akkumulert der.
 I motsetning til produktiv, våt hoste, noe som letter pasientens tilstand og fremmer rask utvinning, heller tørr type yzmuchyvaet pasient uten å la sputum ottorhnutsya, til tross for de desperate angrep.
 Men det er i seg selv en lang tørr hoste en trussel mot menneskers helse, oppkast, slimhinner ruptur eller pneumothorax - dette er en ufullstendig liste over komplikasjoner provosert av dette ubehagelig symptom.
 Hva narkotika bør brukes med tørr hoste?
 For å gjøre en våt hoste, og tvang ham til å avvise de mest produktive akkumulert slim i lungene og halsen irritasjon slukke shell, leger bruker narkotika tre forskjellige typer:
 1. mucolytics. Med evnen til å gjøre mer væske og slim celle, mukolytiske medikamenter ro forbedre pasientens evne til å hoste, noe som øker fleksibiliteten og utvidelser av alveolene. Den mest kjente er mucolytics ambroxol, bromhekys, narkotika tsysteynovoy gruppe.
 2. Sekremotornыe betyr å forbedre utslipp av viskøse bronkial sekret og dermed bidra til en mer enkel og grundig rengjøring av luftveiene. Lakris rotvekster, natriumbikarbonat, natrium iodide og kalium representerer denne gruppen av legemidler.
 3. Hvis resultatet er en tørr hoste hoste irritasjon tenketank og er ikke forbundet med øvre luftveisinfeksjoner, bedre medisiner i dette tilfellet er antitussiver eller narkotika kombinert handling. Preparater tusupreks, sedotussyn ofte brukes i behandling av sykdommer slik som kikhoste.
 Tar medisiner kombinasjoner Hoste og aldri en gang brukt hostestillende og slimløsende midler, som er nøytraliser hverandre.
 Personer hostestillende midler
 Drikk med tørr hoste mer væske - det er en annen helt ufarlig og testet rette for år tykkere sekret. Alkalisk mineralvann, oppvarmet til romtemperatur, eller i en spesiell blanding av melk og soda med tillegg av smør, langsomt nipper full, reduserer de totale vannbalansen og patologiske sekreter tillater lett separeres.
 Varm urtete og urteteer er forberedt, som kan kjøpes på apoteket, perfekt takle oppmykning av slimhinnene og øke produktiviteten hoste. En tykk våt damp stiger fra kopp flavored drikke, tjene som en slags innånding akselererer utvinning.
 Til slutt vil jeg gjerne minne deg på at noen hoste - er ikke en sykdom i sin rene form, og ett av symptomene på patologiske tilstander. Derfor, til tross for et stort utvalg av alle typer verktøy du kan drikke når du hoster, ville det være bedre hvis du fore terapeutiske intervensjoner utdannet. Bare ham styrke til å nøyaktig identifisere natur hoste, og deretter velge den mest effektive behandlingen.  
Hvordan å behandle en kald på leppene?
 Chill på leppene, må kroppen vår herpes virus som lever i kroppen 95% av verdens befolkning. I de fleste tilfeller er midlet i en passiv tilstand, godt styrt av det humane immunforsvaret. Men ofte under påvirkning av hypotermi eller generell nedgang i vitalitet, manifesterer herpes selv puzыrchatыmy smertefulle utslett, lokalyzyruyuschymysya vanligvis på leppene til pasienten.
 Dessverre kan ikke moderne medisin aldri slå kaldt på leppene, fordi herpesvirus er innleiret i cellene i det menneskelige legeme ved gen-nivå og vil aldri gitt vertsorganisme.
 Til tross for dyp penetrasjon av patogener, kan situasjonen ikke kalles dårlig, fordi til tross for at herpes ikke kan fjernes helt fra kroppen bekjempe det mulig og nødvendig, noe som betyr at det finnes dusinvis av vellykkede oppskrifter, hvordan å behandle en kald på leppene.
 Salver for kaldt på leppene
 Det beste middel for slike utslett salve moderne medisin mener om herpes viruset har på lokal påvirkning.
 I motsetning til piller som virker på kroppen som en helhet, salver har en rekke fordeler som øker deres effektiv bruk:
 - Fungerende målbevisst til betennelse, betyr mild doseringsform ikke laste på interne systemer i menneskekroppen. Leveren og nyrene vil uunngåelig må tilpasse forfall produkter av noen medikamenter, eller slitasje på faste medisiner;
 - Nøytralisere viruset, skaper salve en beroligende mykgjørende nettstedet utslett kokong, isolere viruset blokkerer agent og dens distribusjon;
 - En person psykologisk lettere å tro at det vil hjelpe legemiddel som brukes i umiddelbar nærhet til antennelseskilder.
 De fleste forkjølelse salver har en aktiv antivirus natur, kombinert med tilstedeværelsen av å dempe og gjenopprette elementer er utformet for å ta vare på skadet hud sykdommer.
 Antiviral komponent representert i masse stoffer valaciklovir, Acyclovir eller ekstrakter av ulike homøopatiske midler. Mykgjøre huden oppstår med tradisjonell glyserol eller propylenglykol.
 Folk rettsmidler for kaldt på leppene
Hvordan å behandle en kald på leppene?
 1. Enkelt brus, som er på kjøkkenet i hver familie er, det viser seg, en av de mest vanlige og effektive måter å bekjempe kulden. For maksimal effekt i varm brus løsning dyppet bomullspinne, som deretter brukes på leppene.
 2. Virkningen av både lave og høye temperaturer også skadelig for viruset. Classic folk oppskrift antyder bekjempe forkjølelse vesikkel vedlegg til kobber skje tidligere senket den maksimale varm te. For de som ikke har råd til å lide en mulig brenne, kan jeg foreslå å gjøre det berørte området isposer, pre-pakket is i en klut og feste den til leppe i 7-10 minutter.
 3. Akutt hvitløk tortilla, takket flyktige, som finnes i hvitløk, perfekt takle den lumske virus. Fedd hvitløk bør nøye strekke, pakk i cheesecloth og søke om refusjon til leppe. Du kan imidlertid bare gni det berørte området kuttet en bit av hvitløk.
 4. stenket blemmer på leppene vanlig bordsalt, du ikke bare ikke la noen sjanse herpes, men perfekt renne hud kupyruya ny betennelse.
 5. I henhold til de eldre, utmerket effektivitet har en annen naturlig antiviralt middel - svovel akkumuleres i ørene. Ta ut litt sekret med en bomullspinne, børste forsiktig hennes utslett. Ifølge øyenvitner, 2-4 prosedyrer er nok til å glemme den kalde-utslett.
 6. Plivochky inne dekket egget, så folk er i stand til å beseire sykdommen. Fjern forsiktig skallet fra en ødelagt egg i morgen og nakleyvalas regelmessig endret til full gjenoppretting.
 7. Ferskpresset juice, grønnsaker, skjær av solhatt, ginseng kapsler og te hofter egen kropp vil overvinne sykdommen, forlater ingen sjanse for herpes viruset i kampen for helsen.  
Cyste i leveren: hvordan å behandle?
 Dannes i leveren hulrom fylt med væske, kalt en cyste. Det mest vanlige er godartet tumor, og kan ta størrelsen av tre til fire millimeter til tjuefem eller flere centimeter i volum.
 Avhengig av opprinnelsen til cyste delt inn objekter og neparazytarnymy parasittiske natur. I det første tilfellet, årsaken kavitasjon i leveren er flere varianter av bendelorm som lever i kroppen. Neparazytarnoe opprinnelse cyste er en medfødt (true) og falsk (ervervet).
 Symptomer på sykdommen
 Symptomer på sykdommen er avhengig av størrelsen på utdanning. Hvis små mengder boble mann i mange år kan leve fredelig, uvitende om sykdommen. Sammen med veksten av svulster, manifestert fullt de karakteristiske symptomer på polycystisk nyresykdom:
 - Kjedelig verkende smerter i øvre høyre kvadrant;
 - En økning i kroppsstørrelse;
 - Følelsen av fylde og tyngde i lever regionen;
 - En ubehagelig bitter smak i munnen og konstant halsbrann.
 Øker i størrelse, begynner leveren til å komprimere tilstøtende organer, som fører til smerte i peritoneum, peretysnennya blodkar, og som et resultat av hurtig tretthet og tap av styrke.
 Medfødte cyster forårsake hvorav eksperter mener patologi av fosterutvikling, symptomer i tidlig barndom. Først blir det vist i sakte fysisk utvikling av barnet, asymmetrisk økning i abdominal og tung indre blødninger forårsaket av åreknuter.
 Behandling av lever cyster
 Behandlingen begynner med en riktig diagnose ved hjelp av moderne metoder. Computertomografi av bukhule og lever ultralyd kan bidra til å avgjøre ikke bare størrelsen, men også etiologien av svulster.
 Hvis størrelsen på hulrommet er mindre enn 3 cm, leger anbefaler ikke å utnevne en spesiell godbit. Pasientene viste holde sparsom kosthold og regelmessig observert av en lege for å overvåke dynamikken i tumorvekst mulig.
 En stor, opp til 9 cm cyste krever en helt annen tilnærming. For det første vil pasienten bli tilbudt kirurgi for å fjerne blæren. Slik en farlig sykdom økt risiko for indre blødninger, utvikling av betennelse og mulig brudd.
 Hvis cyste størrelse som overstiger 10 cm svulster er gjenstand for fjerning som en fare for menneskeliv. Den største trusselen er klemme vokst cyste galleveier som kan påvirke sirkulasjonen av galle i kroppen og sterke smerter betydelig forringe livskvaliteten.
 Parasittiske cyster oppfordres også til å raskt fjernet.
 Operasjonen er utført ved hjelp av den klassiske metoden for hulrom fjerning, eller bruke mer sparsom laparoskopiske teknikker. I tilfelle av sluttstadiet svikt, truende hepatisk koma, tar legen den eneste riktige beslutningen om å holde en donor organtransplantasjon.
 Hvordan å behandle lever cyste bruker folk rettsmidler?
 Mye brukt av folk healere Marc med burdock rot og fersk juice celandine mest effektive i lever cyster er små, som et middel til å akselerere resorpsjon av svulster.
 Dessverre, i tilfelle av polycystisk progressiv og raske veksten av cyster eksisterende nasjonale oppskrifter ineffektiv.  
Яндекс.Метрика