Ikke fungerer magen - hva gjør jeg?
 Hver av oss minst en gang i sitt liv møtt med problemet med tomgang eller "lat" mage. Følelsen av smertefull ubehag og alvorlig koma ufordøyd inne, i tillegg til ubehag, er også en alvorlig trussel mot helse.
 Symptomer på mage stopper
 Når inaktiv, eller, som de sier, bak magen, besøkte pasienten en følelse av tyngde i magen, tap av appetitt og dårlig under raping ånde. Følelsen av abdominal oppblåsthet, føler at kroppen ligner en ballong, som i tilfellet med hyppige stopp magen. Mange pasienter klager over generell svekkelse av helsen, kjedelig verkende smerter, lett feber.
 Egentlig magesekken virkelig strukket under påvirkning av ufordøyd mat som fyller magen. Ikke er i stand til selvstendig forkortet fordøyelsesorganet ikke produsere en tilstrekkelig mengde syrebehandlingsinnhold.
 Hva gjør du hvis magen ikke fungerer, og hvordan, om mulig, å unngå dette problemet?
 Grunner for å stoppe magen
 Som en ekte fabrikk matfag og akkumulering av energien som trengs av kroppen, magen er svært følsom for kvalitet som brukes i matvarer og muligheter for matlaging. De fleste forutsetninger for å stoppe magen inneholde følgende faktorer:
 - Rask hissig matbit på farten, ikke gi skikkelig tygging og spytt tisse mat;
 - Spise stiv eller grov struktur;
 - Overspising;
 - Høyt innhold av varme krydder i retter;
 - Tretthet, nervøse spenninger, stress;
 - Alkoholmisbruk, tunge røyking.
 Ved første mage prøver å bekjempe de negative faktorene, sliter med å prøve å utføre funksjonene til mai, men etter at årsakene akkumulere eller lignende situasjoner forekommer svært ofte, fjerner fordøyelses organ svikter.
 Hvordan gjør magen arbeid?
 For å bli kvitt mageproblemer tomgang, som det er mange legemidler, og tradisjonelle metoder. Gastroenterologer anbefaler at du følger disse enkle regler som skal regulere og lette arbeidet med fordøyelsesorganer:
 1. Følg spise regime. Kanskje for første gang til å gjøre det vil ikke være lett, men da magen vil kreve meget strenge spise i den avsatte tiden.
 2. Å få mat bare i godt humør roet seg ned og ikke lenger bekymre deg om alle slags problemer i livet.
 3. Ikke pugge masse. Lett sult som følger deg i løpet av slutten av måltidet - den beste garanti for at du ikke overskrider normen spist.
 4. Av og ordne magen opprinnelige kilden. Vegetabilske og ost dag vil ikke bare bidra til å avlaste fordøyelsessystemet, men vil holde i mange år for å slanke midjen og perfekt hud tone.
 5. salto over hodet, huk eller aktiv torso tradisjonelt ansett for å være en utmerket måte å forbedre mage aktivitet. Imidlertid, før man må ty til et slikt radikal måte å bekjempe problemet med tilstrekkelig vurdere deres fysiske egenskaper, som herdes en del av kroppen blir ikke de andre problemer.
 6. Fra tid til annen kan du også drikke urtete sorterer, fremme aktivering av mage aktivitet. Fennikel buljong og tindved og urter hibiskus dynket i henhold til populære oppskrifter som vil hjelpe deg å overvinne problemet med tomgang magen. Men vær oppmerksom på at noen urtemedisiner kan føre til allergiske reaksjoner, så de bør ta først etter legens anbefalinger.  
Hvordan Ombre negler?
 Velstelte hender - en viktig komponent stilig bilde. Manikyr komplementer, fremhever klær og hår, putting aksenter og fungerer ofte som tilbehør. Men hvem sa at kvalitet manikyr må være tradisjonell? Søt, men veldig ydmyk jakke lyse, men monokrom emalje Alt er bra, men sliten. Jeg vil ha noe nytt og friskt, spesielt om sommeren, når naturen maling og fargede klær bare kreve mer originale og distinkte ideer! Og disse ideene er, for eksempel kombinere en spiker flere farger, plassere dem i rekkefølge av overgangen fra en til en annen. Si at gradient - er ikke nytt? Kanskje, men nå denne teknikken heter Ombre dans prosesjon kom på moten. Og viktigst av alt, ikke kommer til å forlate lukbuky mote stylister. Og hvis så - da er det på tide å lære hvordan du gjør Ombre negler for å holde tritt med de nyeste trendene.
 Manikyr stil dobbelt eller gradient
 Tanken på graderingen, dvs. gradvis endring av en farge over en annen mellom nyanser, er ikke ny. Det har lenge mestret designere nylig - stylister, frisører, og nå manikyr. Oversatt fra fransk, "Ombre" betyr "skyggelegging". Gradient dehrade, Ombre, dip dye - alt dette i hovedsak forskjellige navn på samme mottak som lar deg spille farger, bland dem, men holde harmoni med nyanser. I Ombre negler - dekker to eller mange forskjellige farge maling. Disse nyanser kan utfylle hverandre og kontrastere hverandre - Ombre manikyr stil ikke erklærer klare regler på farge, lengde, form spiker. Hovedvilkåret - jevne fargeoverganger, og det viktigste kriteriet for kvalitet - nøyaktighet skyggelegging. Så dvutonalnыy bahatotonalnyy manikyr og litt tid var forbeholdt profesjonelle og gjør det kan bare være i en skjønnhetssalong. De fleste av dem utført Ombre Manikyr Gel med UV ferdig. 
 I dag for å skape effekten Ombre negler kan og hjemme uten spesialutstyr og materialer. Selvfølgelig ikke til hinder for noen erfaring i den dekorative utformingen av negler. Men selv uten litt trening og innsats for å hjelpe lære gradient manikyr. Du kan gjøre det selv og / eller din venn ved hjelp av følgende verktøy:
 grunnlag for å feste og etterbehandling lakk;
 flere svamp med fint skum;
 glatt stykke folie eller plast, som eventuelt kan erstattes av et lite stykke av glass eller til og med flat plate;
 tannpirkere og bomullspinner;
 neglelakkfjerner;
 glass rent vann;
 håndkrem tykk konsistens, eller annen rik krem;
 Og, i det tilfelle:
 neglelakk hvit og nøytral kjøtt tone;
 fem forskjellige sjøer, men i harmoni med hverandre farger - som beige, fersken, rosa, korall og rød;
 to ulike kontrastlakkfarger - for eksempel, gul og magenta.
 Hendene må forberede seg på forhånd, gjør hygienisk manikyr uten lakkering. Umiddelbart før skapelsen Ombre negler avfette negleplaten lotion eller neglelakkfjerner og sørge for at de er helt tørre. Da gjelder kremen på huden rundt neglene og vent til den er absorbert. Noen webmastere rådes til å bruke folie for å beskytte huden rundt neglen sengen, men vi tror denne ideen er ikke vellykket. Folie kan ikke skape en perfekt barriere og huden på noen måte skitne lakk. Mye bedre å fjerne det etter Ombre manikyr er klar. Med etableringen mer viktig for å oppnå en jevn gradient og tekniske aspekter synes å male på huden bør ikke distrahere deg fra forsiktig gjennomføringen av dette store problemet.
 Hvordan lage en gradient manikyr: beskrivelse teknikk Ombre
Hvordan Ombre negler?
 Begrepet "Ombre" selv innenfor rammen av negledesign er ganske allsidig og inneholder flere utførelser, som hver har full rett til å bli kalt gradient manikyr. Vi har utarbeidet detaljerte instruksjoner flere stilistiske avgjørelser, og ditt valg av en eller annen av dem kan avhenge av gjennomførbarhet og kompatibilitet med klær eller bare personlig smak.
 1.  Monokrom Ombre manikyr. Dette er den mest elegante og milde gradient manikyr alternativ: overgang av farge fra lys til mørke nyanser. For etableringen dekker primært spikeren fargeløs basen.
   Mens stiftelsen tørker, bruke en folie eller plast (flat) en dråpe beige og rosa neglelakk slik at deres grenser oppstått.
   Tannpirker tips dra grensen lakk synker til hverandre og kombinere dem slik som ble dannet i skjæringspunktet mellom gjennomsnittsfargen.
   Suge svamp med vann og klem ham å bo, ikke våt og litt fuktig.
   Strike ett-touch overflate svamp maling dråper at han absorbert både farger og deres "hybrid".
   Nå forsiktig berøre malt del av svampen til spiker, å plassere den slik at den beige farge var på basis av neglesengen, og rosa - på slutten av spiker. Blandet skyggen så passe rundt midten av neglene.
   Skyv forsiktig svamp til spiker, men ikke flytte ham fra fett arrangement av blomster.
   Gjenta for alle andre negler.
   Dypp bomullspinner i neglelakkfjerner og forsiktig rense huden rundt neglene skitne lakk (med svamp belegg er uunngåelig).
   Dekke neglelakk fiksativ og vente til det helt tørker overflaten.
   Kontrast Ombre manikyr. Lys og elegant manikyr gradient alternativet kan du bruke to eller flere antall lakk absolutt alle farger. For etableringen dekker primært spikeren fargeløs basen.
   Da gjelder på grunnlag av Crimson lakk, med fokus på området ved foten av spiker plate.
   Etter røde malingen tørker, påfør lakk på turkis glass eller folie.
   Våt svamp og vri ham til å bli fuktig, men ikke våt.
   Våt svamp DAB turkis spiker med folie og legg den på spikeren, slik at hovedstolen av maling måtte tips av neglen, og innen midten av mengden gradvis avtagende, redusert. For å oppnå dette den enkleste måten, hvis gradvis intensivere press svamp, hovedtrykk flytte til kanten av neglen.
   Gjenta denne prosedyren for alle negler.
   Dypp bomullspinner i bilen lakkfjerner og skyll med en maling som får på huden fingrene.
   Dekk festing negler og vente til det tørker helt.
   Omgi Ombre manikyr. Den mest enkle i utførelsen, men ikke mindre effektive alternativet. Den mest fordelaktige er om fargene valgt basert på fargen på klær. For etableringen dekker primært spikeren fargeløs basen.
   Deretter gjelder en liten finger spiker beige.
   Dekk spikeren på ringfingeren fersken maling.
   Høydepunktet på neglen på langfingeren i rosa.
   Spikeren på pekefingeren gjøre koraller.
   Den røde fargen gir neglene tommelen.
   Om nødvendig fjerner urenheter fra huden lakken med tuppen av en bomullsdott dyppet i neglelakkfjerner.
   Fest fargebelegg lakk finish og vente til den er helt tørr.
   Listen sekvens av gradient - fra lys til mørk på lillefingeren til tommel - er mer vellykket og harmonisk enn omvendt arrangement av blomster. Men denne generelle regelen kan vel bli krenket i tilfelle av enkeltbilder, som vil være mer passende farge er invertert.
   Fransk manikyr Ombre. Den mest beskjedne alternativ gradient manikyr, passer selv i streng virksomhet kleskode. Faktisk er det en fantasi tilpasning av den klassiske fransk manikyr til trender. For etableringen dekker primært spikeren fargeløs basen.
   Da gjelder det lakk beige, rosa eller hudfarget (om du vil) på hele overflaten av neglen.
   Hvit malt direkte på svamp male stripen. Deretter lett farget svamp for å glatte flater (folie, glass eller papir) for å fjerne en del av malingen.
   Svamp det med resten av hvitmalt trykk på kanten av spiker, idet dens overflate i retning av kuttet til basen omtrent 1/3 for korte nagler eller fjerdedel for lange spiker.
   Gjenta teknologi på alle neglene.
   Slik sletter du en bomullsdott dyppet i neglelakkfjerner, manikyr blemmer på huden.
   Påfør neglefiksing og vente til malingen er helt tørr.
   Hver av de ovennevnte teknologi kan gjøre Ombre negler hjemme, ved hjelp av et minimum av verktøy. Skum svamp kan erstatte skum applikator for påføring tørre skygger eller til og med pistol for pulver. Et lite stykke vatt viklet rundt enden av en tannpirker - et alternativ til bomullspinner. I tillegg, manikyr Ombre, som alle andre negledesign, åpner for moderat bruk av ekstra dekorative elementer: paljetter, sand, krystaller, etc. Men de må være forsiktig med å slå velstelte negler med trendy manikyr for lyst, klosset tilbehør. Alt er bra med måte - inkludert gradient manikyr, som i seg selv gjør det klart fokus på bildet.
   Når du mestrer Ombre Manikyr standard alternativer, kan du eksperimentere med fargekombinasjoner og retning av graderingen. For eksempel ikke grenser farger horisontale og diagonale eller langsgående. Men hva om Ombre teknikken tillater ikke - er å skape gradient negler tær. Pedikyr Ombre - det er svært liten, arbeidskrevende, smykker og nesten rettferdiggjør brukt krefter arbeid. Hvis du virkelig ønsker å møte motetrender fra topp til tå - gjør på hans føtter Ombre tredje alternativet, er at volumet, der hver spiker er malt i en annen farge. Og ikke la deg gå lei og følge hva det var tøffe planter gi utløp for fantasien og stole på din egen smak. Ombre negler - det er bare en sak hvor ballen er styrt inspirasjon og kreativitet.  
Яндекс.Метрика