Youth Jacket 2012: New Fashion Trend


 For eksempel, det samme ungdom mote i Vesten i dag stille som bæres av den yngre generasjon, det vil si de som er 13-14 år og de som er 25 år og med en litt annen sminke og mer. En liten unntak i denne gruppen er de modellene som en gang ble målrettet for en bestemt aldersgruppe, og flere modifiserte.
 Ungdom stil er svært populært blant designere, kunstnere og mye av det i gang. Så i 2012 kan du finne en så utrolig mangfold som behager øyet. Vi kan si at ungdoms jakker 2012 - det er bare en uendelig mengde valgmuligheter, noe som er veldig lett å drukne. Som før, den populære skinn, denne allsidige materialet, som er veldig lett og i deres veldig fint arbeid. Her designere lage bilder av grasiøs eleganse som vil se aktuelle for selv de mest konservative menn.
 Hva er nye sesongen vil bringe?
 Neste sesong minner om forutsigbarhet Crazy Horse, som møtte veke. Lyse farger i Yudashkin - dette er hvor fantasien til roam endres av den plutselige opptreden på scenen av japanske mestere. Fans av anime var så mye at nye trender innen mote og infiltrert - et karakteristisk øyeblikk er en sløv lyse blå skinnjakker med masse bånd og ringer.
 Spansk merkevare Loewe besluttet å gi opp sine stillinger tidlig - og fikk den restriktive modellen i unisex, med stor naklepkamy på ermene. Veldig praktisk, kan du enkelt flaunt dem i all slags vær, og ikke bekymre deg for resultatet. Og det er ikke noe kaldt vær: spanjolene lære å sette pris på det praktiske selv i de mest fasjonable ting, mindful av klimaendringene, som er forstørret, og etterlater spor uunngåelig. De er på moten disse sporene, og hvorfor skulle de ikke være det?
 Hva kan du si om klærne?
 I dag ungdoms jakker bidra til å skape en helhetlig måte at etterspørselen når som helst, hvor som helst, selv om, uansett hvor du befinner deg. Mote bør gjennomføre skikkelig idé om bestått i hovedsak bidra til å uttrykke hva som er inni. Og vel, da designere synes Loewe, innebærer dette. Cavalli støtter også dette aldri frarådet sannhet. En varme hver familie, hver tradisjon som et mykt teppe innhyller skuldrene til de som tør å trosse skjebnen og bo sammen. De som velger å følge korrekt måte.  
Produkter Gilda Tonelli


 I 1921 grunnla italiensk Francisco Tonelli en liten workshop sy poser, som han kalles ved navnet hans mor Gilda Tonelli. Francisco prøvde sitt beste for å lær håndvesker gjort i hans studio var eksklusive kopier av høyeste kvalitet til produksjonen blomstret, og hans mor var stolt av suksessen til sin sønn.
 Gjennom årene virksomheten var familie og etterkommere Francisco Tonelli arvet engasjement og evne til å forutse de smak og ønsker fra kundene. Foreløpig Gilda Tonelli merkevare er svært populær over hele verden (Russland er ikke noe unntak).
 Foreløpig poser Gilda Tonelli - lær raffinert skreddersøm med ultra-moderne nyanser presenteres et bredt spekter. Men hvis en første workshopen ble holdt sy Francisco Tonelli bare kvinner, i moderne produksjonsselskapet Gilda Tonelli de er et av områdene. Lær poser til ulike stiler og formål sluttet kofferter, vesker, diplomater, clutcher, lommebøker, vesker, lommebøker, visittkort, etc. I de senere år gitt ut en egen produksjonslinje - den opprinnelige produksjonen av skinn sko for kvinner ved Gilda Tonelli.
 Det grunnleggende prinsippet om Gilda Tonelli - brukes i framstillingen innovativ teknologi og markedsundersøkelser, laboratoriekontroll og utvikling for å forbedre kvaliteten på sine produkter. Produksjonen er basert på den tradisjonelle metoden for valg av råvarer (bare god kvalitet), mekaniserte teknologi og bruk av manuelt arbeid. Design og dekorasjon varer Gilda Tonelli vesker og andre skinnprodukter av dette merket er kontinuerlig oppdatert, kroppsliggjøre innovative ideer interessant. Sy fasjonable kvinners vesker og tilbehør av dette merket produsert i Italia av italienske håndverkere og konsekvent.
 Området har en nettbutikk kan godt vurdere alle modellene og velg veske eller annet tilbehør som passer din karakter og temperament. Å kjøpe en pose nettbutikk bare gå til nettstedet topavenue.ru, velge ønsket alternativ og fyll inn de nødvendige feltene for kjøp.  
Hvordan å se moteriktig nyttårsaften


 Det ser fasjonable kjolen er enkel.
 Først vurdere muligheten for kjolen din. Kle passende nivå institusjon som besøker, og få ut hva du har tenkt å gjøre i dette stedet - den beste klubben slitasje klær som ikke vil hemme bevegelsen, hvis du bestemmer deg for å danse; restauranten skal bære elegante og stilige klær, men ikke alltid behagelig; husene kan slippe løs fantasien og putte noe i det du bestemmer deg for ikke å gå til en klubb eller restaurant.
 Og husk - overdreven mengde av paljetter, appliques, blonder og lyse farger malplassert selv i det nye året, med mindre du har tenkt å fungere som en klovn i en av julearrangementer.
 Bestem deg med fargen. Fargene som passer deg best, avhenger av din kolorotypu (spesielle utseende egenskaper som hårfarge, hud, øyne, osv). Akseptert gi fire grunnleggende kolorotypu.
 •  Vinter: Snow White. Kjenner du denne karakter? Det gjelder bare å kolorotypu vinter. Blå-svart hår, snø-hvit eller oliven hud, vanligvis blå eller grønne øyne, noen ganger grå eller nøttebrune, saftig lepper, som ser flott knallrød leppestift.

 •  Høst: Alle nyanser av rødt hår og brun med et snev av kobber, lær, tett dekket med fregner, turkis og nøttebrune øyne med et blålig skjær protein - det legges opp til en kolorotypu kalt høst.

 •  Spring: The People av denne typen er ganske iøynefallende i gaten, ofte kalt fargeløs, hvitt ark som du kan tegne noe, og det er derfor han var så verdsatt i modellering. Den lyse, gylne, honning hår, ligner halm, lys fersken hud, gylne-brun øyne, som om solen svidde øyevipper og bryn.

 •  Sommer: Håret kan være en lys, nesten hvit med en metallisk glans og mørk brun, er lys hud alltid veldig blek, gjennomskinnelig ofte bli sett ut av hennes fartøy, øyne blå eller grønne med et snev av grått.

 •  Vår og høst - varm kolorotyp fordeler for sine respektive eiere understreke alle de varme farger som rødt, oransje, gul, og deres nyanser.
   Vinter og sommer - kjøle kolorotyp, slik som du kanskje har gjettet, vil folk av denne typen passer alle kule farger - blå, blå, grønn og nyanser dem.
   Men noen kolorotyp - ingen setning. Du kan enkelt bære fargene som du elsker, selv om de ikke er inkludert i din kolorotyp, men ikke bruke dem i store mengder.
   Nå er den viktigste tingen. Husk at det kommende året - året av Snake, slik at alle nyanser av svart, blått, brunt og grønt er svært relevant, sørg for å bruke minst en av dem i å skape sitt bilde - ikke tape.
   Snake alltid grasiøs, elegant, rolig, og derfor bør disse karakteristikkene spores og i din valgte klær - stramt, strømmer, som sett klær vil være svært nyttig.
   Slangen - et symbol på visdom, så sørg for å forberede et par interessante temaer for samtale for å vise frem ikke bare klær, men også sinnet.  
  Hvordan å se perfekt i det nye året


   Selvfølgelig, på den tiden da alle tidligere planlagte hendelser vil bli brakt til sin logiske konklusjon, vil det ikke være noen innsats eller ønske om å, så å si, for å friske opp.
   Så, i prioritert trenger minst en uke eller fem dager før den planlagte ferie, bør du vurdere sitt image som mulig detalj. Det er ingen hemmelighet at for mange en scene, og, i beste fall, er bare å kjøpe en ny kjole. Men på grunn av dette, for å si det mildt, er ikke nok.
   På den tiden da du tenker om sitt utseende i det nye året, ta hensyn, og til og med spesielle komponenter som tilbehør, frisyrer og sminke.
   Selvfølgelig, i de fleste tilfeller, er grunnlaget for etableringen av et bilde bare en kjole. Legg merke til at det er best for det å være laget av noen spesielle stoff og dekorert i tillegg (si, ved hjelp av paljetter eller rhinestones). Videre er det nødvendig å være spesielt oppmerksom på det faktum at disse elementene må være originale komplement sammen, ikke så vanskelig å skille seg ut.
   En viktig rolle spilles igjen og frisyre. Ganske utbredt oppfatning at den vakre kan bare konkludere med langt hår. Faktisk, hvis du ser spesialiserte blader og nettsteder, kan du finne en enorm mengde ulike alternativer.
   Dessverre, mange kvinner er ikke veldig positivt om de ulike tilbehør. Men med riktig valg kan kjøpe veldig stilig ting, som vil være den eneste riktige siste elementet.
   Uansett hva, uansett hvor god hun var og hvordan det fasjonable antrekk velger, se på den såkalte godt lys i nyttårsaften er tillatt bare hvis riktig pådratt kveld makeup.
   Og hvis du ikke kan utføre alene alt på høyeste nivå, så bør du ikke spare penger og søke hjelp fra disse profesjonelle.
   Forresten, til siste minutt for ikke å kjøre inn i en rekke ikke veldig hyggelige situasjoner, anbefales det å se en kosmetolog og tenker, hvordan kan en mindre detalj bilde. Bare i dette tilfellet faktisk vil kjøpe alle fasiliteter forhånd.
   Som du kan se i det nye året ser svært attraktiv og ikke bruke mye tid eller penger. Viktigst, å nå dette målet nøyaktig vet hva sluttresultatet du ønsker å se.  
  Яндекс.Метрика