Hva er for å feire nyttår


 Dette spørsmålet interesserer kvinner hvert år som ikke bare nøye overvåking av trender av mote, men også bekymre deg for hvordan å behage den nye eieren, den østlige kalender. Det er kjent at hvis en pause tradisjon for lykke i det kommende året ikke kan håpe. Dermed er det nødvendig å ta hensyn til valg av nyttår toalett, uansett hvor du møter ham - på bedriftsarrangement eller en koselig hjemmemiljø.
 Vi vet allerede at elskerinnen til det kommende året er forskjellig hest kjærlighet til en bestemt farge, og hennes aristokratiske manerer levner ingen tvil om etterlevelse behersket og elegant stil. Trehest horoskop kalt inn noen blå, andre - smaragd, i alle fall, begge disse fargene er veldig glad i den.
 Også nyte vår blå hesten sin nærmeste nabo - lilla, fordi disse fargene kan kombineres eller brukes separat. Som trehest - så det vil ikke være mot sand, beige og brune nyanser. Derfor kan tradisjonelle lille sorte kveld eller cocktail kjole inneholde noen lignende farge inserts. Forresten, kan med guipure kjole være en absolutt hit av julekjoler som moderne igjen inngå en rekke blonder inserts og hipyurovyh detaljer.
Hva er for å feire nyttår

 Hest - veldig stilig dame, foretrekker så eksklusiv. Og hvis du fortsatt tror at de eksisterer bare i samlinger av internasjonale designere, er det dypt feil. Vår hjemlige mester - designer Svetlana Zotov utviklet og presentert på sin hjemmeside en samling av julen kjoler, hver etter sitt navn representerer en universell formel for lykke i det kommende året.
 Myk, feminin, elegant kleskolleksjon, i henhold til de nyeste motetrender og kreative fantasi av forfatteren, finne alle kvinner Elegant foretrekker eleganse og enkelhet. Det er ingenting overflødig, men for noen grunn disse kjolene er mystisk magnetisme ringer for besittelse, og være sikker på at alle av dem - en ekte eksklusive en talentfull designer.
 Dermed blir valget av kjole for det nye året bli styrt av hensynet til eleganse, enkelhet og beherskelse blå, blå, beige, lilla, sort, grå farger og kombinasjoner som elsker Horse 2014.  
Barnas mote: Fall 2014


 Hvis du ser nøye på barnas klær samlinger kommende høst, kan vi se at de er en slags prototype voksen mote, kopiere mindre. Akkurat som ting for voksne, barn er forskjellige enkle kutt, praktisk og allsidighet. Som for modellene, de mest presserende stilige kåper, jakker, dunjakker, dresser, kjoler enkel cut. På toppen av popularitet jeans er de klassiske farger og uvanlige farger med lyse utskrifter. Dette er ikke overraskende, fordi jeans - veldig behagelig og allsidig klær. Et viktig element i barns fall garderobe er like stilig tilbehør.
 Og, selvfølgelig, de kvinnelige og mannlige barns mote, det har vært noen trender som du ønsker å lytte.

 For små prinsesser


 Klær for små fashionistas svært variert: barns samlinger kommende høst inkludere etniske motiver, broderi, applikasjon og til og med indisk stil. Samlingen av internasjonalt anerkjente mote barneklær dominert kjoler for hverdagen og spesielle anledninger, og skaper en følelse av letthet og ro, og ikke begrense bevegelsen. Viktig er tunikaer som kan bæres som en kjole, så vel som i kombinasjon med leggings, bukser eller jeans.
 Allerede påfølgende sesong forlate podiet voksne og barn mote jakker med hetter, de all slags vær gir komfort for en lang tur. Trendy i den kommende sesongen er barn i sport stil jakke, som spiller en viktig rolle print, stylister tilbyr oss å velge en farge strimler og sirkler fargerike blomster og bilder av flotte karakterer.
 Samlingen av barnas klær for jenter høsten 2014 svytshotы blitt moderne med de mest uvanlige design og trendy denim skjorter, fargerike leggings, ermeløse jakker og hul (de forblir relevant og vinter).
 Of course, i samlinger av klær for jenter kjoler viet et flott sted, fordi de gjør denne lille jenta dame. I høst kjoler er forskjellige stiler, bilder og kutt behandlingsalternativer: kjoler i klassisk stil med lav midje, modeller med frodig og plissert skjørt med blonder skjørt kombinert med topp metall nyanser. Little Princess sikkert nyte fantastisk antenne kjoler, preget av lyse skinnende stoffer, luksuriøst design og synlige utskrifter. Noen samlinger er modeller dekorert med strutsefjær, volanger, fly og plisserte skjørt volanger og vektløs.

 For ekte menn


 Klær for gutter mote høsten 2014 ser veldig ut som en mann, designere foretrekker yngre menn alvor bilder. Utskrifter som biler, våpen og Toon gikk langt i det siste, er nå en samling av barnas motedesignere synes ganske behersket, utrolig stilig og veldig voksen.
 Det bør bemerkes at samlingene dominert av mørke farger, dempede nyanser av brunt, grå, blå, grønn. Hovedtrenden neste sesong er skotsk bur og horisontal stripe.
 En viktig trend kan betraktes effekten av lagdeling klær og multi-sett. I alvorlige ensembler brukte t-skjorter, skjorter, fleece gensere, jakker knappet cardigans, jakker. De er kombinert med trange bukser-rør, samt relevansen av de mottatte Bermuda shorts. Selvfølgelig, disse pakkene er hensiktsmessig for spesielle anledninger - feiringer, skolebesøk til teater etc.
 For hverdagen gutter skal bruke freestyle. Her designere foretrekker skjorter med store lyse utskrifter, strikkede gensere, hul jakke, skinnjakke kombinert med skinny jeans. Trend av sesongen er en stil jakker Harrington og parker.
 Kommer sesongen samtaler for aktiv bruk for å lage bilder av de yngre mennene ulike tilbehør, strikkede og heklede luer, skjerf, votter, belter, tunge, grove sko, solbriller, caps og vesker.

 Være dristigere


 Kjent med samlinger av barneklær høsten 2014 kan sees at det haster er nå uvanlige materialer: stoffer i metall og gull under huden av reptiler og andre dyr, fjær, bur og mange andre utskrifter som er svært populært blant voksne.
 Som for fargepaletten av kommende sesong, mote er alle lyse og mettede farger og nyanser. Det eneste som er verdt å vurdere når du velger høst garderobe - det bør være til stede i høstfarger og pelsfarge kurtochok. Mønstre som etterligner høsten av november - mest relevant print kommende sesong.
 Lego for barnas klær anbefaler heller ikke redd for eksperimenter, fordi den viktigste trenden i høst 2014 - en tilpasset kombinasjon! De vil gjøre bildet lysere og barnas individuelle, fordi dette mest økende barn.
 Men i nøye utvalgte barnas negative bildet er klart: hvis en av de tingene satt kommer i forfall, er bildet komplett. Og det er ingen hemmelighet at forurense og endre ugjenkjennelige noen stilige ting i løpet av en spennende barneleker litt rastløs enkle. I dette tilfellet, ville den perfekte løsningen være en butikk hvor stilig og moteriktige barneklær kan kjøpes i bulk, for eksempel elektroniske barnas klesbutikk PriKinder: her kan du kjøpe din favoritt modell i flere eksemplarer, og ulike størrelser. Det virkelig stilig bilde mister ikke sin relevans for en sesong, noe som betyr at et godt sett kan brukes neste vår eller høst.
 Med fokus på dagens trender, ikke glem om personlige preferanser til barnet ditt. Lytte og veilede ham, fordi som et barn i våre barn begynner å danne smak og sans for stil. Og med barnet ditt plukke en virkelig fasjonable, praktiske og allsidige kits vil bli enda enklere!  
Som selskapet utviklet seg soia & Kyo? Historien om den kjente merkevaren


 Det kanadiske selskapet soia & Kyo ble grunnlagt i 2004. Grunnlegger og kreativ leder for den populære merket var Ilan Elfassy. Under hans strenge veiledning selskapet vokste og utviklet seg, og nådde høyder i mote. Faktisk bidrag kanadisk merke soia & Kyo i ferd med å bli global mote-bransjen er vanskelig å overvurdere!
 En bit av historien til selskapet. Soia & Kyo - er en avdeling av APP Group (Montreal). Dette helt har spilt en avgjørende rolle i utviklingen av Canada som hovedstad i varme klær. Du satser! Kanadiske ned godt kjent over hele verden. Eksklusive moteklær og andre elementer tillates merket soia & Kyo raskt ta en sterk posisjon i rangeringen av de mest populære produsentene av klær.
Som selskapet utviklet seg soia & Kyo? Historien om den kjente merkevaren

 Innen 10 år av merket soia & Kyo har alltid vært den mest gjenkjennelig på grunn av sin unike design. Main "lure" av kanadiske produkter: små elegante knapp-festene, asymmetriske krager, brede belter og jakker kontrasterende behandling.

 Historien om verden merkevare


Som selskapet utviklet seg soia & Kyo? Historien om den kjente merkevaren

 Fra 2004 til i dag har selskapet fortsetter å øke for å møte kravene til sine kunder, hvis antallet øker dag for dag.
 I 2006 ble den splitter soia & Kyo tildelt den prestisjetunge kanadiske award "For den beste design og stil på klær." Etter dette har selskapet gjort et gjennombrudd ikke bare i utviklingen av kanadiske mote, men mote-verden industrien.
 I 2010, har ledelsen soia & Kyo besluttet å gå inn en annen linje av klær for menn og påtok seg å bringe produkter til alle europeiske kvalitet.
 I dag er selskapet soia & Kyo tilbyr et bredt utvalg av klassiske modeller fjær, myk semsket skinn jakker, skinnvarer og urbane klær av ull tekstiler. S & K - er den perfekte balansen mellom mote og komfort og balanse som gjør hver samling av klær kanadiere mehapopulyarnymy Fashion Week i 2012 og 2013. Modeller av klær soia & Kyo nå selges i mange spesialforretninger i Canada, USA, samt hundrevis av store nettbutikker som opererer i alle deler av verden.
 På Internett, surfe på rekkevidde og, om nødvendig, ta en ordre kan være deres partner i CIS siders katalog merkevare.
 Som sier direktør for «soia & Kyo - er en enkel og elegant design. Vår viktigste oppgave - det er lett å være tro mot denne stilen. Vi tror på vår styrke og kvalitet! »  
Яндекс.Метрика