Hva vi vet om hair extensions?


 Det er farlig og trygge måter.
 I form av farlige teknologier er de hvor det er en viss kjemi. Hva er det?
 Dette lim - de øker Hair kald måte. Før dine hår forlengelse hår pinner. Ved retting av hvert hårstrå for forlengelse, som var lim, klipp og lim igjen. Dette betyr at 100% har ikke kommet opp med det ville være fullstendig oppløst lim. Vanligvis lim oppløst neglelakkfjerner og din extension håret raskt med hver korreksjon forkortet.
 Også i denne kategorien er varmt og utvidelse. Keratin og keratin kapsler. Det er klar til å gå kapsler hårstrå som du vokser litt til. De er varme og loddet til håret ditt. Når korreksjonen er også trimmet kapsel gammel og ny sikring sammen. Din forlengelse hår forkortet. Hvis limet er motstandsdyktig materiale, keratin han ikke liker varmen myker, og du mister din extension hår.
 Hva skjer med håret ditt? De er biter av lim og keratin, og 70% der det ble bygget, du mister håret. Sorry, men sant.
 Også det er en måte å bygge på tape. Når du fjerner eller korrigere slik økning du risikere å forlate håret koleyuschey på dette båndet.
 Nå gå til en trygg hair extensions, disse er tre måter. Hvilken som helst av disse fremgangsmåten uten kjemikalier.
 Den første måten er å bygge ringer. Alle hårene som du bygget opp montert på små aluminiumsringer. Denne metode er ganske enkelt ubehagelig.
 Den andre måten - å sy. Du hodet til en tynn flette vevd og sydd tresyrovannыy håret hennes. Vær forsiktig, er det ønskelig at har hår som du syr var tresovkoy hånd. Det er mye tynnere og bedre enn fabrikken. I fabrikken tresovky håret falle og mange vыchesa vask. Når korreksjonen nøye fjernet din extension hår, flette raspletaetsya, vychisuyetsya og gjøre alt på nytt.
 Dette er en av de mest praktiske og sikker måte for håret ditt. Denne metoden er ikke redd for høye temperaturer og valg av høy kvalitet, naturlig hår, kan du bygge en slitasje for noen år før du blir lei.
 Og den tredje vei - veving. Denne metoden skiller seg fra alle andre ved at den er laget over hele hodet. Hodet ditt er delt inn i svært små områder og de forvirre spørsmålet om forlengelse hårstrå. Vanligvis gjør denne utvidelsen ungdom. Ser veldig imponerende og stilig. Når korreksjonen er sammenvevd igjen.
 Beauty krever offer - vær forsiktig når du velger!  
Lady perfeksjon eller hvordan du oppretter en unik ideell


 Banen til det unike i hver kvinne er unik: beste kamp fedme, er en annen prøver å korrigere hans utseende, tredje - vekst, men håndtere sine funksjonshemninger - så bare forverre deres situasjon. Etter viet så mye tid, fordi jeg ikke liker om deg selv - du haller og verne problemet reduserer det til pallen.
 Når all oppmerksomheten er fokusert på noen negative punkter, blir det mer og fôring oppstår som et resultat - utvidelsen av denne brist. Men dette betyr ikke at du ikke bør ta hensyn til det og slutte å streve for skjønnhetsidealet, alt du trenger - elske deg selv, for eksempel er !!!! Indre skjønnhet - det er den kraft som styrer verden!
 Så, her er noen tips om hvordan du oppretter en perfekt skjønnhet og perfeksjon:
 Første Du kan ikke tenke og snakke om de dårlige, lystrer kroppen hjernen under der må komme bare lys og positive tanker. Gi deg selv installasjon - se etter 150%! Fortell deg selv komplimenter og kompliment andre tror på, ikke avviker fra den verdighet!
 Andre velge den tiden av livet ditt når du ser blendende, dere alle beundret - Live øyeblikket igjen, og presenterer alt i lyse farger og detaljer, vil du føle en ekstraordinær serie av energi! Gjør dette regelmessig, og dermed programmerer deg selv at du unik skjønnhet.
 Tredje, Denne sammenligningen alvorligste fiende! Stoppe enhver sammenligning med andre kvinner, jente, skuespiller, sangerinne. Når du sammenligner - du fornekter din egen unikhet og originalitet, bruk følgende imaginær setting, "jeg best", "Jeg er ikke konkurransedyktig", "Jeg er den perfekte dame," Jeg er en slik en, "og du vil merke at det har på andre.
 Fjerde, Konvertere sine svakheter i verdighet, fordi de skiller en fra den andre kvinnen. Det er en egenskap av personlighet. Mange kjendiser mirakuløst slå sine tilsynelatende åpenbare svakheter i disse dydene som er så adoring fans.
 Femte du må oppføre seg som om du allerede har oppnådd alt hva ville du - Lady perfeksjon, ideell skjønnhet! Oppføre seg som en unik skapelse av naturen. Minst en dag!
 Det viktigste å gjøre - være glad! Deretter får du den indre og ytre skjønnhet, ikke nekte deg selv gleden, fordi våre liv er ett, så ta fra det hele! Det spiller ingen rolle som bestemmer deg for tid og mote - unik og ideell skjønnhet !!!! Å være seg selv - er å være Lady perfeksjon!  
Fatale ting (Fashion Høst / vinter)


 Stella McCartney presenterte en modell av høst / vinter kjole laget i svart. Gjennomsiktig stoff (finmasket strekk), utformet som en topp t-skjorte med nakken til midjen. Kjoler for hofter, nederst tier annerledes, bakre side lavere enn foran. Under "net" skjorte hudfarget med blonder mønstre.
 Calzedonia leggings. Sorte blonder broderi fôr inni svart, utenfor kjødet, og skaper en kontrast topplag med broderi.
 Disse leggings kan bære med en bluse fra Person. Modellen i blonder stil. Grunnlag alyzarynovoho farge, sort blondetopp omsluttende cover, og, mansjetter og krage, ikke lukket, og hovedfargen. Den midterste modellen av kragen ned som ikke lukket blonder. Forholdet mellom disse to modellene som presenteres av designere lage forførende og lidenskapelig måte for jenter som er redd for ingenting.
 Patrizia Pepe utgitt skjørtet, grunnlag av hvilke, tykk brun. Top dekket med små syntetisk mesh med krusninger. På bunnen av modellen til venstre, mesh krøllet, forrådt et element modeller ekstravagant utseende.
 En annen skjørt kan tilskrives blonder stil modell av Quelle. Grunnlag blek kornblomst farge på en slik sorte blonder er den mest utfordrende. Den svært blå formidler fred, men da kombinert med svart, går utover anstendighet kjøpe, forførende karakter.
 Blonder stil og slått seg skoene. Designere introdusert støvler og sko som lamslått hans podium utseende. Vurdere i detalj hva var disse modellene.
 Ankelstøvler Carnaby, høy hæl (pin 20 cm), sort lakk såle (buet trapesformet plattform). Ovenfor hælen er lyn, som er relatert til hund svart silkebånd, er mesteparten av modell laget av syntetisk lær krusninger, semi-sirkulær form.
 Sko fra Alberto Guardiani rød med svarte krusninger. Shoe stropp omringe sort lakk, høy straight pin (20 cm) og truer med å pierce noe.
 Ankelstøvler Centro, høyt raffinert modell dekket med sorte blonder på en hvit bakgrunn prydet med sorte lakkerte inserts. En tilsvarende høy hæl, nese hull igjen for fingrene, kanter laget av svart patent lær materiale.
 Med lignende materialer laget sko Casadei. Sorte lakksko på en ekstern Taccetti høye hæler. Modellhelvetesild hvis beinet lakkerte stropper, spenner i stedet for silkebånd fargen på våt asfalt.
 Designerne har jobbet med og tilbehør.
 Kehppredstavyl brosje i form av et hjerte. Den er laget med mørk sølv med diamanter og dekorert med silkebånd antrasitt.
 Interessante ting satt på displayet Evita Peroni - Leski slør av svart på sidene for feste nålene. Blomst pins basert modell gjør magi.
 Armbånd Zolla, veldig enkel ting, laget av plast, er det nederste laget hvit, så svart blondetopp og etablerer et lag av gjennomsiktig plast.
 Forførende blonder ting vil spørre varmen denne sesongen. Se opp for nye show. Vær så alltid uimotståelig! Være på moten!
 En artikkel om den nye moten fatale eksemplarer. Modeller av de mest delusional designere laget av sorte blonder. Alle forførende ærlig måte.  
Være forførende eller åpning sesong (høst / vinter)


 Det er enkelt, husker bestemors ordtak: "Beauty krever offer." Vurdere denne sesongen, bare teste skjønnhet. Ztsipit tenner og holdt ut. Se etter nye kolleksjoner.
 Minikjole fra AtosLombardini bare skuldre og svarte innstikk som ser ut av jerseys, gråte du nayspokuslyvisha i dag. Modellen er laget av hvitt tøy på henne mange vыtochek, understreker all sjarmen av din figur. Lommer et annet lag, og er derfor utelatt fra livet og ned til tjue centimeter. Denne kjolen kan brukes i morgen til jobb eller skole, og på kvelden en fest ved hjelp av ulike tilbehør.
 Ettermiddag målt arter som kan oppnås ved bruk av høye grå semskede støvler VicMatie, høyde over kneet til hælen fremover (15 cm). Bag-clutch med grått skinn og elegante klokker fra Calvinklein. Og i tillegg til naturlig stil mini svart jakke FaithConnexion, er det i kontrast med den hvite kjolen som gjør bildet og seriøs virksomhet.
 Evening elegant, men samtidig frimodig forførende måte du kan få ved å legge kjole støvler Adami. Sko laget av myk ekte sort skinn høye hæler i (20 cm). Nylon strømpebukser Wolford leopard flekker med svart tone, det legger til den generelle bildet av villskap. Braccialini pose med mykt skinn, dekorert med studs og metall mynter av ganger. Metal øredobber som troyandochok av FBR. To armbånd i sort toner, en av breeder store pigger og den andre fra SimpleShopping.
 To helt annet bilde. Drømmer og komme opp med sine forførende bilder av merkede ting. Følg catwalk nyheter! Være på moten!  
Яндекс.Метрика