Mote for glatte frisyrer


 Selv rett hår lykkelig eier kan ikke fullt ut nyte skjønnheten og relevansen av sine fasjonable frisyrer fordi deres tilstand, dessverre, er ofte langt fra perfekt.
 Det er grunnen til at kvinner blir tvunget til å ty til profesjonell frisør eller forsøke å danne sin egen nytt utseende.
 For å oppnå perfekt glatt og skinnende hår hjemme, moderne fasjonable anbefaler at du bruker den nyeste design teknologi - enheter i stand til å modellere frisyrer på ulike måter, avhengig av hvilken som helst ønske fra sin eier.
 Spesielt tilbyr markedet ulike typer elektriske hår rettetang, såkalte "utyuzhky" Curlers og andre modifikasjoner. Det generelle prinsippet av en likeretter, er en hårlokk gått gjennom to oppvarmede flat plate, gjennom noe som er ganske effektiv justering.
 Innledningsvis er fremgangsmåten en liten plagsom, men til en viss ferdighet vanskelighet er.
 Siden misbruk liker eller utdatert enhet kan forårsake uopprettelig skade på håret, noe som resulterer i sin langtidsbehandling med moderne likerettere presentert en rekke krav, hvorav de fleste er knyttet til å begrense oppvarmingen temperatur av materialet og arbeidsplater.
 Metalliske likerettere nå falming som ekstremt farlig for sunt hår. Termisk skade påført håret, dårlig og trenger seriøs healing.
 Derfor er arbeidsflaten av moderne hår rettetang laget av keramikk eller Tourmaline. Disse materialene fordeles mer jevnt og temperatur påvirker håret mykere, mens deres virkning er ganske høy.
 Det er imidlertid verdt å glemme om bruk av beskyttende kosmetikk som bidrar til å hindre overdreven temperatur effekt på håret. Heldigvis har moderne kosmetikk en rekke lignende produkter som er valgt individuelt, avhengig av typen og strukturen av håret.
 Korrekt og sikkert gjort hår utrettingsoperasjon gir gode resultater - hår skinner like sunn glans og falle på skuldrene helt glatt bølge silke. Trendy hårklipp, fokus på rette strekninger bare understreke dette attraktivt bilde av den moderne kvinnen.  
Vi går pent - prom


 La oss begynne.
 Sluttresultatet er tid til å vise alt som glitrer og glitrer. Hensiktsmessig perlebroderier og paljetter, strass og kunstige perler. Lyset kan doseres nøyaktig gylne grei, litt brodering med glassperler eller fullstendig og absolutt, i synkende kjole med rennende stoff med golden shimmer, som en flytende metall dra.
 Hvis du smake en kjole, er tilbehør sammen med dette ikke nødvendig.
 Hvis kjolen med en metallisk glans du tror blatant, velger en enkel cut kjole og supplere den med glitrende tilbehør slike vakre utsmykkede gylne sandaler, armbånd eller massive multi perler.
 Velge blondekjole. Hvis du ikke ønsker å se ut som om du er iført kjoler i stedet bestemors sjal, velger utsøkt blondekjole Seksuell kutt. Hold deg ut av former, rysj, ruffles, buer. Det er best å velge en elegant minikjole (strengt figuren).
 Høytidelig materiale som blonder, seksuelle krav, eksplisitte tilbehør, samt noen rørende jenter smykker vil se på bakgrunnen hans er ikke vakkert og gammeldags. Blonder må øredobber anheng, armbånd. Den tynne krusning eller skinnende bånd-proshva passerer gjennom midjen og halsen, skjørt kanten, alle sammen legge til neste eleganse og femininitet.
 En av de mest populære og vakre trender - en lagdelt skjørt med sider i stil med Queen og dekorative kryss overlapping på bodice. Dette kongelig stil er spesielt egnet for jenter med former.
 Nyutdannede fortsatt foretrukket kort kjole med opphovnet skjørt (for eksempel kalt tulipaner). Selv i dag er en populær lange kjoler, hvorfor ikke velge en modell kjoler i retro stil mini?! Det er original, vakker og så sexy. Men korte kjoler krever balanse.
 Så hvis du bestemmer deg for å åpne den nedre delen (ben), bør brystet være rund og bred og smal og langstrakt.
 Generelt, mest kreative handling. Husk at du ikke går til Wien ball, og kvelden farvel til skolen. Det er viktig å understreke sin individualitet, sjarm og en ung jentes uskyld.
 Før du kjøper klær setter pris på hennes figur. Hvis du ikke er fornøyd med føttene, holde dem under skjørtet lengde. Hvis du ønsker å trekke oppmerksomhet til ansikt og smil, velg en kjole med volanger i halsen og nakken.  
Skygger i øyenfarge


 Styrken og mystikk feminin look komponert mange sanger, legender og myter, så lenge alle klart at kvinners øyne ikke bare trenger en grundig og forsvarlig omsorg, men i en ryddig og riktig innstilling.

 Mest øye kan deles inn i fire farger: grønn, blå, brun og grå. Og hver av disse fargene krever en personlig tilnærming og passende make-up, fordi det vil passe brun-eyed jenter er ikke alltid til stede blå øyne i det beste lyset. Tenk på dette, velge en fargepalett for din makeup.

 Eiere mystiske og dype brune øyne, bør du ta hensyn til de komplekse farger: bronse, grå, lilla og oker farge. Med fiolett skygge må håndteres forsiktig fordi ekstra fargemetning, kan legge yellow av proteiner.

 Blåøyde unge damer passer alle varme farger: sand, gyllen, lys lilla, lys sølv og perle. Unsubscribe trengte fra mettede mørke farger, i kontrast med fargene blå øyne tapt. Ser også vil se litt betent hvis den blå-eyed girl dra nytte intens rosa (rødlig) farger.

 Jenter, som naturen utrustet grønne øyne, kan du trygt bruke nesten alle farger. Bare forsiktig med den samme grønne, ellers kan du oppnå effekten av en kontinuerlig grønne flekker i ansiktet. Ennå erfaren makeup artister rådes til å unngå nyanser av blått og sølv, og å fokusere på murstein, og alle nyanser av beige.

 Grå øyne er oftest funnet i kombinasjon med blå iris, og ennå, hvis naturen har ren grå, kan du nyte alle de kule farger og sparkles.

 Husk å legge vekt på de uttrykksfulle øyne alltid hjelper eyeliner eller eyeliner, kan det være svart blyant (spesielt for brune øyne), og muligens blå eller grønn. Hvis du putter en blyant på nedre øyelokk, blir kvelden makeup flere og mer uttrykksfulle øyne.

 Malte øyne, uavhengig av farge, du kan ikke forlate uten malt øyevipper, eller make-up virker ufullstendig og ikke klart. Hvis du ønsker å forbedre din øyenfarge, kan du bruke mascara på øyenfarge, men legg merke til at i motsetning til mote og alltid den mest fordelaktige makeup er det motsatte fargen på øynene.  
Casual klær våren


 Sannsynligvis alle kvinner lurer på: "hva klær relevant i neste sesong?" I denne artikkelen vil vi prøve å svare på dine spørsmål!
 Hvis du foretrekker ryddig og pene sko, kan du velge de samme strenge tilbehør - tynn hals wraps og belter, kan klær være svært mettede farger - blå, grønn, lilla, rød, laks, gul eller blå. Men prøv å unngå i hverdagen altfor lyse og åpne farger, kan farger være vanskelig.
 Kjoler kan velges jerseys, for eksempel kutting eller hele livet med zaschypkamy. Nyere interessant linje kutt - groove, vanskelig terreng, lys asymmetri. Kle deg i noe tilfelle skal ikke håndteres innredning, la det være så enkelt som mulig, unngå et stort antall kompliserende elementer - for tinsel mistet poenget.
 Åpner brystkassen - alltid utringning dekorert kvinne. La det være langsgående - trekant eller sprekk fordi vertikal visuelt slankere silhuett og ekstrakter;
 Avhengig av hendelsen, for eksempel en natt - silkekjole.  
Strenger: fordeler og ulemper


 På en gang, denne lille klesplagg forårsaket mye støy i verden for sin åpenhet, og som mange, vulgaritet. Men, til tross for dette, er de glade for å ikke bare unge jenter, men kvinner (og noen ganger menn), nesten alle aldre. I dag vil vi vurdere i detalj de fordeler og ulemper med disse flørt truser.
 Strenger og deres verdighet.
 Hvordan gjenkjenne mye, den største fordelen med dette stykket wardrobe at de passer perfekt inn i alle typer klær - enten det er trange bukser, gjennomskinnelig skjørt eller skreddersydde klær, thongs, i motsetning til andre bukser, knapt merkbare.
 Strenger - en svært sexy og flørtende. Ifølge forskning, flertallet av jenter og kvinner sier de føler seg mer trygg og attraktiv hvis de kledde det er undertøy.
 De er veldig behagelig (hvis matchet nøyaktig til størrelse) og med vanlig slitasje på kroppen ikke lenger følte.
 Sine fordeler vurdert selv menn, selv om de fleste er ikke villig til å innrømme at deres garderobe er dette klesplagg.
 Strenger og sine mangler.
 I tillegg er disse søte sexy underbukse ofte ubehagelig, kan de fremdeles bidrar til utvikling av gjær vaginale infeksjoner. Grunnen til dette ubehagelige faktum er at slike klær ofte laget av syntetisk materiale (f.eks nylon). Syntetisk er kjent for å ha muligheten til å holde på fuktighet, noe som er ideelt for alle slags farlige bakterier, fordi de lever i et fuktig og varmt miljø.
 Vanlige slitasje thong truser, den risiko som kan være irritasjon og sprekker, fordi disse trusene er ordnet slik at de kan gni den bakre delen, og noen ganger til og med skade sart hud. Dette lover ikke godt.
 En annen ulempe er at kuttet Strings tillater bakterier fra anus til skjeden fritt trenge (alle samme ulykkelig bakre del), tror jeg det ikke er nødvendig å spesifisere hvilke konsekvenser dette måtte medføre.
 Noen nyttige tips.
 Hvis du bryr seg om deres helse, men ikke klar til å gi opp sine favoritt truser, deretter følger disse reglene er ikke komplisert:
 •  Si "nei" syntetisk. Velg klær laget av naturlige stoffer bare (og dette er ikke bare en stil av bukser).

 •  Prøv ikke å bruke disse buksene i veldig varmt eller fuktig vær.

 •  Ikke ha truser regelmessig, bedre la dem på spesielle anledninger i hverdagen foretrekker en mer "lukket" modeller.

 •  Riktig trim størrelse truser trenger ikke å krasje inn i huden og bringe ubehag. Stramtsittende undertøy kan føre til ulike sykdommer, selv ufruktbarhet.

 •  Hvis det er mulig, ikke kjøpe badedrakter med shorts.

 •  Når du velger undertøy, ta hensyn ikke bare til utseendet på produktet, men også på kvalitet. I shorts noen modell bør være bomull kategorien. Ideal - undertøy av bomull stoff med tillegg av microfiber, er det veldig behagelig og hygienisk.

 •  Slitasje thong truser eller ikke å bære, individuelle valg av hver person. Men over alt helse, så neste gang, velge undertøy, tror det er verdt det. Jo mer moderne mote gir oss flere alternativer for trygge og like attraktive bukser, som truser, slip og truser tango.
   Hvis du fortsatt er i tvil, ta kontakt på dette problemet med en gynekolog.  
  Яндекс.Метрика