Hvordan velge en kjole?


 "Kjoler mye, men ingenting å ha på" - mener hver fjerde jente prøver på nesten alle mote samlinger i boutique. Ja, ja, velg en kjole er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast.
 For å skinne på festivalen, Think, hvilken type kjole du vil? Dette kan være en cocktail kjole og fantastisk lang. Valget er gjort? Kjempebra! Nå må vi velge riktig kjole på figuren. Etter alle jentene ønsker å kle bare understreket verdighet!
 Så la oss prøve å forstå det riktig valg av aftenkjoler til menn alle øyne var rettet mot deg?
 Hvis du gjennomsnittlig høyde, men du vil skal vises ovenfor - en kjole med høyt liv som ender under brystet. Det er viktig at bunnen var tynne og knær. Hvis du er en elsker av ryushykiv - glemme. Bottom kjoler må være uten rysj. Sko bør være høye hæler.
 Lyst til å vises tynnere - velg oppriktige kjole. Opp til å være dyp. Så vil du ser slankere ut.
 Hvis du er en romantisk natur, hyggelig - du kler dress med en lett klut eller skjørt som skreddersydd på bias linje. Stylister anbefaler forstørrelses bruke BH. I denne kjolen blir du veldig søt og sjarmerende og milde kvinner fremheve sine kurver.
 Du har gode hofter, men du drømmer det samme som i supermodell - velg en kjole med en bred bunn. Det vil omfavne midje, hofter og i de (som du tror) brede hofter vil peke litt forstørret. Top bør være med stor utringing. Det viktigste er å vite når du skal stoppe. Ellers vil den nederste gjøre deg bredere og tykkere.
 Tror du skuldrene til en av de mest sexy kroppsdeler - trygt kjøpe en kjole som vil ha korte ermer. Det ville være bedre hvis kjolen er med en lys luftige stoffer.
 Valget av farge avhenger av utseendet ditt. Innrømme det: pen jente er ikke egnet mettede farger.
 Så hvis du - lys rosa hud, klare grønne eller blå øyne, rødt hår, prøv å velge en svært lys og delikate farger (rosa, blå eller beige farge). Jenter som har mørke øyne og hår, bedre å bruke kule farger (grå, lilla, etc.).  
Hvordan sjekke leveren?
 Sykelig utseende, svakhet, tap av appetitt og en dårlig smak i munnen forbundet med mange sesongvitaminmangel, mangel på søvn og generell tretthet. Imidlertid kan ting ikke være fullt så banalt sammenbrudd og i feil bruk av leveren, som er tegn på de ovennevnte symptomene.
 Fraværet av nerveender i kroppen betraktelig kompliserer diagnosen lever patologi, og det er derfor mye oppmerksomhet ved første tegn på sykdommen er leveren test system designet for å oppdage sykdommen tidlig.
 Spesiell oppmerksomhet tidlig diagnose av leversykdom bør gis hvis du har observert følgende symptomer:
 - Hyppige migrene;
 - Tørrhet Hyppig og hudirritasjon;
 - Kropps utseende av vaskulære nett som oppstår fra kapilarrør;
 - Endre fargen på ekskrementer og generell brudd på peristaltikk;
 - Svakhet, søvnløshet, tretthet, som ikke er avhengig av sesongen;
 - Showy gule belegg på tungen, øye sclera og hud;
 - Smerter i peritoneum, som er plassert på høyre side;
 - En skarp urimelig vekttap;
 - Mørk (kjeller) urin;
 - Mange hevelse i nedre ekstremiteter og magen;
 - Avslag fet, stekt eller krydret mat, noe som resulterer i kvalme, hyppig raping, dårlig fordøyelse.
 Tilstedeværelsen av minst noen symptomer på denne listen er tilstrekkelig grunnlag for en omfattende diagnose, fordi, til tross for den høye regenerative evne, kan forverring av lever senke den generelle livskvaliteten og selv uten den nødvendige behandlingen i hjel.
 Hvordan sjekke leveren - non-invasiv undersøkelsesmetoder
 Konsultasjon med en gastroenterolog - den første tingen å gjøre mann mistenkt i leveren hans. Opplevd spesialist innhentet detaljert historie vil avgjøre videre undersøkelser plan. De som tror at han vil være i stand til, på grunnlag av klart definerte symptomer for å diagnostisere tilstanden, er det verdt å minne om at det er så mange sykdommer med symptomer som ligner på leverfeil, så diagnosen bør utføres bare i en medisinsk anlegget.
 Avhengig av resultatene fra undersøkelsen, foreskriver legen pasienten laboratorietester, inkludert nødvendigvis til stede generell og biokjemiske blod.
 Forklaring av resultatene samlet analyse vil bidra til å vurdere tilstanden i blodsystemet, og biokjemiske studier viser tilstanden i kroppen selv og patologiske prosesser av noen slag i det.
 Hvis laboratorieresultatene er skuffende, foreskriver legen flere tester, de mest informative diagnostiske metoder er følgende:
 - Undersøkelse av kroppen ved hjelp av ultralyd (US);
 - Magnetisk resonanstomografi av leveren (MRI);
 - Analyse for markører for viral hepatitt;
 - Stsyntyhrafycheskoe undersøkelse.
 Noen av disse metodene i de fleste tilfeller gjør det mulig å legge merke til et problem tidlig, og deretter i tid for å gå videre til sin avvikling.
 Hvor å bekrefte diagnosen må få vevsprøver, kan legen invasive undersøkelsesmetoder, som for eksempel biopsi, der kollektivt holde direkte studie av leverceller. I de fleste tilfeller er denne metoden som brukes for diagnostisk bekreftelse eller benektelse av ondartet degenerasjon av vev natur kroppen.  
Hodepine når du hoster
 Skarpe hodepine som oppstår ved hoste, nysing eller annen spenning, er ganske vanlig. De har en tendens til ikke mindre enn 20% av befolkningen, hvorav de fleste - sterkere sex. Slik smerte kalles annet fenomen, hold opp 25-35 minutter og i de fleste tilfeller er alene.
 Hvorfor er det vondt?
 Hodepine mens hoste kan være både primær og sekundær. I det første tilfellet er det helt ufarlig i naturen, og det er forårsaket av forkjølelse, høy eller lav grad av feber, trykkbeholdere av hjernen med sterk hoste sjokk. I dette tilfellet, smerten stoppe angrep umiddelbart etter utvinning, og aldri bry pasienten.
 Sekundær hodepine er forårsaket vanligvis mer alvorlige grunner. Og smerte, hoste seg selv i dette tilfellet kan være symptomer på cyster eller til og hjerneslag.
 Symptomer
 Et karakteristisk trekk ved denne patologi er momentant forekomst syndrom og plutselig økning av smerte, som nådde sitt høydepunkt, som plutselig dalte.
 Ofte ubehag vedta skjæring, banking eller stikkende karakter, eller selv følte seg i templene. Lokalyzyruyas toppen eller baksiden av hodet, kan smertene gå til tennene og forstyrre pasienten i løpet av de neste 2-3 timer.
 Hvis smertene ikke forsvinner etter noen timer etter angrepet av hoste eller konservert, selv etter fullstendig gjenoppretting av kulde, bør pasienten søke øyeblikkelig legehjelp.
 Diagnose og terapi
 Hvis hodepine hoste, leger anbefaler bestå en omfattende eksamen som inneholder:
 - MR yntroskopyyu;
 - Måling av trykk i blodårene i hjernen, utført i dynamikk;
 - Ultralyd fartøyer;
 - Laboratorie analyse.
 Tilgjengelighet volum av svulster i hjernen som var årsaken til smerte krever seriøs behandling under tilsyn av spesialister og ved hjelp av moderne medisinsk utstyr. I noen tilfeller hvor ikke-invasiv terapi ingen merkbare resultater, kan det hende du trenger kirurgi.
 Smerte forårsaket av trykkforskjeller og blir unødvendig spenning provosert hosteanfall er fjernet med antihypertensiver og gir pasientleiet.
 Hvis forskningsresultatene ikke viser tydelig synlige misdannelser, legen foreskriver symptomatisk behandling, designet for å kutte korte anfall av hoste og om sterke smerter, redusere ubehag gjennom smertestillende medikamenter.  
Å utvide blodårene i hjernen?
 Som alle menneskelig støtte system, blodkarene i hjernen med alderen slitasje, smalner og mister elastisitet. Dette fører til sammenbrudd blodårene og øker risikoen for kronisk arteriell sykdom. For å unngå negative helseeffekter, er det ønskelig å vite hvordan å utvide blodårene i hjernen.
 Hvorfor karene der?
 Funksjoner i sirkulasjonssystemet, effekter av sykdommen for livet og den vanvittige tempoet i livet fylt med stress og mangel på fullstendig utendørs trening - alle disse faktorene føre til at blodåren er komprimert, det utvider, mister sin elastisitet og blir skjør og sprø.
 Kolesterol plakk som vises på veggene i blodårene på grunn av dårlige matvaner, mangel på motorisk aktivitet og alkoholmisbruk - en annen grunn vasokonstriksjon. Påløper på veggene, reduserer kolesterol permeabilitet og elastisitet i arteriene.
 Sprekker som vises på den indre veggen av arteriene akkumulere utseende av en blodpropp som kan fullstendig blokkere vaskulære lumen. Som et resultat, er berøvet blodtilførsel seksjon dør, som fører til dannelsen av nekrotisk sone. Jo mer omfattende område av nekrose, de alvorlige konsekvensene av hjerteinfarkt for pasienten.
 Symptomer
 Utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen ofte forekommer praktisk talt asymptomatiske. Typiske symptomer på sykdommen er ofte skrevet av til trøtthet eller svak kvalme. Den mest vanlige kliniske tegn er slike typiske symptomer på sykdommen:
 - Plutselig hodepine;
 - Svimmelhet;
 - Nedbrytning, mangel på energi;
 - Tinnitus, blackout.
 Behandling
 Legge merke til de tidlige tegn på åreforkalkning, bør pasienten være forberedt på en lang, noen ganger også til liv, behandling:
 1. I den innledende fasen kan bidra til dyp pusting gjennom hvilket bedrer oksygentilførsel til hjernen.
 2. En rekke trening, dans, yoga, hopping også ha en positiv effekt på blodårene. Når du har en viktig tidsfordriv - øke belastningen gradvis, uten å prøve å raskt nå de olympiske resultater.
 3. En diett lav energipotensial, begrense alkoholforbruk og animalsk fett. Aktive turer er også i stand til å styrke den generelle tonen i blodårer, forårsaker en bit av utdanning for å utvide.
 4. Hvis problemet har gått langt nok, er fortsatt håp for medisiner. Moderne medisin mye brukt vasodilaterende medikamenter for hjernen statin (lypoford) eller fibrater (adromydyn, clofibrate).
 5. Yodoterapyya, syntetisk organisk harpiks, lecitin har også en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet.
 6. Nyttige komplekser inkluderer organiske forbindelser, antioksidanter, vitaminer PP, gruppe B, C Retard oksidasjonsprosesser, og dermed forlenge ungdomsårene.
 7. Tradisjonelle behandlinger er også ganske populær blant pasientene. For å bekjempe den innsnevring av fartøyene brukes hagtorn, hvitløk, medisinsk urte basert kamille blomst, johannesurt, blomsterstander Immortelle og bjørk knopper. Unike planter som brukes til å bekjempe vasokonstriksjon er vendelrot. Alt av denne blomsten - røtter, stengler og blomster er mye brukt for utarbeidelse av terapeutiske legemidler. Regelmessig bruk av vendelrot skjær er i stand til å forbedre pasientens tilstand og øke vaskulær tone.
 Leger anbefaler å søke behandling selv når de første tegn på sykdommen, uten å vente til problemet vil frodig. Dermed eventuelle medisinske legemidler som brukes uten lege, kan i stor grad forbedre sykdommen og redusere sjansene for en rask utvinning.  
Яндекс.Метрика