Hvordan du ser slankere gjennom klær


 Noen antrekk kan bli gamle, og noen povnyty. Det er mange måter å se slankere, bare skikkelig dressing og kombinere elementer av garderoben din sammen.
 Det viktigste - er det viktig å huske at fargene skal bruke, hva som ikke virker. Color - en av de viktigste kriteriene når du velger klær. Enhver kvinne bør vite hvilke farger hun går og hva hun bærer er ikke nødvendig. Hvis hun velger feil farge klær, kan det virke mer blek, sliten, vag. Riktig samme farge vil gjøre en kvinne mer levende, velstående, huden vil se sunn og håret skal skinne.
 Viktigst - ikke nødvendig å kle seg i klær av samme farge. Det er nødvendig å kombinere fargene. Jeg trenger ikke å kle seg i alle lyse. Så du som klounessu. Bedre uansett kjolen var One - Two lyspunkter, ikke mer. Men blant annet må du også huske at vakre farger og former.
 Som vi alle vet - mørke farger legge harmoni. Det er svart, mørk blå, mørk grå og mørk grønn. Disse fargene er en vinn-vinn-alternativ for de som ønsker å understreke sine styrker og visuelt miste noen få pounds.
 Mens hvit, gul, rosa, gul, oransje og lyse nyanser av andre farger visuelt komplett.
 I tillegg vet alle at vertikale striper visuelt forlenge silhuetten, og den horisontale - tvert imot, utvide den. Jeg ønsker å fortelle deg om andre triks som kan gjøre deg visuelt tynnere og slankere.
 Først, ikke trenger å velge klær med alvorlige kutt. Hvordan å kutte enklere, jo bedre du vil se. Som er det nødvendig å bruke dempede, bleke farger. Du trenger ikke å bruke klær med paljetter, krystaller og andre "programmer". Alt dette gjør silhuetten torget og nezhenstvennыm. Hvis du kjøper en jakke, bør du velge en som han måtte begrense ermer som ikke er festet i midjen og noe høyere eller lavere. Bedre valg jakker hofter kan være litt lavere. Men ovenfor. Jakker striper vil se positivt på deg mens du gjør deg visuelt ovenfor.
 Like ovenfor du vil visuelt enkle jakker. Unngå lommer. Bedre uansett passpolerte lommer ble plassert i en liten vinkel.
 Som for bena, til den viktigste måten gjøre dem visuelt slankere - det er hæler. Bare stroynyat og forlenge beina på ulike typer sandaler med spenner. Ser bra ut når med hæler du gå i bukser, litt lukket hæl. Bukser å bære rett, svart, uten folder i front. Det viktigste i valg av bukser - unngå lommer med klaff. Riktige lommer på baksiden kan spille en god rolle. De kan understreke verdighet ræva og visuelt redusere mengden av hoftene.
 Når du velger skjørt, bør du også ta hensyn til hennes stil og kutt. Bære et skjørt til knærne. Veldig bra vil understreke verdighet figuren og skjul fullstendighet - trapes skjørt. Bare vakker skjørt med et lite snitt på siden. Sammen med skjørt eller kjole, ha høye støvler. Hva ville skjule fullstendighet ankler, bør skoene være slitt for hardt såle. Ikke i noe tilfelle ikke trenger å bruke sko med spenner som festes på ankelen.
 Når du velger kjoler kan være å foretrekke for dem skreddersydd på bias. Det viktigste er at de ikke er tilstøtende til legemet for hardt.
 Hvis du har en stor byste og han vil se fett og ser trassig, så slites ermeløse bluser med fine tekstiler. God vil være en kombinasjon av mørke jeans eller bukser med bukser eller skjørt lyse farger. Så din figur er symmetrisk og veldig appetittvekkende. Bare en stor byste ser veldig imponerende med lukten av bluser eller V-hals. Ikke kjøp jakker og bluser med buer og volanger. Dette vil gi deg ekstra volum og du vil se bedre ut.
 Så, hvis du følger disse reglene, og å velge de riktige klærne, du vil alltid se elegant, sofistikert, stilig, og aller viktigst - oppmerksomhet og feminin.
Fibrinogen: normal, økt, redusert
 Ved undersøkelser er ofte foreskrevet studere innholdet av fibrinogen i blodet. Lege denne analysen vil hjelpe i å sette riktig diagnose. Selvfølgelig gitt historie av sykdommen. Ingen enkelt indikator på blod ikke si 100% av tilstedeværelsen av noen sykdom. Trenger alltid et generelt bilde av dynamikken.
 Forskning på fibrinogen kan utpeke dersom:
 - Identifiser økt blodlevring;
 - Mistanke om hemofili;
 - Forberedelse til kirurgi, den postoperative perioden;
 - Under graviditeten;
 - Leversykdom;
 - Cardio - vascular system;
 - Betennelse av ukjent etiologi.
 Hva er fibrinogen?
 Fibrinogen - hvite blod globuliner grupper som er involvert i prosessen hemocoagulation (blodpropp). Dette er en viktig funksjon kroveostanavlyvayuschaya. Med sitt store potensial brudd blødning med mindre skader integriteten av huden, samt blåmerker.
 Fibrinogen blir produsert av cellene i leveren og sirkulerer i blodet kontinuerlig. Prosessen med blodkoagulering og trombedannelse skjer i tre etapper.
 1. Fase aktivering - protrombin i tilfelle av en stressende situasjon (skader, akutte fase av sykdommen) dannes trombin.
 2. Fase koagulering - under påvirkning av trombin fibrinogen omdannes til fibrin.
 3. Fase blodpropp - propper.
 Fibrinogen - akutt fase protein, er det aktivt dannet av akutt betennelse, har nådd sitt maksimum etter 24-48 timer etter sliping. Også aktiv fibrinogen dannelse observert i døende av (nekrose) av vev. Dette fører til fortykkelse av blod, noe som øker dens viskositet, reduserte vaskulære hulrommet. Økte fibrinogennivåer påvirke senkning (SR), det øker.
 Normale fibrinogennivåer
 - I voksen 2-4 g / l;
 - Pregnant til 7 g / l;
 - I spedbarn 3-125 g / l.
 Forhøyede fibrinogennivåer
 Økt konsentrasjon av fibrinogen truende plakk dannelse og redusert vaskulære lumen.
 Øke frekvensen av fibrinogennivåer observert i sykdommer slike:
 - Alle akutte tilstander, traumer, brannsår, skader på integriteten av legemet;
 - Nefrotisk syndrom;
 - Revmatisme;
 - Et hjerteinfarkt;
 - Smittsomme sykdommer;
 - Kreft;
 - Diabetes;
 - TB;
 - Lungebetennelse.
 Likeledes forekommer en økning i dannelsen av fibrinogen under graviditet, den er forårsaket av naturlige fysiologiske prosesser. Den maksimale konsentrasjon av fibrinogen er i det tredje trimester - 7 g / l. Økt observert når du tar p-piller og østrogen, så vel som med alderen.
 Hyperkolesterolemi, røyking, stress, lave levekår, arvelighet - alt true økende konsentrasjon av fibrinogen i blodet.
 Reduserte fibrinogennivåer
 Mangel på fibrinogen i perifert blod fører til en reduksjon i blodpropper, og det resulterende lang blødning.
 Lav fibrinogen er medfødt - hypo - eller afybrynohenemyya og ervervet som følge av følgende tilstander:
 - ICE syndrom (dessymynyrovannoe intravaskulær koagulasjon);
 - Kronisk myelogen leukemi;
 - Toxemia;
 - Leversykdom;
 - Beriberi vitamin B12 og C;
 - Polycytemi (økt antall røde blodlegemer)
 - Postnatal komplikasjoner.
 Tilsvarende reduksjon av mengden av fibrinogen forårsaket når man tar anabole steroider, fiskeolje, antioksidanter (vitamin E). Hos nyfødte økt fibrinogen grunn av feil (umodenhet) av hemostase.  
Hva om ikke å gjøre under mensen?
 Ved regelmessig menstruasjon kvinner blir behandlet som en uunngåelig onde. Heldigvis, i dagens verden trygge toalettsaker og varmt vann tilgjengeligheten er mye enklere velvære i denne vanskelige perioden. Men nå, som for hundre år siden, er det begrensninger for å gå over en kvinne som ikke kan, uavhengig av den teknologiske utviklingen.
 Hva er menstruasjon?
 Det pleide å være at med månens syklus, en kvinnes kropp uthvilt, bli kvitt unødvendig og skadelig blod. I dag vist at menstruasjon - en naturlig prosess styrt av hormoner i kroppen. Under påvirkning av progesteron endometrium, ustylayuschyy bunnkjønnsorganer månedlig avviser funksjonell lag membran, og dermed utsette blodårene som provoserer blødning.
 Den fysiske og følelsesmessige tilstand av kvinner i disse dager signifikant endret. Det er disse endringene og forklarer et sett med regler som forklarer hva som ikke kan gjøres på månedlig for å opprettholde god helse.
 Fysisk aktivitet
 Wise naturen selv tok seg av det i denne perioden var hun ikke å være fysisk. Smerter i nedre del av magen, ubehag, kvalme, svimmelhet og støt er ikke bidrar til å arbeide og sette verdensrekorder i gym.
 Men selv om du føler deg vel, prøv denne perioden redusere hastigheten og intensiteten av skiftende byrden eller vanlige trening. Ellers kan isolasjon og smerte bli forverret ved å kjøpe kramper, mens den virkelige månedlig i stedet ende opp i et par dager, vil minne meg selv i minst en uke.
 Vann behandlinger bassenger
 Økt fokus på hygiene i denne perioden krever regelmessige vannbehandlinger. For å opprettholde renheten i kroppen, heller varm dusj. Bading i badekaret, bassenget eller åpent vann bedre å utsette for en uke mens vanskelig periode er over. Hvis du bestemmer deg for å ignorere disse anbefalingene i fare for å pådra en infeksjon som kan falle direkte inn i livmoren gjennom livmorhalsen myknet og åpning inn i kroppen. I tillegg, som faller under innvirkning av vann menstruasjonsblod i egglederne truer utviklingen av endometriose og betennelse.
 Ernæring
 Det er ingen spesiell diett som kan redusere ubehag under menstruasjon eksisterer ikke. Leger anbefaler ikke radikalt endre på denne tiden vanlig kosthold, gi opp, kanskje, bare alkohol, øker ubehag og øke inntektene fra mat med jern, folsyre og kalsium elementer som kroppen mister store mengder med menstruasjonsblod.
 Ødem - et annet problem som periode. Hormonelle svingninger føre til stagnasjon av lymfevevet, og følgelig mindre intens strøm av fluid. I denne perioden er det ikke tilrådelig å bli involvert salt mat, beholder kroppen vann og nekter ekstra kopp eller et glass kald drikke.
 Behandlinger
 Dette området er trolig den mest rik på alle slags forbud og restriksjoner. Først av alt, de forholder seg til å ta visse medisiner som gir kroppen kroverazzhyzhayuschee handling. Aspirin analginum og lignende smertestillende medikamenter bør skiftes basert analgetika paracetamol.
 Redusere den totale immunitet av kvinner i denne perioden av regenerering og bremser stoffskiftet og øker risikoen for postoperative komplikasjoner. Derfor, under menstruasjon kan ikke, selvfølgelig, hvis det ikke er spørsmål om liv og død, for å gjennomføre eventuelle driftsprosedyrer, komplekse medisinske prosedyrer og behandlinger.
 Intime liv
 Tilhengere og motstandere av seksuelt aktive på denne tiden omtrent likt. De som forsvarer sex, hevder at følelser forandrer seg, noe som reduserer risikoen for å bli gravid og redusere tørrhet i skjeden under samleie med et overskudd kompensere alle andre ulemper.
 Andre stopper smerte og fysisk ubehag er helt normalt i løpet av prosessen. Inkluder eller ikke i det intime liv som variasjon - en privatsak. Leger anbefaler også når du har sex, ikke glem å bruke barriere verneutstyr og observere personlig hygiene før og etter intimitet.  
Яндекс.Метрика