Basophils fører til økt basofili
 Basofile - er en type hvite blodceller (leukocytter). Navnet fikk de som aktivt hematoxylin farget alkalisk. Inne cellepelleten er bazofyla histamin, serotonin, heparin og stoffer som regulerer vekst og bevegelse i vevet andre typer av leukocytter. Basofiler er involvert i dannelsen av manifestasjoner av allergiske og inflammatoriske reaksjoner, som i reguleringen av blod og blodpropper.
 Hvis basofile i blodet økte svakt i første omgang bør tenke på den økte allergization kroppen. Hvis hastigheten økt betydelig - om blodsykdommer. Det er nødvendig å skille den relative økning i antall basofiler og absolutt. I normal blodprøve relativ, dvs. prosentandelen av det totale antall leukocytter basofiler. Dette tallet øker med det absolutte antall basofiler, og til å redusere andre typer av leukocytter. For å beregne den absolutte antall celler pr volumenhet som kreves totalt antall hvite blodceller multiplisere med partiell indeks. For eksempel leukocytter var 120 x 109 (høy), inkludert basophils - 05% (normal verdi), den absolutte antall av dem vil være 120h109 = 0005 x 006 x 109 som vil bli hevet.
 Fysiologiske tilstander og reaksjoner som involverer blod bazofylyey
 - Innholdet av basofiler hos kvinner med inntreden av menstruasjon og eggløsning periode, på grunn av nivået av østrogen i blodet. Dette forklarer bazofylyya blod mens du tar hormonelle prevensjonsmidler;
 - I utvinne fra smittsomme prosesser indeks basofile i blodet øker også;
 - Langsiktige effekter av lave doser av ikke-patogene og fører til en liten økning i antall basofile. Mest lik reaksjon oppstår i radiologer og teknikere.
 Økning av basofile i patologiske tilstander
 1. Allergi kroppen. Øke frekvensen av blod basophils kan indikere økt allergization kroppen, og det feires bare i den inaktive perioden da ingen tegn til reaksjon. Hvis et barn basophils økt i små tall, er det sannsynligvis bare allergier.
 I kontakt med allergen spesifikk antistoffproduksjon utføres, og skallet bazofyla vises reseptoren spesifikt for immunkomplekset. Forberedt på denne måten basophils presentere i blodet i store mengder. Når et allergen kommer inn i kroppen igjen, forbinder han med antistoffer og danner immunkomplekser. På denne tiden, basofile masseflukt av fartøy i kontakt med allergenet, snu i mastceller. Dette forklarer reduksjonen i perioden for deres aktive manifestasjoner av reaksjonen. Reseptor celler kommuniserer med komplekser med histamin, heparin og serotonin faller inn i stoffet, og gir tegn på en allergisk reaksjon.
 2. Patologi of Blood bazofylyey. Antall basophils økt med klamydia og mieloproliferatyvnyh sykdommer. Dette resulterer i en økning i både absolutte og relative antall basofile. Indikatorer økt flere ganger betydelig. Bazofylyya kombinert med flere andre former av blodlegemer, på grunn av den ukontrollerte formering i benmargen.
 3. Andre sykdommer og tilstander. Bazofylyya blod observert i endokrine lidelser, hypotyreose skjoldbrusk og diabetes. Akutt og kronisk betennelse i tarmen, forgiftning, perforering eller ulcerøs kolitt kan også være årsaken til dette fenomen.  
Basisk mat
 Åpning av virkningen av syre-base-balansen av mat på helsen kalles en revolusjon i ernæring. Forskere sier at riktig Ph av kostholdet ditt kan ikke bare permanent bevare ungdom og vitalitet, men også for å hindre autoimmunitet og kreft.
 Faktisk balansen av syrer og baser i kroppen kjent av de gamle healere. Indisk yoga anbefales menyen slik at aksje utgjorde 2/3 av alkalisk mat diett, og noe av det var nøytrale eller sure matvarer.
 Normal pH i blodet i området fra 736 til 744. Dette miljøet kalles svakt alkalisk og best bidrar til metningen av oksygen og næringsstoffer for alle systemer i menneskekroppen. Hvis prisen er forskjellig fra normen, fortsetter blodet til å utføre sine direkte funksjoner, men gjør det blir stadig vanskeligere.
 Mest næringsbalanse forskyves mot forsuring indre miljø. Dette bidrar til dårlig kosthold, masse kjøtt i kosten og raffinerte matvarer, karbohydrater og enkle sukkerarter. Til tross for det faktum at den normale kropps alkalisk miljø, mange vitale systemer i drift produsere en viss mengde av sure rester nøytraliseres avgjørende. For å hjelpe kroppen til å gjenopprette balansen ved hjelp av en spesiell diett som inneholder alkaliske matvarer.
 Hvilke produkter anses alkalisk?
Basisk mat
 Maksimalt innhold av alkali er tilstede i frukter og grønnsaker. Og lederen av linjen anses normal sitron, har en sterk sur smak. Dette paradoksale forklares ganske enkelt - ikke har den opprinnelige smaken av produktet, og det er blant hersker i dens fordøyelse. Morgen eller starte et glass varmt vann med ferskpresset sitronsaft, ikke bare belaste deg munterhet og positive, men også hjelpe rozridyty blod, hindrer dannelsen av blodpropp og hjertefeil.
 I tillegg til sitron og andre sitrusfrukter, er den virkelige kilden til healing enger normalisere Ph nivået i kroppen vil hjelpe følgende produkter:
 1. Green. Unge skudd av planter som spises sammen med alkali inneholder et vell av vitaminer, mineraler og fytokjemikalier forbindelser som fungerer som antioksidanter.
 2. Kål. Brussel, hvit og blomkål, og alle grønnsaker som tilhører den korsblomstfamilien, er en verdifull kilde for alkali. Og, uansett i hvilken form, rå eller kokt, du vil bruke dem til mat.
 3. agurker og selleri. Det høye innhold (95%) av vann i agurk og selleri element ftalyda å fremme, blant annet, å redusere terskelen kolesterol i kroppen og normalisere blodtrykket.
 4. Rotgrønnsaker. Rødbeter, gulrøtter, neper, reddiker og neper, unntatt høy ernæringsmessig verdi, flott oschelachyvayut onsdag fordøyelseskanalen, nøytralisere veksten av skadelige bakterier og kreftceller.
 5. Avocado. Eksotisk tropisk frukt kalt hjem av "fattigmanns ku" for høyt kalori og svært delikat buttery smak saftig fruktkjøtt, fine normaliserer syre-base-balansen.
 6. Hvitløk er en av de mest kjente alkaliske produkter. I tillegg er det høye innhold av naturlige flyktige definerer høy antimikrobiell og antivirale egenskaper av vegetabilsk.
 7. frukt og bær. Nesten alle kjente frukter som vokser i vårt klima sone, skilte effektiv alkalisk effekt på det menneskelige legeme. Til effekten var høyere fest de skal være frisk, umiddelbart etter at de forpurret.
 Ikke bekymre deg for at denne dietten vil føre til unødig alkalises kroppen. Dette er bare mulig når batteriet i fjellet eller områder ligger ganske høyt over havet. Fortynnede fjelluft med planteføde bidrar ofte til kortsiktig økning av alkali. Men etter et par dager situasjonen normaliserer, og bringer oppdateringer, enkelt og gratis dyp pusting. Det var en helbredende effekt "Mountain Air" føles av de som regelmessig følger en sunn diett høy i alkaliske matvarer.  
Total protein i blod, normal, øket, redusert
 Bestemmelse av totalt protein i blodet - er en måte å vurdere den fysiske tilstanden til personen. Tester viser den totale proteinmengde protein i serum. Vanligvis undersøkes serum total protein og globulin endre noen typer som er forbundet med utvikling av sykdommer. Dette bidrar til å diagnostisere sykdom, overvåke endringer i helsestatus og peker på behovet for andre tester.
 Kvantitativt anslått at det finnes to hovedgrupper av proteiner: albumin og globulin.
 Produksjonsstedet av albumin er leveren. Takket være ham, ikke noe blod siver gjennom blodårene. Albumin er ansvarlig for transport av visse stoffer og preparater (hormoner, metaller), er det viktig for vekst og reparasjon av vev.
 De følgende typer av globuliner som alfa, beta og gamma-globulin. For de fleste globulin produksjonen tilsvarer leveren, andre er fremstilt i benmargen eller lymfeknuter. Globulin binder seg med hemoglobin. Disse proteinene skape komplekser med metaller (f.eks jern) og transportere den og bekjempe infeksjoner. Ved hjelp av protein elektroforese klarer å skille serum globulin i undergrupper.
 Test for totalt protein i blodet for å bestemme antall av separate albumin, globulin og totalprotein indeks. Man kan også måle noen typer globuliner, så som alfa-1-globulin.
 Hvorfor utforske hele protein?
 Albumin er målt for å undersøke hvor godt nyrene og leveren. Testen for dette proteinet bidrar til å finne årsaken etappe hevelse eller væskeansamling i lungene som kan forårsake kvelning.
 Antall globulin opplevd dyahnostu å avgjøre sjansene for infeksjon, tilstedeværelse av sykdommer i immunsystemet, som multippel myelom og makroglobulinemi.
 Den felles proteinet i blodet
 - 60-83 g / L for voksne (noen ganger resultatene tyder som 60-80 g / dl);
 - Fra 47-76 g / l for barn, avhengig av alder.
 Utvalget av referanseverdier avhenger av metoden for undersøkelse. Den tradisjonelle metoden for bestemmelse av totalt protein basert på byuretovoy reaksjon. Men andre kjemiske metoder som Kjeldahl-metoden og refraktometri foregå i studiet av mengden av albumin og globulin. Målingen utføres vanligvis på automatiserte analysatorer.
 Øke eller redusere det totale protein i blodet
 Tester for total protein brukes ikke bare for screening og diagnostisering av feil på nyrene og leveren, samt reflektere din ernæringsstatus. Hvis total protein avviker fra normen, oppnevnt av ytterligere forskning for å avklare syntese av proteiner som krenkes.
 Hvis det totale protein i blodet økes, kan årsaken være kronisk inflammasjon eller infeksjon (hepatitt eller HIV) sykdom i benmarg eller multippel myelom.
 Lave nivåer av totalt protein i blodet utløser lever- og nyresykdommer, eller sykdommer hvor en krenkelse av fordøyelse eller absorpsjon av proteiner. Noe som reduserer observert i akutt underernæring syndrom eller lav absorpsjon. Årsaken til malabsorpsjon kan være cøliaki svikt eller betennelse i tarmen. En liten hypoproteinemia typisk for gravide kvinner (spesielt 6-9 måneder), langvarig amming, hormonelle prevensjonsmidler og østrogener. Når utligne disse faktorene totalt protein i blodet tilbake til det normale.
 Å tolke resultatene av tester på blod total protein bør bare lege, hensyntatt karakteristikker av din medisinske historie.  
Яндекс.Метрика