Fordeler og ulemper av brødene
 I de senere årene, flere og flere fans av å spise sunt ordningen nekte brød brød for ulike typer korn. Med samme kalori brød, frokostblandinger kjent at en rekke nyttige funksjoner som gjør det til en velkommen gjest ved bordet av dem som er bekymret for deres helse.
 Spissfindigheter matlaging brødene
 I motsetning til klassisk bakervarer, rugbrød, som andre varianter er laget av hele korn эkstruzyvnыm etter:
 1. Grain først gjennomvåt for en stund (de fleste kulturer for slaking mangler en halv time og mais krever en lengre, opptil 12 timer til vann).
 2. Rozmokli korn anbringes i en spesiell ekstruder, hvor frøene i 8 sekunder påvirkes av høyt trykk og en temperatur på ca. 300 ° C.
 3. Disse manipulasjoner vann napytavshaya frø blir til damp, rive og kronglete første innmaten inne i kjernen, og etter spresovuyuchy dem i tett kake.
 Denne teknologien ikke bare lar deg lagre alle de nyttige egenskaper av avlinger, men også gir det ferdige produktet overlegen smak og næringsverdi.
 Fordeler brødene
 Høy kvalitet, jevnt bakt brød avvike delikat, litt sur smak brød, som legges krydder hele korn, finnes i produktet. Godt tørket med deilig knase, har de ikke smuldre, være tett og homogen.
 I den opprinnelige smaken, ernæringsfysiologer og eksperter i å spise sunt oppmerksom på en rekke nyttige egenskaper ved produktet:
 1. Den viktigste fordelen av brødene er det høye innholdet av fiber. Disse fiber redningsfartøy fra dårlige kolesterolet og forbedre metabolisme, spørre alle slags giftstoffer fra kroppen.
 2. I tillegg til vitamin E og A, hvis innhold i produktet når rekord grenser brød kan skryte tilstedeværelsen av beta-karoten, tiamin og niacin.
 3. Fra mineralforbindelser som er tilstede i brød, noterer vi fosfor, kalium, magnesium, natrium og jern-komponenter.
 4. Ulike typer matvarer hjelp i ulike sykdommer, så for eksempel havre brød perfekt rense leveren og nyrene og hjelpe med hudlesjoner. Et produkt av hvete eller bygg normalfordøyelseskanalen.
 5. Nyttig brød og med undertrykkelse av hematopoiesis. Regelmessig inntak av matvarer med korn av bokhvete øker hemoglobin i blod og hjelper hurtig gjenoppretting når et stort blodtap.
 6. Mangel på sukker i produktet og lar gjær brød uten frykt ta maten til pasienter med diabetes, og fedme utsatt forbrukere som ønsker å redusere kalori daglige kosthold.
 Skade brødene
 Kan en slik nyttig produkt skade menneskekroppen? Det viser seg at du kan. Fordeler og ulemper av brødene avhenger først og fremst av sammensetningen av produktet. Ofte skruppelløse produsenter produserer varer, ser veldig lik den klassiske brød, men signifikant forskjellig fra deres sammensetning. Deig, hvori, i tillegg til sukker og gjær tilsettes alle slags farger og smaksforsterkere, tynt valset og bakt på vanlig måte, ved å maskere sunn mat muffins vanlig dårlig kvalitet.
 Hypersensitivitet overfor noen av de typer gress som utgjør brød gjør også deres bruk farlig for helsen. Fordøyelse, hud manifestasjoner og med livstruende angioødem kan i stor grad komplisere livet til allergikere som bestemte seg for å spise denne typen mat.
 Det høye innholdet av grov fiber kan være ødeleggende for barns sarte fordøyelseskanalen. Fordi korn brød er ikke anbefalt å konsumere barn opp til 4 år.
 Foretrakk brød, ikke glem om mangfoldet av dietten. Yret med gunstige egenskapene til produktet, ikke helt forlate andre bakervarer. Den intelligente kombinasjonen av brød fra hvetemel og kornbrød hjelpe deg å få mest mulig ut av mat og god.  
Forstørrede livmoren: Årsaker og symptomer
 Livmoren er et hult organ odde, innvendig foret med glatt muskulatur og lagret i små bekken plass mellom et segment av endetarmen og blæren. Dens hovedformål er utvikling av embryoet og påfølgende drektighetsperioden.
 Normalt er livmoren kan sammenlignes med en jevn hånd inn i en knyttneve, men ofte under påvirkning av de interne statlige og eksterne faktorer, kvinnelige kjønnsorgan øker i størrelse, forårsaker pasientens tilstand av ubehag og ubehag.
 Symptomer på sykdommen
 Ofte øke kreft oppdaget ved en tilfeldighet, med vanlig medisinsk undersøkelse. Men de fleste kvinner som er tett overvåking deres helse, sett i de følgende tegn på patologi myndighet:
 - Ensformig verkende smerter utplassert i nedre fjerdedel av mageregionen;
 - Et kraftig fall hemohlobynovoho nivåer i blodet;
 - En manifestasjon inkontynentsiyi (inkontinens);
 - Ubehag under eller rett etter samleie;
 - Overfylling og ømhet i brystene;
 - Menorrhagia (tunge menstruasjon og smertefull);
 - Flatulens, oppblåsthet og smertefull følelse av fylde i magen;
 - Plutselig vektøkning forårsaket av hormonelle lidelser;
 - Tildeling under menstruasjon zhornuvshyhsya store blodpropper;
 - Livmor eller vaginal blødning i mellom menstruasjonene;
 - Smerter i korsryggen;
 - Hyppig migrene karakter;
 - Pathology av reproduktive funksjon, som fører til spontanaborter og foster falming.
 Hvis en kvinne har sett flere av de ovennevnte symptomene, er det tilrådelig å umiddelbart få ekspertråd gynekolog.
 Årsaker til økning i kreft hos kvinner
 På spørsmål om hvorfor forstørrede livmoren, bør først minnes de mest naturlige og ufarlige forårsake endringer i kroppsstørrelse. Oftest dette skjer i løpet av svangerskapet, og er et resultat av aktive distribusjon myometrium muskelfibre langs livmorveggen.
 Patologisk livmor utvidelse kan ha følgende årsaker:
 1. nærmer overgangsalder. Alder metamorfose fører til endringer i form og størrelse av livmoren, forårsaker smerte.
 2. Fibroids. Godartede, dannet både innenfor og utenfor kroppen, forekommer oftest hos kvinner i reproduktiv alder.
 3. livmor adenomyosis. Vekst av endometrialt vev i andre organer av pasienten er nevospalytelnыy prosessen forårsaket av hormonell ubalanse i kroppen.
 4. cyster på eggstokkene. Boble flytende innhold vises på veggene av sex kjertler, vanligvis forsvinner på egen hånd og ikke trenger spesialbehandling. Imidlertid, i noen tilfeller hulrommet øker raskt i størrelse, blir årsaken dimensjonale patologi. Hvis cyste ligger i den nedre delen av kroppen, kan du se på livmorhalsen.
 5. Ondartet svulst i livmorkroppen. Utvikling av kreft er oftest sett i rettferdig sex som har skrevet overgangsalder. Dyslotsyruyas på endometriet, kan tumoren utløse en økning i størrelsen av livmoren.
 6. Molar graviditet. Ganske sjelden morkake abnormitet, preget av unormal vekst av frukt vev. Livmoren, som et organ, som bærer embryoet, da dette øker.
 Diagnosen
 For å identifisere de grunner som oftest brukes standard bekken undersøkelse. Palpasjon kroppen maleri spesialist beste beskrive patologiske forandringer. I tvilstilfeller diagnose legen kan bestille ytterligere klinisk undersøkelse:
 - X-stråler;
 - Generelt og detaljert analyse av blodet;
 - Det kongelige histologisk undersøkelse (biopsi).
 Øke livmoren blir oppdaget tidlig, godt eksponert og hormonell medikamentell behandling, som fører til full gjenoppretting og bidra til å forhindre kirurgiske behandlinger.  
Byggryn, nytte og skade
 Pearl grøt er til stede i menneskets kosthold i tusenvis av år. Flere gladiatorer i antikkens Roma ga det en fordel fremfor andre frokostblandinger, og hevdet at kokt bygg, nemlig de og gjennomført byggryn, legge en person utholdenhet og fysisk styrke. Den gamle filosofen og matematikeren Pythagoras, i tillegg til rekreasjon, bygg anerkjent for evnen til å stimulere hjernens aktivitet, øke hastigheten på sinn og intelligens.
 Hvor nyttig bygg?
 Den lille, som en liten ferskvannsperler, gryn før du får på bordet er en grundig sliping gjennom som fjernet den harde øverste laget av skall, utsette hele korn, ikke krever lang koking.
 I dag byggryn er mye brukt for barn og redusere mat til stede i menyen på skoler og sykehus. Det er det til fordel for bygg:
 1. Produktet inneholder et komplett utvalg av vitamin B-gruppen, inkludert ganske sjelden B3 og B5 beroligende på nervesystemet og fylle reservene av energi brukt opp.
 2. Som leder i selen innholdet av korn, bygg, ifølge ernæringseksperter, forbedrer regenerering av skadet vev, bidrar til å gjenopprette immunforsvaret og er en kraftig antioksidant som hindrer ondartet transformasjon av celler.
 3. En stor mengde av komplekse karbohydrater som finnes i retter av korn, bygg grøt lage frokost uunnværlig for dem som ønsker å lade opp energi i morgen for dagen. Vi startet dagen med "perle" måltider vil holde deg mett lenge og intern komfort.
 4. fortjent ry unik renere legeme, bygg oppnådd gjennom vevet, som finnes i overflod i sammensetningen av kornet. Opptre som en slags panicle, fjerner korn alt unødvendig fra magen og tarmen hos mennesker og forbedrer stoffskifte.
 5. Lav allergisk Code of bygg muliggjør bruk av byggmel spist selv barn som lider av atopisk dermatitt og voksne med uttalt allergisk reaksjon.
 6. kokes med perlovыh ​​korn har høy binding og omhyller egenskaper, som tillater bruk av en væske for å nøytralisere giftstoffer i næringsmidler eller alkoholforgiftning.
 7. Det høye innholdet av aminosyrer i bygg hordetsyna unik og gir lysin bygg grøt med uttalt antibakterielle og antivirale egenskaper, slik at du kan bruke den som et forebyggende verktøy midt i kalde epidemier.
 8. De som ønsker å bygge store biceps og forbedre den generelle lettelse kroppen, husk at bygg er en av lederne blant frokostblandinger, innholdet av protein forbindelser som bidrar til å øke muskelmasse.
 9. Mer enn 30 typer mineral og vitamin forbindelser til stede i produktet, øker ikke bare den generelle tonen i kroppen og immun, men også bidra til forbedring av huden (inkludert rammet av soppsykdommer), forbedre utseendet på neglene og håret, noe som gir dem en festning og sunn glød.
 Skade bygg grøt
 Til tross for de åpenbare fordelene, er det et lite antall restriksjoner som forbyr noen ganger bruker retter med byggryn.
 Byggryn kan være skadelig:
 1. En person klager over økt surhet av mage eller duodenalsår forverring.
 2. Menn og kvinner med kronisk forstoppelse og økt gassproduksjon.
 3. Gravide og ammende mødre på grunn av hormonelle ustabilitet, noe som har økt følsomhet for gluten.
 4. Selv en helt frisk person overdreven bruk av bygg kan være en alvorlig utfordring. Å være ganske vanskelig å mage mat, kan bygg forårsake smerter og fordøyelsesbesvær når du spiser det i store mengder.  
Яндекс.Метрика