Fordeler og ulemper av melk sopp
 Eldgamle sivilisasjoner hadde unik kunnskap som bare delvis overlevd til denne dag. Men noe-hva kunnskap om våre forfedre vi bruker nå. For eksempel, et sunt produkt som melk sopp, brukes til å behandle mange forskjellige sykdommer, selv å vite at det ikke er en moderne måte, og "oppdagelsen" av tibetanske munker, hvis historie som går tilbake tusenvis av år.
 Ifølge legenden munkene i et kloster i Tibet merke til at sølt melk i ulike potter kisnet annerledes. En av yoghurt var ganske kjent smak, og den andre var annerledes myk og søt smak. Litt senere i den andre yoghurt begynte å danne klynger av hvitaktig, som små bær. Som det viste seg, er en yoghurt drikk ikke bare hyggelig, men nyttig: munkene begynte å legge merke til at deres økt effektivitet, forsvant problemer med tarmer, bedret allmenntilstand. Kefir innhentet på grunnlag av "klynger" ble erklært den elixir av ungdom, og hemmeligheten om sin forberedelse holdt spesielt hardt.
 I Europa melk sopp var bare det 19. århundre og ble umiddelbart utbredt, ble de behandlet med anemi og kreft, diaré og magesår, lungebetennelse og dype sår.
 Fordeler melk sopp
 Studier har vist at melk sopp - en unik symbiose av flere mikroorganismer. På grunn av deres felles liv melk skjer samtidig to typer gjæring, melkesyre og alkoholiker. De viktigste mineral egenskaper er melk sopp i å hemme forfallet prosesser som skjer i tarmen. Følgelig i kroppen kvitte seg med giftstoffer, en normalisering av stoffskiftet, immunsystemet aktiveres.
 I tillegg har melk sopp en rekke andre nyttige funksjoner:
 1. Eliminerer sykdommer i urin-systemet (cyster på eggstokkene, candida, nyresvikt, pyelonefritt, enurese, impotens).
 2. forbedrer helsen i sykdommer i ledd (artritt, osteoporose).
 3. Hjelper med hjerte-og lymfesystemet (arytmi, åreknuter, tromboflebitt, hjerteinfarkt, vaskulær dystoni, lymfodenyt).
 4. avlaster gastrointestinale sykdommer (sår på forskjellige deler av tarmen og mage, forstoppelse, halsbrann, kolecystitt).
 Melk sopp mye brukt for å bli kvitt søvnløshet, epilepsi, stomatitt, forbedre leveren og hjernen til å normalisere vekten og forbedre huden. Om hundre sykdommer (inkludert godartede svulster og alkoholisme) vellykket behandlet ved hjelp av melk sopp.
 Forberedelse og bruk
 Ved utarbeidelse av Eliksir hjemme er ingen big deal: 2 ts "Clusters" melk sopp fylt et glass melk og forbli i rommet om natten. Etter 24 timer, den resulterende filtrert yoghurt, kefir drikke selv, og "klynger" vasket og helte en ny porsjon av melk. Melken bør være frisk hver gang (det er ikke nødvendig å koke).
 For behandling av ulike plager yoghurt basert drikke melk sopp formel: 20/10 (20 påfølgende dager bør du drikke et glass kulturmelk, og deretter ta en pause i 10 dager). Kefir kan gis til alle medlemmer av familien, selv små barn fra 3 år.
 Kontraindikasjon
 Melk sopp - en av de få midler, som ikke har noen bivirkninger minst skade melk sopp ingen fast. Men bruken av soppen i kombinasjon med alkohol kan føre til negative helseeffekter. I resepsjonen nyttig yoghurt er bedre å avstå fra å drikke noen alkoholholdige drikkevarer, inkludert øl og "energi".
 Ikke bruk melk sopp og mens du tar potente legemidler, siden sopp kan svekke deres effekt (bedre begynne å ta yoghurt, etter ferdigstillelse av medikamentell behandling, spesielt anbefalt til de som holdt langtidsbehandling med antibiotika). Melk sopp nøytraliserer virkningen av insulin som diabetes behandling sopp må avtales med legen.  
Sanberri: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner
 Bær med et vakkert navn sanberri (oversatt som "solar berry") - en hybrid fås ved krysset Afrika (Guinea) og krypende europeiske søtvier. Fra det første de var stor frukt, høy produktivitet og enkelhet til vekstforhold, og den andre - nyttige egenskaper og smak.
 Planten har en kraftig sanberri rektangulær stilk høyde på 15 meter, blomstring i juli og sene høst frukt. Bær svart og lilla farge med glanset hud, på størrelse med en stor kirsebær og hente opp til 2 gram samlet i børsten for 8-15 stykker. Hver årstid gir bush for opptil 10 kg frukt. I nespelom en sanberri giftig, så høsting bør være i full løpetid når bær er elastisk, saftig og ta konkret, men heller flau smak.
 Kjemisk sammensetning og kaloriinnhold
 Frukt solcelle bær er en kilde til mange næringsstoffer de inneholder karoten, askorbinsyre og galakturonsyre, steroider og lipider, galaktose og fruktose, saponiner og vitamin kompleks. Hva er inkludert i deres sammensetning selen bremser aldringsprosessen, sølv bidrar til å bekjempe infeksjoner antocyaniner forbedre tilstanden til blodet, og pektin fremmer utskillelsen av giftstoffer og avfall.
 Tilstede i sanberri og som er nødvendige for menneskers liv kompleks mikro - og micro i relativt store mengder er kalium, natrium, magnesium og jern, kalsium og tanniner. Tilstedeværelse av farlige kjemiske elementer som kvikksølv, bly, kadmium og arsen er innenfor akseptable grenser og ingen negative effekter på kroppen.
 Sanberri nok kalorier, inneholder 100 gram ca 220 kalorier, slik at folk som er tilbøyelige til å være overvektig og sliter med overvekt, er det ikke anbefalt å bruke det i store mengder.
 Applikasjons og nyttige egenskaper sanberri
 For bruk i terapeutiske formål kan brukes stengler, kronbladene av blomster, blader og moden frukt. Å kvitte seg med smaken av friske bær og paslenovoho deres parboiled og holdt der i flere minutter, og deretter behandlet.
Sanberri: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner
 Frukten er kokt syltetøy og marmelade, presse juice, lage vin, infusjoner og decoctions, de er tørket og syltet, og selv gourmet kokk vegetabilsk kaviar.
 Stilkene, blader og blomster brukes i frisk og i tørket form. Selv om det bør bli husket at de er giftige, og bruke dem nøye.
 I folkemedisinen sanberri brukes til å behandle mange sykdommer. Bær inkluderer urte ment å støtte leveren i dårlig kosthold og bruk av fet mat. Takket være den rike innhold av pektin, de fungerer som en naturlig sorbent for forgiftning og normalisere fordøyelsessystemet. Regelmessig inntak av frukt bidrar til å kvitte seg med forstoppelse og hemoroider, og nyresykdom øker urinering, redusere hevelser.
 Svekkelsen av kronisk hodepine oppstår etter vasking avkok av blader, stengler og bær sanberri. Bringe blandingen koke vann, kjølig, press og skyll håret. Dette avkok og bruk som en kompress, gjennomvåt håndkle pakket den rundt hodet hans. Forbedrer virkningen av den samtidige bruk av te fra tørkede blomster (3 g brygget i kokende vann 05l).
 Saften av bær anbefales å bruke for gastritt, kolitt, blærekatarr, høyt blodtrykk og astma. Fortynnet i vann 1: 3 blir brukt til å skylle sår hals og stemmebåndene, og munnhulen ved stomatitt og gingivitt.
 Bruk bare 5-6 friske bær eller 5 ss jam en dag hjelper normalisere blodtrykket, hjelper rense kroppen og gjenopprette blodet, slik forsinke aldringsprosessen.
 Brukte sanberri og eksternt. For helbredelse av brannskader, sår, byller, sette blandingen laget av stekt i olje og gni inn moste bær. Dette lim kan påføres som en maske for tørr hud. En fuktighetskrem med frisk knust frukt hjelper med akne.
 Smerten i osteochondrose, isjias, er gikt anbefales å ta et bad med halv-times infusjon laget av bladene, stilkene og bær. For dette formålet fire. l. samling av tørket bakken til pulver, dynket i 2 timer i en termos med 1 liter kokende vann og hell i et badekar med varmt vann.
 Pakker med ferske mashed bær hjelpe å bli kvitt smerten av åreknuter og lime, blandet med yoghurt, gode helbredende nagende sår og byller.
 Saften av bladene har en beroligende effekt, hjelper med kronisk søvnløshet, eksem, psoriasis og seborrhea.
 Kontra sanberri
 Som helbredende egenskaper på grunn av kontraindikasjoner stoffer som utgjør bær, blader og stengler.
 Som andre planter, rik på flavonoider og antioksidanter, kan frukt forårsake allergiske reaksjoner, rødhet i huden, utslett, spesielt hos personer med individuell intoleranse av komponenter. Hvis overdreven bruk av solenergi bær magesyke oppstår.
 Anbefales ikke brukt under graviditet, fordi det kan føre til muskelsammentrekninger i livmoren.
 Ikke anbefales å ta sanberri og folk er stadig kjører, unntatt som avføringsmiddel handling, kan de forårsake døsighet.
 Denne grønne paslenovoho planter kan ikke mate husdyr, som det fører til matforgiftning.
 Når de brukes og bruke sanberri fortsatt trenger å vite når du skal stoppe, akkurat som ethvert produkt eller medisiner.  
Konstant kvalme: Årsaker og behandling
 Ubehag i midten av magesekken, kvalme, noe som resulterer underernæring ved å forsømme reglene for å leve sunt eller som en side symptom på en alvorlig sykdom. Alkohol, sult, overspising er irriterende for nerver i magen og forårsake ubehag. Hvis du er plaget av konstant følelse av kvalme, ikke la det stå uten tilsyn, må du ta kontakt med distriktet lege og returnere de nødvendige tester for å finne årsaken til ubehag.
 Årsakene til kvalme
 Kvinner under graviditet kvalme er et tegn på toksisitet vanligvis ikke krever medisinsk behandling, men i alvorlige tilfeller kan kreve medisinsk behandling.
 Vanlige årsaker konstant kvalme - ulike sykdommer i mage-tarmkanalen: gastritt, sår, pankreatitt. Hvis du ikke gjør det betimelig behandling vil urolig mage, halsbrann, kan vekttap forårsake alvorlige forstyrrelser i hele kroppen.
 Når det er kvalme etter måltider, ledsaget av smerter, flatulens og en bitter smak i munnen, sier galleblæren.
 Når ingetarminfeksjon oppstår sterkt uttrykt kvalme ledsaget av oppkast og høy feber.
 Konstant kvalme uten oppkast i bakgrunnen hukommelsestap, tretthet og søvnighet middel for å utvikle hypotyreose. Pasienter vanligvis lider av tap av matlyst, men fortsette å aktivt økende vekt.
 Helminter, betennelse i nyrene, hodeskader også forårsake konstant kvalme. Med en svak vestibulære system, oftest hos barn, kvalme når du flytter bilen eller ri en seesaw.
 Under en hypertensiv krise kan være kvalme og oppkast, som ikke bringer lindring. Etter normalisering av blodtrykket vil forsvinne noen negative symptomer.
 Noen medisiner føre til følelser av kvalme, som forsvinner etter seponering.
 Behandling
 Den viktigste behandlingen er å utnevne en lege, etter undersøkelse og etter å undersøke dataanalyse.
 Det anbefales å bedre trivsel, foretrekker et lett måltid og ikke overspise. Hvis årsaken til sykdom - for solid middag, kan du ta aktivt kull, bestemt ved å beregne dosering: en tablett per ten pounds av vekt. Raskere resultater gir "Fest" han akselererer fordøyelsen. Gode ​​resultater oppnås populær metode for behandling: Løs opp i kaldt vann en teskje natron og drikke på en gang.
 Når en gag refleks, bedre ikke å forstyrre og hjelpe rense kroppen - drikke en svak løsning av kaliumpermanganat.
 Noen mennesker føre til kvalme kan tjene som stress eller spenning. Det er viktig å slappe av, ta en tur i frisk luft, og sove tilstand er stabilisert.
 Effektivt bekjemper kvalme ingefær, bør krydder ta et stykke, satt under tungen og sakte løses opp.
 Buljong med mynteblader alltid brukt for normalisering av magen rette lindrer spasmer, roer nervene og fjerner gass.
 Leger vanligvis foreskrive antipsykotika og antihistaminer. Hvis årsaken er kroniske eller inflammatoriske sykdommer, oppnevnt et kurs av akupunktur, elektro, noen ganger trenger hjelp terapeut.  
Яндекс.Метрика