Fordeler og ulemper av granateplejuice
 Siden oldtiden granateple frukt regnes som spesielle, ble det brukt i folkemedisinen for å behandle mange sykdommer. Den mest populære bruker granateple juice i Aserbajdsjan, gamle folk forteller legenden om hvordan sårede soldater i stedet for blod strømmet granateplejuice som reddet livet hans.
 Healing og deilig drink med granateple korn - en real vitamin elixir, fordeler og ulemper av granateple juice avhenger av håndheving av forberedelser, individuell toleranse av produktet.
 Fordelene av granateplejuice
 I tillegg til vitaminer, en del av de helbredende drikker er organiske syrer som styrker blodårer, normalisere blodtrykket og ikke gir opphav kolesterol. Gjennom seks essensielle aminosyrer stabilisere alle de metabolske prosesser i kroppen.
 Den astringerende smak saft på grunn av tilstedeværelsen av tanniner - tanniner og deres uvurderlig verktøy for behandling av diaré, sår hals og stomatitt.
 Polyfenoler - antioksidanter stoffer som bidrar til å holde ungdom og skjønnhet. På grunn av det høye innholdet av polyfenoler, er granateple juice mer effektive i kampen mot alderdommen enn appelsinjuice, rødvin og grønn te.
 Forskere i forskningen viste at juice "kornete epler" forebygger kreft, så det anbefales for forebygging av drikke.
 Fordi granateple juice viser kroppen av kalium, men snarere beriker dette vesentlig element, er det vel fjerner hevelser.
 Pektin finnes i healing nektar hjelper normal tarmer.
 Personer som er utsatt for hypertensive krise, passer granateple juice bedre enn noen annen drikke, forsiktig og raskt senker han blodtrykket.
 Granateplejuice perfekt slukker tørsten, styrker og toner nervesystemet. Det er også en fin måte å beskytte mot stråling - raskt og effektivt frigjør kroppen mot frie radikaler.
 Under den kalde vinteren og våren beriberi granateplejuice kan beskytte deg mot hyppige forkjølelser og virusinfeksjoner.
 Uvurderlig denne drinken for idrettsutøvere og folk som opplever alvorlig fysisk og følelsesmessig stress.
 Hvorfor kvinner bør drikke granateplejuice?
Fordeler og ulemper av granateplejuice
 Fordelene med granateplesaft for damer, først og fremst i det faktum at det er pålitelig hindring av brystkreft.
 Dersom det på begynnelsen av menstruasjonssyklusen drikke et glass fersk juice hver dag i en uke, vil det unngå ubehagelige symptomer på premenstruelle og organisere arbeidet av eggstokkene.
 Fordi granateplesaft har evnen til å fortykke blodet og blir brukt i behandling av uterin blødning.
 Vitaminer som er del av helbredelses drikke beholde styrken av negler, styrke hår, klar hud og gir en god stemning.
 Effekter av granateple juice på mannlig kropp
 Menn anbefalte daglige glass granateplejuice å opprettholde mannlig makt og forhindre impotens. I tillegg har forskere konkludert med at måten folk beskytte seg mot prostatakreft.
 Ikke drikk juice fra granateple under svangerskapet?
 I denne avgjørende perioden i kvinner redusert hemoglobin, svekket immunforsvar, er det hevelse, granateplejuice perfekt løse disse problemene.
 Folsyre, som er til stede i granat, forebygge misdannelser hos fosteret og sur smak god drikke å takle toxemia.
 Bare vordende mødre trenger å fortynne saften i forhold til hverandre med vann eller juice gulrøtter, epler, det vil beskytte den skjøre slimhinnen i magen.
 Kontragranateplejuice
 Til tross for de enorme fordeler, har dette produktet fortsatt en rekke kontraindikasjoner:
 - En magesår;
 - Pankreatitt;
 - Surhet;
 - Forstoppelse.
 Granateple juice å drikke gjennom et sugerør for å beskytte tannemaljen fra skade.
 Hvordan du velger den granateple juice?
 Å drikke brakt fordeler må kunne skille falske fra ekte produkt. Noen ganger produsenter legger mye sukker, konserveringsmidler, male over eller drikke bete juice buzynovoyu og gi ham rent produkt. Hvis du ikke ønsker å bli lurt, merk noen tips:
 1. Juice bør være i en glassflaske, premium kvalitet tydelig datert og produksjonsdato.
 2. Kvalitativ juice er ikke billig, så ta hensyn til prisen hvis det er for lite, risikerer du kjøper juice i stedet for solid kjemi.
 3. Merk at etiketten må angi hjemland. Velg en der vokse granatepler, Spania, Italia, Hellas, Armenia, Aserbajdsjan, Georgia.
 4. Granatsaft bør ikke kalles "nektar" eller "juice drikk med tilsatt" er det bare en mulig navn av det rene produkt -. "Juice"
 Før du kjøper juice, lese nøye etiketten på det skal si "100% Pomegranate juice utvinning. Sorter høyere. " Ikke være redd sediment på bunnen av flasken, er det ikke farlig, og er akseptabelt for juice.
 Lagring
 Det er best å ikke holde uncapped flaske og drikke juice hele dagen. Hvis saften igjen, ikke holde mer enn to dager.
 Den mest verdifulle og nyttige fruktjuice, drikke det må være ikke mer enn femten minutter etter tilberedningen til alle vitaminer og mineraler ikke tapt medisinske egenskaper.
 Hvordan lage granateple juice?
 For å beskytte deg mot falske og nyte naturlig, velsmakende og rik på vitaminer produkt, er det best å lage mat granateple juice i sitt kjøkken. Du må velge en moden granateple og grundig mos hendene for å myke opp frukten. Deretter lage et lite hull i huden og fylle koppen drikker.
 Du kan også bruke trenerbenken, ren granateple, korn og tilbehør fylle presset juice. Den mest sannsynlige juice forberedt fra sitruspresse bruker.
 Bruk disse reglene ta hensyn til særegenheter i kroppen hans, og deretter, ved hjelp av granateple juice regelmessig, vil du styrke helse, bedre effektivitet, opprettholde ungdom og skjønnhet.  
Føtter stinker - hva gjør jeg?
 Ubehagelig lukt av føtter, i stand til å forgifte hverdagen. Sharahayutsya parter, misfornøyde ansatte og ugyldiggjøre noen få meter rundt, ofte gjør oss rødme av skam og føle andre klasse. Men hva hvis føttene stinker og grunnleggende hygiene metoder rett og slett maktesløs?
 Det er en måte - til å begynne å klart fastslå årsaken og implementere anbefalingene for behandling.
 Hyperhidrose
 Denne sykdommen er preget av økt svetting - ja, selv ved moderate temperaturer innendørs føttene er fortsatt vått.
 Dette kan føre til en lignende tilstand endeløs stress, dårlig kosthold, endokrine forstyrrelser, svikt av det kardiovaskulære systemet, av tilstedeværelsen av overskytende vekt og vegetative-vaskulære dystoni.
 Derfor, i dette tilfellet, leger råder:
 - Rydd opp din diett;
 - Unngå stressende situasjoner;
 - Gå en omfattende undersøkelse av kroppen;
 - Bruk spesielle deodoranter og antiperspiranter;
 - Vær oppmerksom på pulver med talkum og kremer som inneholder sink.
 Nyresykdom
 Som kjent, til nyrene med vann hjelpe eliminere skadelige stoffer. Men deres nederlag giftstoffer forblir i kroppen og ut gjennom svettekjertlene. Typisk, tar en lignende prosess sted i de nedre ekstremiteter, og den gjenværende fuktigheten faller under gravitasjon og gir ekstra belastning på bena.
 Som følge av svette som skilles ut i økte mengder, har en meget ubehagelig lukt - fordi den inneholder skadelige avfallsstoffer.
 Ikke overraskende, i dette tilfellet, eksperter anbefaler å slå til god nefrolog - så det er mulig å finne årsaken og eliminere dårlig forfatning.
 Negler og hard hud
 Ofte årsaken lukt blitt inngrodde negler og hard hud. Takk til dem, de hudlesjoner er små, som ofte sårinfeksjon. Det er følgelig inflammasjon, ledsaget av spesifikke "lukt".
 Men for å unngå slike situasjoner ganske enkelt - det er nødvendig å ha gode sko i størrelse og, selvfølgelig, for å overvåke tilstanden til negler, hender og føtter.
 En bit av folkemedisinen
 Ofte folk rettsmidler kan hjelpe der andre metoder er maktesløse. Hvis for mye stinker føtter, er det nyttig å prøve:
 1 bad med eik bark. Du trenger to spiseskjeer hakket bark helle en kopp kokende vann og holde i et vannbad i en halv time. Den resulterende blanding ble ført gjennom et osteklede og deretter fortynnet med rent vann (slik at volumet økes til 200 ml).
 2. Skyll sterk brygg eller salt vann (en halv kopp salt per liter vann).
 3. Baths med eddik (1 liter vann - 2 ss eddik). Det skal ta 2-3 ganger i uken, men ikke hver dag.
 Det skal bemerkes at den ovenfor beskrevne fremgangsmåte må utføres jevnlig, ellers den ønskede effekt er vanskelig å oppnå.
 Hva annet bør jeg vite?
 Selvfølgelig kan riktig behandling tilnærming skape mirakler. Men når slike problemer skal feile litt. Så, bidra til å redusere ubehag følgende regler:
 - Prøv å bruke sko laget av naturlige materialer;
 - Ha alltid med en våtserviett og ren par sokker (tights);
 - Sørg for at skoen var våt;
 - Unngå å gå på gulvet i sokker og strømpebukse;
 - Bruk antibakteriell såpe.
 Selv om disse anbefalingene vil bidra til å fjerne ubehagelige symptomer bare på den tiden, de kompletterer den viktigste behandlingen, tilbake den nødvendige følelse av ro og komfort.  
Elektroforese hjemme
 Ofte, som et supplement til de viktigste behandlings leger fore fysioterapi. Liste over ganske stort: ​​det er oppvarming, massasje, inhalering, og mer. En av de mest effektive fysioterapi anses elektroforese.
 Prinsippet av fordelene med fremgangsmåten og elektroforese
 Prinsippet om elektroforese (yonohalvanyzatsyy) er virkningen på visse områder av menneskekroppen lavt strømforbruk DC, der sammen med en elektrisk strøm i kroppen er innføring av ioner medisiner.
 Prosedyren er som følger: klut servietter og våt betegnet medikament påført på pasientens kropp, og deretter festet til puteelektrode og strøm føres. Behandlingens varighet bestemmes av legen.
 Sammen med piller og injeksjoner elektroforese gir en "levering" av kjemiske elementer på kroppen. Men elektroforese vise noen funksjoner:
 - Prolonhovanist terapeutisk handling på grunn av treg utgivelsen av stoffet;
 - Minimum bivirkning;
 - Exact "adresse" medikamentlevering til en bestemt del av kroppen.
 Comfort elektroforese
 Leger gjøre rettferdighet effektivitet elektroforese prosedyre, pasienter setter pris på denne metoden er smertefri for den (mye mer ubehag under injeksjoner må prøve) og muligheten for polikliniske prosedyre. Elektroforese ble utført hjemme ved hjelp av en spesiell enhet, som kan kjøpes på nesten alle apotek. Metode prosedyren er forskjellig fra den som utført under forhold med fysioterapi kontor, er narkotika pads dynket gjennom strøm levert til pasientens kropp.
 Den første pris på bekvemmeligheten av hjem elektroforese prosedyre mor med babyer. Kid i et kjent miljø føles tryggere, mindre smertefull prosedyre godbiter, og foreldre kan holde terapeutisk mål til enhver passende tidspunkt.
 Denne personlige lege vil kompakt enhet for dem som lider med leddgikt smertesyndromer, osteochondrose, led rupturer av muskler eller sener. Elektroforese med novocaine vil raskt arrestere stikk i nevritt, radikulitt, vil antibiotika gi mer effektiv lindring i behandling av øvre luftveier, antiseptiske midler nå målet raskere med stomatitt.
 Generelt blir elektroforese konstruert for å behandle et bredt spekter av sykdommer, inkludert gynekologisk, urin, nervesystemet, gastrointestinal, i strid med metabolske prosesser, så vel som av estetiske grunner - reduserende arr. Men bredden i anvendelsen av denne prosedyren bør alltid huske en ting: en lege kan foreskrive medisiner, som vil bli utført manipulasjon. Avhengig av effektiviteten av fremgangsmåten legen kan koordinere dens varighet og frekvens. Hjemme elektroforese den optimale løsningen er å bruke kun etter avtale legen din, basert på sine anbefalinger.
 Kontra elektroforese
 Ikke vurdere elektroforese og som et universalmiddel - som alle andre behandling, de er ikke egnet til alle. Ja, kontraindikasjoner, primært knyttet til åpne sår og brenner noen andre alvorlige skader integriteten av huden. Ikke verdt risikoen og de som lider av hjertesvikt, astma, dårlig blodpropp. I tillegg trenger leger ikke foreskrive elektroforese på:
 - Visse hudsykdommer (eksem, dermatitt);
 - Svulster av forskjellig art;
 - Akutte inflammatoriske prosesser som skjer;
 - Intoleranse av strømmen.
 Ignorere forbudet mot elektroforese er ikke nødvendig, siden manipulasjon kan utløse ikke bare dårlig helse, og føre til ukontrollerbare og irreversible prosesser i kroppen. Med andre ord, elektroforese - en medisin. Bare en lege kan vurdere muligheten for sin søknad, tildele dose, hyppighet og varighet av behandling.  
Яндекс.Метрика