Hva er lupus? Symptomer og årsaker til sykdom

 Leger vanligvis forklare hva erythematosus ved hjelp av spesiell terminologi og vanlig mann å forstå faren av sykdommen er vanskelig. Men hvis du snakker om det mer tilgjengelig språk, vil det se ut. Immunsystemet til pasienten begynner å oppfatte den menneskelige kroppens egne celler som fremmede og kjemper med dem. I det menneskelige legeme produsert spesielle stoff som gradvis skade uten unntak, vev og organer. Fra SLE rammer hovedsakelig unge jenter og kvinner.

 De første tegnene på sykdommen kan forekomme så tidlig som 15 år, og må forholde seg til dem for livet. Denne sykdommen er ikke helbredes, men med en konstant inntak av spesielle hormoner perioder av remisjon kan økes.


 Årsaker til sykdom


 Forskere har ennå ikke vært i stand til å fastslå nøyaktig hva som er den viktigste årsaken til sykdommen. Det viktigste som ble funnet - er at systemisk lupus erythematosus (SLE) er arvelig. Men dette betyr ikke at hvis mor lider av sykdommen, vil hennes datter absolutt syk. Bare være være mer oppmerksomme på deres helse, og for å trekke oppmerksomhet til de tidlige tegn og symptomer for å gjøre behandlingen mer vellykket.
 Mest sannsynlig er årsaken til sykdommen ligger i overføring av alvorlige infeksjonssykdommer, som sammen med den defekte immunsystemet og forårsaker lupus. I tillegg ble det rapportert tilfeller av SLE tidlig etter en vanskelig fødsel, abort, med sterk følelsesmessig kaos og på grunn av overdreven soling. Høy sannsynlighet for å bli syk og de som har allergi mot medisiner eller mat.


 De viktigste symptomene


 Tid for å bestemme begynnelsen av fremveksten av lupus og treffe egnede tiltak trenger å vite de grunnleggende funksjonene.
Hva er lupus? Symptomer og årsaker til sykdom


 •  Utslett eller rødhet på nese og kinn. Likevel, det heter "sommerfugl" på grunn av bestemt sted, som vist på bildet over.


 •  Røde flekker i nakken, som blir lysere med langvarig eksponering for sol eller kulde, men også på grunn av den bølge av følelser.


 •  Lesjoner i munnslimhinnen og lepper. Det kan være en inflammatorisk fokus på den type stomatitt.


 •  Feber, og kan ikke reduseres selv å ta et kurs av antibiotika.


 •  Symptomer på leddgikt, som påvirker selv de små leddene i hender og føtter.


 •  Kan øke livmorhalsen og axillaris lymfeknuter.


 •  Pasienter urimelig raskt og gå ned i vekt.


 •  Videre oppstår sykdommen med perioder med intensive tegn. Hver nye tilbakefall innebærer ødeleggelse av mer og mer vev og organer.
   Å starte riktig behandling og så lenge som mulig for å støtte kroppen, må du oppsøke lege. Diagnose "systemisk lupus erythematosus" kan sette revmatolog etter å ha studert en rekke symptomer og tester. Etter at legen ikke bare bør nøyaktig bestemme tilstedeværelsen av pasientens denne alvorlige sykdom, men også for å bestemme skade SLE klart å finne kroppen.
  Hva er lupus? Symptomer og årsaker til sykdom

   For å gjøre dette ofte foreskrive generell blod og urin, blod test for lupus erythematosus, har hjerte ultralyd og røntgen lys. Senere pasienten har regelmessig undersøkt av en lege, og alltid gjøre omfattende behandling.
   Ved behandling mest brukte anti-inflammatoriske hormoner. Spesielt motstanden av immunsystemet og brukes immunsuppressiva. Men i dette tilfellet ikke utelukker den negative reaksjon av kroppen, slik at denne behandling er utført kun under konstant medisinsk overvåkning.  
  Hvordan å lysne huden?
   Oh, denne variabelen mote! Medieval vakre klær holde huden sunn stolte av våre bestemødre rødme, vi har nylig søkt i at det som var å få sjokolade tan. Og her igjen lys hud ble en trend. Og dette er ikke så mye på innfall av stylister som etter råd fra legene. Legene sier at sollys ikke bare gjøre kroppen et mørkt ute, men påvirker det mye dypere på biokjemisk nivå. Og enda mer lidelse person. Så elskere av intens solbrenthet risiko før sine jevnaldrende til å legge merke til rynker i speilet. Også, som du vet, lær undertøy - et tegn på ungdom og friskhet. Og for å se yngre ut enn sine år, kan du bruke denne ruse. Hvordan å lysne huden raskt og trygt - det er spørsmålet om hvordan man skal ta hensyn. Det som bestemmer fargen på forsiden?
   Complexion - en av de viktigste indikatorene på kroppen. Og veldig objektiv, slik at selv svært høy kvalitet kosmetikk maske hud feil bare til et visst punkt. Og hvis det er et problem med helse, de før eller senere vil påvirke ansiktet. Dette gjelder både eksterne og interne prosesser. Her er de vanligste årsakene darkening av ansiktshuden:
  1.  Postacne. Akne behandling - en lang prosess preget av bivirkninger. En av de mulige konsekvenser - det oppfattet og rødhet i huden etter akne, spesielt merkbart i tilfellet av akne og akne store. Noen ganger akne flekker er i stand til å ødelegge all den glede av hud behandling.
    Alder flekker. De kan være forårsaket av aldersrelaterte endringer. Hos unge kvinner, de er en form for fregner som kom gjennom overforbruk tan. Men de hormonelle endringer i kroppen (graviditet, amming, menopause, etc.), og arvelighet kan være årsaken til deres utseende.
    Sykdom. Ansiktshuden kan bli mørkere på grunn av fordøyelsesproblemer og sykdommer i leveren og galleblæren. Skjøre blodårer utløser cyanose, flekker og vaskulær mesh, og hjerte-og karsykdommer - tendensen til Krasnaya.
    Dårlige vaner. Tobakk og alkohol - fiender av huden, særlig hensynsløs til ansikt. Røykere ansikt huden blir grå, fans drikke - rødt. Og alle de dårlige vaner, inkludert brutt daglig rutine og usunt kosthold, usunn hudfarge gjør at tydelig ikke bare i speilet du, men alle rundt.
    Klart, søte fregner - det er ingen grunn til å slå alarm. Tvert imot, mange av dem dekorert, og gir sin egen personlighet og sjarm. Men det er viktig å skille mellom disse funksjonene og huden pigmentering lidelser. Og hvis du ser at en person har fått en gulaktig eller gråaktig fargetone; flekker var mer enn vanlig, og de økte i størrelse; misfarging spoils presentasjonen av person - så det kan ikke bli ignorert, og det er på tide å lysne huden.
    Hvordan å lysne huden folk rettsmidler
    Det første du må gjøre - er å prøve å lette huden hjemme. Vanligvis tyr det til tradisjonell medisin oppskrifter som har blitt brukt i dagene av ungdom av våre bestemødre. Disse utprøvde metoder kan være mindre effektive enn verktøyene i moderne medisin, men det bare ikke vil gjøre skade. Her er de beste måtene å lette huden huset:
   Hvordan å lysne huden?
   1.  Skin Whitening persille juice. Enkel og effektiv: en bunt frisk persille hakket i en blender, fint juice vil kutte eller fjerne noen annen måte du ønsker. Deretter helle hakkede urter kokt vann, dekk til og la til å sette skål og avkjøl i romtemperatur i et par timer. Den resulterende rene hudkrem etter vasking to ganger om dagen. Det kan oppbevares i kjøleskapet, men ikke lenger enn tre dager. Det er ønskelig at persille ble dyrket i økologisk rent område og brukt kort tid etter innhøsting. I tillegg til lyseffekt, gir persille huden toning og foryngende effekt, så ofte en del av ansiktskremer.
     Skin Whitening sitron. En skive sitron eller sirkel ansikt hud som trenger lys, gned morgen og kveld. Dette bør gjøres etter makeup remover og rensemiddel, men før du påfører kremen, og bruke fersk sitron, kuttet umiddelbart før kosmetiske inngrepet. Slike krav knyttet til det faktum at sitronsaft er raskt å miste sine egenskaper i friluft. Men disse reglene, underlagt det ikke bare bleke huden, men det vil oppdatere og podsushyt betennelse.
     Bleking huden grapefrukt. Denne metoden er svært lik den forrige, slik at du kan velge noen av dem, avhengig av tilgjengeligheten av produkter og individuelle reaksjoner. Men merk at, sammenlignet med sitron, grapefrukt kan mer pidsushuvaty hud. I stedet for fersk stykker kan tørke ansiktet fruktjuice. For denne friske grapefrukt (eller sitron) juice du trenger for å raskt fryse i små former, samt behovet for å komme seg ut av kjøleskapet for ett og umiddelbart bruke. Hvis du oppdager en negativ hudreaksjon (irritasjon, brenning, etc.), prøv juice fortynnet med rent vann 1: 1 eller nekte midler.
     Skin Whitening melk. Det svarer på spørsmålet, hva er vanlig mellom bestemor og Cleopatra. Og hun og brukte melk som et kosmetisk produkt. Å lette huden, vask med varmt (oppvarmet) med melk i stedet for vann. Det er ønskelig at melken var frisk og ikke beregnet på langtidslagring. Maksimal effekt er manifest, hvis du ikke vasker det, bare promakyvat person med et rent håndkle. Men du kan like godt bruke kumelk og geitemelk.
     Skin Whitening ris. Effektiviteten av denne metoden sier japanske kvinner vakker hud og generelt fange asiatisk lyse huden. Prøv dette: Hell to spiseskjeer med hvit ris et glass vann og kok opp. Kok over svak varme til kokt ris, deretter press og kjølig. Ris kan brukes til mat, og bruk kokes i stedet for lotion i løpet av kvelden vasking. Oppbevar den i kjøleskapet ikke lenger enn 2-3 dager.
     Skin Whitening agurk. Forbered agurk lotion: 100 gram fersk agurk skrelles hakket inn grøt og hell 100 ml vodka eller fortynnet alkohol. Bland og hell i en flaske med mørkt glass. Tett og oppbevar på et kjølig sted 7-10 dager. Bruk skjær som en mindre tonic. I motsetning til de butikk kosmetikk, konsentrasjonen av bleking komponenter over det, og de er naturlig. Men alkohol kan tørke ut huden, så pass på å bruke en krem ​​lotion etter.
     Whitening Mask med gjær. Hvis du ikke er redd for lukt eller ønske om å lette huden sterkere misliker dette, ta 25 gram fersk gjær (ikke instant tørr og våt med kake) og fortynne hydrogenperoksid. Den eksakte mengden av peroxide er ikke, det bør legges gradvis til gjæren masse overtar konsistensen av rømme. Umiddelbart etter tilberedning bruker på ansiktet og dekk med en tynn klut eller gasbind. Med maske for å lene deg tilbake og slappe av i 15-20 minutter.
    Hvordan å lysne huden?

     Whitening Mask med protein. Den effekten forsterke andre komponenter: fruktjuice en liten sitron, 2 ts sukker eller honning og 2 ss vann til å blande med 1 eggehvite til det er oppløst. Sammensetning, utgitt bør gjelde jevnt over hele ansiktet og vente i 15 minutter for å tørke. Maskere å gjøre kurs på 3 dager med samme tidsintervall. Som regel ganske merkbare resultater 3-4 slike sykluser.
     Whitening Mask for personer med bær. For henne drakten nesten alle frukter fordi de inneholder fruktsyrer, hud lightening. For eksempel, en håndfull av modne jordbær, bringebær og / eller å konvertere rips puré, suge dem servietter eller biter av gasbind og søke på ansiktet som en kompress. Etter 5-10 daglige rutiner slik fin hud ikke bare rozvydniyetsya, men vil være merkbart glattere og friskere.
     Whitening Mask med yoghurt og kaputы. Ferske crunchy kål blader bør hogge inn grøt og bland det med yoghurt i like proporsjoner. For eksempel kan du ta 2 spiseskjeer av begge. Masken påføres i ansiktet for en halv time og deretter vaske av med varmt vann eller buljong kamille. Ikke forbudt erstatte kefir yoghurt eller surmelk, og utfylle masken ts malt havregryn og fersk juice av en halv sitron.
     Skin Whitening ansikt hjemme
     Å lysne ansiktsbehandling er ikke bare effektivt, men også trygt, følge disse reglene:
     Etter påføring av blekemidler prøver ikke å gå utenfor, spesielt på en solrik dag. Dette skyldes økt følsomhet i huden, som led en lightening prosedyre. På grunn av dette, i løpet av blekebehandling i klinikker og salonger som vanligvis foreskrevet for den kalde årstid.
     I sommermånedene gjør Brightening Mask kvelden eller ved sengetid. Natten betyr tid til å handle, og huden - å tilpasse seg sine effekter.
     Selv naturpreparater er kraftige. Til tross for at de er satt utenfor, avslå søknaden for kosmetiske formål de produkter som du har matallergier. Det er bedre å finne dem ufarlige alternativ til hud lightening resultat kom ikke ut nøyaktig det motsatte.
     Bare Bedre er den kombinerte effekten av blekemidler. For eksempel, hvis etter påføring belyse masken til å tørke ansiktet lotion agurk terninger eller frossen sitronsaft.
     Hjem rettsmidler for hud Whitening Facial lov til å kombinere med ferdige kosmetiske produkter. Men det er bedre å ikke blande dem og bruke konsekvent, etter masker og kremer bruke fuktighetskrem eller skum for å vaske apotek før du bruker en bleking komprimere.
     Ingen måte kan gi et perfekt resultat hvis du ikke eliminere den egentlige årsaken rødhet eller tegn på pigmentering i ansiktet. Så ikke begrense deg skjønnhetsbehandlinger og oppsøke lege. For det første, kan du referere til en hudlege og / eller kosmetolog som, om nødvendig, for å sende en gastroenterolog, kardiolog eller annen spesialist. Du gjør sin del ikke glemme å rense huden og beskytte den mot frost, vind og direkte sollys. Være sunn og vakker!  
  Яндекс.Метрика